Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 22 apr 2012, 19:31

fera je napisao/la:
Liverpool8 je napisao/la:
Rolex312 je napisao/la:Ljudi moji sta vam je. Glen jeste pogrijesio, ali je daleko od toga da ga vi kritikujete. Jedan je od najboljih desnih bekova u ligi. Okrenuh slucajno na City i vidim oni 17 suteva 2 gola, a mi minimalno 28 suteva uz precku i stativu i 0 golova. Ko je krivac ? Igraci, trener, sudije, vlasnici, komentator, sluzba za odrzavanje trave, kolicina vode iz prskalica koja zalije teren ili sam Bog jer nam nije dao da 30 pogodjenih okvira gola ne udje u gol ?... Cinjenica je da nam je tim cisti prosjek i da nam je ovo 7.-8. mjesto dio tabele gdje i pripadamo sa ovim timom.
Gerrard, apparently.
normala treba ga otjerati odma on sve koci :D
ma nije vise ni vazno ko je kriv, svi su krivi...ja stvarno mislim da nam glen vise ne treba jer imamo kellya, flanagana i mclaughlina koji je veliki talent.
griješiš fera, ni kelly, ni flanagan nisu na nivou johnsona, realno. izuzev one greške bio je fantastičan :)
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 22 apr 2012, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 22 apr 2012, 19:33

Henderson je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Liverpool8 falile su nam Gerardove asistencije? :lol:
Rekoh vec ranije, efikasno i ucinkovito danas. :lol:
Pa to ti kažem, nije bilo njegovih asistencija i golova da bi bilo efikasno. ;)
Pazi, problem sa Gerradom je u tome sto je mnogo sebican i sto misli da je Bog u Liverpulu. Bez njega to ide mnogo bolje. ;)

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 22 apr 2012, 19:34

Carlo je napisao/la:
fera je napisao/la:
Liverpool8 je napisao/la: Gerrard, apparently.
normala treba ga otjerati odma on sve koci :D
ma nije vise ni vazno ko je kriv, svi su krivi...ja stvarno mislim da nam glen vise ne treba jer imamo kellya, flanagana i mclaughlina koji je veliki talent.
griješi fera, ni kelly, ni flanagan nisu na nivou johnsona, realno. izuzev one greške bio je fantastičan :)

Potpuno se slazem. A za Reinu ja vjerujem da je svak zaboravio onu odbranu iz prvog poluvremena kad je izvadio cist gol. A ono sto je primio nebi odbranila 3 golama.
Nad nama nebo ima da gori!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 apr 2012, 19:36

fera je napisao/la: normala treba ga otjerati odma on sve koci :D
I to sto kazes fera. Samo ne znam zasto Dalglish ne daje sansu tim mladim momcima. Odavno smo u prvenstvu propali, koja je svrha sa Kuytom i Maxijem u prvoj postavi? Ovo sto gledamo sada je ponizavajuce.
Zadnjih par kola bi stvarno trebali probati sa njima, taman bi mogli videti ko je vec za prvu postavu. Ocekivao sam Sterlinga danas, ali njega ni na klupi.
to i ja kazem, hajd da mi imamo neke sanse za ligu prvaka ili nesto pa da mu oni igraju....
@carlo ne kazem da su bolji od njega ali pogledaj jednu stvar oni ce napredovati glen nece, glen je jedan od najplacenijih igraca u timu, puno smo bodova izgubili zbog njega, cesto je povrijeđen itd. jedino sto kod njega valja je ta igra naprijed al hajd zar ne bi bilo bolje da imamo beka koji zna igrati odbranu i da imamo desno krilo koje zna igrati napad ?
ako izuzmemo gresku glena onda nismo izgubil :P
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 apr 2012, 19:46

Pa hajde da stavi djecu pa neka trčkaraju, ali naša skupa pojačanja se brukaju u ovim utakmicama. Ja mislim da mu niko ne bi zamjerio da je izgubio a da su se naigrali igrači koji su željni dokazivanja. Ovako.. :roll: Nadam se tom trofeju FA Cupa i onda GENERALIZACIJA!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 apr 2012, 19:54

OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa hajde da stavi djecu pa neka trčkaraju, ali naša skupa pojačanja se brukaju u ovim utakmicama. Ja mislim da mu niko ne bi zamjerio da je izgubio a da su se naigrali igrači koji su željni dokazivanja. Ovako.. :roll: Nadam se tom trofeju FA Cupa i onda GENERALIZACIJA!
ma hajd sto igraju skupa pojacanja **** ga carroll i suarez bi trebali igrati svaku utakmicu, downing i henderson malo manje :D al mi nije jasno zasto forsira ove bas stare igrace a kao prodaju neku pricu da se pravi tim za buducnost. ako vec to pricaju onda bi bilo fino da bar na momente izgleda kao da se to i radi. ne znam ko bi mu zamjerio da je danas sterling odigrao pola sata eto necemo ici dalje jer on je najbolji od nasih mladih.
sto se igre tice mi smo za svjetlosnu godinu bolji nego kad nas je vodio roy al nas realizacija ubija... e sad sto se nista nije ni pokusalo uraditi po tom pitanju vec godinu dana to je problem samog kluba i ambicija koje imaju vlasnici.
skoro svi mi ovdje znamo da uspijeh ne moze doci preko noci i da se ne moze ocekivati da se za sezonu napravi cudo al meni ovo vise izgleda kao da se odustalo od svega nego kao da se nesto radi. mozda misle ako budu dovoljno strpljivi da ce realizacija doci sama od sebe :D
carroll je pokazao da zna zabijati dok je bio u newcastleu, suarez je pokazao to gdje god je prije igrao ali ni jedan ni drugi ne rade to u liverpoolu.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 22 apr 2012, 21:23

Reina me je apsulutno razočarao, što se mene tiče, može ići. Glen je dobar, mada bih na toj poziciji najviše volio vidjeti Walkera, no nemoguće je da će on doći na Anfieldu nakon jedne godine provedene u Tottenhamu. Suarez je trenutno najbolji igrač Liverpoola, to je i danas pokazao. Bez Gerrarda je ovo smiješan tim.

No mene najviše čudi, zbog čega se dovode veliki broj mladih igrača, kada i oni najtalentovaniji ne dobivaju šansu?
Eto, samo u prošloj sedmici su došli par Urugvajaca, koji đavo će nam oni kada uopšte ne igraju? Za onog Hodžića ni riječ nisam čuo od kako je došao. Sterling svega 10 minuta, a toliki talenat.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 22 apr 2012, 21:49

Sto se tice tih mladih igraca, poredali smo ih u akademiji 133493465456 u zadnjih nekoliko godina, a rijetko ko sansu dobije, tako da se meni uvijek smuci kad vidim da se dovodimo u vezu sa nekim cudom od djeteta, jer je vrlo vjerovatno da ga necemo ni vidjeti kako treba, a kamoli da nas necim zacudi....Ove sezone prica se o tim stativama i preckama, i OK, sreca nas bas i ne sluzi, ali, ocito su i igraci previse smotani da nadju put do gola...Da je FA docekati, pa na ljeto popravljati stvari...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 apr 2012, 22:47

svake sedmice dovodimo po jednog mladog igraca bukvalno... izgleda da oni misle da je fazon samo kupiti te igrace a ne uvesti ih u sistem igre i treninga prvog tima na vrijeme. ako nista sterling redovno trenira sa prvom ekipom ali recimo ko god je gledao rezerve i u-18 tim prosle sezone ili u-19 u nextgenu ove sezone zna ko je suso i kakav je igrac a koliko sam upratio on cak nije niti jednom trenirao sa prvim timom ove sezone.
nije ovo nista novo, neki ce okriviti houlliera za propast akademije al on je bar davao sansu mladim igracima da igraju za razliku od svih trenera koji su dosli nakon njega a nije da i prije nismo imali talentovanih igraca, sigurno ne u ovako velikom broju kao sada ali imali smo u skoro svakoj generaciji bar jednog. evo ovo sada je najbolji dokaz nesposobnosti liverpoola da radi sa mladim igracima u ligi nemamo bas nikakve sanse da ostvarimo neki solidan plasman a i dalje se guraju igraci cije vrijeme je proslo ili polako prolazi.
zato sam ja misljenja da su ovi vlasnici i ova politika pravljenja tima za buducnost pogresni za liverpool. jednostavno nismo mi za tog... ne znamo...

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 22 apr 2012, 23:28

Znate zasto mladi ne dobijaju sansu? Zato sto Kuyt, Maxi, Carrager moraju igrati kojim viri smrtovnica iz djepa.. A mlade nade propadaju, pa smijem se kladit da onaj Sebastian Leto mislim da se zvao sto sada igra u grckoj 3 puta bi vise doprinosio i bio efikasniji od ovih matoraca..

