FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ScooTeR
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ScooTeR » 22 apr 2012, 01:30

GaetanoScirea je napisao/la:Moja procjena 4 500. :D
ovo danas sve ljudi sto je bilo,komotno je moglo na jug da stane.
Uvijek sam realan,3000-3800,nema vise ljuddi!!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 22 apr 2012, 01:36

Na jugu dvije i po milje, na sjeveru milja i po i ono raje na zapadu i dođeš do cifre četiri i po milje. :mrgreen:

Na ovoj slici se vidi desni dio sjevera, a lijevi je bio puno popunjeniji, pogotovo gore na vrhu. :D

Na ovoj slici se to mnogo ljepše vidi:

slika
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 22 apr 2012, 02:23

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:meni se cini da je bio ofsajd kod naseg gola
" onclick="window.open(this.href);return false;

kakav opsajd ba uštopaj na 1:11 igrač borca 1 metar je pred Adilovićom , ne ovaj do njega nego ovaj na ivici peterca ;)

a za vas sto pričate o sudjenju samo jedno : ŽELJO JE ŠAMPION !!!!!

PS : pa velikim klubovima su sudije vazda pomagale :lol: NABIJAJU SE KOMPLEKSI

ŠAMPIONI OOOOOOOOOOOOOOOO ŠAMPIONI OOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 22 apr 2012, 02:38

tacno se vidi na snimku kad zaustavis na 1:10 da adilovic nije u ofsajdu

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 22 apr 2012, 08:17

Baja_Zvjerka je napisao/la:Evo jedna poruka za navijace malih klubova.. :D :D Samira, Armagedona, zmajeve, itd.. :) :lol:
Sa jednog gostovanja na Grbavici: :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
Puno fala, meni je ipak drazi onaj stari, dugogodisnji hit s Grbavice, "Plavo oko plakalo je, mlogo snova nestalo je". Helenejs, kakva je ono bakljada? I sutra ce dobiti 2.000 KM, jos ce se zaliti, jel vas stid?
Realno rezultat je trebao biti 1:1, ovakvim pristupom Zeljo nece moci prici Sirokom, a za Besliju je svaki komentar suvisan, ja ne znam, sta je on?
On jeste igracina, ali cemu onoliko postovanje od strane sudija prema njemu? pa sudija prvo pogleda u njega sta ce suditi pa onda svira, daje kartona jer neko mrko pogleda Besliju. Ma hajde!
Drago mi je sto nisam gledao El Clasico, vec sam ostao da vidim ono malo "igre" na Grbavici, i sto sam se uvjerio da je nemoguce da babo bude glavni u komitetu, a sin trener jednog tima, kojim slucajem prvaka, kojeg niko nije pobjedio vec 64 utakmice koje su pod kontrolom FS BIH ( to je bitno napomenuti).
Bez pljuvanja, ovo je moj misljenje, moje vidjenje sinocnjeg dogadjaja, i cijelog ovog prvenstva i imam pravo na njega.
Vama cestitam titulu, i pitam se kako imate obraza je slaviti.
Oko za oko, zub za zub!

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 22 apr 2012, 08:26

...čestitke igračima i stručnom štabu na još jednoj pobjedi; titula je ovim još jedan korak bliže ;) od igrača, izdvojio bih kvesiča i svraku, svaka čast; borac pokazao da je ozbiljna ekipa i da je kvalitetom u par grama s željom; večeras, definitivno zaslužili barem bod, mada ni da su pobjedili, ne bilo nezasluženo ( isto kao što nije nezaslužena ni pobjeda želje); suđenje generalno ima prolaznu ocjenu, nekoliko grešaka, ali mislim da su iste nisu nikome donijele nikakvu prevagu; iako bešlija igra srce i bori se ko lav, onaj "start" i gaženje je potez za osudu :oops: podsjećam, čovjek je i kapiten želje

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 22 apr 2012, 08:56

samir825 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Evo jedna poruka za navijace malih klubova.. :D :D Samira, Armagedona, zmajeve, itd.. :) :lol:

