FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
U duhu prave madridske gospode - čestitke boljoj momčadi u ovom duelu. Dogodine ćemo mi u Madridu probati opet.
Hayley <3
-
jasko_juve
- Kontakt:
sasvim zasluzeno..Bayern dosao u Madrid da igra fudbal i da se nadigrava a ne da se brani..svaka vam cast..sretno u finalu..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- bavaraccccc
- Kontakt:
Baljić: Real prolazi, jer ima najboljeg trenera na svijetu
Konjić blagu prednost daje Kraljevima.
I jos mnogi drugi....vidi nogometnih analiticara!

Konjić blagu prednost daje Kraljevima.
I jos mnogi drugi....vidi nogometnih analiticara!
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- anton 1983
- Kontakt:
Ja kupio vazelin i bacio pare! Ima da mi to refundiraš!MaGiCa je napisao/la:
Poanta je da spremite vazelin, jer ce vam trebati veceras.
Veceras rekordmeister kobasicarske lige ostaje na kupu kao jedinoj nadi za trofej, usprkos milijunima koje je ulupao u pojacanja.
Cigan!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- brzitesanj
- Kontakt:
Velika pobjeda VELIKOG BAYERNA nad velikim realom
POZDRAV ZA kristinu

POZDRAV ZA kristinu

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Finaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Manuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Kad kazem sutite mislim na potpunu promjenu stava.L-Train je napisao/la:Sta sutimo ? koliko ja vidim svi su dosli da cestitaju.Prije utakmice mora biti malo carki izmedju navijaca da bude zanimljivo na forumu,ali kasnije treba doci i cestitati boljem
Toliko arogancije se moglo procitati u vasim postovima da je to nevjerovatno.
Vecina vas nije htjela ni raspravljati o tome ko je bolji. Ja sam znao da je Bayern bolji, al' opet ostavljam veliku mogucnost da se Real plasira dalje.
MANU NEUEEEEEEEEER!!!
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Posebne čestitke @SaurmanuSaurman je napisao/la:Finaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bayeren zauvijek!!!!
Ne znam koliko puta sam umirao veceras

Ne znam koliko puta sam umirao veceras

- Bayern@heart
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
kanarinac je napisao/la:
e ovako kao neutralni navijac ali navijac bajern da kazat cu o svemu po malo...prvo cu reci volim sto ste tukli barcu neg ista prvo i navest cu razloge... poslije tih nekih 12 pobjeda za redom gvardiola misli da ce se sa vama poigrat i uvede neku djecu da igraju koja su iskreno veceras bila vasi igraci.....drugo vrijeme je da i vi malo slavite pobjedu nad barcom malo mi vas vec zao bilo ali ovo iskreno....a trece kao navijac bajerna iaoko svi kazu nije dobro za bajern sto je real dobio barcu ja cu reci da ej dobro jer bi mogli da gledajaju bajerna sa visoka a to bi ih moglo kostat po meni vecerasnja pobjeda reala je plus mada i iskreno ni poraz nebi bio minus nadam se da me kontate ....e sad o utakmici reci cu najgori klasiko u poljednih 5 godina....i ovo cu reci pobjeda reala pa et reci cemo zasluzena ali cu reci ako je ovo najace real sto moze pruzit ja mislim da ce ih bajern tuci i na bernabeu moraju jace i vise jer protiv bajern nece dobit go onako iz kornera (IZ OPSAJDA NEZZ JEL SE MURINJO ZALIO NA OVAJ OPSAJD) drugi go je iz kontre a nece protiv bajern imat sanse na kontru.... a ronaldo iskreno dao je go ali ni nocas nije bio na nivou reci cu vam vas najaci igrac po meni ej benzema pa covjek je masnina pa ono barcini cigani se samo odbijaju i nakon veceras nje igre barce i reala ja sam siguran da ce bajern proci real a onda zelim barcu u finalu da se igramo... MIA SAN MIA
To drug ofsajda vidjelo nije, regularno sve. Nadji slike na netu il snimke na youtube.
Barcu smo unistili na njihovom terenu. Nemoj bezveze omaložavati pobjedu. Zaslužena u potponusti! A bayern će lakše dobit neg' barcu.
brate iskreno ako je ovo najbolje sto mozete tucemo vas na bernabeu vjeruj

e ovako kao neutralni navijac ali navijac bajern da kazat cu o svemu po malo...prvo cu reci volim sto ste tukli barcu neg ista prvo i navest cu razloge... poslije tih nekih 12 pobjeda za redom gvardiola misli da ce se sa vama poigrat i uvede neku djecu da igraju koja su iskreno veceras bila vasi igraci.....drugo vrijeme je da i vi malo slavite pobjedu nad barcom malo mi vas vec zao bilo ali ovo iskreno....a trece kao navijac bajerna iaoko svi kazu nije dobro za bajern sto je real dobio barcu ja cu reci da ej dobro jer bi mogli da gledajaju bajerna sa visoka a to bi ih moglo kostat po meni vecerasnja pobjeda reala je plus mada i iskreno ni poraz nebi bio minus nadam se da me kontate ....e sad o utakmici reci cu najgori klasiko u poljednih 5 godina....i ovo cu reci pobjeda reala pa et reci cemo zasluzena ali cu reci ako je ovo najace real sto moze pruzit ja mislim da ce ih bajern tuci i na bernabeu moraju jace i vise jer protiv bajern nece dobit go onako iz kornera (IZ OPSAJDA NEZZ JEL SE MURINJO ZALIO NA OVAJ OPSAJD) drugi go je iz kontre a nece protiv bajern imat sanse na kontru.... a ronaldo iskreno dao je go ali ni nocas nije bio na nivou reci cu vam vas najaci igrac po meni ej benzema pa covjek je masnina pa ono barcini cigani se samo odbijaju i nakon veceras nje igre barce i reala ja sam siguran da ce bajern proci real a onda zelim barcu u finalu da se igramo... MIA SAN MIA
To drug ofsajda vidjelo nije, regularno sve. Nadji slike na netu il snimke na youtube.
Barcu smo unistili na njihovom terenu. Nemoj bezveze omaložavati pobjedu. Zaslužena u potponusti! A bayern će lakše dobit neg' barcu.
brate iskreno ako je ovo najbolje sto mozete tucemo vas na bernabeu vjeruj
Samo Sarajevo
Cestitke na prolazu
i puno srece u finalu!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Znali smo mi kakav je to kvalitet, al' ne vjeruju nam ljudi.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Baš mi se sviđa Neuer kao golman, valjda što su ga onoliko hvalili...
I nek se nastave smijati kad kazem da Neuer nije slabiji od Casillasa. Grohotom se smijite.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Večeras sam doživio bar 12 srčanih, glas sam izgubio na pragu 60 min a nakon gola Schweinsteigera sam izgubio i sluh.
Mia San Mia.
Mia San Mia.
UHHHHHHHHH sta reci nakon ovoga ovo je za infarkt bilo bavarci cestitam vam svima na prolazu naseg najboljeg najveceg kluba FC BAYERN MUNCHENA dajte nam sada celzi da im pokazemo koje najbolja ekipa u evropi.jos jednom sve cestitke pravim istinskim navijacima bayerna.
APSOLUTNO ZASLUZENO U FINALU KOD KUCE PRED SVOJIM NAVIJACIMA!!!!
MANUEEEEEEEL NEUER - BLACK PANTHER (Manuel Kahn)
Hvala svima na cestitkama!
MANUEEEEEEEL NEUER - BLACK PANTHER (Manuel Kahn)
Hvala svima na cestitkama!
Stern des Südens
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
O ponizavanju od kladionica dalo bi se pričati ejdnu sedmicu.Ljudi su stavili kvotu ko da igra Real protiv Gijona.Zalosno!
BAyern je moć, sila, patnja za druge,dasa gdje god ode ma prosto broj jedan.NA tronu moze biti samo jedan:Bayern
Stisni sake, stisni zube
budi sto jesi, pokazi sto znas
hodaj pravo, ne gubi nadu
imaj vjere, tvoje vrijeme ce doc'
Jer zivot nije ni bajka ni san
zivot nas tjera u novi dan
preko trnja i kamenja
ponesi boje svojih zastava
Ref. 2x
Svijet voli pobjednike
voli zlatno znamenje
kada si prvi svega si vrijedan
na tronu moze biti samo jedan:BAyern
Na tvome putu uvijek ce biti
onih sto mrznjom krecu u boj
njihove duse su sitne duse
njihova srca su bez ljubavi...
BAyern je moć, sila, patnja za druge,dasa gdje god ode ma prosto broj jedan.NA tronu moze biti samo jedan:Bayern
Stisni sake, stisni zube
budi sto jesi, pokazi sto znas
hodaj pravo, ne gubi nadu
imaj vjere, tvoje vrijeme ce doc'
Jer zivot nije ni bajka ni san
zivot nas tjera u novi dan
preko trnja i kamenja
ponesi boje svojih zastava
Ref. 2x
Svijet voli pobjednike
voli zlatno znamenje
kada si prvi svega si vrijedan
na tronu moze biti samo jedan:BAyern
Na tvome putu uvijek ce biti
onih sto mrznjom krecu u boj
njihove duse su sitne duse
njihova srca su bez ljubavi...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Kad smo prije 2 godili prosli u finale, bili smo sretni jer je na drugoj strani Inter, a ne Barca, i vec smo upisali peti trofej LP-a...
Prosli jesmo, vise nego zasluzeno. Slaviti, prisjedati na muku Realovcima dan-dva i smiriti situaciju. Da ne bude k'o prije 2 godine.
MIA SAN MIA!!!! NEUER! ALABA!!! SCHWEINI! RIBERY! I SVI OSTALI, HVALA VAM.
Prosli jesmo, vise nego zasluzeno. Slaviti, prisjedati na muku Realovcima dan-dva i smiriti situaciju. Da ne bude k'o prije 2 godine.
MIA SAN MIA!!!! NEUER! ALABA!!! SCHWEINI! RIBERY! I SVI OSTALI, HVALA VAM.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ovo nisam očekivao od zakletog realovca.LBJ MVP je napisao/la:Posebne čestitke @SaurmanuSaurman je napisao/la:Finaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.