FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Claus
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Claus » 23 apr 2012, 08:54

Edin TM87 je napisao/la:
Claus je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Uglavnom gol necete zabit, e sad hocemo li mi, nisam siguran...
Hhhhhhhh...
Sta je :mrgreen:
Ma ništa, samo opet trčiš pred rudu. :mrgreen: Sloboda dere želju na Tušnju 3-4 sezonu unazad, još dvaput i na Grbavici iznenadiše, po čemu zaključuješ da Plavima Tuzla ne leži. Željo je uvijek primio barem gol na Tušnju, a nije da nije znao i s više u mreži otići kući. :D

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 23 apr 2012, 10:01

slani grad je napisao/la:ne s.e.r.i.t.e vise sa tim pustanjima tekmi....sto mi nismo klepili rudara na Tusnju pa nek onda ako smiju pustaju slaviji..niko nam nije kriv...ako ispadnemo ,ispascemo zasluzeno jer ova Sloboda nije ni za k.u.r.c.a....mucimo se vec par godina unazad i pitanje je vremena kad ce se desit pedala...mada sam se ja vec s.j.b.o zbog ispadanja iz ove kukuruz lige...umjesto goska,travnika,olimpika,slavije i ostalih giganata valja sad gledat rudare,jedinstva,iskre,gradine...mislim,strasno :roll: :roll: ....i svaki put kad smo zelji skidali titulu umiro sam od smijeha a muk i nevjerica grbavice je nesto najljepse sto sam slusao u nasoj ligi....sad nek oni budu mudonje i nas katapultiraju u drugu ligu ako su tolko jaki i imaju sansu da naplate sve dosadasnje gorke pilule....mi se mozemo samo mahat usima i slusat kako nas p.o.d.je..b.a.j.u...do nekih boljih dana....
Da nije bilo FK Buducnosti zadnjih par godina ispali bi sigurno, al et uvijek nekako sloboda izmulja opstanak.
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 apr 2012, 10:14

slana_krv je napisao/la:.... ako ispadnemo iz lige..neka...vratit cemo se jaci i snazniji ..prezivila je Sloboda i Tuzla gore situacije i gora vremena.
Izvini, a sta ste to gore vi prosli? najzaduzeniji ste klub u drzavi, budzeta nemate ni na mapi (nije mi drago, da se razumijemo)... realno neko vas mora pogurati sa 10 miliona samo da se 'izglibite' a onda vam opet predstoji 'glib' jer i da vratite sve dugove opet necete imati para za dalje!? mislim, sta je to gore?? vasi izvori finansiranja su najveci problem, pa ne moze vam drzave svake godine davati milion i po da bi vi egzistriali. morate imati neki drugi vid finansiranja, prodaja, marketing... ;)

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 23 apr 2012, 10:28

srecno slobodi,i da se iscupate.

jedan od meni drazih klubova,imate korektne forumase,a ona pobjeda lani na grbavici se ne zaboravlja...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 23 apr 2012, 10:33

Sretno prvo Slobodi u ostatku prvenstva od srca, i da sljedecu utakmicu uzmete one male štrumfove! :lol: ;)
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 apr 2012, 11:13

Onaj momak sto je dobio bananu na 1 dan kad se vrati neka se javi..s obzirom da je pisao nebuloze on kao navijac Zelje, bio je na turniru Mustafa Hukic kad su igrali Sarajevo-Partizan :roll: ...prvo zvizduke nije dobilo Sarajevo u toj utkamici, je ripak je to memorijalni turnir gdje je Sarajevo doslo kao prijatelji kluba da obiljeze to..Zvizduke i provokacije je dobio samo Mirza Mesic iz vise razloga...Kao prvo momak kaze da smo tretirali Partizan kao 5 korpus :roll: ..pa ako je on bio onda zna da je veicna navijaca Sarajev akoji su tad i cinili tu navijacku skupinu bili uglavnom gore sa nama, a zasto nije spomeno da su Tuzlaci jos prije utkamice vratili onu grupu iz Bijeljine navijaca Partizana?...a logicno da su neki mladji vise voljeli da pobjedi Partizan, kako bi Slobodu gledao protiv njih u finalu, jer ipak oni su tad imali strasnu ekipu sa mladim Sasom Ilicem,Trobokom i td..normalno da je utkakmica nekog takmicarskog znacaja pita li se covjek za koga bi Tuzlaci bili?..posebno ovih godina Zeljeznicar i Manijaci su bili dobro primljeni u Tuzli, kao i mi u Sarajevu..znam da smo jendu tekmu Zelji dali u Tuzli kad se borio za titulu i cini mi se d aje bilo tad 0-1...znam da kad smo ulazili od vodecih ljudi na tribini vecina nas je imala informacije da ce Zeljo dobiti tekmu pa da se previse i ne lozimo na situaciju na terenu...nije to ni bitno, je nama ne trebaju bodovi od nikog sada, a posebno od nasih sportskih rivala Zelje,Sarajeva i td.
Ne znam uvjek kad smo pobjedjivali bili smo nazivani onim imenima kao recimo "mesari"... naravno nikad nisma ni zeljeo da gledam takvu ekipu koja ce igrati takav fudbal da bi dosla do pobjede, ali izvinite ovi danas momci koji igraju u ovakvim uslovima morat ce igrati i boriti se bacati se i uklizivati samo da bi dosli do pobjede i kako bi nas ostavili u ligi...tako da me ni sekunde ne interesuje kakvo ce ko misljenje imati, jer borba pozrtvovanost i bodovi u ovom trenutku nas najvise interesuju..Nadam se da ce Sloboda doci do vazne pobjede i ako ce biti jako tesko , ali ako uspijemo u tome bice dobro, a Zelji naravno sretno u nastavku i da osvoje titulu, jer su je zasluzili sa ovim igrama koje prikazuju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 apr 2012, 11:21

