Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

damirfile
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la damirfile » 21 apr 2012, 15:49

Za nase uslove solidna utakmica na Policama,da je bolji teren bila bi jos bolja. Mislim da je Kozara sa ovim zavrsila svoje u premijer ligi.

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 21 apr 2012, 16:30

Mislim da od danas znamo jednog putnika u nizi rang,nevjerujem da ce Kozara ostat u ligi,i nisu toliko losi al nemaju realizaciju...

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 21 apr 2012, 22:52

Vidim da je moderno kukati ako izgubiš,pa čak i ako pobjediš.
Pa da nastavimo u istom tonu.
Veleža podkradaju,Velež je majoriziran,suci redovito sude protiv nas,svi su se urotili protiv mostarskog kluba.
Svi mi znamo da nije komiteta,Velež bi bio ubjedljivo prvi,bježao bi Želji minimalno 10 bodova.Velež ima kvalitetu ali jednostavno ne možemo sami protiv svih,svakom je u cilju da zaustavi giganta.
Sramota!!!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

redwhite

Post Postao/la redwhite » 22 apr 2012, 10:45

Amara za reisa ili papu ili tako nesto.Kako divan covjek.U izjavama nakaon svih utakmica ove polusezone je rekao:mi ovo nismo bas zasluzili ili nismo zasluzili dati ovoliko golova,protivnik je trebao postici gol ili dva. Kako divan i uvidjavan covjek.Siri mir i dobro.Pravi gospodin, samo sve mu izjave iste.Mozda iduci puta da promijeni redoslijed rijeci u recenici.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 22 apr 2012, 11:11

U Remiju i Premieru blokiran Rudar-Slavija, zna li neko sta je sa ostalim kladionicama ??
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 apr 2012, 11:19

classic je napisao/la:U Remiju i Premieru blokiran Rudar-Slavija, zna li neko sta je sa ostalim kladionicama ??
Garant ce Slavija preokrenut rezultat. :) Paze se RS-ovci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 22 apr 2012, 11:22

classic je napisao/la:U Remiju i Premieru blokiran Rudar-Slavija, zna li neko sta je sa ostalim kladionicama ??
Pusti svoje , to je to :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 22 apr 2012, 11:36

ANTIFA ! je napisao/la:
Slavija ce kao napadati a ovi ce se kao branit :)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 22 apr 2012, 11:44

Steta bi bilo da Slavija ispadne!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 22 apr 2012, 13:09

Baš sam mislio da podignem neku kintu na Slaviju, ali ne dade se :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 22 apr 2012, 13:34

Treba sacekati pa vidjeti kako ce ova utakmica da zavrsi,ako bude 2 nemora znaciti da je pusteno ili prodano. Ovakve bi utakmice ja stavio u direktnom prenosu na tv-u pa ako ce biti kakvog stimanja nek cijela drzava gleda.

delpy
Kontakt:

Post Postao/la delpy » 22 apr 2012, 13:45

nema ni u bet live-u :mrgreen:
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 22 apr 2012, 14:46

ANTIFA ! je napisao/la:
Nema od puštanja Slaviji danas ništa,jer samim tim sebe (Rudara) stavljamo opet u opasnu zonu 7 kola prije kraja,onda bi nam Slavija došla na samo 5 bodova razlike a to baš i nije neka zaliha za miran san.Ovako pobjedimo ih danas,idemo na 3o bodova i onda smo na konju.... 8-) A oni neka se bore do kraja i ako bog da izbore za opstanak,jer ja im svakako želim da ostanu u PL.Što kažete pazimo se mi RS-ovci :D
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 22 apr 2012, 14:48

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:
Nema od puštanja Slaviji danas ništa,jer samim tim sebe (Rudara) stavljamo opet u opasnu zonu 7 kola prije kraja,onda bi nam Slavija došla na samo 5 bodova razlike a to baš i nije neka zaliha za miran san.Ovako pobjedimo ih danas,idemo na 3o bodova i onda smo na konju.... 8-) A oni neka se bore do kraja i ako bog da izbore za opstanak,jer ja im svakako želim da ostanu u PL.Što kažete pazimo se mi RS-ovci :D
Svaka cast,neka se pazite tako i treba.Samo jako.Sjetimo se prije par sezona kad su izbacena 2 hrvatska kluba,al nema veze,morao je ostati velez i jos neki al taka je liga jbg..........Sretno svima!!!!

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 22 apr 2012, 14:51

benfica1923 je napisao/la: Svaka cast,neka se pazite tako i treba.Samo jako.Sjetimo se prije par sezona kad su izbacena 2 hrvatska kluba,al nema veze,morao je ostati velez i jos neki al taka je liga jbg..........Sretno svima!!!!
Ispadala su i 2 srpska prije toga ;) Ali nebitno ustvari.Što se mene tiče neka samo bude regularno i nek ispadne onaj ko zasluži,to jest ko bude 15. i 16. pa makar bio moj Rudar!pozz

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 22 apr 2012, 14:52

benfica1923 je napisao/la: Svaka cast,neka se pazite tako i treba.Samo jako.Sjetimo se prije par sezona kad su izbacena 2 hrvatska kluba,al nema veze,morao je ostati velez i jos neki al taka je liga jbg..........Sretno svima!!!!
Ispadala su i 2 srpska prije toga ;) Ali nebitno ustvari.Što se mene tiče neka samo bude regularno i nek ispadne onaj ko zasluži,to jest ko bude 15. i 16. pa makar bio moj Rudar!pozz
ha ya...tako je tebra......uzivajjj i sretno kao i svima.......

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 22 apr 2012, 14:53

benfica1923 je napisao/la:
ha ya...tako je tebra......uzivajjj i sretno kao i svima.......
:D ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 apr 2012, 14:56

Samo da je izbacit ovo bosnjacki/hrvatski/srpski, dosta vise tog "nacionalnog" koje superiorini i slicne gluposti.

Liga bi nam 20% bila bolja da se negledaju te stvar, bolje neka se pokaze ko je bolji to i jeste bit sporta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 22 apr 2012, 17:49

Samo da je izbacit ovo bosnjacki/hrvatski/srpski, dosta vise tog "nacionalnog" koje superiorini i slicne gluposti.

Liga bi nam 20% bila bolja da se negledaju te stvar, bolje neka se pokaze ko je bolji to i jeste bit sporta.
Pa radi se već na tome, eto Željo će vjerovatno skinuti tu famu u vezi redosljeda prvaka, jer po teoretičarima, ove godine je trebao biti ''hrvatski'' klub prvak. :D

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 22 apr 2012, 17:49

Dok god živite u okvirima ovog našeg "trougla"(" onclick="window.open(this.href);return false;) i vi ćete biti bosanski klubovi.

I da dodam, vidim nešto se u zadnje vrijeme Borac stalno žali na suđenje, svima odgovara samo njima ne. To je samo stvaranje pritiska na NSBiH, pokušavaju da već sada obezbjede siguran izlazak na Euro scenu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []