AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

ramiral
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ramiral » 23 apr 2012, 10:02

Ništa još nije gotovo momci. ;)
15 bodova je jako mnogo, nije nedostižno.

A Capello bi vam legao k'o hodži burek.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 apr 2012, 10:51

ma kakav otkaz allegriju. on s obzirom kakvu je ekipu na raspolaganju imao ove sezone radi odličan posao. dobar je primjer kako je skrpio odbranu protiv barce sa antoninijem i bonerom i izvukao u prvoj tekmi dobar rezultat. imao je sigurno nekih grešaka ali ne može on boneru i antoninija, mesbaha ili urbija napraviti svjetskim igračima ako oni nemaju kapacitet za to. falilo je i sreće ove sezone. po meni glavni krivac je milan lab i loše odrađene pripreme. apsolutno je nemoguće da se gotovo svi igrači mogu onako povrijediti i to mahom na treninzima. treba im svima u milan labu kolektivno otkaz uručiti uključujući i glavnome dr. messermanu da se ne bi više ponavljalo. kako onda objasniti da pirlo ove sezone trči ko mutav nikad povrijeđen a prošle sezone ovdje nije mogao meda i pola sezone proveo van terena??? ali šta je tu je nema smisla vaditi se na ovo na ono kada ni tim ovaj koji je igrao nije pokazao borbenost ili rastrčanos pa da im se kaže svaka čast dali ste sve od sebe. allegriju jedino zamjeram što nije uspio tim dovoljno motivirati zadnjih mjesec ili dva. što se capella tiče zaista ne vjerujem da će preuzeti milan ili bilo koji klub u italiji. naravno da bih volio da bude trener ko ne bi? ali vjerujem allegriju. a što se tiče pomlađivanja bit će ih ali ne očekujte revoluciju. ambrosini, gattuso i mvb ostaju dok je po meni seedorf jedino upitan od senatora.
Seedorf: "Why I went straight to the changing room after I got subbed? It's better if I don't say anything that I might regret later.
i u pravu je seedorf. koliko god jučer slabo odigrao bilo je balerina koji su još lošije igrali ali oni su uvijek standardni bez obzira na igru.
nesta također ostaje vidjet ćete. treba oba beka zamijeniti, lijevog-armera pod hitno, desnog polako integrisati i dati abateu konkurenciju da se više trudi. zatim uz montoliva dovesti jednog kreativca gansa erikssena you name it, aquilanija vratiti u livpool kako se vratio od povrede nije napravio 2 pasa kako treba jer nema smisla ovisiti o igraču koji je vazda povrijeđen. pata prodati psg-u bud zašto koliko god mi drag bio njega su povrede uništile. daj bože da ozdravi i da zaigra kako zna. robinha vratiti u santos i dovesti dostojnu zamjenu za njega...
onaj acerbi je razvalio zadnju utakmicu protiv udinesea i bit će dobro pojačanje uvjeren sam.

btw ove igrače koji su istrčali jučer treba da bude sve i jednog sram. cassano jučer bio čovjek utakmice, zaista sramotno ponašanje balerina:

slika

milan još ima teoretske šanse za scudetto koje su svedene na minimum. juventus mora da kiksa bar 2 puta zadnjih 5 kola a milan mora sve pobijediti što će veoma teško da se desi.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

febo
Kontakt:

Post Postao/la febo » 23 apr 2012, 11:05

Dok je nama Bonere, nema napretka :D

Inače pozdrav za sve Rossonere :)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 23 apr 2012, 12:27

Definitivno treba reći da su nas povrede važnih igrača pratile neprestalno i ovu sezonu, to će nas vjerovatno koštati titule ali opet ne treba se predavati. Juve igra u strasnoj formi, sinoc satraše Romu i sigurno imaju i psihološku prednost. Do kraja još pet kola, Juve ima lakši raspored, bez derbi utakmica do kraja, dok nas očekuje meć protiv Intera u 37 kolu,dok Juve u tom kolu ide na gostovanje kod Cagliaria.. Sretno nam, da nam se što prije vrati pobjednički duh.. Forza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 apr 2012, 15:54

open in new tab da vidite cijelu sliku
slika

:(
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 apr 2012, 16:08

Jbg nedo allah da se ovo desilo Juventusu, da ih je sudija zakino pa oni odigrali neriješeno a mi dobili :o pa to bi Italija čitava na noge se digla kako se to namjerno desilo da bi Milan stigo Juventusa :lol:

Jbg nije mi nešto previše žao, jer smo igrali katastrofalno. Više bi mi bilo drago da su priznali onaj protiv Juventusa gdje bi vjerovatno dobili meč ovako ostaje sve na šbb kbb.

