Neki nas lik upoznao ured sve igrace
Pazi Olica haha
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Nail for Real je napisao/la:Isto ne vidim kako Bayern moze protiv Realove kontre
JavierPortillo je napisao/la:Jao kako cemo vas razbit. Ne mogu docekati.
JavierPortillo je napisao/la:Realno, Bayernu je puno 10% sansi u ovom dvoboju.
JavierPortillo je napisao/la:Uglavnom, oderat cemo vas.
Makaveli je napisao/la:ocekujem prolaz reala
L-Train je napisao/la:ti si i dalje 100% siguran u prolaz Baye,ili se nesto promjenilo u medjuvremenu ?
Monolog je napisao/la:Real i to da prođe u finale sa 3-4 gola razlike
Monolog je napisao/la:za 7 dana je Real (tu vam je također kraj)
Monolog je napisao/la:Ma Real će ovo riješiti na AA.
Monolog je napisao/la:Siguran sam da će Real pobijediti u oba meča. Siguran.
Monolog je napisao/la:Iskreno, mislim da Bayern sa izgubljenim Mullerom i teškašem (recimo) Gomezom, ne može dobiti ovu utakmicu. U stvari, ne da ne može dobiti, već neće biti ni neriješeno. Na Alianz Areni će Real dobiti sa (barem) 2 gola razlike, a na SB-u će to biti +3. Dakle, ukupno 5 razlike za Joseovu mašinu i put u Minhen na konačni okršaj sa Barcelonom
D1OS je napisao/la:Masakr.
D1OS je napisao/la:Jel' ima kakav Bavarac da bi smio po neku super-zesoku opkladu?
D1OS je napisao/la:Busenje u reziji Kristijana Ronalda. Kako cemo vas razbit yeote... Ne mogu docekat.
D1OS je napisao/la:Prije bi rekao da ce Ribery do kraja zivota nositi oziljke koje ce mu nanijeti Ramos, Pepe i kompanija, zna se valjda da su mesari teske ruke
Bernabéu je napisao/la:moram priznat da Bayern nema šta tražit' u duelu protiv RMA. uvjeren sam kako će se međusobni duel ova dva tima riješiti već u prvom meču na AA. al' sam uvjeren kako će se RMA prošetat' do finala
SteveM je napisao/la:Real ce vjerovatno dvaput gostovat na Allianzu ovog proljeca.
Raul7 je napisao/la:Haj sve je ok ali da kazes da je Ribery bolji od Ronalda
Raul_64 je napisao/la:Mislim da ce prva biti X,ali sveukupno Real ide dalje
(misli se na CR)Raul_64 je napisao/la:ako ce ovo Lahm sam ustopat alal mu vera.
CollegeGunner je napisao/la:Real jaci na svim pozicijama. Zar je uopste upitno ko ce proci.
legenda reala je napisao/la:Gost pobjeđuje u oba poluvremena kvota 8.40 samo za Saurmana optimistu. Pustite se analiza, fino uplatite i s užitkom gledate utakmicu
legenda reala je napisao/la:A ja isto ko šećer razmišljam, kako se utakmica bliži sve sam uvjereniji u pobjedu ali Reala. Još mi je tiket u igri
LBJ MVP je napisao/la:Mene nešto vuče da mi dajemo 3 gola ko zna možda griješim
LBJ MVP je napisao/la:Gomez je igrač manje protiv Reala.Real ima Di Mariu i Ronalda koji su bolji od Robberya,a Bayern ima slabije bekove tako da koliko god Bayern zabije Real će više.
LBJ MVP je napisao/la:sada igrate protiv jedne od najjačih ekipa u historiji i zaista ćete teško proći no nije ni sramota ispasti od jedne takve ekipe
Edin TM87 je napisao/la:Na Bernabeu 3:0.
SirAlexFerguson je napisao/la:Ma koliko god ste bili dobri i nemate neku prednost uoči uzvrata, Real će vas laganini razvaliti i proći u finale. Mislim neće razvaliti ali će sigurno proći u finale
SPY je napisao/la:Čisto sumnjam da Real može odigrat 2 loše utakmice zaredom. Budimo realni, Bayern je dobio samo zato što je Real bio loš. Dok Real na ESB ne može loš bit. Bit će strašna utakmica na ESB.
SPY je napisao/la:Vratite nam kopačke
Genghis je napisao/la:Ne sekiraj se druže, real ionako prolazi, tako da ne trebaš "lomiti glavu" sa tim silnim kartonima

off topic - sorryHzBvB je napisao/la: Jos bayernu treba da naraste da dobije najbolju ekipu svih vremena u Bundesligi , na celu sa Herr Klopp-om !
Slazem se sa svime sto si napisao. Meni je iskreno zao malog Alabe zbog onog penalael-fighter je napisao/la:Cestitke momcima na odlicnoj predstavi i prolazu u finale. Cekao sam da se sve malo slegne pa da onda napisem koju. Utakmica u kojoj je dokazano da sudije navlace i Realu. Postigli su gol iz offside-a, iz po meni "nepostojeceg" penala, dobili su jos bruku prekrsaja koje nebi svirale ni sudije iz BH lige. Mi smo bili bolja ekipa 90 minuta, a onda je Real u produzetcima preuzeo inicijativu. Ipak su im napadi bili nekako jalovi, a mi smo imali odlicnu priliku da zavrsimo utakmicu i prije. Gomez se nije najbolje snasao, ali jednostavno mora dobiti sve cestitke za nastup kao i ostali igraci. Na kraju je Neuer pokazao da je klasa i odbranio presudne penale za pobjedu. Neko je kasnije morao promasiti. Moram priznati da sam se jako zabrinuo kada sam vidio da ce Alaba sutati prvi penal, ali ispostavilo se da je momak sazrio. Svaka cast mali!
Sada treba lagano zavrsavati seoznu u BUndesligi, probati osvojiti Kup i Ligu prvaka. Bit ce veoma interesantna utakmica na AA i mislim da bi uz pomoc domacih navijaca trebali slaviti.
LoVeRBoYUnited je napisao/la:hahahahaha " onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.