Ova sezona je ionako otpisana ako da mi je sasvim svejedno sta ce se desiti u EPL, jos bih volio da kup osvojimo pa da ne bude sve tako crno.. Daglish sigurno ne treba sjediti na klupi sljedece sezone, volim ga i legenda je al treba nam neki drugi covjek.. YNWA

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 22 apr 2012, 23:31

Ma L'pool će za koju godinu(nadam se ne uskoro) preuzeti Jozo baš i podići ih iz pepela, baš kao što je to učinio i sa Interom i Realom... :D Watch my words, he likes challenges ! 8-)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 22 apr 2012, 23:34

da je zavrsilo 1-0 za nas pola vas ne bi nista pisalo, a inace utakmica ko utakmica sva sreca pa nije bitna :)
ma nek izgubimo sve utakmice u EPL, al da dignemo trofej FA cupa :)
Walk on, with hope in your hearts.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 apr 2012, 23:38

Rosicky je napisao/la:Govorili ste kako Jelavić nebi bio ništa bolji od Kerola..daleko najveći promašaj ovog pdf-a^^
najveci promašaj foruma, a ne ovog pdf-a je najava jednog forumaskog gurua da ce dauwning i kerol terorisati citavu ligu asistencijama i golovima
nema potpisa

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 apr 2012, 23:40

I ja sam prije bio protiv Mourinha, a sada bi' istog trenutka potpisao njegov dolazak. Ali naravno šanse da on dođe na klupu Liverpoola se izražavaju procentualno u minusu. Njegova slijedeća destinacija će biti United, a onda ko zna? Možda reprezentacija?

Današnju tekmu nisam ni gled'o (rukomet je bio prioritet) tako da ne mogu ništa konkretno napisati sem da sam razočaran. Kako smo se bili navikli na remie na Anfieldu tako ćemo izgleda morati i na poraze.

Sramota, tuga, jad, čemer... .
FK Pjetlovi

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 23 apr 2012, 09:44

Sve je rečeno tako da i nemam neki komentar na jučerašnju utakmicu. Igrali smo dobro, pa i stvarali dobre šanse al' ybga, kad neće neće. Očito je neka osoba ili neka kompanija, koja ima veze sa klubom, jako zgriješila kod Onoga gore. Drugo objašnjenje ne postoji.

Suarez sigurno najbolji u Liverpoolu. Konstantno se otvarao, nudio, igrao onako kako se i očekuje.

Što se tiče tih starijih igrača (Maxi i Kuyt) i njihovog forsiranja, tu se slažem sa @Rizom. Trebaju im nastupi, golovi, kako bi im se cijena maksimalno povećala. Ne vidim nikakav drugi razlog. Al' opet, šta fali povesti jednog klinca, samo jednog? Da je od Aston Ville (1:1) svaki meč poveo jednog, nekog koji se najviše istakne tu sedmicu, sedam igrača bi do kraja sezone sjedili barem na klupi u Premiershipu, i mladići bi znali da dobijaju šansu da se dokažu, da trener vjeruje u njih. Ovako... Neće iz akademije još dugo izaći novi Gerrard.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 23 apr 2012, 10:03

Stvarno lose igrate, ali losije nemoze morate se mjenjati iz temelja! ;)
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 23 apr 2012, 10:18

Od ove naše akademije, najzreliji igrač je Flanagan a on je napravio par kardinalnih grešaka ove sezone. E sad zamislite kakvi su ostali neafirmisani igrači.
Imali smo mi dosta mladosti ove sezone ali nemamo kvaliteta. Sad će juli ako Bog da. Ova ekipa nije sposobna pobjediti ekipe koje se brane, zato smo više bodova osvojili u gostima ali i protiv ovih većih klubova dok protiv malih ekipa koje se brane gubimo bodove. Svaki igrač treba da napravi prodor i da napravi prostor u napadu, dok to naša krila u vidu Maxija i Kuyta nisu u stanju učiniti. Downing donekle, ali i on napravi dva korisna prodora i to je to. Limitiranost u napadu a onda gratis ono prilika što stvorimo pogodimo prećke i stative i to je to. Krila, krila i samo krila. Nije problem i primiti jedan go na grešku ali mi smo trebali davati po dva ili tri gola po utakmici, uostalom kao i jučer u utakmici.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 apr 2012, 10:35

Henderson je napisao/la:Od ove naše akademije, najzreliji igrač je Flanagan a on je napravio par kardinalnih grešaka ove sezone. E sad zamislite kakvi su ostali neafirmisani igrači.
Imali smo mi dosta mladosti ove sezone ali nemamo kvaliteta. Sad će juli ako Bog da. Ova ekipa nije sposobna pobjediti ekipe koje se brane, zato smo više bodova osvojili u gostima ali i protiv ovih većih klubova dok protiv malih ekipa koje se brane gubimo bodove. Svaki igrač treba da napravi prodor i da napravi prostor u napadu, dok to naša krila u vidu Maxija i Kuyta nisu u stanju učiniti. Downing donekle, ali i on napravi dva korisna prodora i to je to. Limitiranost u napadu a onda gratis ono prilika što stvorimo pogodimo prećke i stative i to je to. Krila, krila i samo krila. Nije problem i primiti jedan go na grešku ali mi smo trebali davati po dva ili tri gola po utakmici, uostalom kao i jučer u utakmici.
napravio je bukvalno par gresaka onu protiv sunderlanda i sad kad je ukopao donija za crveni karton... sta onda reci za reinu npr ili carraghera koji svake sezone imaju op 5-6 kardinalnih gresaka ? to da li jedan igrac grijesi ili ne nema nikakve veze sa tim hoce li i ostali igraci grijestiti.
kazem opet igramo jos od januara po meni ovu ligu bezveze i nemamo nikakvih ambicija i ne vidim razlog ni opravdanje za to da se ne da sansa nekom iz akademije. po meni bi mnogo vise dobili da je svaku ovu utakmicu bar 30 minuta odigrao po jedan od igraca iz akademije. ne mora od izvasti 11 mladih to niko normalan ne ocekuje al igraci iz akademije i iz rezervi su MORALI od januara pa do danas dobiti neke prilike za igru.

raul-zakon je napisao/la:Ma L'pool će za koju godinu(nadam se ne uskoro) preuzeti Jozo baš i podići ih iz pepela, baš kao što je to učinio i sa Interom i Realom... :D Watch my words, he likes challenges ! 8-)
i ja sam to bas kontao prije nekoliko dana... trebalo bi probati jos sa njim i ako nam on ne pomogne onda nema smisla vise nista ni pokusavati :D samo ne vjerujem da bi on radio za FSG jer njihove ambicije su ocigledno da za 20 godina tek liverpool lici na nesto dok jose ne bas toliko cekao :D
MirzaGunner je napisao/la:Stvarno lose igrate, ali losije nemoze morate se mjenjati iz temelja! ;)
ti ocigledno pratis liverpool preko livescorea pa vidis samo rezultat. losa nam je realizacija igra nam je bila los dok je roy bio trener :D isto tako mislim da se ne moramo mijenjati iz temelja vec bi 2 prava pojacanja bila dovoljna.

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 23 apr 2012, 10:40

fera je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Od ove naše akademije, najzreliji igrač je Flanagan a on je napravio par kardinalnih grešaka ove sezone. E sad zamislite kakvi su ostali neafirmisani igrači.
napravio je bukvalno par gresaka onu protiv sunderlanda i sad kad je ukopao donija za crveni karton... sta onda reci za reinu npr ili carraghera koji svake sezone imaju op 5-6 kardinalnih gresaka ? to da li jedan igrac grijesi ili ne nema nikakve veze sa tim hoce li i ostali igraci grijestiti.
kazem opet igramo jos od januara po meni ovu ligu bezveze i nemamo nikakvih ambicija i ne vidim razlog ni opravdanje za to da se ne da sansa nekom iz akademije. po meni bi mnogo vise dobili da je svaku ovu utakmicu bar 30 minuta odigrao po jedan od igraca iz akademije. ne mora od izvasti 11 mladih to niko normalan ne ocekuje al igraci iz akademije i iz rezervi su MORALI od januara pa do danas dobiti neke prilike za igru.

raul-zakon je napisao/la:Ma L'pool će za koju godinu(nadam se ne uskoro) preuzeti Jozo baš i podići ih iz pepela, baš kao što je to učinio i sa Interom i Realom... :D Watch my words, he likes challenges ! 8-)
i ja sam to bas kontao prije nekoliko dana... trebalo bi probati jos sa njim i ako nam on ne pomogne onda nema smisla vise nista ni pokusavati :D samo ne vjerujem da bi on radio za FSG jer njihove ambicije su ocigledno da za 20 godina tek liverpool lici na nesto dok jose ne bas toliko cekao :D
MirzaGunner je napisao/la:Stvarno lose igrate, ali losije nemoze morate se mjenjati iz temelja! ;)
ti ocigledno pratis liverpool preko livescorea pa vidis samo rezultat. losa nam je realizacija igra nam je bila los dok je roy bio trener :D isto tako mislim da se ne moramo mijenjati iz temelja vec bi 2 prava pojacanja bila dovoljna.
@fera ja liv., nepratim samo kad ga odigram kao juce na kladari pa vidim rezultat., stvarno steta za takav jedan klub, historija, navijaci(fanovi)...., nista nisam lose mislio pa mozda 2 dobra pojacanja i to bi bilo to.
Nemoj sta zamjeriti i sretno da izborite EL za narednu sezonu! ;) :P
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 23 apr 2012, 10:50

Admir_Sa je napisao/la:
Rosicky je napisao/la:Govorili ste kako Jelavić nebi bio ništa bolji od Kerola..daleko najveći promašaj ovog pdf-a^^
najveci promašaj foruma, a ne ovog pdf-a je najava jednog forumaskog gurua da ce dauwning i kerol terorisati citavu ligu asistencijama i golovima

Ko je ono to rek'o? :mrgreen:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.