Kartoni su se ocistili u mecu sa Olimpicom,vracaju nam se kljucni igraci,ocekujem da momci poginu na terenu kao protiv Zrinjskog i da sa terena izadju podignute glave..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 23 apr 2012, 11:25

Imate vi utakmicu u Gradačcu i ako izgubite od zelje ne sikirajte se. Iako ste sazreli za ispadanja mozda bi tako dosle stvari na svoje mjesto vratili bi ste se jos jacio kao borac pa za koju god titulu uzmete :mrgreen:

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 apr 2012, 17:43

Poziv za sve navijače željezničara iz okolnih sela, zaselaka, i brda. Dođite u subotu na tekmu vaša financijska pomoć je potrebna FK Slobodi, jer ćete jedino vi plaćati karte kao i vaše komšije iz sela do vašeg ili već ne znam kakvi su vam "turfovi" na tim brdima. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 apr 2012, 17:45

VolimTz je napisao/la:Poziv za sve navijače željezničara iz okolnih sela, zaselaka, i brda. Dođite u subotu na tekmu vaša financijska pomoć je potrebna FK Slobodi, jer ćete jedino vi plaćati karte kao i vaše komšije iz sela do vašeg ili već ne znam kakvi su vam "turfovi" na tim brdima. :mrgreen:
kako si samo duhovit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 apr 2012, 17:46

bagrcavi je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:Poziv za sve navijače željezničara iz okolnih sela, zaselaka, i brda. Dođite u subotu na tekmu vaša financijska pomoć je potrebna FK Slobodi, jer ćete jedino vi plaćati karte kao i vaše komšije iz sela do vašeg ili već ne znam kakvi su vam "turfovi" na tim brdima. :mrgreen:
Volio bih da je ovo pokušaj šale, ali ovo je istina drug moj. ;)

Na tekmi Sloboda-sarajevo 3000 ljudi prodato 900 ulaznica.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 23 apr 2012, 17:50

Koliko je upad ?

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 23 apr 2012, 18:01

VolimTz je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Volio bih da je ovo pokušaj šale, ali ovo je istina drug moj. ;)

Na tekmi Sloboda-sarajevo 3000 ljudi prodato 900 ulaznica.
Bice uvijek tako, dokle god ona dvojica dobijaju karte, ona dvojica sa slatine, i pred utakmicu stanu ulicu prije stadiona i prodaju za 2-3 marke

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 apr 2012, 18:04

Tkanton je napisao/la:
Bice uvijek tako, dokle god ona dvojica dobijaju karte, ona dvojica sa slatine, i pred utakmicu stanu ulicu prije stadiona i prodaju za 2-3 marke
Hahah, znam koji su. Inače nisu sa Slatine ali nebitno, ne znam odakle im karte.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 23 apr 2012, 18:32

VolimTz je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:
Hahah, znam koji su. Inače nisu sa Slatine ali nebitno, ne znam odakle im karte.
Jbg ja ih vidjam po slatini pa sam mislio da tu zive. Eh neznam ni ja al uvijek imaju tuce karti... mozda dobiju kao neki predstavnici navijaca ili tako nesto

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 23 apr 2012, 20:06

bagrcavi je napisao/la:
Ti ces da nosis nas grb posle tekme :lol: :lol: :lol:
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 23 apr 2012, 20:10

harry_90 je napisao/la:Kartoni su se ocistili u mecu sa Olimpicom,vracaju nam se kljucni igraci,ocekujem da momci poginu na terenu kao protiv Zrinjskog i da sa terena izadju podignute glave..
Nemojte samo da Darko place kao na polouvremenu jesenas u DOLINI CUPOVA kada je na poluvremenu bilo 4-0 pa dosao i plakao Amaru nemoj vise molim te.....

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 23 apr 2012, 20:19

Monci je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Kartoni su se ocistili u mecu sa Olimpicom,vracaju nam se kljucni igraci,ocekujem da momci poginu na terenu kao protiv Zrinjskog i da sa terena izadju podignute glave..
Nemojte samo da Darko place kao na polouvremenu jesenas u DOLINI CUPOVA kada je na poluvremenu bilo 4-0 pa dosao i plakao Amaru nemoj vise molim te.....
djete...de se malo smiri..skodi ti internet..vjeruj starijem ciki..super je to sto glumis komedijasa i saljivdziju forama za djecu od 10 godina al ti je najpametnije da malo izadzes iz kuce...nadzi kakve drugove....otidzi u prirodu i tako
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 23 apr 2012, 20:22

slani grad je napisao/la:djete...de se malo smiri..skodi ti internet..vjeruj starijem ciki..super je to sto glumis komedijasa i saljivdziju forama za djecu od 10 godina al ti je najpametnije da malo izadzes iz kuce...nadzi kakve drugove....otidzi u prirodu i tako
slika
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 apr 2012, 20:29

Fkr.87 je napisao/la: Ti ces da nosis nas grb posle tekme :lol: :lol: :lol:
ja baš gledam ima li te negdje ;) Eto kladili smo se, ali vjeruj mi da ćeš izgubiti.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.