p.s. Hoeness potvrdio da će Heynckes i naredne sezone voditi ekipu.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da se zahvalim u svoje ime i kažem da si sad pokazao veličinu jer i bol priznaješ. Al hebi ga ovaj duel s gledišta Barce i njenih navijača stvarno i jeste nesretan, dosta se tu toga loše potrefilo Barci.....Romariooo je napisao/la:cestitke bavarci na deranju reala od bolom skrhanog romarijaaa.
Favoriti jesmo, jer sad imamo tu mentalnu snagu, a ekipa nam igra na svom stadionu. A apsolutni favorit je teško biti protiv Chelsea, kojeg jesam uvijek respektovao, a i smatram ga uvijek nezgodnim, čak i prije ovog duela s Barcom sam imao o njima mišljenje kao jako nezgodnoj ekip. Robusni su, jaki, žestoki....Romariooo je napisao/la: sto se tice finala, tu ste apsolutni favoriti, ako protiv celzija neko moze biti favorit, vidjeli smo kako su sretno prosli i napoli i benficu, protiv barce su imali nevjerovatnu srecu, hoce li biti te nafake i u finalu ne znamo
effe_sa je napisao/la:Da se zahvalim u svoje ime i kažem da si sad pokazao veličinu jer i bol priznaješ. Al hebi ga ovaj duel s gledišta Barce i njenih navijača stvarno i jeste nesretan, dosta se tu toga loše potrefilo Barci.....Romariooo je napisao/la:cestitke bavarci na deranju reala od bolom skrhanog romarijaaa.
A i šteta donekle što finale nije Bayern-Barca.
Favoriti jesmo, jer sad imamo tu mentalnu snagu, a ekipa nam igra na svom stadionu. A apsolutni favorit je teško biti protiv Chelsea, kojeg jesam uvijek respektovao, a i smatram ga uvijek nezgodnim, čak i prije ovog duela s Barcom sam imao o njima mišljenje kao jako nezgodnoj ekip. Robusni su, jaki, žestoki....Romariooo je napisao/la: sto se tice finala, tu ste apsolutni favoriti, ako protiv celzija neko moze biti favorit, vidjeli smo kako su sretno prosli i napoli i benficu, protiv barce su imali nevjerovatnu srecu, hoce li biti te nafake i u finalu ne znamo
P.S. Dobro ti pogodi sastav Barce za onu utakmicu s Chelseam i još si bio u pravu koliko oni po vas mogu biti nezgodni.
ne moze jbgCentre forward je napisao/la:@Romario mozes li ti udijelit ijedan kompliment(bilo kome i bilo kako) a da kraljevski klub ne uzimas na zub
nisan 100% siguran ali mislim da popriličan broj ljudi to misli o tebi i nakon meča,al šta ima veze boli te qracRomariooo je napisao/la:polako omladinci, nikakvo uzimanje na zub nije, sasvim sam realno govorio o realu i sve sto sam govorio obistinilo se, vidjeli smo dakle i da je real prenapuhan, i da je prgav i sve ono za sto ste misli da je pretjerivanje neko iz zlobe, a bila je samo objektivna analiza, vidjeli smo dakle i kukavicku igru, prljave radnje, nemoc real i sve to, nisam nikad rekao da je real taraba neka, samo da je slabija ekipa od bayerna i to je to, a sto je neko prije obog dvomeca milsio da sam lud kad sam to govorio, zabolje mene
E taj te razmak malo zeznuofarinelli123 je napisao/la: Bice to klasicna dominacija od strane Bajerna kao i dosad, a onda ce u razmaku od 70-78 minuta, recimo neki Frenk Lampard da postigne neki gol, a onda totalna ofanziva koja se zavrsava bezuspesno.
