FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Cincinnatus
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Cincinnatus » 26 apr 2012, 18:48

[youtube][/youtube]

Neki nas lik upoznao ured sve igrace :D

Pazi Olica haha
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

StevieM
Kontakt:

Post Postao/la StevieM » 26 apr 2012, 19:44

Cestitke na prolazu i sretno u finalu. Iako su pobjednika na kraju odlucile nijanse, Bayern je kroz dvije utakmice vise htio i zasluzio je prolaz dalje.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 26 apr 2012, 20:14

Da odgovorimo onima koji se cude kako to da bajern nije prepisao bundesligu sa 15 bodova prednosti? Well mozda to govori nesto o kvalitetu te lige zar ne

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 apr 2012, 21:16

citajuci postove u par njih se spominje pa zasto ovakav bayern sa ovakvim igracima sa kojima je uspio postenski nadigrati real u obe tekme i proci doduse na penale mada se to moglo rijesiti ranije da smo malo vise imali srece ali bilo kako bilo bitno je da su nasi momci prosli u toliko zeljeno finale na svome terenu i imamo priliku postati prvi tim u istoriji LP da osvojimo titulu na svome terenu prvi tim nakon rome u sezoni 1983/84 i finala protiv liverpola na koja je imala priliku da osvoji titulu ali nazalost nije,razlog zasto je bayern pokazao zube i veliki motiv i sasvim zasluzeno dosao u finale jeste da se jednom , a mozda ni jednom u karijeri da klub dobije cast da bude domacin organizuje finale takog velikog ,najveceg klubskog takmicenja na svijetu i da ujedno dospije do finala a, pogotovo da ovoji titulu jeste jednostavno prezasicenost domacim prvenstvui trofejima(mada dortmudu kapu treba skunuti momci su pokayli takode zube pod palicom klopa sto pokazuje da je bunde.l daleko odmakla i da ce bayern ubuduce ukoliko hoce da opet gospodar(i u sta ne sumnjam )BL mora malo vise zapeti nego predhodnih sezona gdje se nakon nesupjeha bayerna u sezoni sigurno znalo da je sljedeca titula bayernova dortmund je kazemo pokazao da BL nije vise ona nekadasnja i da su svi timovi konkurentni ) a s druge strane decenija posta bez evropskog trofeja bayern je veliki klub i on zasluzuje da bude medju najvecim da osvaja najvece trofeje po tim se poznaju veliki momci.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 26 apr 2012, 21:19

Cestitke na prolazu, mora se priznti jaki ste ko orah..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 apr 2012, 21:20

zaboravih ono najvažnije AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
:D :D ;) ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 apr 2012, 21:29

Robben nakon postignutog gola: "Nabijem vas na k...." :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 apr 2012, 21:38

http://www.bayern-bih.com/index.php/vij ... i-u-finalu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bayern-bih.com/index.php/vij ... m-stadionu" onclick="window.open(this.href);return false;

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 26 apr 2012, 21:43

Idemo redom:
PRIJE PRVE UTAKMICE
Nail for Real je napisao/la:Isto ne vidim kako Bayern moze protiv Realove kontre
JavierPortillo je napisao/la:Jao kako cemo vas razbit. Ne mogu docekati.
JavierPortillo je napisao/la:Realno, Bayernu je puno 10% sansi u ovom dvoboju.
JavierPortillo je napisao/la:Uglavnom, oderat cemo vas.
Makaveli je napisao/la:ocekujem prolaz reala
L-Train je napisao/la:ti si i dalje 100% siguran u prolaz Baye,ili se nesto promjenilo u medjuvremenu ?
Monolog je napisao/la:Real i to da prođe u finale sa 3-4 gola razlike
Monolog je napisao/la:za 7 dana je Real (tu vam je također kraj)
Monolog je napisao/la:Ma Real će ovo riješiti na AA.
Monolog je napisao/la:Siguran sam da će Real pobijediti u oba meča. Siguran.
Monolog je napisao/la:Iskreno, mislim da Bayern sa izgubljenim Mullerom i teškašem (recimo) Gomezom, ne može dobiti ovu utakmicu. U stvari, ne da ne može dobiti, već neće biti ni neriješeno. Na Alianz Areni će Real dobiti sa (barem) 2 gola razlike, a na SB-u će to biti +3. Dakle, ukupno 5 razlike za Joseovu mašinu i put u Minhen na konačni okršaj sa Barcelonom
D1OS je napisao/la:Masakr.
D1OS je napisao/la:Jel' ima kakav Bavarac da bi smio po neku super-zesoku opkladu?
D1OS je napisao/la:Busenje u reziji Kristijana Ronalda. Kako cemo vas razbit yeote... Ne mogu docekat.
D1OS je napisao/la:Prije bi rekao da ce Ribery do kraja zivota nositi oziljke koje ce mu nanijeti Ramos, Pepe i kompanija, zna se valjda da su mesari teske ruke
Bernabéu je napisao/la:moram priznat da Bayern nema šta tražit' u duelu protiv RMA. uvjeren sam kako će se međusobni duel ova dva tima riješiti već u prvom meču na AA. al' sam uvjeren kako će se RMA prošetat' do finala
SteveM je napisao/la:Real ce vjerovatno dvaput gostovat na Allianzu ovog proljeca.
Raul7 je napisao/la:Haj sve je ok ali da kazes da je Ribery bolji od Ronalda
Raul_64 je napisao/la:Mislim da ce prva biti X,ali sveukupno Real ide dalje
Raul_64 je napisao/la:ako ce ovo Lahm sam ustopat alal mu vera.
(misli se na CR)
CollegeGunner je napisao/la:Real jaci na svim pozicijama. Zar je uopste upitno ko ce proci.
legenda reala je napisao/la:Gost pobjeđuje u oba poluvremena kvota 8.40 samo za Saurmana optimistu. Pustite se analiza, fino uplatite i s užitkom gledate utakmicu :P
legenda reala je napisao/la:A ja isto ko šećer razmišljam, kako se utakmica bliži sve sam uvjereniji u pobjedu ali Reala. Još mi je tiket u igri :lol:
LBJ MVP je napisao/la:Mene nešto vuče da mi dajemo 3 gola ko zna možda griješim
LBJ MVP je napisao/la:Gomez je igrač manje protiv Reala.Real ima Di Mariu i Ronalda koji su bolji od Robberya,a Bayern ima slabije bekove tako da koliko god Bayern zabije Real će više.
LBJ MVP je napisao/la:sada igrate protiv jedne od najjačih ekipa u historiji i zaista ćete teško proći no nije ni sramota ispasti od jedne takve ekipe

