FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
moze,naravno....trebace i malo srece,postenog sudjenja,ali ja sam uvjeren u trijumf....doduse,javljaju mi se 2 rezultata 2-4 i 2-2,vidjecemo koji ce biti tacan 
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- pintol_TM87
- Kontakt:
znači oni u vogosći?diplomatija je napisao/la:setkaju se igraci i treneri borca od sinoc u vogosci, raja sjedi snjima,lijepo im, zezaju se, a bozicic kaze necemo se braniti pa neka izgubimo 4:0, a na kladari je stavio x i zbunio onu radnicu ahha
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Diže zaleđe ,tocno metar da nije bio!!
I komentator potvrdi
STAND UP komedija uzivo na bht
Zar imas u toj jazbini BHT1?VAM je napisao/la:beslija j.ebem ti porijeklo seljacko
sudiji takođe
Samo trpaj,hahahahah
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Ako te već mama i babo nisu smjeli pustiti samog,trebao si nekog starijeg zamoliti da te odvede ma tekmu
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
eo, pa kazu nema zeljo suđenje i osim nista ovo ono..jest moj ****
mogu mislit suđenja u finalu prve a i u drugoj
mogu mislit suđenja u finalu prve a i u drugoj
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Armageddon2012
- Kontakt:
jad,cemer,tuga,zalost,lopovluk,ciganluk,smecarenje....
4 min stajic izlazi oci u oci pred gusu,majmun dize ofsajd kojeg nije bilo,sto je i komentator potvrdio...
12 min ivetic treba uzeti loptu i istrcati pred gusu,a onaj majmun opet mase ofsajd koga nema
oko 20 min beslija namjerno gazi ivetica-ni faul
adilovic daje gol 2 metra iz ofsajda!!
beslija igra rukom poslije centarsuta zarica-nista!!
ljudi,radite nesto pametnije,ne gledajte ovo i ne dajte da vam vrijedaju inteligenciju...
umjesto 0-2 najmanje ,ovdje 1-0.....lako je ovako biti prvak,a tuzno je ako su i ostale protivnike ovako "pobjedjivali"
pa jbm mu mater,recite lijepo "zeljo mora pobjediti",pa da posaljemo rezerve i sacuvamo igrace za sledece 2 utakmice kuci...
FUJJJJJJJJJJJJJ!!!!!

4 min stajic izlazi oci u oci pred gusu,majmun dize ofsajd kojeg nije bilo,sto je i komentator potvrdio...
12 min ivetic treba uzeti loptu i istrcati pred gusu,a onaj majmun opet mase ofsajd koga nema
oko 20 min beslija namjerno gazi ivetica-ni faul
adilovic daje gol 2 metra iz ofsajda!!
beslija igra rukom poslije centarsuta zarica-nista!!
ljudi,radite nesto pametnije,ne gledajte ovo i ne dajte da vam vrijedaju inteligenciju...
umjesto 0-2 najmanje ,ovdje 1-0.....lako je ovako biti prvak,a tuzno je ako su i ostale protivnike ovako "pobjedjivali"
pa jbm mu mater,recite lijepo "zeljo mora pobjediti",pa da posaljemo rezerve i sacuvamo igrace za sledece 2 utakmice kuci...
FUJJJJJJJJJJJJJ!!!!!
HOHOHOHOHOHOH,Kurcimo se jer mozemo!
Sve nam namjestaju,izbacimo seriffa u europskoj ligi, i to je Osim sredio!!!
l
Sve nam namjestaju,izbacimo seriffa u europskoj ligi, i to je Osim sredio!!!
l
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
kakve veze ima stativa kajkuta sa bilo cim sto sam ja napisao?
Jarane tebi treba dioptrija zesca..ofsajda ni u ludilu nije bilo...pogledaj malo bolje snimak vecerasArmageddon2012 je napisao/la:kakve veze ima stativa kajkuta sa bilo cim sto sam ja napisao?
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
- Armageddon2012
- Kontakt:
aco,znaci trebamo biti bolji za 5 golova da bi odigrali nerijeseno?
nije ti to bas neka logika...
nije ti to bas neka logika...
- Armageddon2012
- Kontakt:
predlazem da ovaj mec protiv "sampiona" uopste ne komentarisemo ,kao ni ovu cirkusku predstavu u reziji raznoraznih komiteta,jer ovdje se komentarise fudbal a ne "ovo'...okrenimo se predstojecim dvema domacim utakmicama protiv zvijezde i celika u kojima treba ovjeriti evropu....
a komitet neka pise opet neko saopstenje kako borac nije u pravu,neka ponovo dadne ovom celavom tomasu ocjenu 8.3,i nek uzivaju...
ja samo mogu reci da je zlatan onaj kamen kojim je ovo odzacko djubre pogodjeno,i nikad to za sportistu ne bih napisao,ali ovo nisu sportisti,ovo su korumpirana djubrad,jeftine kurve koje se prodaju za veceru...
toliko...
AJ BORAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a komitet neka pise opet neko saopstenje kako borac nije u pravu,neka ponovo dadne ovom celavom tomasu ocjenu 8.3,i nek uzivaju...
ja samo mogu reci da je zlatan onaj kamen kojim je ovo odzacko djubre pogodjeno,i nikad to za sportistu ne bih napisao,ali ovo nisu sportisti,ovo su korumpirana djubrad,jeftine kurve koje se prodaju za veceru...
toliko...
