FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

LBJ MVP
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la LBJ MVP » 24 apr 2012, 22:57

KB-TM87 je napisao/la:Ma hajd imali su 90% posjeda lopte, dominacija. :lol:
Opet su imali više dodavanja.Samo mi nije jasno kako ne pobjediše :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 apr 2012, 22:57

...

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 24 apr 2012, 22:57

Tuga i žalost, ali eto treba cestitati Čelziju na ovakvom prolasku. Branili su se citavu tekmu u svom 16-ercu, sa 10 golmana. Operacija Žepa '93 je prošla uspješno na kraju.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 apr 2012, 22:58

barca nepravedno prosla chelzija prije par godina, sada chelzi imao mali milion posto više srece i proshao dalje, gotova prica

nije kriv ni messi, ni valdes nego se stvari jednostavno tako odvijale, to je fudbal i ebiga
nema potpisa

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 24 apr 2012, 22:58

tech je napisao/la:Tuga i žalost, ali eto treba cestitati Čelziju na ovakvom prolasku. Branili su se citavu tekmu u svom 16-ercu, sa 10 golmana. Operacija Žepa '93 je prošla uspješno na kraju.
Šta bi ti radio ako imaš rezultat i igrača manje. Haj molim te nemoj gluposti pisat.

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 24 apr 2012, 22:59

Monolog je napisao/la:Meni samo nije jasno kako je lopta došla do Torresa. :lol:
Iskreno, suđenje skoro pa perfektno. Turčin je fenomenalno odradio posao, držao se pravila, nije davio igru, pokazao kartone kada je to bilo potrebno i to je to.
U prvi mah sam pomislio "ne opet sudije" kada je Terry isključen, al' kad sam vidio šta je uradio, onda s moje strane nije bilo dileme. Nije u pitanju sudija, već Terry. Nevjerovatno glup potez kojim je mogao ukopati svoj tim. Na njegovu sreću to se nije desilo, al' moraće Chelsea lab da radi punom parom kada su Cahill i Luiz u pitanju. :mrgreen:
Penal također čist kao suza. Drogba oborio Cesca i zasluženo je kartoniran. Druga stvar je što statistika ipak može pobijediti, pa smo vidjeli da Messi ne može zabiti Plavcima. :mrgreen:
Meni je ovo iznenađenje, al' mi nije krivo. Zašto? Barcelona je sve imala u svojim nogama (2:0 + igrača više), a to su prokockali. Chelsea je igrao onako kako je mogao i morao. Branio se sa 9 igrača (prije toga sa 10), te pokušavali kontranapadima nešto napraviti (poslije nije bilo ni kontranapada, već samo izbijanje lopte). Hrabro, srčano, znalački su ovo odradili. Da je Valdez branio za goste, utakmica bi završila 9:0 u korist Barcelone, u to sam siguran. :mrgreen:
Messi, Xavi, Alves, poslije Tello, nisu ništa napravili, a dodamo li katastrofalnu odbranu prilikom prvog gola i Valdeza koji je još jednom zaplivao (Ivanović iz kornera), dobijemo da su Iniesta, Busquets, Sanchez, Cesc nešto radili. To je malo protiv ekipe koja se brani sa svih 9 igrača. 8-)
Nešto se mora mijenjati, a to nešto je Valdez. Nema više ono "ne može on primiti koliko Barcelona može dati". Može. Itekako može.
Potpis!

PS: Za slijedeću sezonu bez ville nek se ne igraju, il nek dovedu kakvog CF :S pa ne može se samo s krilima igrat :S treba to neko razbit unutra
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

benjobenjo
Kontakt:

Post Postao/la benjobenjo » 24 apr 2012, 22:59

Kako ga dade Torres i on se iznenadio :D

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 24 apr 2012, 22:59

messilla je napisao/la:Sto je najgore gledacemo mi flopcinu jos na Barcinom golu :(
kako ko..
ser del barça es el millor que hi ha !

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 24 apr 2012, 22:59

iniesta respect a ostali ništa

jbt pa i tores im zabi :lol:
.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 24 apr 2012, 23:00

tech je napisao/la:Tuga i žalost, ali eto treba cestitati Čelziju na ovakvom prolasku. Branili su se citavu tekmu u svom 16-ercu, sa 10 golmana. Operacija Žepa '93 je prošla uspješno na kraju.
Ovako je najsladje da vidite kako je to , A sad adio ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Badzi
Kontakt:

Post Postao/la Badzi » 24 apr 2012, 23:01

Da je 100 - 0 % posjed bio vi se s tim mozete samo tjesiti i nista vise. Ljudi bunker odigrali,fino na kontru vam stavili tacku na i,vi mozete tu samo iznositi taj odvratni sarkazam i nista vise. Vise srece do godine. :lol:
PAZZA INTER AMALA

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 24 apr 2012, 23:01

vala ova barcina dodavanja i posjed urodise plodom trecu utakmicu u nizu, svaka cast :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 apr 2012, 23:02

Ovo je noc u kojoj je dosao karj jedne ere, i mislim da Guardiola od naredne sezone nece biti trener Barce, i da ovoj ekipi trebaju odredjene promjene - posebno u odbrani - kako bi se ponovo vratila na tron u Spaniji i Evropi.

Imam neki osjecaj da ce Bielsa biti novi trener Barce, a da ce Guardiola jednu godinu da pauzira.

Cestitike Chelsea-u na finalu i nadam se da ce isto igrati protiv Bayerna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 24 apr 2012, 23:02

Imali ste penal imali ste igraca vise imali ste domaci teren imali ste posteno sudjenje... ALI NISTE IMALI SRCE KAO C H E L S E A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
evo dobar status kod momka... + imali smo i victor valdesa
ser del barça es el millor que hi ha !

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 24 apr 2012, 23:02

Dobro ste igrali, ali spretniji je prosao :)
HALA MADRID!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 apr 2012, 23:03

Svaka čast igračima Barcelone na igri, od koje ne odustaju evo već četvrta godina ja mislim, ali odbrana je uveliko zakazala, ne trebam to ni spominjati al je jače od mene. Možda će da zvuči pro madridski, i jesam navijač Reala, al kada primiš 2 gola sa igračem više i ne zaslužuješ da prođeš dalje. Mada, ja bih da sam Katalonac, a što nisam, bio ponosan na dosadašnju igru Barcelone, ne može ih uvijek sreća služiti.

P.S. Drogbi treba napraviti statuu ispred Stamford Bridgea
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

nanek

Post Postao/la nanek » 24 apr 2012, 23:03

slika

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 24 apr 2012, 23:03

SPY je napisao/la:
Šta bi ti radio ako imaš rezultat i igrača manje. Haj molim te nemoj gluposti pisat.
I kad su imali 11 igraca, isto su parkirali bus bez ikakve ambicije da napadnu....ne lupaj gluposti ako nisi gledao tekmu ;)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 apr 2012, 23:03

Admir_Sa je napisao/la:barca nepravedno prosla chelzija prije par godina, sada chelzi imao mali milion posto više srece i proshao dalje, gotova prica

nije kriv ni messi, ni valdes nego se stvari jednostavno tako odvijale, to je fudbal i ebiga
Sto bi Mancini rekao Disss izz futbool :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 apr 2012, 23:04

SPY je napisao/la:
potpis :lol: .

trebali su ih pustit, jadni nisu mogli doć do gola. i vi mislili skok igra nikad neće zatrebat :mrgreen:
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.