SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

adis.p
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la adis.p » 22 apr 2012, 00:35

Edin TM87 je napisao/la:Nevjerovatno je gutavo u 3. ligi, svak' igra sa svakim od ovih sto se bore za 2. i 3. mjesto u zadnja tri kola :D

Mi imamo najlaksi raspored, dvije kuci protiv Vukova Zla i Spartanaca koji nemaju sanse za cvajtu, i gostovanje u Stolac, gdje ovi nemaju vise imperativa jer su osigurali :D
Edin TM87 je napisao/la:Od svih ekipa koje se bore za 2. i 3. mjesto imamo bolji medjusobni skor i +2 najbolju gol razliku uz Garaze!

Takodje, imamo najlaksi raspored, i sjajno smo tipovali za ovo kolo! Tri boda manje, ali realne sanse...

Hajmo mi!
Pa Edine moj lijepi, svaka ti cast :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 apr 2012, 00:38

Necu da igram glupu ligu vise.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 22 apr 2012, 00:40

Edin TM87 je napisao/la:Necu da igram glupu ligu vise.
Ja bi se odmah oprostio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 22 apr 2012, 00:40

Promašim ja Negredu familiju. :roll:

Taman kontaš nešto osvojit' i oni flopovi penale fulaju...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 apr 2012, 00:43

Edin TM87 je napisao/la:Necu da igram glupu ligu vise.
Imo si gol kola, nisi me slušao i sad plači :x :x
Jes mi krivo što me nisi poslušao :x :x

Pa ako sutra pogodimo Rudar-Slavija bićemo prvi na tabeli :D ;)
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 22 apr 2012, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 apr 2012, 00:44

Hhahahahha pa napokon Delfini imali srece, Sevilla profulala penal. Sutra idemo po puni plijen, nadam se da cemo pogoditi Rudar-Slavija.
Koji ce to samo uspjeh biti ako uzmemo 3 boda u ovome domacinskom kolu. Mi kad smo domacini to je gostujuce kolo i tako suprotno. :roll:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 apr 2012, 00:46

Ne mogu vise, jbg legendo, naci cemo neku drugu igru... ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 apr 2012, 00:51

Edin TM87 je napisao/la:Ne mogu vise, jbg legendo, naci cemo neku drugu igru... ;)
Ova liga, bez tebe ne bi bila ista, izguraj do kraja ovu sezonu, pa vidi možda se do augusta opet zaželiš ovog :P
Ako se ti povučeš, ja onda više nemam motiva ovo igrati, vjerujem da bi i sekretar bio razočaran ako bi ti otišao :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 22 apr 2012, 00:59

*** ga negredo, sevilla, fulham i aston villa :evil:
bas srece nemamo :(

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 22 apr 2012, 01:18

LBJ MVP je napisao/la:Cvajta eto nas opet :roll:
Ti si kriv. Slaba transfer-politika. :x
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 apr 2012, 01:19

CollegeGunner je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Cvajta eto nas opet :roll:
Ti si kriv. Slaba transfer-politika. :x
Menadžer je to odradio ja sam samo aminao :roll: Problem je što i mene stade kako ti ode iz ekipe :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 22 apr 2012, 01:23

Kazem ja, da cu se vratiti kao Scholes. :mrgreen:
Ti si doveo ovog malog sto ne igra. :x
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 apr 2012, 01:36

CollegeGunner je napisao/la:Kazem ja, da cu se vratiti kao Scholes. :mrgreen:
Ti si doveo ovog malog sto ne igra. :x
Ima čovjek ljubavnih problema javio mi je da više ne može :mrgreen: Napisaće valjda i ovdje :)
Nemam ništa protiv Scholesa :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 22 apr 2012, 10:55

Kockari nakon 3 rezultata bez postignutog pogotka ovo kolo uvalili 4 komada :D 2 u reziji @samocelik i 2 u mojoj reziji :mrgreen:
SAMO ČELIK !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 22 apr 2012, 11:30

Edin TM87 je napisao/la:
Claus je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Od svih ekipa koje se bore za 2. i 3. mjesto imamo bolji medjusobni skor i +2 najbolju gol razliku uz Garaze!

Takodje, imamo najlaksi raspored, i sjajno smo tipovali za ovo kolo! Tri boda manje, ali realne sanse...