Titula izgubljena, vidimo se sljedeće sezone
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 23 apr 2012, 16:13

mislim da pričaš gluposti...koliko smo samo i mi puta oštećeni ove sezone brojiš li to...ja ne znam šta ove sudije rade..pod hitno ocnom trebaju otici ali dešavaju se greške i protiv Juventusa i protiv Milana...

čuj čitava Italija bi na noge se digla...a ja kina...koliko je smiješno više postalo očekivo sam da Allegri nakon izbacivanja od Barcelone spomene nepriznat Muntarijev gol...

samo se ovo u Italiji dešava..pogledaj u Engleskoj sudjenja...katastrofa...koliko se kod njih priča o tome? dan možda...

istina dešavale se greške...osteceni ste što jest jest...ali i mi smo...ali glupo je sada spominjati Juventus u tome..
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 23 apr 2012, 16:17

ISTINA, u Italiji nakon greske sudija pise se i prica u svim medijima, dok u ostalim ligama to se uopste ne potencira.

JaskoACM
Kontakt:

Post Postao/la JaskoACM » 23 apr 2012, 17:27

Ako izgubimo titulu mislim da ce Berla uloziti velike novce u ekipu...to je covjek koji je navikao biti na vrhu i ucinit ce sve da vrati titulu na San Siro...ali sacekajmo zavrsetak sezone.

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 23 apr 2012, 17:32

Don Silvio nema love kao nekad, valja organizovati njegove berlusque zabave. :mrgreen:

Bio je neki dan tekst u Avazu o tome, mora izdržavati sve osobe koje su učestvovale u tom "druženju." :mrgreen:
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 23 apr 2012, 17:48

kako smo samo prokockali titulu :evil: :evil: :twisted: :twisted:
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 23 apr 2012, 17:50

definitivno.. Scudetto ciao! :cry:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 apr 2012, 20:42

EXCLUSIVE: 'Eriksen at Milan, we can!'
8-)

kopka se nešto
-RIVALDO-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 apr 2012, 20:49

gdje si to pročito ?

Jaooo Bože samo taj momak nam treba, strašan je, još Ajaxova škola pa heeej

Ajde ćelo 8-)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 apr 2012, 20:52

IlPrincipe je napisao/la:gdje si to pročito ?

Jaooo Bože samo taj momak nam treba, strašan je, još Ajaxova škola pa heeej

Ajde ćelo 8-)
http://www.calciomercato.com/mercato/es ... puo-588954

Nije Ajaxova škola al dobar je, iz Danske lige (Odense) je došao ja mislim
-RIVALDO-

febo
Kontakt:

Post Postao/la febo » 23 apr 2012, 21:05

Ja se iskreno nadam da će se Milan riješiti Zambrote, Ambrosinija, Sedorfa, Gatusa, Van Bomela, Robinha... Time bi se otvorio kvalitetan prostor za jedno dva igrača sa visokom platom. Dok god se sve isključivo vrti oko Zlatana, Milan neće u Evropi uraditi ništa.

Kriminalno suđenje na stranu, Milan mora podhitno da ojača ekipu i promjeni sistem igre.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 apr 2012, 21:14

Zambrotta,Nesta,Ambrosini,Gattuso,Yepes OSTAJU DEFINITIVNO

Seedorf JE UPITAN ZA OSTANAK

Van Bommel, Inzaghi ODLAZE

febo
Kontakt:

Post Postao/la febo » 23 apr 2012, 21:23

Iskreno se nadam će se Ambrosini i Zambrota penzionisati na kraju sezone :D

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 23 apr 2012, 22:08

na kraju o5 nista od pomladjivanja. Iakoo mi je drago za Rina, Ambru i Nestu, Zambrota i Yepes nemaju sta traziti u ovoj ekipi

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 23 apr 2012, 22:14

Da dodju Eriksen i jos neki dobar lijevi bek po mogucnosti Armero i jos ona 2-3 vec pojacanja koja smo vec "potpisali" i ja prezadovoljan :D .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []