Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

vedofeelgood
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la vedofeelgood » 21 apr 2012, 19:12

Faks :evil:
Nisam bio u mogucnosti koristit net ova 2-3 dana, stara stisla kaze uči :mrgreen:
Danas u skolu isli yebem im titu -.- Nisam stigao gledati tekmu :roll:

Mozel neko napisati ovdje kakav je ko bio i tako to, al evo @Arnel nije jos stavio svoj post vezan za tekmu, tako da vjerujem da ce mi od najbolje predočiti kako smo odigrali :P
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 21 apr 2012, 20:39

Ja ne razumijem ove koji govore kako je drugi špic nesposoban ^^ ok Kajmak jest al Park ? pa momak je odigrao najmanje utakmica ako se ne varam 2 tako da..

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 21 apr 2012, 20:52

totenhem izugbioooooooooooooooooooooooooooooooooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vođa zna.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 21 apr 2012, 20:58

Rosicky je napisao/la:Ja ne razumijem ove koji govore kako je drugi špic nesposoban ^^ ok Kajmak jest al Park ? pa momak je odigrao najmanje utakmica ako se ne varam 2 tako da..
Hahahahah odigro 1 čojik :mrgreen: Ma dosta mu, nek se nabije nogom u guzicu 8-)
Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 apr 2012, 22:55

Cesc Fabregas neće nikad osvojit ligu, bilo koju... :lol:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 21 apr 2012, 23:15

@Vedo druže ni Arnel nije gled'o utakmicu. Dodjoh maloprije kući. :( Računam na to da će Sportklub prikazivati reprizu, a ako ne bude valja downloadovat. :mrgreen:

A Park? Da taj čovjek šta valja dobio bi kakve šanse. Počeo sam misliti kako je Wenger išao samo na to da isprovocira Lille (da im pokaže gdje im je mjesto).

Chamakh? Nek' ide dodjavola. Ja ga nikad nisam nazivao nikakvim pogrdnim imenima, a on zadimio svlačionicu. Volio bih da ode, samo zato, jer znam da bi Wenger kupio nekog napadača, koji teško da može biti novi Marouane.

Oko Robina, ja davno rekoh da on ima nekakvih (i to očiglednih) problema. Od Milana on nije dao gola (a da nije penal - onaj jedan.) Moguće da ga Abiati "proganja", a moguće je da se i ispraznio, a možda i navalio da ide ( :mrgreen: ), ko će ti ga znat. Kako god, trebamo dva napadača. DVA!

Što se tiče Yaa, slažem se da je i on zakaz'o otkako je došao sa AKN-a, al' ne mislim kako je novi Chamakh, jer ovaj pad forme možemo pripisati umoru (parcijalno, neko vrijeme) ,a možda je nakon toga (nakon što je prošao umor) samo nastavio u istom ritmu, a možda i on ima problema sa duhovima. Uglavnom, sud ću biti spreman donijeti tek nakon januara. :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 21 apr 2012, 23:24

Arnele jel to prizivaš Girouda sa tim avatarom :mrgreen:
Arsene Wenger

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 apr 2012, 23:25

I Kolo Toure je znao isti biti nakon AKN-a. Opet slijedece sezone cemo vidjeti da li je novi Chamakh ili ne. JA mislim da je on dobar igrac.
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 21 apr 2012, 23:27

vedofeelgood je napisao/la:Arnele jel to prizivaš Girouda sa tim avatarom :mrgreen:
Uh...mašina od igrača. Kad bi ga Wenger kupio, ma jboooo. Daće bog, ja mu se nadam. :D

@AGB i ja mislim da je dobar i koristan igrač.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 22 apr 2012, 00:08

Ko ima slovenski sportklub evo za 10 minuta ima repriza utakmice, kako sam i najavio :P Arsenal- Chelsea. 8-)

Edit:
“I have no intention of leaving this club,” he said. “I feel at home in ­London and I feel that I have become a real Gunner. Arsenal is my club. In my eyes, they belong to the absolute elite of European top clubs.

“We are going for the Champions League again and this team can grow further.

“When I was young, I dreamed of playing for Ajax and Arsenal. Both dreams have come true.”
Tomas Vermaelen. :)

Ubjedljivo najbolji štoper kojeg je Arsenal im'o, još od odlaska Campbella. Ako hoćete iskreno, smatram Koscielnya 2-3 nivoa ispod. Djuro je kakvih 10, a Squillaci je amater naspram njega. :mrgreen:

RVP bi uskoro trebao da produži ugovor. Pitanje je dana kad. ;)

Navodno očekuje se da bi na transferima Nicklasa i Manonnea mogli zaraditi 10 mio. funti (9+1)- Podolski otplaćen. :)

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 22 apr 2012, 01:14

Arnelinho je napisao/la:Ko ima slovenski sportklub evo za 10 minuta ima repriza utakmice, kako sam i najavio :P Arsenal- Chelsea. 8-)

Edit:
“I have no intention of leaving this club,” he said. “I feel at home in ­London and I feel that I have become a real Gunner. Arsenal is my club. In my eyes, they belong to the absolute elite of European top clubs.

“We are going for the Champions League again and this team can grow further.

“When I was young, I dreamed of playing for Ajax and Arsenal. Both dreams have come true.”
Tomas Vermaelen. :)

Ubjedljivo najbolji štoper kojeg je Arsenal im'o, još od odlaska Campbella. Ako hoćete iskreno, smatram Koscielnya 2-3 nivoa ispod. Djuro je kakvih 10, a Squillaci je amater naspram njega. :mrgreen:

RVP bi uskoro trebao da produži ugovor. Pitanje je dana kad. ;)

Navodno očekuje se da bi na transferima Nicklasa i Manonnea mogli zaraditi 10 mio. funti (9+1)- Podolski otplaćen. :)
pretjero si previše ovde :D
dobro to je tvoje mišljenje, al opet Kos je po meni puno više pokazo' ove sezone što jes jes.
jes da je vermi bio povrijeđen i svašta nešto, igranje na lijebom beku i td
al opet ne smatram da je toliko iznad Kosicelnog.
ja bi mu dao 1 u vrh glave :)
Vođa zna.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 22 apr 2012, 01:28

Ne znam, to je valjda do mene. :mrgreen:

Nekako, Koscielny ima odlične predispozicije i kao pojedinac je odličan igrač, al' njemu fali puno (a mislim na malo) timske igre, kvaliteta da igra za tim. Vjerovatno mu i jezik predstavlja pomalo barijeru. Čuo sam ga kako priča, recimo da je Mancini iz Francuske. :D

U postavljanju i čitanju igre je strašan (medju 5 najboljih u EPL, odgovorno tvrdim), skok igra mu je slaba (Istina, nizak je. Al' to ipak treba jedan štoper da ima), protiv svakog pivota ima ogromno problema, a ipak je u Premiershipu i previše pivota (krenuvši od Drogbe, N'goga, Zamore,Croucha itd., iako istina ima i onih tehničara, brzi napadača, al' svejedno dokle god postoje klubovi sa pivotima, trebaćemo igrače ,koji mogu igrati na njima).

Vermaelen po drugoj strani ima sve to ,+ofanzivna rola mu je daleko bolja i puno je bolji kada je upitanju razvijanje igre. U poredjenju sa Loranom, mislim da Tomas nema nekih pretjeranih nedostataka. Istina, bilo je par utakmica gdje je kiks'o (kao i Loran uostalom), al' on se po pravilu oduživ'o golovima (čak i unutar 90 minuta).