Hajmo mi!
Aston Villa-Sunderland, neko da 2 gola - vi ste donji. Levante otkine bod(ove) u Sevilli, gotovi ste i tu. Sloboda postigne gol na Otoci, isto tako vam nema spasa. Bolje plasirani Rennes pobijedi osigurani Brest i phail. Mada, ima potencijala, nije da nema. :mrgreen:
Jarane, ti si bas fudbalski nestrucnjak :mrgreen:

Ja se vamo brinem za Wigan pod carobnim stapicem Martineza i lose tipovani Fulham, a ti nabrajas sigurice koje smo vec skinuli :mrgreen:

Sloboda nece zabit gol na otoci, to ti kaze strucnjak za PLBiH ;) Olimpik je takva ekipa, koja zna sta radi, zao mi je sto necemo skinut 2 gola iz te tekme, al' moji suigraci vise zele siguricu...

Villa - Sunderlan manje od 3 gola 100%, dovoljno je pogledat' zadnjih par tekmi te dvije ekipe...

Sevilla uzima Levate 100% samo ne znam kojim rezultatom...

Francuzi mi nisu bitni u ovoj postavci, tu vazda pucam prelaz iz X/X, pa nek' me ovih 1:1 ispostuju :mrgreen:

Eto izanalizir'o sam parove za domacine, mozda sam nekom pomog'o, mozda nekom odmog'o, al' cujemo se u subotu navecer da vidimo ko je upravu :)
Eto, stručnjače. Šta bi, pogreška u procjenama? :mrgreen: Pogodili ste jedino Slobodu, fulali ste Francuze (što ti kažeš, vazda X/X :lol: ), 100% Sevilla uzima Levante, a za Fulham se nisi imao zašto bojati. :mrgreen: Bili ste blizu kod AVL i Sun'landa, al' jbg. Nesreća... :mrgreen:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 22 apr 2012, 11:54

Edine nadam se da ne odlaziš, iskreno ako odeš ja ne znam da li bih imao volje da nastavim dalje jer sreća nam je toliko puta okrenula leđa da to više nije ni smiješno :? . Umjesto da već budemo u Cvajti mi skoro pa dno Drajte, a oni šugavi poluDragonsi će ući u Bundesku. :roll:

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 22 apr 2012, 12:14

__Liedson__ je napisao/la:iiiiii kakav pogodak moje malenkosti za vodstvo Mislioca protiv Spamera od 3-2 :mrgreen:
Cestitke kapitenu.Sjajan pogodak lobom u 88 minuti.Spameri imaju zadnji napad ali mislim da ce nasa odbrana ostati skoncentrisana i da opstanak lagano obezbjedjujemo.Pokazalo se jos jednom da se na muci poznaju junaci.U zadnje 3 utakmice smijesi se 9 bodova.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 22 apr 2012, 12:31

Bosco je napisao/la:Edine nadam se da ne odlaziš, iskreno ako odeš ja ne znam da li bih imao volje da nastavim dalje jer sreća nam je toliko puta okrenula leđa da to više nije ni smiješno :? . Umjesto da već budemo u Cvajti mi skoro pa dno Drajte, a oni šugavi poluDragonsi će ući u Bundesku. :roll:
tamo ste gdje pripadate,ostanite u trecoj i pratite desavanja sa terena zweite i bundes lige :lol: :lol: :lol: :lol:
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 22 apr 2012, 13:12

BIHfan je napisao/la:Hhahahahha pa napokon Delfini imali srece, Sevilla profulala penal. Sutra idemo po puni plijen, nadam se da cemo pogoditi Rudar-Slavija.
Koji ce to samo uspjeh biti ako uzmemo 3 boda u ovome domacinskom kolu. Mi kad smo domacini to je gostujuce kolo i tako suprotno. :roll:
I sa igracem manje smo imali sanse za pobjedu ali ne, naci ce se idol koji penala ne zna opucat :lol: .Al hajde bit ce bolje valjda 8-)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 22 apr 2012, 13:49

Viper je napisao/la:Kockari nakon 3 rezultata bez postignutog pogotka ovo kolo uvalili 4 komada :D 2 u reziji @samocelik i 2 u mojoj reziji :mrgreen:
Konačno pročepilo i kod nas.Slijedece sezone cemo biti najugodnije iznenadjenje ;)
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []