ma kakav otkaz allegriju. on s obzirom kakvu je ekipu na raspolaganju imao ove sezone radi odličan posao. dobar je primjer kako je skrpio odbranu protiv barce sa antoninijem i bonerom i izvukao u prvoj tekmi dobar rezultat. imao je sigurno nekih grešaka ali ne može on boneru i antoninija, mesbaha ili urbija napraviti svjetskim igračima ako oni nemaju kapacitet za to. falilo je i sreće ove sezone. po meni glavni krivac je milan lab i loše odrađene pripreme. apsolutno je nemoguće da se gotovo svi igrači mogu onako povrijediti i to mahom na treninzima. treba im svima u milan labu kolektivno otkaz uručiti uključujući i glavnome dr. messermanu da se ne bi više ponavljalo. kako onda objasniti da pirlo ove sezone trči ko mutav nikad povrijeđen a prošle sezone ovdje nije mogao meda i pola sezone proveo van terena??? ali šta je tu je nema smisla vaditi se na ovo na ono kada ni tim ovaj koji je igrao nije pokazao borbenost ili rastrčanos pa da im se kaže svaka čast dali ste sve od sebe. allegriju jedino zamjeram što nije uspio tim dovoljno motivirati zadnjih mjesec ili dva. što se capella tiče zaista ne vjerujem da će preuzeti milan ili bilo koji klub u italiji. naravno da bih volio da bude trener ko ne bi? ali vjerujem allegriju. a što se tiče pomlađivanja bit će ih ali ne očekujte revoluciju. ambrosini, gattuso i mvb ostaju dok je po meni seedorf jedino upitan od senatora.
Seedorf: "Why I went straight to the changing room after I got subbed? It's better if I don't say anything that I might regret later.
i u pravu je seedorf. koliko god jučer slabo odigrao bilo je balerina koji su još lošije igrali ali oni su uvijek standardni bez obzira na igru.
nesta također ostaje vidjet ćete. treba oba beka zamijeniti, lijevog-armera pod hitno, desnog polako integrisati i dati abateu konkurenciju da se više trudi. zatim uz montoliva dovesti jednog kreativca gansa erikssena you name it, aquilanija vratiti u livpool kako se vratio od povrede nije napravio 2 pasa kako treba jer nema smisla ovisiti o igraču koji je vazda povrijeđen. pata prodati psg-u bud zašto koliko god mi drag bio njega su povrede uništile. daj bože da ozdravi i da zaigra kako zna. robinha vratiti u santos i dovesti dostojnu zamjenu za njega...
onaj acerbi je razvalio zadnju utakmicu protiv udinesea i bit će dobro pojačanje uvjeren sam.
btw ove igrače koji su istrčali jučer treba da bude sve i jednog sram. cassano jučer bio čovjek utakmice, zaista sramotno ponašanje balerina:
milan još ima teoretske šanse za scudetto koje su svedene na minimum. juventus mora da kiksa bar 2 puta zadnjih 5 kola a milan mora sve pobijediti što će veoma teško da se desi.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!