Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Za nase uslove solidna utakmica na Policama,da je bolji teren bila bi jos bolja. Mislim da je Kozara sa ovim zavrsila svoje u premijer ligi.
Mislim da od danas znamo jednog putnika u nizi rang,nevjerujem da ce Kozara ostat u ligi,i nisu toliko losi al nemaju realizaciju...
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Vidim da je moderno kukati ako izgubiš,pa čak i ako pobjediš.
Pa da nastavimo u istom tonu.
Veleža podkradaju,Velež je majoriziran,suci redovito sude protiv nas,svi su se urotili protiv mostarskog kluba.
Svi mi znamo da nije komiteta,Velež bi bio ubjedljivo prvi,bježao bi Želji minimalno 10 bodova.Velež ima kvalitetu ali jednostavno ne možemo sami protiv svih,svakom je u cilju da zaustavi giganta.
Sramota!!!
Pa da nastavimo u istom tonu.
Veleža podkradaju,Velež je majoriziran,suci redovito sude protiv nas,svi su se urotili protiv mostarskog kluba.
Svi mi znamo da nije komiteta,Velež bi bio ubjedljivo prvi,bježao bi Želji minimalno 10 bodova.Velež ima kvalitetu ali jednostavno ne možemo sami protiv svih,svakom je u cilju da zaustavi giganta.
Sramota!!!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Amara za reisa ili papu ili tako nesto.Kako divan covjek.U izjavama nakaon svih utakmica ove polusezone je rekao:mi ovo nismo bas zasluzili ili nismo zasluzili dati ovoliko golova,protivnik je trebao postici gol ili dva. Kako divan i uvidjavan covjek.Siri mir i dobro.Pravi gospodin, samo sve mu izjave iste.Mozda iduci puta da promijeni redoslijed rijeci u recenici.
U Remiju i Premieru blokiran Rudar-Slavija, zna li neko sta je sa ostalim kladionicama ??
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Garant ce Slavija preokrenut rezultat.classic je napisao/la:U Remiju i Premieru blokiran Rudar-Slavija, zna li neko sta je sa ostalim kladionicama ??
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pusti svoje , to je toclassic je napisao/la:U Remiju i Premieru blokiran Rudar-Slavija, zna li neko sta je sa ostalim kladionicama ??
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Slavija ce kao napadati a ovi ce se kao branitANTIFA ! je napisao/la:Pusti svoje , to je toclassic je napisao/la:U Remiju i Premieru blokiran Rudar-Slavija, zna li neko sta je sa ostalim kladionicama ??
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Steta bi bilo da Slavija ispadne!
Baš sam mislio da podignem neku kintu na Slaviju, ali ne dade se 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Treba sacekati pa vidjeti kako ce ova utakmica da zavrsi,ako bude 2 nemora znaciti da je pusteno ili prodano. Ovakve bi utakmice ja stavio u direktnom prenosu na tv-u pa ako ce biti kakvog stimanja nek cijela drzava gleda.
nema ni u bet live-u 
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Nema od puštanja Slaviji danas ništa,jer samim tim sebe (Rudara) stavljamo opet u opasnu zonu 7 kola prije kraja,onda bi nam Slavija došla na samo 5 bodova razlike a to baš i nije neka zaliha za miran san.Ovako pobjedimo ih danas,idemo na 3o bodova i onda smo na konju....ANTIFA ! je napisao/la:Pusti svoje , to je toclassic je napisao/la:U Remiju i Premieru blokiran Rudar-Slavija, zna li neko sta je sa ostalim kladionicama ??
