Opet su imali više dodavanja.Samo mi nije jasno kako ne pobjedišeKB-TM87 je napisao/la:Ma hajd imali su 90% posjeda lopte, dominacija.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Opet su imali više dodavanja.Samo mi nije jasno kako ne pobjedišeKB-TM87 je napisao/la:Ma hajd imali su 90% posjeda lopte, dominacija.
Šta bi ti radio ako imaš rezultat i igrača manje. Haj molim te nemoj gluposti pisat.tech je napisao/la:Tuga i žalost, ali eto treba cestitati Čelziju na ovakvom prolasku. Branili su se citavu tekmu u svom 16-ercu, sa 10 golmana. Operacija Žepa '93 je prošla uspješno na kraju.
Potpis!Monolog je napisao/la:Meni samo nije jasno kako je lopta došla do Torresa.![]()
Iskreno, suđenje skoro pa perfektno. Turčin je fenomenalno odradio posao, držao se pravila, nije davio igru, pokazao kartone kada je to bilo potrebno i to je to.
U prvi mah sam pomislio "ne opet sudije" kada je Terry isključen, al' kad sam vidio šta je uradio, onda s moje strane nije bilo dileme. Nije u pitanju sudija, već Terry. Nevjerovatno glup potez kojim je mogao ukopati svoj tim. Na njegovu sreću to se nije desilo, al' moraće Chelsea lab da radi punom parom kada su Cahill i Luiz u pitanju.
Penal također čist kao suza. Drogba oborio Cesca i zasluženo je kartoniran. Druga stvar je što statistika ipak može pobijediti, pa smo vidjeli da Messi ne može zabiti Plavcima.![]()
Meni je ovo iznenađenje, al' mi nije krivo. Zašto? Barcelona je sve imala u svojim nogama (2:0 + igrača više), a to su prokockali. Chelsea je igrao onako kako je mogao i morao. Branio se sa 9 igrača (prije toga sa 10), te pokušavali kontranapadima nešto napraviti (poslije nije bilo ni kontranapada, već samo izbijanje lopte). Hrabro, srčano, znalački su ovo odradili. Da je Valdez branio za goste, utakmica bi završila 9:0 u korist Barcelone, u to sam siguran.![]()
Messi, Xavi, Alves, poslije Tello, nisu ništa napravili, a dodamo li katastrofalnu odbranu prilikom prvog gola i Valdeza koji je još jednom zaplivao (Ivanović iz kornera), dobijemo da su Iniesta, Busquets, Sanchez, Cesc nešto radili. To je malo protiv ekipe koja se brani sa svih 9 igrača.![]()
Nešto se mora mijenjati, a to nešto je Valdez. Nema više ono "ne može on primiti koliko Barcelona može dati". Može. Itekako može.
kako ko..messilla je napisao/la:Sto je najgore gledacemo mi flopcinu jos na Barcinom golu
Ovako je najsladje da vidite kako je to , A sad adiotech je napisao/la:Tuga i žalost, ali eto treba cestitati Čelziju na ovakvom prolasku. Branili su se citavu tekmu u svom 16-ercu, sa 10 golmana. Operacija Žepa '93 je prošla uspješno na kraju.
evo dobar status kod momka... + imali smo i victor valdesaImali ste penal imali ste igraca vise imali ste domaci teren imali ste posteno sudjenje... ALI NISTE IMALI SRCE KAO C H E L S E A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I kad su imali 11 igraca, isto su parkirali bus bez ikakve ambicije da napadnu....ne lupaj gluposti ako nisi gledao tekmuSPY je napisao/la:Šta bi ti radio ako imaš rezultat i igrača manje. Haj molim te nemoj gluposti pisat.tech je napisao/la:Tuga i žalost, ali eto treba cestitati Čelziju na ovakvom prolasku. Branili su se citavu tekmu u svom 16-ercu, sa 10 golmana. Operacija Žepa '93 je prošla uspješno na kraju.
Sto bi Mancini rekao Disss izz futboolAdmir_Sa je napisao/la:barca nepravedno prosla chelzija prije par godina, sada chelzi imao mali milion posto više srece i proshao dalje, gotova prica
nije kriv ni messi, ni valdes nego se stvari jednostavno tako odvijale, to je fudbal i ebiga
potpisSPY je napisao/la:Šta bi ti radio ako imaš rezultat i igrača manje. Haj molim te nemoj gluposti pisat.tech je napisao/la:Tuga i žalost, ali eto treba cestitati Čelziju na ovakvom prolasku. Branili su se citavu tekmu u svom 16-ercu, sa 10 golmana. Operacija Žepa '93 je prošla uspješno na kraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.