ovo danas sve ljudi sto je bilo,komotno je moglo na jug da stane.GaetanoScirea je napisao/la:Moja procjena 4 500.
Uvijek sam realan,3000-3800,nema vise ljuddi!!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ovo danas sve ljudi sto je bilo,komotno je moglo na jug da stane.GaetanoScirea je napisao/la:Moja procjena 4 500.

" onclick="window.open(this.href);return false;ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:meni se cini da je bio ofsajd kod naseg gola
Puno fala, meni je ipak drazi onaj stari, dugogodisnji hit s Grbavice, "Plavo oko plakalo je, mlogo snova nestalo je". Helenejs, kakva je ono bakljada? I sutra ce dobiti 2.000 KM, jos ce se zaliti, jel vas stid?Baja_Zvjerka je napisao/la:Evo jedna poruka za navijace malih klubova..![]()
Samira, Armagedona, zmajeve, itd..
![]()
![]()
Sa jednog gostovanja na Grbavici:![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
KOMPLEKSI !!!!!samir825 je napisao/la:Puno fala, meni je ipak drazi onaj stari, dugogodisnji hit s Grbavice, "Plavo oko plakalo je, mlogo snova nestalo je". Helenejs, kakva je ono bakljada? I sutra ce dobiti 2.000 KM, jos ce se zaliti, jel vas stid?Baja_Zvjerka je napisao/la:Evo jedna poruka za navijace malih klubova..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Realno rezultat je trebao biti 1:1, ovakvim pristupom Zeljo nece moci prici Sirokom, a za Besliju je svaki komentar suvisan, ja ne znam, sta je on?
On jeste igracina, ali cemu onoliko postovanje od strane sudija prema njemu? pa sudija prvo pogleda u njega sta ce suditi pa onda svira, daje kartona jer neko mrko pogleda Besliju. Ma hajde!
Drago mi je sto nisam gledao El Clasico, vec sam ostao da vidim ono malo "igre" na Grbavici, i sto sam se uvjerio da je nemoguce da babo bude glavni u komitetu, a sin trener jednog tima, kojim slucajem prvaka, kojeg niko nije pobjedio vec 64 utakmice koje su pod kontrolom FS BIH ( to je bitno napomenuti).
Bez pljuvanja, ovo je moj misljenje, moje vidjenje sinocnjeg dogadjaja, i cijelog ovog prvenstva i imam pravo na njega.
Vama cestitam titulu, i pitam se kako imate obraza je slaviti.
Samke...Muka a ?samir825 je napisao/la:Puno fala, meni je ipak drazi onaj stari, dugogodisnji hit s Grbavice, "Plavo oko plakalo je, mlogo snova nestalo je". Helenejs, kakva je ono bakljada? I sutra ce dobiti 2.000 KM, jos ce se zaliti, jel vas stid?Baja_Zvjerka je napisao/la:Evo jedna poruka za navijace malih klubova..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Realno rezultat je trebao biti 1:1, ovakvim pristupom Zeljo nece moci prici Sirokom, a za Besliju je svaki komentar suvisan, ja ne znam, sta je on?
On jeste igracina, ali cemu onoliko postovanje od strane sudija prema njemu? pa sudija prvo pogleda u njega sta ce suditi pa onda svira, daje kartona jer neko mrko pogleda Besliju. Ma hajde!
Drago mi je sto nisam gledao El Clasico, vec sam ostao da vidim ono malo "igre" na Grbavici, i sto sam se uvjerio da je nemoguce da babo bude glavni u komitetu, a sin trener jednog tima, kojim slucajem prvaka, kojeg niko nije pobjedio vec 64 utakmice koje su pod kontrolom FS BIH ( to je bitno napomenuti).
Bez pljuvanja, ovo je moj misljenje, moje vidjenje sinocnjeg dogadjaja, i cijelog ovog prvenstva i imam pravo na njega.
Vama cestitam titulu, i pitam se kako imate obraza je slaviti.
Nije vala, neka zgaravica od jucerasnjih cevapa. A i neki strasan nagon za povracanjem kad pogledam komentare tipa:"najbolji smo", "Daj duplu", "Niko nam nista nemoze" itd.maknadi je napisao/la:
Samke...Muka a ?
ti si pravi navijac Zelje,jer ne gledas el clasico nego Strasni Zeljezničar !!!
to ti mislis,otidji ti doktoru,vidjeces da je zbog Strasnog Zeljeznicara ....i jos nesto...idi na temu bojca,pa placi snjima,vidim da ih podrzavas tamo...pitarska p....samir825 je napisao/la:Nije vala, neka zgaravica od jucerasnjih cevapa. A i neki strasan nagon za povracanjem kad pogledam komentare tipa:"najbolji smo", "Daj duplu", "Niko nam nista nemoze" itd.maknadi je napisao/la:
Samke...Muka a ?
Izgleda moram ici kod doktora
A na to "strasni Zeljeznicar", moram odmah u WC!
da nisi trudansamir825 je napisao/la:Nije vala, neka zgaravica od jucerasnjih cevapa. A i neki strasan nagon za povracanjem kad pogledam komentare tipa:"najbolji smo", "Daj duplu", "Niko nam nista nemoze" itd.maknadi je napisao/la:
Samke...Muka a ?
Izgleda moram ici kod doktora
A na to "strasni Zeljeznicar", moram odmah u WC!
nemoj ti ici s teme jer si nam maskota za ovaj vikendsamir825 je napisao/la:likusa je napisao/la:prosetaj sa teme jel te stid vise![]()
Meni rekose da niko ne smije nikome govoriti gdje ne smije da pise!
Pa sam mislio da se to odnosi i na mene.
Jeste stid me, razlog bolje da ne navodim!
Pa to je ono cemu i tezi sipuvac, ustvari pokusava opravdati svoj neuspjeh.Sto se tice Beslije pogledaj situaciju kada on zeli preskociti igraca i on se okotrlja unazad i logicno ovaj stane na njega! Prekrsaj za zuti al ne vidim da je to neka kradja o kojoj sipuvaci prica.Po meni smo tesko dobili jucer nalozeni Borac, iskreno i po meni predobro su i docekani i predobre su imali uslove za igru, kako su zasluzili! Ti si jedan od objektivnih i normalnih na ovom forumu a izgleda mi kao i da poznajes nogomet, zato hajd molim te pogledaj jos jednom situaciju kad Beso nagazi levata koji se kotrlja prema lopti i vidjeces da drugacije nije moglo i vjerovatno bi veliki broj igraca isto postupio!To sto se zali na par faulova i mene je iznenadilo sto nije svirao nama par faulova koji su po meni bili ocigledni.ŠB.TRN je napisao/la:Ovaj Šipovac je pod teskim utjecajem alkohola.Jedina zamjerka je zaleđe u 5 min i ono gazenje Beslije sto bi savez trebao kazniti.Ovo ostalo covjek opisa da nisam gledao utakmicu mislio bih da je bio rat!!
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 9 gostiju.