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
- benfica1923
- Kontakt:
Svaka cast,neka se pazite tako i treba.Samo jako.Sjetimo se prije par sezona kad su izbacena 2 hrvatska kluba,al nema veze,morao je ostati velez i jos neki al taka je liga jbg..........Sretno svima!!!!mnogo_smo_jaki je napisao/la:Nema od puštanja Slaviji danas ništa,jer samim tim sebe (Rudara) stavljamo opet u opasnu zonu 7 kola prije kraja,onda bi nam Slavija došla na samo 5 bodova razlike a to baš i nije neka zaliha za miran san.Ovako pobjedimo ih danas,idemo na 3o bodova i onda smo na konju....ANTIFA ! je napisao/la:Pusti svoje , to je toclassic je napisao/la:U Remiju i Premieru blokiran Rudar-Slavija, zna li neko sta je sa ostalim kladionicama ??A oni neka se bore do kraja i ako bog da izbore za opstanak,jer ja im svakako želim da ostanu u PL.Što kažete pazimo se mi RS-ovci
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Ispadala su i 2 srpska prije togabenfica1923 je napisao/la: Svaka cast,neka se pazite tako i treba.Samo jako.Sjetimo se prije par sezona kad su izbacena 2 hrvatska kluba,al nema veze,morao je ostati velez i jos neki al taka je liga jbg..........Sretno svima!!!!
- benfica1923
- Kontakt:
ha ya...tako je tebra......uzivajjj i sretno kao i svima.......mnogo_smo_jaki je napisao/la:Ispadala su i 2 srpska prije togabenfica1923 je napisao/la: Svaka cast,neka se pazite tako i treba.Samo jako.Sjetimo se prije par sezona kad su izbacena 2 hrvatska kluba,al nema veze,morao je ostati velez i jos neki al taka je liga jbg..........Sretno svima!!!!Ali nebitno ustvari.Što se mene tiče neka samo bude regularno i nek ispadne onaj ko zasluži,to jest ko bude 15. i 16. pa makar bio moj Rudar!pozz
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
benfica1923 je napisao/la:ha ya...tako je tebra......uzivajjj i sretno kao i svima.......mnogo_smo_jaki je napisao/la:Ispadala su i 2 srpska prije togabenfica1923 je napisao/la: Svaka cast,neka se pazite tako i treba.Samo jako.Sjetimo se prije par sezona kad su izbacena 2 hrvatska kluba,al nema veze,morao je ostati velez i jos neki al taka je liga jbg..........Sretno svima!!!!Ali nebitno ustvari.Što se mene tiče neka samo bude regularno i nek ispadne onaj ko zasluži,to jest ko bude 15. i 16. pa makar bio moj Rudar!pozz
Samo da je izbacit ovo bosnjacki/hrvatski/srpski, dosta vise tog "nacionalnog" koje superiorini i slicne gluposti.mnogo_smo_jaki je napisao/la:Ispadala su i 2 srpska prije togabenfica1923 je napisao/la: Svaka cast,neka se pazite tako i treba.Samo jako.Sjetimo se prije par sezona kad su izbacena 2 hrvatska kluba,al nema veze,morao je ostati velez i jos neki al taka je liga jbg..........Sretno svima!!!!Ali nebitno ustvari.Što se mene tiče neka samo bude regularno i nek ispadne onaj ko zasluži,to jest ko bude 15. i 16. pa makar bio moj Rudar!pozz
Liga bi nam 20% bila bolja da se negledaju te stvar, bolje neka se pokaze ko je bolji to i jeste bit sporta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa radi se već na tome, eto Željo će vjerovatno skinuti tu famu u vezi redosljeda prvaka, jer po teoretičarima, ove godine je trebao biti ''hrvatski'' klub prvak.Samo da je izbacit ovo bosnjacki/hrvatski/srpski, dosta vise tog "nacionalnog" koje superiorini i slicne gluposti.
Liga bi nam 20% bila bolja da se negledaju te stvar, bolje neka se pokaze ko je bolji to i jeste bit sporta.
Dok god živite u okvirima ovog našeg "trougla"(" onclick="window.open(this.href);return false;) i vi ćete biti bosanski klubovi.
I da dodam, vidim nešto se u zadnje vrijeme Borac stalno žali na suđenje, svima odgovara samo njima ne. To je samo stvaranje pritiska na NSBiH, pokušavaju da već sada obezbjede siguran izlazak na Euro scenu.
I da dodam, vidim nešto se u zadnje vrijeme Borac stalno žali na suđenje, svima odgovara samo njima ne. To je samo stvaranje pritiska na NSBiH, pokušavaju da već sada obezbjede siguran izlazak na Euro scenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.