POSLIJE PRVE UTAKMICE
Edin TM87 je napisao/la:Na Bernabeu 3:0.
SirAlexFerguson je napisao/la:Ma koliko god ste bili dobri i nemate neku prednost uoči uzvrata, Real će vas laganini razvaliti i proći u finale. Mislim neće razvaliti ali će sigurno proći u finale
SPY je napisao/la:Čisto sumnjam da Real može odigrat 2 loše utakmice zaredom. Budimo realni, Bayern je dobio samo zato što je Real bio loš. Dok Real na ESB ne može loš bit. Bit će strašna utakmica na ESB.
SPY je napisao/la:Vratite nam kopačke
Genghis je napisao/la:Ne sekiraj se druže, real ionako prolazi, tako da ne trebaš "lomiti glavu" sa tim silnim kartonima
slika

Prelistao sam nekih 80 zadnjih stranica i izvukao sam one (po meni) najzanimljivije. Nije mi se dalo da tražim stranice kad je ždrijebanje (kako ova riječ lijepo zvuči) odlučilo da se Bayern i Real mogu susresti u polufinalu... I tada su realOVCE bile dosadne, ali ovo je ono ipak svježije :D
Nisam ništa pisao zadnjih 7 dana, hajmo reći neki zavjet šutnje i na kraju se isplatilo 8-)
Još uvijek me drži euforija i valja sada dočekati 19. maj... :) Drago mi je da smo ono najbolje iz sebe izvukli u najboljem trenutku i poslije lošeg poleta početkom 2012. Ovo mi izgleda kao što treneri u NBA ligi jednostavno nabildaju ekipu pred početak play offa :D i mislim da se Jupp time vodio ;)
Samo ću reći, utakmica za pamćenje. Ostali epiteti dolaze u tom kontekstu.

I još samo na kraju, od svih viceva na račun Ramosa, ovaj je po meni najbolji
[youtube][/youtube]

P.S. Lako upada u oči drastičan pad euforičnih komentara realOVACA poslije prve utakmice. Došla cica na kolica :lol:
Sent from my Philips Smart TV.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 apr 2012, 21:55

pazi se dobro ako u finalu baš ne bude sve po planu,imam osjećaj da ćeš demantovati vlastiti potpis, mislim kad ovi gorenavedeni kolege uzmu citirati teoriju o nba i yupiju
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 26 apr 2012, 21:59

Ovo sto je Adnan gore izdvojio i fino poslozio je najveci razlog zboga cega sam 3 godine pasovni posmatrac ovog foruma,koji cu se ja k... prepucavati sa ovom balavurdijom,hrpom neznalica i djecom koja prati nogomet zadnju godinu dana!hvala Adnane sto si ovo fino poslozio i pokazao kakavo zapravo neznanje vlada na forumu ali prije svega seljakluk i glupost pojedinaca¨!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 apr 2012, 22:05

" onclick="window.open(this.href);return false; uzivajte

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 26 apr 2012, 22:08

Sta reci poslije svega....euforija je jos prisutna.. :lol:
Bravo za nase momke, i niti u jednom momentu nisam sumnjao da mozemo nadigrati protivnika na bernabeu!
S obzirom kako smo igrali, rezultat je bio vise nego katasrofalan. U regularnih 90 min, brat bratu trebali smo ih uzeti sa bar jedan razlike :lol: :lol: :lol:

Danas sam skinuo sa neta i snimak utakmice i opet sam gledao sve te silne sanse, :lol: potom i sam se uvjerio da smo dobro osteceni kod slobodnog udarca pri kraju prvog poluvremena. Offside kod drugog gola, manje vise... ali igranje rukom je bilo vise nego ocigledno, a vjerujem da bi ono bio i pogodak da nije bilo igranja rukom...

Apsolutna kontrola sredine terena, ma nez sta reci. bravo momci svaka cast!!

slika

MIA SAN MIA!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 apr 2012, 23:07

HzBvB je napisao/la: Jos bayernu treba da naraste da dobije najbolju ekipu svih vremena u Bundesligi , na celu sa Herr Klopp-om !
off topic - sorry :mrgreen:
@HzBvB
Još to nismo! Trebaju nam još 2 pobjede da bi i oficijalno postali ekipa s najviše osvojenih bodova u jednoj sezoni u Bundesligi i samim tim najbolja ekipa tj. generacija :!:
Ako to uspijemo tek ćemo onda steć' pravo koristit' takve epitete: najbolji, s najviše itd. Još puno posla je pred nama...

Zasad' je Bayern s 79 osvojenih bodova iz 1972.g. - najbolja ekipa ili generacija Bundeslige, ali eto mi imamo tu šansu da oborimo još jedan u nizu rekorda! Jedino što nećemo nikad oborit', barem mi nećemo zapamtit' a to je rekord po broju titula! Tu je jedan suvereni vladar bez konkurencije - Bayern i tako će zauvijek ostat'! :mrgreen:
Ove ostale rekorde smo manje-više sve oborili! ;) O rekordima ćemo na BVB temi! ;)

Da ne odmičemo od Bayernove teme pa et' da vam svima još jednom čestitam ulazak u finale LP (iako sam bio među prvima koji su to učinili). Želim vam da to uzmete, jer ste svojim igrama u LP to i zaslužili! ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

LoVeRBoYUnited
Kontakt:

Post Postao/la LoVeRBoYUnited » 27 apr 2012, 01:44

hahahahaha " onclick="window.open(this.href);return false; :lol: :lol:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 27 apr 2012, 04:26

el-fighter je napisao/la:Cestitke momcima na odlicnoj predstavi i prolazu u finale. Cekao sam da se sve malo slegne pa da onda napisem koju. Utakmica u kojoj je dokazano da sudije navlace i Realu. Postigli su gol iz offside-a, iz po meni "nepostojeceg" penala, dobili su jos bruku prekrsaja koje nebi svirale ni sudije iz BH lige. Mi smo bili bolja ekipa 90 minuta, a onda je Real u produzetcima preuzeo inicijativu. Ipak su im napadi bili nekako jalovi, a mi smo imali odlicnu priliku da zavrsimo utakmicu i prije. Gomez se nije najbolje snasao, ali jednostavno mora dobiti sve cestitke za nastup kao i ostali igraci. Na kraju je Neuer pokazao da je klasa i odbranio presudne penale za pobjedu. Neko je kasnije morao promasiti. Moram priznati da sam se jako zabrinuo kada sam vidio da ce Alaba sutati prvi penal, ali ispostavilo se da je momak sazrio. Svaka cast mali!

Sada treba lagano zavrsavati seoznu u BUndesligi, probati osvojiti Kup i Ligu prvaka. Bit ce veoma interesantna utakmica na AA i mislim da bi uz pomoc domacih navijaca trebali slaviti.
Slazem se sa svime sto si napisao. Meni je iskreno zao malog Alabe zbog onog penala :? Hajd penal i nekako ali jos momku dade sudija zuti ni za sta. Mislim momak jeste zakacio loptu rukom, nema govora ali momak je bio u padu i bilo je slucajno. Ne kontam nikako kako je mogao izbjeci kontakt sa loptom. Jedan od najboljih pojedinaca na terenu juce, ako ne i najbolji :) :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 27 apr 2012, 11:23

http://www.goal.com/en/news/1675/goalco ... helsea-to-" onclick="window.open(this.href);return false;

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 27 apr 2012, 11:45

LoVeRBoYUnited je napisao/la:hahahahaha " onclick="window.open(this.href);return false; :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Benzema najgolemiji! :D
Kako je lijepo prosetati u dresu Baye! :D
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 apr 2012, 11:56

Neuer: Trener golmana Toni Tapalović mi je pokazao gdje igrači Reala najviše vole da šutaju penale. Tako sam znao da Ronaldo najvise voli da šutira dole lijevo. Ali kod nekih sam morao i nagađati, kao npr. Kaka, ili npr. nisam znao da Ramos voli pucati iznad gola :D 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 27 apr 2012, 13:11

" onclick="window.open(this.href);return false;
aBd da bude jos bolja atmosfera od one od prije dve godine uz titulu naravno.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []