FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

kanarinac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la kanarinac » 26 apr 2012, 00:16

kanarinac je napisao/la:
e ovako kao neutralni navijac ali navijac bajern da kazat cu o svemu po malo...prvo cu reci volim sto ste tukli barcu neg ista prvo i navest cu razloge... poslije tih nekih 12 pobjeda za redom gvardiola misli da ce se sa vama poigrat i uvede neku djecu da igraju koja su iskreno veceras bila vasi igraci.....drugo vrijeme je da i vi malo slavite pobjedu nad barcom malo mi vas vec zao bilo ali ovo iskreno....a trece kao navijac bajerna iaoko svi kazu nije dobro za bajern sto je real dobio barcu ja cu reci da ej dobro jer bi mogli da gledajaju bajerna sa visoka a to bi ih moglo kostat po meni vecerasnja pobjeda reala je plus mada i iskreno ni poraz nebi bio minus nadam se da me kontate ....e sad o utakmici reci cu najgori klasiko u poljednih 5 godina....i ovo cu reci pobjeda reala pa et reci cemo zasluzena ali cu reci ako je ovo najace real sto moze pruzit ja mislim da ce ih bajern tuci i na bernabeu moraju jace i vise jer protiv bajern nece dobit go onako iz kornera (IZ OPSAJDA NEZZ JEL SE MURINJO ZALIO NA OVAJ OPSAJD) drugi go je iz kontre a nece protiv bajern imat sanse na kontru.... a ronaldo iskreno dao je go ali ni nocas nije bio na nivou reci cu vam vas najaci igrac po meni ej benzema pa covjek je masnina pa ono barcini cigani se samo odbijaju i nakon veceras nje igre barce i reala ja sam siguran da ce bajern proci real a onda zelim barcu u finalu da se igramo... MIA SAN MIA

To drug ofsajda vidjelo nije, regularno sve. Nadji slike na netu il snimke na youtube.

Barcu smo unistili na njihovom terenu. Nemoj bezveze omaložavati pobjedu. Zaslužena u potponusti! A bayern će lakše dobit neg' barcu.

brate iskreno ako je ovo najbolje sto mozete tucemo vas na bernabeu vjeruj
:twisted: :twisted: :twisted:
Samo Sarajevo

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 26 apr 2012, 00:18

Cestitke na prolazu 8-) i puno srece u finalu!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 26 apr 2012, 00:19

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Baš mi se sviđa Neuer kao golman, valjda što su ga onoliko hvalili...
Znali smo mi kakav je to kvalitet, al' ne vjeruju nam ljudi. :mrgreen:
I nek se nastave smijati kad kazem da Neuer nije slabiji od Casillasa. Grohotom se smijite. :mrgreen:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 apr 2012, 00:19

Večeras sam doživio bar 12 srčanih, glas sam izgubio na pragu 60 min a nakon gola Schweinsteigera sam izgubio i sluh.

Mia San Mia.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 apr 2012, 00:20

UHHHHHHHHH sta reci nakon ovoga ovo je za infarkt bilo bavarci cestitam vam svima na prolazu naseg najboljeg najveceg kluba FC BAYERN MUNCHENA dajte nam sada celzi da im pokazemo koje najbolja ekipa u evropi.jos jednom sve cestitke pravim istinskim navijacima bayerna.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 26 apr 2012, 00:22

APSOLUTNO ZASLUZENO U FINALU KOD KUCE PRED SVOJIM NAVIJACIMA!!!!
MANUEEEEEEEL NEUER - BLACK PANTHER (Manuel Kahn)

Hvala svima na cestitkama!
Stern des Südens

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 apr 2012, 00:23

O ponizavanju od kladionica dalo bi se pričati ejdnu sedmicu.Ljudi su stavili kvotu ko da igra Real protiv Gijona.Zalosno!
BAyern je moć, sila, patnja za druge,dasa gdje god ode ma prosto broj jedan.NA tronu moze biti samo jedan:Bayern

Stisni sake, stisni zube
budi sto jesi, pokazi sto znas
hodaj pravo, ne gubi nadu
imaj vjere, tvoje vrijeme ce doc'

Jer zivot nije ni bajka ni san
zivot nas tjera u novi dan
preko trnja i kamenja
ponesi boje svojih zastava

Ref. 2x
Svijet voli pobjednike
voli zlatno znamenje
kada si prvi svega si vrijedan
na tronu moze biti samo jedan:BAyern

Na tvome putu uvijek ce biti
onih sto mrznjom krecu u boj
njihove duse su sitne duse
njihova srca su bez ljubavi...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 26 apr 2012, 00:26

Kad smo prije 2 godili prosli u finale, bili smo sretni jer je na drugoj strani Inter, a ne Barca, i vec smo upisali peti trofej LP-a...
Prosli jesmo, vise nego zasluzeno. Slaviti, prisjedati na muku Realovcima dan-dva i smiriti situaciju. Da ne bude k'o prije 2 godine.
MIA SAN MIA!!!! NEUER! ALABA!!! SCHWEINI! RIBERY! I SVI OSTALI, HVALA VAM. :)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 apr 2012, 00:28

slika
:mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 apr 2012, 00:28

LBJ MVP je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Finaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Manuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Posebne čestitke @Saurmanu
Ovo nisam očekivao od zakletog realovca. :D ;)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 26 apr 2012, 00:32

slika

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 26 apr 2012, 00:35

odlicno,svaka cas deckima na prolazku u finale,Luis Gustavu cestitam jer je prolupao,poludio,sta je samo radio taj decko svaka mu cast,cim se puca odakle mu snaga za onoliko trke i prekinutih napada Reala,hvala mu za dugacke noge :D ,,,,naravno svi su igraci bili na visini zadatka,zbilja imamo super momcad,gdje li su bili protiv BVB u BL ali i to im je oprosteno ulaskom u finale LP.

e sad ovo treba zaciniti sa jednom dovom zahvalnicom ali da na kraju stoji aaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjmmmmmmoooo :lol:
VOLIM BAYERN

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 26 apr 2012, 00:37

Bavarci - Aferim :!: :!:

Od Nojera do Gomeza, dakle svi redom. Posebno isticem Gustava koji je pokrao 10 lopti najmanje. Kakava je mašinerija Bayern :o :shock: Gomez je trebao riješiti ranije i postati junak tekme, ali ovako ispade na kraju junak Nojer.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 26 apr 2012, 00:38

ribery je napisao/la:Kad smo prije 2 godili prosli u finale, bili smo sretni jer je na drugoj strani Inter, a ne Barca, i vec smo upisali peti trofej LP-a...
Prosli jesmo, vise nego zasluzeno. Slaviti, prisjedati na muku Realovcima dan-dva i smiriti situaciju. Da ne bude k'o prije 2 godine.
u potpunosti se slazem,treba smiriti ovu euforiju,odmoriti neke od igraca,privesti BL kraju spremiti se za kup,i razmatrati kako da zakrpamo defanzivni red u finalu gdje nam fale recu slobodno kljucni igraci u tom segmentu igre... ;)
VOLIM BAYERN

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 26 apr 2012, 00:39

Ronaldo skuplja cepove od Heinekena, jer samo vas Heineken vodi na finale Lige prvaka :-)

Jos srce drzi dobar ritam :-)
Sent from my Philips Smart TV.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 apr 2012, 00:41

Ključni dio dove:

Ako nam uzmeš večeras blagodat pobjede,
Podari nam blagodat vjere da možemo proći dalje.

TAko i bi.Izgubili jesmo, ali i prošli dalje.Hvala ti Bože!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 26 apr 2012, 00:42

isakovich je napisao/la:
ribery je napisao/la:Kad smo prije 2 godili prosli u finale, bili smo sretni jer je na drugoj strani Inter, a ne Barca, i vec smo upisali peti trofej LP-a...
u potpunosti se slazem,treba smiriti ovu euforiju,odmoriti neke od igraca,privesti BL kraju spremiti se za kup,i razmatrati kako da zakrpamo defanzivni red u finalu gdje nam fale recu slobodno kljucni igraci u tom segmentu igre... ;)
Ma nisu po meni toliko kljucni,fali nam stoper i bek,koji se daju nadomjestit. Van Buyten ako se oporavi umjesto Badstubera,a sto se tice bek-a imamo Contenta ili opciju Lahm lijevo Rafinha desno.

Sto se tice Gustava,moze se ubacit Muller od pocetka, a Kros-a povuc nazad prema Svajniju.

Uostalom vise problema sa igracima ima Chelsea.
Stern des Südens

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 26 apr 2012, 00:47

slika

HVALA MAJSTORE

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 26 apr 2012, 00:48

Schweinsteiger: Mrtvi smo, ali presretni
_
Ponosni smo i mi HVALA momci na pozrvovnoj igri ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

bavarac95
Kontakt:

Post Postao/la bavarac95 » 26 apr 2012, 00:54

Dva puta sam bio banovan , nisam htio više da se registruje več ovako pratim komentare i nekad uletim da vidim šta pišu pravi navijači Bayern- a .
Ja neznam ljudi ali ako neko voli i navija iz ove BiH za Bayern više od mene on nije normalan tip .

Ovu utakmicu sam čekao , malo me bilo i strah al uvjeren sam bio u podsvjesti u prolaz . Imam 17 godina a fudbal vjerovali ili ne pratim več 12 sigurno s malih nogu navijam za ovaj klub samom igrom našeg Saliha a i oduvijek i zauvijek navijam za njih i za Njemce u svim sportovima al nebitno sad.

Nevjerovatna utakmica , nakon penala bilo mi je krivo igrao jeste rukom al je lopta bila nabijena i išla je najmanje metar , dva od gola al nebitno . Nagovjestio mi da se desila ista situacija u 45 + znači nadoknada kada je Pepe spasio Real samim tim što je usporio šut Robbena upravo rukom . Tu je sudija mogao čisto i hladno bez greške svirati penal al nebitno .

U drugom poluvremenu stvarno nije išlo , tako smo ih ubijali u nekim trenutcima nisu mogli povezati dva pasa i nabijali bi loptu daleko u aut . Nagovjestiću jer sam realan iako mrzim madrzizane da je pomoćni sudija pogriješio itekako jer je svirao ofsajd Marsela koji je bio metar sigurno van zone , al samim tim je i Ronaldo bio u malom ofsajdu kad je zabio drugi gol . Da su suci nešto navlacili nama nisu , osim ove situacija malo više navlačenje Realu al ne toliko .

Dalje u produzecima su nas ljudi stiskli , i igrom stvarno su nas pokorili . Tad mi nismo mogli dva pasa svezati , i vidio sam da nema šanse da postignemo gol . Izlazkom Riberi-a kao da su oni osjetili svoju sansu a i nasa igra je pala itekako . Molio sam boga da ne primimo gol , mada ni oni nisu nista puno postigli osim pritiska .

Na penale znao sam da je Iker iskusan i predobar golman što se i dokazalo al isto tako vjerovao sam i u Maneula . Sječam se Borusie Mengladbah i kako nas je tu izvukao na penala .
Dolazi Ronaldo Amidza mi govori maši ili mu brani , on šuta Neur kao mačka donjom rukom skida penal , Ronaldo u šoku i nabacuje svoj standardni osmeh kao nije mu jasno . Alaba perfektan , kako iskusno hladno malo sam se bojao al svaka mu čast . Drugi penal brani Nojer nevjerovatno , opet kao mačka ma kao tigar ono nije normalno u stilu Olivera govorio sam ime Oliver u tom trenutku . Svi ukučani skaču inače svi navijaju za Bayern i govore to je to , prošli smo . A ne volim dok god se ne zavrsi i ima toeretski sanse da i oni prodzu ne volim govoriti da je kraj . Dolazi Alonso rutisnki pogadza . I onda Kroos nekako slabo ošuta kao uvjeren u prolaz i maši . Meni krivo , znam da je zna zabiti ali eto jedan penal gore , dole . Oni daju , i onda promašaj Philipa kao da sam znao kapiten ali se boji dok namješta loptu i pipka oko nje zna sam da maši . Ja u nevjereci skačem uletim u kuhunji pukne dvije narandze sa stola zaustim i da opsujem vrhovnog tobejarebi . Vračam se vidim Ramos trza nogom , reko maši kad lopta ide daleko iznad i odmah molim Allaha samo sad , reko gol i to je to . Bio sam uvjeren u gol Bastiana i prolaz i onda ludilo otvaram prozor i derem se , a stara jbe sve po spisku :D

PS : Volio bih otiči na finale al stvarno to je preskupo da imam nekog u Mnch pa inekako al ovako mora mi stari kredit diči da idem . Al ovdje po Bosni kad bi se mogli organizovati da npr u Sarajevu u Domu Mladih gledamo valjalo bi baš mi s foruma da se i upoznamo vjerujem da ima fanatičnih navijača kao i ja . Pa eto momci javite se ja sam iz Donjeg Vakufa .

VIVA VIVA FCB !

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.