Znaš šta mi samo nije jasno, evo sad gledam izjavu Božićića na televiziji, u kojoj čovjek kaže "zaslužena pobjeda Želje, dobro smo igrali, moglo je biti i neriješeno", čovjek ni jednom jedinom riječju ne kaže da ima bilo kakvu zamjerku sudiji, e sad jel mu prijete ovi iz komiteta da će mu ženu linčovat, a djetetu odsjeć nokte, ne znam, al sad ti malo razmisli i skontaj jesil ti budala, il ti je trener budala, jer neko je budala od vas dvojice pošto imate potpuno drugačije viđenje jedne te iste utakmiceArmageddon2012 je napisao/la:predlazem da ovaj mec protiv "sampiona" uopste ne komentarisemo ,kao ni ovu cirkusku predstavu u reziji raznoraznih komiteta,jer ovdje se komentarise fudbal a ne "ovo'...okrenimo se predstojecim dvema domacim utakmicama protiv zvijezde i celika u kojima treba ovjeriti evropu....
toliko...
Armageddon2012 je napisao/la:moze,naravno....trebace i malo srece,postenog sudjenja,ali ja sam uvjeren u trijumf....doduse,javljaju mi se 2 rezultata 2-4 i 2-2,vidjecemo koji ce biti tacan
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
-
BanjaluckiVelikan
- Kontakt:
Slažem se za komentarisanje ove utakmice, treba je što prije zaboraviti i okrenuti se narednim dvema kući, gdje možemo obezbjediti evropu. Bili smo bolji, ali šta vrijedi, da je ušla ona stativa Kajkuta ne vijerujem da bi dobili uz ovakvo suđenje, primili gol iz čistog ofsajda, 5 puta bilo na tv repriza gola i vidi se očigledan ofsajd i komentator rekao da je bio vjerov. Ništa ovaj Željezničar nije bolji od nas po današnjoj igri, ali imaju strašno domaćinsko suđenje, uz našu nesreću i pogođene dve stative, domaćim sretno i uz sudijsku pomoć dolazi do pobjede!
Mislim da imamo još šanse za 3. ako ne i 2. mjesto, imamo 2 utakmice kući sada! AJ BORAC!
Mislim da imamo još šanse za 3. ako ne i 2. mjesto, imamo 2 utakmice kući sada! AJ BORAC!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Stvarno je veceras Borac zakinut ako nista barem je Beslija trebao dobiti crveni onakav start i nista da ne dobije stvarno nema smislaArmageddon2012 je napisao/la:jad,cemer,tuga,zalost,lopovluk,ciganluk,smecarenje....![]()
![]()
![]()
12 min ivetic treba uzeti loptu i istrcati pred gusu,a onaj majmun opet mase ofsajd koga nema![]()
![]()
oko 20 min beslija namjerno gazi ivetica-ni faul![]()
adilovic daje gol 2 metra iz ofsajda!!![]()
![]()
![]()
beslija igra rukom poslije centarsuta zarica-nista!!![]()
![]()
![]()
FUJJJJJJJJJJJJJ!!!!!![]()
![]()
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
BanjaluckiVelikan
- Kontakt:
[
Znaš šta mi samo nije jasno, evo sad gledam izjavu Božićića na televiziji, u kojoj čovjek kaže "zaslužena pobjeda Želje, dobro smo igrali, moglo je biti i neriješeno", čovjek ni jednom jedinom riječju ne kaže da ima bilo kakvu zamjerku sudiji, e sad jel mu prijete ovi iz komiteta da će mu ženu linčovat, a djetetu odsjeć nokte, ne znam, al sad ti malo razmisli i skontaj jesil ti budala, il ti je trener budala, jer neko je budala od vas dvojice pošto imate potpuno drugačije viđenje jedne te iste utakmice[/quote]
Pa nije lud komentarisati suđenje pa odmah kazna, kad bude gledao snimak i posebno gola vidjeće da je bila čista krađa, slučajno ili ne, gol iz čistog ofsajda 100 % i 2 puta nama svira ofsajd a nije ga bilo....
Znaš šta mi samo nije jasno, evo sad gledam izjavu Božićića na televiziji, u kojoj čovjek kaže "zaslužena pobjeda Želje, dobro smo igrali, moglo je biti i neriješeno", čovjek ni jednom jedinom riječju ne kaže da ima bilo kakvu zamjerku sudiji, e sad jel mu prijete ovi iz komiteta da će mu ženu linčovat, a djetetu odsjeć nokte, ne znam, al sad ti malo razmisli i skontaj jesil ti budala, il ti je trener budala, jer neko je budala od vas dvojice pošto imate potpuno drugačije viđenje jedne te iste utakmice[/quote]
Pa nije lud komentarisati suđenje pa odmah kazna, kad bude gledao snimak i posebno gola vidjeće da je bila čista krađa, slučajno ili ne, gol iz čistog ofsajda 100 % i 2 puta nama svira ofsajd a nije ga bilo....
-
FORZA ZELJO
- Kontakt:
hajmo se sad malo kamenjem gadjat i ubacivat ratne zlocine u navijacke pjesme!

BAS SVE TI DAJEMO.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.