Pa pobogu mona zar nije BayernMonolog je napisao/la:Meni je bila kvota nerealna, pa sam igr'o dvojku na nekom sistemu. Nadam se da će Hertha ispasti, jer mi je to ubjedljivo najmrži klub u Njemačkoj.
Bundesliga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma to u vezi Bayerna je @Effeov (pogrešan) zaključak, a valjda ja znam koji mi je najmrži klub u Njemačkoj.
Herthu ne mogu smisliti zbog toga što smatram da su mi dužni nekoliko hiljada maraka zbog konstantnog padanja na kladionici.
Kad izmire taj dug, onda ćemo Bayern postaviti na prvo mjesto liste najomraženijih klubova u Njemačkoj. 
Herthu ne mogu smisliti zbog toga što smatram da su mi dužni nekoliko hiljada maraka zbog konstantnog padanja na kladionici.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- spielführer_21
- Kontakt:
Danas Dusseldorf i St.Pauli dobili, Paderborn izgubio.. Borba za treće mjesto:
3. Dusseldorf 60
4. St. Pauli 59
5. Paderborn 58
Iduće kolo Fortuna i Pauli gostuju Furthu, odnosno Dynamu, a Paderborn ima nešto lakši posao kući protiv FSV Frankfurta.
3. Dusseldorf 60
4. St. Pauli 59
5. Paderborn 58
Iduće kolo Fortuna i Pauli gostuju Furthu, odnosno Dynamu, a Paderborn ima nešto lakši posao kući protiv FSV Frankfurta.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
K'lautern i Hertha zasluženo u cvajti, što se tiče trećeg putnika volio bih da to bude Augsburg a da gledamo jarčeve i naredne sezone čisto zbog kapaciteta stadiona da se ne kvari prosjek posjećenosti Buli. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma vjerujem da Koln moze osigurati opstanak kroz play off tako da bi bolje bilo da se Augsburg osigura ranijeSaurman je napisao/la:K'lautern i Hertha zasluženo u cvajti, što se tiče trećeg putnika volio bih da to bude Augsburg a da gledamo jarčeve i naredne sezone čisto zbog kapaciteta stadiona da se ne kvari prosjek posjećenosti Buli.
41.21.1.
jel fakat istina da ce shalke zamrznuti dres sa brojem 7 u cast raula
meni pravo beze, zesce nepostovanje prema legendama kluba koji su godinama igrali u šalkeu i nosili broj 7, a raul pred kraj karijere doshao i nikakav trofej nije donio da mu se baš na taj nacin moraju zahvaliti ili odati priznanje kak se vec tumaci
meni pravo beze, zesce nepostovanje prema legendama kluba koji su godinama igrali u šalkeu i nosili broj 7, a raul pred kraj karijere doshao i nikakav trofej nije donio da mu se baš na taj nacin moraju zahvaliti ili odati priznanje kak se vec tumaci
nema potpisa
Ta opcija je spomenuta, ali vidjet ćemo još....Admir_Sa je napisao/la:jel fakat istina da ce shalke zamrznuti dres sa brojem 7 u cast raula![]()
Pa osvojio je Kup sa Schalkeom i igrao polufinale Lige prvaka, nije mala stvar, ali sad da se baš učini ovaj potez, to je malo diskutabilno. Mogu mu i na druge načine odat priznanje.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Iz Schalke-a su rekli da ce na neodredjeno vrijeme povuci broj 7 iz upotrebe i tako Raulu odati priznanje. Ja licno mislim da samo naredne sezone taj broj nece biti u upotrebi.Admir_Sa je napisao/la:jel fakat istina da ce shalke zamrznuti dres sa brojem 7 u cast raula![]()
Uostalom da bi tu odluku donio konacno prvo je mora usvojiti skupstina kluba (koju cine navijaci).
Eintracht bi se danasnjom pobjedom na gostovanju kod Aachena pridruzio Fürthu u drustvu najboljih naredne sezone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Re: VfB Stuttgart
1:1 na gostovanju u Kolnu. Šteta, s obzirom na poraz G'ladbacha. Da su pobjedili, to bi bila 4 boda razlike dva kola prije kraja. Mada sljedeće kolo gostuju Bayernu tako da...
Inače, predstavljeni su novi dresovi Švaba za narednu sezonu. Tu je i novi sponzor i to je konačno Mercedes-Benz Banka. Potpisali su ugovor po kojem će Stuttgart dobijati 6 miliona eura po sezoni, a moguće i 8, zavisno od uspjeha. Sjajan potez za bolju budućnost kluba. A i sami dresovi izgledaju vrlo dobro.