Ok, Barca platila na zracnoj luci i treba konacno da se stisa taj vapaj iz ´09.farinelli123 je napisao/la: Barsa tada nije platila na MOSTU - STAMFORD BRIGDE-U, ali jeste na svom Nou Campu, odnosno aerodomu( zbog dimenzija)
Napravit ce oni i bez tog oprostaja jer ih groznica jos trese (kao neke od nasdr.adnan je napisao/la:Sutra Buttko brani utakmicu i to će mu biti oproštajna pred domaćim navijačima... Ne očekujem da će biti kao Kahnu ispraćaj, ali siguran sam da će navijači napraviti dobru atmosferuU to su nas više puta uvjerili
farinelli123 je napisao/la:Dobro vece svim posetiocima ovog foruma, dosao sam samo da iznesem svoje misljenje o mecu finala izmedju Bayerna i Chelsea-ja.
Jes' da ima dosta do tad, al' ajde.
Cekao sam malo da se slegne prasina, nakon sto smo eliminisali Real. Znam da mi ovo ne treba u zivotu, i da ce ovo navesti narod na pogresno misljenje, da ja zapravo i nisam navijac Bajerna nego neki klinac koji je dosao ovde da pise neke prazne price.
Dakle, misljenja sam da cemo mi ove godine biti porazeni od Chelsea-ja, ne zato sto su oni bolji od nas, nego zato sto mora tako. Kad smo igrali protiv Intera pre 2 godine, morali smo da izgubimo, jednostavno morao je Javier Zanetti, igrac koji je te veceri igrao milionitu utakmicu za Inter, a nikad nije osvojio taj trofej, kapiten, legenda, ikona kluba, da podigne pehar.
Tako ce morati i ove godine. Jednostavno igraci kao sto su: Cech, Drogba Malouda, Lampard, Cole, Essien, Terry..jednostavno moraju da uzmu titulu ove godine, jer tesko da ce im se ukazati nova sansa, ne potcenjujem Celsi, cak stavise jako postujem taj klub.
Mnogi ljudi misle da je Celsi u znatno vecem hendikepu od nas sto se tice igraca, ali kad se malo razmisli i objektivno sagleda situacija, dolazi se do zakljucka da to uopste nije tacno. Celsi ima dosta duzu i kvalitetniju klupu od nase. Essien se vraca u formu do finala, sto je bolje resenje od Meirelesa, Kejhil i Luiz ce biti spremni, tu je Maluda, ako nista drugo bice iskusna ekipa naspram Bajerna.
Igranje na AA je bez dileme veliki plus za Bajern, ali opet ne mora to nista da znaci.
Bajern ce dominirati u svakom slucaju, bice to utakmica sa ne puno sansi. Ne znam zasto, ali mislim da ce se utakmica zavrsiti rezultatom 0-1, koliko god to glupo zvucalo. Bice to klasicna dominacija od strane Bajerna kao i dosad, a onda ce u razmaku od 70-78 minuta, recimo neki Frenk Lampard da postigne neki gol, a onda totalna ofanziva koja se zavrsava bezuspesno.
Najvise bih voleo da vidim kako Bilal Jusuf Mohamed, pravi krug oko terena, kao kad je prvi put osvojio Bundesligu.
Mada ima vremena za Bajern, tek dolazi njihovo vreme.
Moram samo da se vratim na okrsaj izmedju Celsija i Barselone. Pred pocetak tog dvomeca rekao sam jednu poslovicu, doduse malo modifikovanu, a glasi: "Ko ne plati na mostu, plati na aerodromu . "
Jednostavno Barselona je morala da ispadne, moralo je da se vrati za onu najvecu prevaru u istoriji najvaznije sporedne igre od pre 3-4 godine, Barsa tada nije platila na MOSTU - STAMFORD BRIGDE-U, ali jeste na svom Nou Campu, odnosno aerodomu( zbog dimenzija). Jos ih je njihov covek pokopao u nadoknadi.
Nisam hteo nikog da iznerviram ovim postom, pre svega navijace Bajerna na ovom forumu, da ne nabrajam sad, ne pisem mnogo ali prilicno pratim ko sta pise, samo sam zeleo da napisem ovo. Eto, to bi bilo to. Oprostite ukoliko ima nekih gresaka u pravopisu, to je zbog zurbe.
POZDRAV SVIMA, PA NEK ME DEMANTUJU 19. maja, momci u crvenim dresovima! Dugo cekamo tu ligu sampiona!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.