[youtube][/youtube]
Puno fala, meni je ipak drazi onaj stari, dugogodisnji hit s Grbavice, "Plavo oko plakalo je, mlogo snova nestalo je". Helenejs, kakva je ono bakljada? I sutra ce dobiti 2.000 KM, jos ce se zaliti, jel vas stid?
Realno rezultat je trebao biti 1:1, ovakvim pristupom Zeljo nece moci prici Sirokom, a za Besliju je svaki komentar suvisan, ja ne znam, sta je on?
On jeste igracina, ali cemu onoliko postovanje od strane sudija prema njemu? pa sudija prvo pogleda u njega sta ce suditi pa onda svira, daje kartona jer neko mrko pogleda Besliju. Ma hajde!
Drago mi je sto nisam gledao El Clasico, vec sam ostao da vidim ono malo "igre" na Grbavici, i sto sam se uvjerio da je nemoguce da babo bude glavni u komitetu, a sin trener jednog tima, kojim slucajem prvaka, kojeg niko nije pobjedio vec 64 utakmice koje su pod kontrolom FS BIH ( to je bitno napomenuti).
Bez pljuvanja, ovo je moj misljenje, moje vidjenje sinocnjeg dogadjaja, i cijelog ovog prvenstva i imam pravo na njega.
KOMPLEKSI !!!!!
Željeznicar za život cijeli !

maknadi
Kontakt:

Post Postao/la maknadi » 22 apr 2012, 09:00

samir825 je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Samke...Muka a ?

ti si pravi navijac Zelje,jer ne gledas el clasico nego Strasni Zeljezničar !!!

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 22 apr 2012, 09:05

Duša draga, potajno gleda ŠAMPIONA

Samire popij jednu jutrarnju i smirise. Evo je za tebe
[youtube][/youtube]

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 22 apr 2012, 09:20

maknadi je napisao/la:
Samke...Muka a ?

Nije vala, neka zgaravica od jucerasnjih cevapa. A i neki strasan nagon za povracanjem kad pogledam komentare tipa:"najbolji smo", "Daj duplu", "Niko nam nista nemoze" itd.
Izgleda moram ici kod doktora ;)
A na to "strasni Zeljeznicar", moram odmah u WC!
Oko za oko, zub za zub!

maknadi
Kontakt:

Post Postao/la maknadi » 22 apr 2012, 09:27

samir825 je napisao/la:
maknadi je napisao/la:
Samke...Muka a ?

Nije vala, neka zgaravica od jucerasnjih cevapa. A i neki strasan nagon za povracanjem kad pogledam komentare tipa:"najbolji smo", "Daj duplu", "Niko nam nista nemoze" itd.
to ti mislis,otidji ti doktoru,vidjeces da je zbog Strasnog Zeljeznicara ....i jos nesto...idi na temu bojca,pa placi snjima,vidim da ih podrzavas tamo...pitarska p....
Zadnja izmjena: maknadi, dana/u 22 apr 2012, 09:30, ukupno mijenjano 1 put.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 22 apr 2012, 09:29

VOLIM TE ŽELJO ! prosetaj sa teme jel te stid vise :roll: ! sinoc posjeda dobra s obzirom na popratne faktore :mrgreen: ! igra tako-tako a imali smo i srece ;)

a ovog djecaka ne treba vise citirat ocito ima neki kompleks porodice Osim,Želje,plave boje itd
Željeznicar za život cijeli !

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 22 apr 2012, 09:31

samir825 je napisao/la:
maknadi je napisao/la:
Samke...Muka a ?

da nisi trudan :?: :lol: :lol: :lol:

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 22 apr 2012, 09:33

samke na lijecenju zbog zgaravice 7 dana
Oko za oko, zub za zub!