Zato bih volio Vertonghena. Idealno bi bilo da Djurou i Squillaci napuste ekipu, a dodju M'biwa i Jan, al' mislim da od toga nema ništa.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 22 apr 2012, 12:06

ma do tebe je :P .
a evo po givemefootbal idealnih 11 EPL-a

Goalkeeper - Peter SchmeichelClubs: Manchester United, Aston Villa, Manchester CityAppearances/Goals: 310/1

Right-back - Gary NevilleClubs: Manchester UnitedAppearances/Goals: 397/7

Centre-back - Sol CampbellClubs: Tottenham Hotspur, Arsenal, Portsmouth, Newcastle UnitedAppearances/Goals: 503/20

Centre-back - Tony AdamsClubs: ArsenalAppearances/Goals: 253/14

Left-back - Ashley ColeClubs: Arsenal, ChelseaAppearances/Goals: 335/15

Right-midfield - Cristiano RonaldoClubs: Manchester UnitedAppearances/Goals: 196/84

Centre-midfielder - Patrick VieiraClubs: Arsenal, Manchester CityAppearances/Goals: 307/32

Centre-midfield - Roy KeaneClubs: Nottingham Forest, Manchester UnitedAppearances/Goals: 366/39

Left-midfield - Ryan GiggsClubs: Manchester UnitedAppearances/Goals: 593/107

Centre-forward - Alan ShearerClubs: Blackburn Rovers, Newcastle UnitedAppearances/Goals: 441/260

Centre-forward - Eric CantonaClubs: Manchester UnitedAppearances/Goals: 156/70

Nena Henrya :lol: :lol: :lol:
Vođa zna.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 22 apr 2012, 13:35

Ubjedljivo nas najjaci stoper ove sezone i najkonstantniji igrac!
Kos the faking boss!! 8-)
slika

Steta zbog one precke :cry:

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 22 apr 2012, 13:50

cini se kako ce i ovaj bod protiv chelsea biti dovoljan za 3 poziciju

Arsenal: Stoke(A), Norwich (H), WBA (A)
Newcastle: Wigan (A), Chelsea (A), Man City (H), Everton (A)
Chelsea: QPR (H), Newcastle (H), Liverpool (A), Blackburn (H)
Tottenham: Blackburn (H), Bolton (A), Aston Villa (A), Fulham (H)

pobjede u zadnja 2kola su pod moranjem, a protiv Stoke-a bi i bod bio dobar i dovoljan za LP
bar po nekoj mojoj kalkulaciji.

TABELA trenutno izgleda ovako:
3. Arsenal 65 (35utakmica)
4. Newcastle 62 (34utakmice)
5. Tottenham 59 (34utakmice)
6. Chelsea 58 (34utakmice)

nakon ovih par kola treba hitro raditi na ekipi kako bi se dovela pojacanja i uigrala ekipa prije pocetka prvenstva

prosto da ne ponavljamo losu tradiciju od proslih sezona

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 22 apr 2012, 14:26

Ona prevara će prestići Robina na listi strijelaca 100%. Fuj!

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 22 apr 2012, 16:20

Stvarno steta za remi, trebali smo pobjediti da ucvrstimo to trece mjesto, Spursi izgubili ali boze moj idemo sad dalje! ;)
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 22 apr 2012, 16:22

Bosco je napisao/la:Ona prevara će prestići Robina na listi strijelaca 100%. Fuj!
hahahahaa nece Robin ce dati 2-3 vidjeces :mrgreen:
Arsene Wenger

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 22 apr 2012, 17:30

Vela opet zabio,mislim da mu je ovo 11-12 gol a uz to je i cini mi se najbolji asistent tima sa 8 asistencija.Ne moze biti gori od Walcoota da ga yebes.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 22 apr 2012, 17:39

Henry je napisao/la:Vela opet zabio,mislim da mu je ovo 11-12 gol a uz to je i cini mi se najbolji asistent tima sa 8 asistencija.Ne moze biti gori od Walcoota da ga yebes.
Theo - 8 golova, 8 asistencija. Statistika je kur.va! Joj da ga hocemo nekome uvalit za dobre pare ufff.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.