Henderson je napisao/la:Od ove naše akademije, najzreliji igrač je Flanagan a on je napravio par kardinalnih grešaka ove sezone. E sad zamislite kakvi su ostali neafirmisani igrači.
Imali smo mi dosta mladosti ove sezone ali nemamo kvaliteta. Sad će juli ako Bog da. Ova ekipa nije sposobna pobjediti ekipe koje se brane, zato smo više bodova osvojili u gostima ali i protiv ovih većih klubova dok protiv malih ekipa koje se brane gubimo bodove. Svaki igrač treba da napravi prodor i da napravi prostor u napadu, dok to naša krila u vidu Maxija i Kuyta nisu u stanju učiniti. Downing donekle, ali i on napravi dva korisna prodora i to je to. Limitiranost u napadu a onda gratis ono prilika što stvorimo pogodimo prećke i stative i to je to. Krila, krila i samo krila. Nije problem i primiti jedan go na grešku ali mi smo trebali davati po dva ili tri gola po utakmici, uostalom kao i jučer u utakmici.
napravio je bukvalno par gresaka onu protiv sunderlanda i sad kad je ukopao donija za crveni karton... sta onda reci za reinu npr ili carraghera koji svake sezone imaju op 5-6 kardinalnih gresaka ? to da li jedan igrac grijesi ili ne nema nikakve veze sa tim hoce li i ostali igraci grijestiti.
kazem opet igramo jos od januara po meni ovu ligu bezveze i nemamo nikakvih ambicija i ne vidim razlog ni opravdanje za to da se ne da sansa nekom iz akademije. po meni bi mnogo vise dobili da je svaku ovu utakmicu bar 30 minuta odigrao po jedan od igraca iz akademije. ne mora od izvasti 11 mladih to niko normalan ne ocekuje al igraci iz akademije i iz rezervi su MORALI od januara pa do danas dobiti neke prilike za igru.
raul-zakon je napisao/la:Ma L'pool će za koju godinu(nadam se ne uskoro) preuzeti Jozo baš i podići ih iz pepela, baš kao što je to učinio i sa Interom i Realom...

Watch my words, he likes challenges !

i ja sam to bas kontao prije nekoliko dana... trebalo bi probati jos sa njim i ako nam on ne pomogne onda nema smisla vise nista ni pokusavati

samo ne vjerujem da bi on radio za FSG jer njihove ambicije su ocigledno da za 20 godina tek liverpool lici na nesto dok jose ne bas toliko cekao
MirzaGunner je napisao/la:Stvarno lose igrate, ali losije nemoze morate se mjenjati iz temelja!

ti ocigledno pratis liverpool preko livescorea pa vidis samo rezultat. losa nam je realizacija igra nam je bila los dok je roy bio trener

isto tako mislim da se ne moramo mijenjati iz temelja vec bi 2 prava pojacanja bila dovoljna.