Ma ništa, samo opet trčiš pred rudu.Edin TM87 je napisao/la:Sta jeClaus je napisao/la:Hhhhhhhh...Edin TM87 je napisao/la:Uglavnom gol necete zabit, e sad hocemo li mi, nisam siguran...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma ništa, samo opet trčiš pred rudu.Edin TM87 je napisao/la:Sta jeClaus je napisao/la:Hhhhhhhh...Edin TM87 je napisao/la:Uglavnom gol necete zabit, e sad hocemo li mi, nisam siguran...
Da nije bilo FK Buducnosti zadnjih par godina ispali bi sigurno, al et uvijek nekako sloboda izmulja opstanak.slani grad je napisao/la:ne s.e.r.i.t.e vise sa tim pustanjima tekmi....sto mi nismo klepili rudara na Tusnju pa nek onda ako smiju pustaju slaviji..niko nam nije kriv...ako ispadnemo ,ispascemo zasluzeno jer ova Sloboda nije ni za k.u.r.c.a....mucimo se vec par godina unazad i pitanje je vremena kad ce se desit pedala...mada sam se ja vec s.j.b.o zbog ispadanja iz ove kukuruz lige...umjesto goska,travnika,olimpika,slavije i ostalih giganata valja sad gledat rudare,jedinstva,iskre,gradine...mislim,strasno![]()
....i svaki put kad smo zelji skidali titulu umiro sam od smijeha a muk i nevjerica grbavice je nesto najljepse sto sam slusao u nasoj ligi....sad nek oni budu mudonje i nas katapultiraju u drugu ligu ako su tolko jaki i imaju sansu da naplate sve dosadasnje gorke pilule....mi se mozemo samo mahat usima i slusat kako nas p.o.d.je..b.a.j.u...do nekih boljih dana....
Izvini, a sta ste to gore vi prosli? najzaduzeniji ste klub u drzavi, budzeta nemate ni na mapi (nije mi drago, da se razumijemo)... realno neko vas mora pogurati sa 10 miliona samo da se 'izglibite' a onda vam opet predstoji 'glib' jer i da vratite sve dugove opet necete imati para za dalje!? mislim, sta je to gore?? vasi izvori finansiranja su najveci problem, pa ne moze vam drzave svake godine davati milion i po da bi vi egzistriali. morate imati neki drugi vid finansiranja, prodaja, marketing...slana_krv je napisao/la:.... ako ispadnemo iz lige..neka...vratit cemo se jaci i snazniji ..prezivila je Sloboda i Tuzla gore situacije i gora vremena.
kako si samo duhovitVolimTz je napisao/la:Poziv za sve navijače željezničara iz okolnih sela, zaselaka, i brda. Dođite u subotu na tekmu vaša financijska pomoć je potrebna FK Slobodi, jer ćete jedino vi plaćati karte kao i vaše komšije iz sela do vašeg ili već ne znam kakvi su vam "turfovi" na tim brdima.
Volio bih da je ovo pokušaj šale, ali ovo je istina drug moj.bagrcavi je napisao/la:kako si samo duhovitVolimTz je napisao/la:Poziv za sve navijače željezničara iz okolnih sela, zaselaka, i brda. Dođite u subotu na tekmu vaša financijska pomoć je potrebna FK Slobodi, jer ćete jedino vi plaćati karte kao i vaše komšije iz sela do vašeg ili već ne znam kakvi su vam "turfovi" na tim brdima.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koliko je upad ?VolimTz je napisao/la:Poziv za sve navijače željezničara iz okolnih sela, zaselaka, i brda. Dođite u subotu na tekmu vaša financijska pomoć je potrebna FK Slobodi, jer ćete jedino vi plaćati karte kao i vaše komšije iz sela do vašeg ili već ne znam kakvi su vam "turfovi" na tim brdima.
Bice uvijek tako, dokle god ona dvojica dobijaju karte, ona dvojica sa slatine, i pred utakmicu stanu ulicu prije stadiona i prodaju za 2-3 markeVolimTz je napisao/la:Volio bih da je ovo pokušaj šale, ali ovo je istina drug moj.bagrcavi je napisao/la:kako si samo duhovitVolimTz je napisao/la:Poziv za sve navijače željezničara iz okolnih sela, zaselaka, i brda. Dođite u subotu na tekmu vaša financijska pomoć je potrebna FK Slobodi, jer ćete jedino vi plaćati karte kao i vaše komšije iz sela do vašeg ili već ne znam kakvi su vam "turfovi" na tim brdima.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na tekmi Sloboda-sarajevo 3000 ljudi prodato 900 ulaznica.
Hahah, znam koji su. Inače nisu sa Slatine ali nebitno, ne znam odakle im karte.Tkanton je napisao/la:
Bice uvijek tako, dokle god ona dvojica dobijaju karte, ona dvojica sa slatine, i pred utakmicu stanu ulicu prije stadiona i prodaju za 2-3 marke
Jbg ja ih vidjam po slatini pa sam mislio da tu zive. Eh neznam ni ja al uvijek imaju tuce karti... mozda dobiju kao neki predstavnici navijaca ili tako nestoVolimTz je napisao/la:Hahah, znam koji su. Inače nisu sa Slatine ali nebitno, ne znam odakle im karte.Tkanton je napisao/la:
Bice uvijek tako, dokle god ona dvojica dobijaju karte, ona dvojica sa slatine, i pred utakmicu stanu ulicu prije stadiona i prodaju za 2-3 marke
Ti ces da nosis nas grb posle tekmebagrcavi je napisao/la:kako si samo duhovitVolimTz je napisao/la:Poziv za sve navijače željezničara iz okolnih sela, zaselaka, i brda. Dođite u subotu na tekmu vaša financijska pomoć je potrebna FK Slobodi, jer ćete jedino vi plaćati karte kao i vaše komšije iz sela do vašeg ili već ne znam kakvi su vam "turfovi" na tim brdima.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemojte samo da Darko place kao na polouvremenu jesenas u DOLINI CUPOVA kada je na poluvremenu bilo 4-0 pa dosao i plakao Amaru nemoj vise molim te.....harry_90 je napisao/la:Kartoni su se ocistili u mecu sa Olimpicom,vracaju nam se kljucni igraci,ocekujem da momci poginu na terenu kao protiv Zrinjskog i da sa terena izadju podignute glave..
djete...de se malo smiri..skodi ti internet..vjeruj starijem ciki..super je to sto glumis komedijasa i saljivdziju forama za djecu od 10 godina al ti je najpametnije da malo izadzes iz kuce...nadzi kakve drugove....otidzi u prirodu i takoMonci je napisao/la:Nemojte samo da Darko place kao na polouvremenu jesenas u DOLINI CUPOVA kada je na poluvremenu bilo 4-0 pa dosao i plakao Amaru nemoj vise molim te.....harry_90 je napisao/la:Kartoni su se ocistili u mecu sa Olimpicom,vracaju nam se kljucni igraci,ocekujem da momci poginu na terenu kao protiv Zrinjskog i da sa terena izadju podignute glave..
slani grad je napisao/la:djete...de se malo smiri..skodi ti internet..vjeruj starijem ciki..super je to sto glumis komedijasa i saljivdziju forama za djecu od 10 godina al ti je najpametnije da malo izadzes iz kuce...nadzi kakve drugove....otidzi u prirodu i tako
ja baš gledam ima li te negdjeFkr.87 je napisao/la: Ti ces da nosis nas grb posle tekme![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.