Edin TM87 je napisao/la:Claus je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Od svih ekipa koje se bore za 2. i 3. mjesto imamo bolji medjusobni skor i +2 najbolju gol razliku uz Garaze!
Takodje, imamo najlaksi raspored, i sjajno smo tipovali za ovo kolo! Tri boda manje, ali realne sanse...
Hajmo mi!
Aston Villa-Sunderland, neko da 2 gola - vi ste donji. Levante otkine bod(ove) u Sevilli, gotovi ste i tu. Sloboda postigne gol na Otoci, isto tako vam nema spasa. Bolje plasirani Rennes pobijedi osigurani Brest i
phail. Mada, ima potencijala, nije da nema.

Jarane, ti si bas fudbalski nestrucnjak
Ja se vamo brinem za Wigan pod carobnim stapicem Martineza i lose tipovani Fulham, a ti nabrajas sigurice koje smo vec skinuli
Sloboda nece zabit gol na otoci, to ti kaze strucnjak za PLBiH

Olimpik je takva ekipa, koja zna sta radi, zao mi je sto necemo skinut 2 gola iz te tekme, al' moji suigraci vise zele siguricu...
Villa - Sunderlan manje od 3 gola 100%, dovoljno je pogledat' zadnjih par tekmi te dvije ekipe...
Sevilla uzima
Levate 100% samo ne znam kojim rezultatom...
Francuzi mi nisu bitni u ovoj postavci, tu vazda pucam prelaz iz X/X, pa nek' me ovih 1:1 ispostuju
Eto izanalizir'o sam parove za domacine, mozda sam nekom pomog'o, mozda nekom odmog'o, al' cujemo se u subotu navecer da vidimo ko je upravu

Eto, stručnjače. Šta bi, pogreška u procjenama?

Pogodili ste jedino Slobodu, fulali ste Francuze (što ti kažeš,
vazda X/X 
),
100% Sevilla uzima Levante, a za Fulham se nisi imao zašto bojati.

Bili ste blizu kod AVL i Sun'landa, al' jbg. Nesreća...