Inače, predstavljeni su novi dresovi Švaba za narednu sezonu. Tu je i novi sponzor i to je konačno Mercedes-Benz Banka. Potpisali su ugovor po kojem će Stuttgart dobijati 6 miliona eura po sezoni, a moguće i 8, zavisno od uspjeha. Sjajan potez za bolju budućnost kluba. A i sami dresovi izgledaju vrlo dobro.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Rangnick je potvrdio da je stupio u kontakt s Herthom i da je spreman ovaj klub preuzeti čak i u slučaju ispadanja u drugu ligu. Inače mislim da bi ovo bila dobra stvar za berlinski klub, jer bi došao trener koji bi konačno donio sa sobom pravu filozofiju i koju bi jako dobro mogao provesti u Herthi, jer u ovom timu ima potencijala, posebno uzevši u obzir da je tu par jako talentovanih mladih igrača: Lasogga, Ramos, Kraft.....
Hertha je inače strašno umanjila šanse za opstanak, nakon subote. Naime kada pogledamo bodove rekli bi smo sve je i dalje moguće, ali kada izgubite od K'lauterna i ne pokažete dovoljno borbe, onda je veliko pitanje da li se tu navijači mogu mnogo nadat.
Međutim, situacija bi mogla biti jako zanimljiva u borbi za opstanak. Najcrnji scenario je svakako po Herthu taj da već u narednom kolu ispadne. Npr. Hertha izgubi od Schalkea, a Koeln pobijedi Freiburga u Freiburgu. I onda je Koeln spašen, a Hertha geht runter. Međutim, vrlo je moguće da Hertha remizira u Gelsenkirchenu. Tome u prilog bi išle dobre gostujuče partije Berlinaca u gostima. Naime u samo zadnja 2 kola, na 2 teška gostovanja su osvojili 2 boda (remi u Gladbachu i remi u Leverkusenu). Druga stvar je što je Schalke strašno pao u formi, tako da malo nade za bod za Herthu tu postoji (a da ne govorimo o pobjedi).
Moguće je naravno da i Hertha i Koeln izgube i onda bi gledali infarkt finale, thriler finale u zadnjem kolu. Tada Hertha dočekuje Hoffenheim (gle ironije s Babbelom), a Koeln dočekuje Bayern. Da li će Babbel poslat tada Herthu u drugu ligu, ili ipak Bayern Koelna sa svojim bivšim igračem Podolskim. Brisant
Jedno moram isto reći i uputit kritiku na račun oba ova kluba. Niti Herthu, niti Koelna, niti jednog trenutka na početku sezone nisam vidio na dnu tabele. Očekivao sam da će tu biti negdje u zlatnoj sredini, ili malo niže od sredine. Po meni oba tima za tako nešto imaju potencijala. Ali pojedinci koji vode te klubove, dobro su ih unesrećili i pravo sredili, da se sad bore za goli život. Kadar ova 2 kluba je sigurno jači od Freiburga, Augsburga. A zato Freiburg i Augsburg ginu na terenu, pa čak oduševe i dobrim fudbalom, a Hertha i Koeln jedni drugima prebacuju lopticu zvanu : ispadanje. Kad ih čovjek ponekad pogleda , u nekim utakmicama, jer obje ekipe su imale i dobrih utakmica, onda prosto pomisli da se bore ko će prije ispast, a ne opstat.
Hertha je inače strašno umanjila šanse za opstanak, nakon subote. Naime kada pogledamo bodove rekli bi smo sve je i dalje moguće, ali kada izgubite od K'lauterna i ne pokažete dovoljno borbe, onda je veliko pitanje da li se tu navijači mogu mnogo nadat.
Međutim, situacija bi mogla biti jako zanimljiva u borbi za opstanak. Najcrnji scenario je svakako po Herthu taj da već u narednom kolu ispadne. Npr. Hertha izgubi od Schalkea, a Koeln pobijedi Freiburga u Freiburgu. I onda je Koeln spašen, a Hertha geht runter. Međutim, vrlo je moguće da Hertha remizira u Gelsenkirchenu. Tome u prilog bi išle dobre gostujuče partije Berlinaca u gostima. Naime u samo zadnja 2 kola, na 2 teška gostovanja su osvojili 2 boda (remi u Gladbachu i remi u Leverkusenu). Druga stvar je što je Schalke strašno pao u formi, tako da malo nade za bod za Herthu tu postoji (a da ne govorimo o pobjedi).
Moguće je naravno da i Hertha i Koeln izgube i onda bi gledali infarkt finale, thriler finale u zadnjem kolu. Tada Hertha dočekuje Hoffenheim (gle ironije s Babbelom), a Koeln dočekuje Bayern. Da li će Babbel poslat tada Herthu u drugu ligu, ili ipak Bayern Koelna sa svojim bivšim igračem Podolskim. Brisant
Jedno moram isto reći i uputit kritiku na račun oba ova kluba. Niti Herthu, niti Koelna, niti jednog trenutka na početku sezone nisam vidio na dnu tabele. Očekivao sam da će tu biti negdje u zlatnoj sredini, ili malo niže od sredine. Po meni oba tima za tako nešto imaju potencijala. Ali pojedinci koji vode te klubove, dobro su ih unesrećili i pravo sredili, da se sad bore za goli život. Kadar ova 2 kluba je sigurno jači od Freiburga, Augsburga. A zato Freiburg i Augsburg ginu na terenu, pa čak oduševe i dobrim fudbalom, a Hertha i Koeln jedni drugima prebacuju lopticu zvanu : ispadanje. Kad ih čovjek ponekad pogleda , u nekim utakmicama, jer obje ekipe su imale i dobrih utakmica, onda prosto pomisli da se bore ko će prije ispast, a ne opstat.
Zadnja izmjena: effe_sa, dana/u 23 apr 2012, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Upravu si....Pale_Companion je napisao/la:effe, nije Hertha dobila u Gladbachu, bilo je 0:0
A ti sad u subotu navijaš za Herthu
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- kraljttbvb
- Kontakt:
effe_sa je napisao/la:Jedno moram isto reći i uputit kritiku na račun oba ova kluba. Niti Herthu, niti Koelna, niti jednog trenutka na početku sezone nisam vidio na dnu tabele. Očekivao sam da će tu biti negdje u zlatnoj sredini, ili malo niže od sredine. Po meni oba tima za tako nešto imaju potencijala. Ali pojedinci koji vode te klubove, dobro su ih unesrećili i pravo sredili, da se sad bore za goli život.
Jel i sad u Kelnu onaj Michael Meier, onaj sto je BVB-a doveo na milimetar od bankrota? Ako ga do sad nisu otpustili i ako im je on i sad neki direktor ili nesto odlucuje, jadna im onda majka...
Kad bih mogao birati ko da ide u play out, nesto bih volio da to ne bude Keln. Dragi su mi nesto, valjda zato sto na njima BVB popravlja gol razliku
A herta i kaizer u drugu ligu - ljepota
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ma ja vi Dortmundovci dobro upamtili starog dobrog Meiera.kraljttbvb je napisao/la:
Jel i sad u Kelnu onaj Michael Meier, onaj sto je BVB-a doveo na milimetar od bankrota? Ako ga do sad nisu otpustili i ako im je on i sad neki direktor ili nesto odlucuje, jadna im onda majka...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Elf des 32. Spieltags

Tor des 32. Spieltags
[youtube][/youtube]

Tor des 32. Spieltags
[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Adleri pobjedom kod Aachena (3:0) ovjerili ulazak u Bundesligu zajedno sa ekipom Fürtha koja je ulazak obezbjedila prosli Ponedeljak. Cestitke Eintrachtu !
Dobra stvar za BL sto se Frankfurt vratio
od ovih ostalih drugoligasa volio bi kad bi uskoro Drezden ili 1860 upali da gledam gradski derbi nisam odavno
od ovih ostalih drugoligasa volio bi kad bi uskoro Drezden ili 1860 upali da gledam gradski derbi nisam odavno
Thomas Müller - Fußballgott
Igraci HSV-a tvrde da im je sudija Peter Gagelmann prije pocetka utakmice protiv Nürnberga rekao da ce istu izgubiti.
Takodjer iz ekipe Nürnberga tvrde - golman Schäfer - da je prema njemu rekao da je ovo jedna prljava utakmica i da ne zna zasto je mora da sudi.
Sutra ce obje ekipe raspravljati o tome hoceli podnijeti tuzbu DFB-u.
Ovo nista ne bi bilo cudno da nije bilo skandala oko Heuzera i da Gagelmann nije odredjen kao sudija koji ce suditi finale kupa Njemacke u kojem se sastaju Borussia Dortmund i Bayern.
Po meni ovdje se postavlja pitanje koji je pokemon odlucio da sudija iz Bremena sudi utakmicu HSV-a. DFB podhitno mora uraditi nesta kada je sudijska organizacija u pitanju.
Takodjer iz ekipe Nürnberga tvrde - golman Schäfer - da je prema njemu rekao da je ovo jedna prljava utakmica i da ne zna zasto je mora da sudi.
Sutra ce obje ekipe raspravljati o tome hoceli podnijeti tuzbu DFB-u.
Ovo nista ne bi bilo cudno da nije bilo skandala oko Heuzera i da Gagelmann nije odredjen kao sudija koji ce suditi finale kupa Njemacke u kojem se sastaju Borussia Dortmund i Bayern.
Po meni ovdje se postavlja pitanje koji je pokemon odlucio da sudija iz Bremena sudi utakmicu HSV-a. DFB podhitno mora uraditi nesta kada je sudijska organizacija u pitanju.
Frankfury je zadrzao najbolje igraca bar vecinu tako da.. Alex maier je glavni kao I uvijek tu je jos I rode I schwegler sve u svemu jako solidna ekipa koja bi mogla napast europa ligu sljedece godine.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.