BiH - Turska
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
Za Irfana.. Kakv telefon? Pa znaci ljudi u BiH nemogu gledati utakmicu regularno nego je moraju posebno platit.. Kao pay-per-view????
dzenidm je napisao/la:dajete malo match preview... possible 11 , ev sta kaze goal.com
Supic; Jahic, Nadarevic, Spahic; Vladavic, Salihovic, Muratovic, Rahimic, Misimovic; Dzeko, Ibisevic
Volkan Demirel; Onder Turaci, Servet Cetin, Gokhan Zan, Hakan Balta; Hamit Altintop, Ceyhun Gulselam, Arda Turan, Kazim-Kazim; Tuncay Sanli, Sercan Yildirim
prije da ce ovako biti, sa tim da bi ibro igrao mjesto murata ili ibisevica
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
[youtube][/youtube]

- bilalinho2
- Kontakt:
MORAS PLACAT PRETPLATU AKO HOCES DA GLEDAS BHT 1 A ZA VAS DIJASPORCE NAZZ KAKO TO IDE POZZZ IZ SARAJEVABrijac je napisao/la:Za Irfana.. Kakv telefon? Pa znaci ljudi u BiH nemogu gledati utakmicu regularno nego je moraju posebno platit.. Kao pay-per-view????
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
hahahha kako je jak klip... tamo oko 50 sekunde jedan s lijeve strane govori treneru terneru, ovaj se ne dodaje... trener: ko se ne dodaj... ovaj ne dodaje pokaza igrac.. .pljaaas samarcina i njemurob do bagro je napisao/la:evo kako je Cerim pripremio svoje momcice pred mec![]()
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znaci Turci bez Kahvecia!!!! A zar nisu Kazim Kazim i Zan povrijedjeni, ili su se u medjuvremenu oporavili?????irfan41 je napisao/la:dzenidm je napisao/la:dajete malo match preview... possible 11 , ev sta kaze goal.com
Supic; Jahic, Nadarevic, Spahic; Vladavic, Salihovic, Muratovic, Rahimic, Misimovic; Dzeko, Ibisevic
Volkan Demirel; Onder Turaci, Servet Cetin, Gokhan Zan, Hakan Balta; Hamit Altintop, Ceyhun Gulselam, Arda Turan, Kazim-Kazim; Tuncay Sanli, Sercan Yildirim
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
jarane placas preplatu za tv svaki mjesec uz telefon, sasvim regularno ces gledati tekmu, a i ko je ne placa iskljuce mu telefon a i dalje moze gledati tv(nidgje veze zakon)Brijac je napisao/la:Za Irfana.. Kakv telefon? Pa znaci ljudi u BiH nemogu gledati utakmicu regularno nego je moraju posebno platit.. Kao pay-per-view????
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
sta ba moras placat?bilalinho2 je napisao/la:MORAS PLACAT PRETPLATU AKO HOCES DA GLEDAS BHT 1 A ZA VAS DIJASPORCE NAZZ KAKO TO IDE POZZZ IZ SARAJEVABrijac je napisao/la:Za Irfana.. Kakv telefon? Pa znaci ljudi u BiH nemogu gledati utakmicu regularno nego je moraju posebno platit.. Kao pay-per-view????
mislim na nas iz BiH!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- bilalinho2
- Kontakt:
PA PRETPLATU KOJA TI DOLAZI UZ TELEFONElddar je napisao/la:sta ba moras placat?bilalinho2 je napisao/la:MORAS PLACAT PRETPLATU AKO HOCES DA GLEDAS BHT 1 A ZA VAS DIJASPORCE NAZZ KAKO TO IDE POZZZ IZ SARAJEVABrijac je napisao/la:Za Irfana.. Kakv telefon? Pa znaci ljudi u BiH nemogu gledati utakmicu regularno nego je moraju posebno platit.. Kao pay-per-view????
mislim na nas iz BiH!
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
- majestic24
- Kontakt:
-----------------Supic-------------------
-----XXXXX----Spahic----Nadarevic------
Jahic------------------------------Salihovic
-----------Rahimic----Bajramovic----------
-------------Ibricic------Misimovic---------
--------------------Dzeko--------------------
Bajramovic ako bude i 50% spreman,njega ce ciro staviti od prve minute. Na poziciju treceg stopera neznam koga ce ciro staviti,al mislim da Jahic nece igrati tu poziciju. Kad bi igrao tu Jahic,na njegovoj poziviji bi mozda igrao Vladavic,al bili bi previse ofanzivni po boku,a to nevalja nikako. Ciro voli Ibricica,al mozda tu uleti Pjanic. Neznam stvarno... al bez obzira sto Terim prica da ce napasti od prve minute,to je laz. Jos su 2 utakmice do kraja. I ako bi ostalo 4 boda prednosti,mi idemo u goste estoniji,koja je uzela kod kuce bodove turcima i belgiji,i dobro namucila brazil u prijateljskoj.
-----XXXXX----Spahic----Nadarevic------
Jahic------------------------------Salihovic
-----------Rahimic----Bajramovic----------
-------------Ibricic------Misimovic---------
--------------------Dzeko--------------------
Bajramovic ako bude i 50% spreman,njega ce ciro staviti od prve minute. Na poziciju treceg stopera neznam koga ce ciro staviti,al mislim da Jahic nece igrati tu poziciju. Kad bi igrao tu Jahic,na njegovoj poziviji bi mozda igrao Vladavic,al bili bi previse ofanzivni po boku,a to nevalja nikako. Ciro voli Ibricica,al mozda tu uleti Pjanic. Neznam stvarno... al bez obzira sto Terim prica da ce napasti od prve minute,to je laz. Jos su 2 utakmice do kraja. I ako bi ostalo 4 boda prednosti,mi idemo u goste estoniji,koja je uzela kod kuce bodove turcima i belgiji,i dobro namucila brazil u prijateljskoj.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
sve poznajem igrače osim ovog...dzenidm je napisao/la:dajete malo match preview... possible 11 , ev sta kaze goal.com
fali im ovde kod njih nihat i semih, imaju dobar vezni red hamit arda tuncaj
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Ovaj sastav koji bi trebao istrcati na teren bilinog polja veceras je dovoljno jak da demolira solidne turke, gledajuci njihov sastav ni na jednoj poziciju nemaju individualno boljeg igraca od nasih dijamanata, sto nam daje za pravo da vjerujemo kako smo u ovim trenucima bolji tim od Turske, cast njihovim uspjesima do 09.09.09 ali veceras je nase vece, veceras slavimo pobjedu i prolaz u baraz aBd!!!
Ahaa sada razumijem.. Neki na drugim forumima pricaju o nakim preplatama.. Mislio sam da nije mozda pay-per-view.. Znam da u Bosni mjesecno to placamo.. Izvinjavam se momci.. Hvala vam na objasnjenju.. Pozdrav
jesu povrijedeni su, a igrace kahveci i semihomerbavarac je napisao/la:Znaci Turci bez Kahvecia!!!! A zar nisu Kazim Kazim i Zan povrijedjeni, ili su se u medjuvremenu oporavili?????irfan41 je napisao/la:dzenidm je napisao/la:dajete malo match preview... possible 11 , ev sta kaze goal.com
Ko nije platio pretplatu salju mu revizore iz GRAS-a.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma valjda starci placajuElddar je napisao/la:sta ba moras placat?bilalinho2 je napisao/la:MORAS PLACAT PRETPLATU AKO HOCES DA GLEDAS BHT 1 A ZA VAS DIJASPORCE NAZZ KAKO TO IDE POZZZ IZ SARAJEVABrijac je napisao/la:Za Irfana.. Kakv telefon? Pa znaci ljudi u BiH nemogu gledati utakmicu regularno nego je moraju posebno platit.. Kao pay-per-view????
mislim na nas iz BiH!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Vjerujte ovim momcima veceras.Jednostavno blistaju.Moje misljenje 3-1 za BiH
peace
peace
A sta ko nije iz Sarajeva heheVirtu4l je napisao/la:Ko nije platio pretplatu salju mu revizore iz GRAS-a.

ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
najvece oruzje turske je fanatizam a ne igra pojedinca, bojim se najvise naseg straha kod pojedinih igraca nadam se da ce ciro taj strah izbiti iz glava istih jer sad se pokazuje velicina trenera u ovakvim utakmicama a on je majstor za to, nisu bitne taktike ,formacije i ost. kad pocne tekma sve to pada u vodu. ps vjerujem u pobjedu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.