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 22 apr 2012, 09:39

samir825 je napisao/la:
likusa je napisao/la:prosetaj sa teme jel te stid vise :roll:

Meni rekose da niko ne smije nikome govoriti gdje ne smije da pise!
Pa sam mislio da se to odnosi i na mene.
Jeste stid me, razlog bolje da ne navodim!
nemoj ti ici s teme jer si nam maskota za ovaj vikend
uvijek mi tako imamo jednu maskotu poput tebe

A sto se tice utakmice bila je prilicno interesantna za nasu ligu, borac je odigrao dosta bolje nego u kupu (tada ustvari nisu ni igrali samo su se branili)dok su nasi igrali taman koliko im treba
sudijskih gresaka je bilo ali bice ih i dalje, u nasu korist ili u korist nasih protivnika i s tim se covjek mora pomiriti jer i vrhunske svjetske sudije prave greske pa zasto nebi i nase
Zadnja izmjena: sandokan_TM87, dana/u 22 apr 2012, 09:46, ukupno mijenjano 1 put.
26.05.2010-TITULA

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 apr 2012, 09:40

Neka pacijenta pa vazda ih je bilo ovaj vise skodi Sarajvu nego nama cak je na momente i simpatican.Sta dalje dakle ako hocemo primit go izgleda da ga moramo sami sebi zavalit,ili sacekat do derbija pa pustit pitarima da nam oni uvale go tako da i oni budu po necem poznati kao primjer sarajevo uspjelo prekinut Zeljin niz u ne primanju gola.Zao mi Slobode sta s njima mogu ispast ako zijane od nas,mislim da im ponudimo 0-0 onako mozda ih taj bod spasi ipak su oni nekad bili neko i nesta.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 apr 2012, 10:06

pa ne može pobogu svaka da pobijedimo 5-0 i da protivnik ne priprdi golu. pa igraju i drugi lopte.

na sou rce.ba se lijepo vidi da je čupo 29-ka bar metar ispred eldina u trenutku upućivanja lopte, iako je loš ugao, siguran sam da će biti i bolji ugao.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 22 apr 2012, 10:25

Samke klsican primjer onog idiotskog pitara, mislim rijtki su normalni, al on je klasican primjer onog najylobnijeg

Kurcimo se jer mozemo 8-)

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 22 apr 2012, 10:28

To je taj strašni Željezničar !!

@samire Fin si decko, bratam'. Ali nemoj ti pricati molim te, ti da napises ne zna sta niko te za ozbiljno ne shvata. Vidi se da si mali djecacic kome razmisljanja variraju, sad vako sad nako. Haj ti lijepo zaobidji ovu temu, jer sto vise pises sve vise sebe ukopavas. U redu da neko drugi napise neku kritiku, al' ti .... :)
Uzdravlje !
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 apr 2012, 10:35

ŠB.TRN je napisao/la:Ovaj Šipovac je pod teskim utjecajem alkohola.Jedina zamjerka je zaleđe u 5 min i ono gazenje Beslije sto bi savez trebao kazniti.Ovo ostalo covjek opisa da nisam gledao utakmicu mislio bih da je bio rat!!
Pa to je ono cemu i tezi sipuvac, ustvari pokusava opravdati svoj neuspjeh.Sto se tice Beslije pogledaj situaciju kada on zeli preskociti igraca i on se okotrlja unazad i logicno ovaj stane na njega! Prekrsaj za zuti al ne vidim da je to neka kradja o kojoj sipuvaci prica.Po meni smo tesko dobili jucer nalozeni Borac, iskreno i po meni predobro su i docekani i predobre su imali uslove za igru, kako su zasluzili! Ti si jedan od objektivnih i normalnih na ovom forumu a izgleda mi kao i da poznajes nogomet, zato hajd molim te pogledaj jos jednom situaciju kad Beso nagazi levata koji se kotrlja prema lopti i vidjeces da drugacije nije moglo i vjerovatno bi veliki broj igraca isto postupio!To sto se zali na par faulova i mene je iznenadilo sto nije svirao nama par faulova koji su po meni bili ocigledni.
Sto se tice utakmice, nije nas posebno islo, borac nalozen ko ukrajinka zapeli su maximalno al eto uzesmo ih i to 1-0!
Najbolnije za njih i to je ono sto me raduje! Zakljucak : NEKA BOLI :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 9 gostiju.