FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 27 apr 2012, 15:28

Gostujući dres za narednu sezonu :

slika

p.s. Hoeness potvrdio da će Heynckes i naredne sezone voditi ekipu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 apr 2012, 15:41

cestitke bavarci na deranju reala od bolom skrhanog romarijaaa.

kao sto sam i predvidio i pisao ovdje, bayern ne da je slabija ekipa od reala nego je i bolje, mada su mnogi ovdje to pokusavali ismijati, vidjeli smo u obje utakmice kako je bayern ne bio bolji, nego je ocitao dvije lijepe nogometne lekcije prenavikanom realu

ispostavilo se dakle da je real prenavikan, da ce trener bayerna nadmudriti madjionicara jose muharem efendiju, ispostavio se da igraci reala pucanju pod malo vecim pritiskom itd

bayern je bio i tesko ostecen sudjenjem, al na svu srecu na kraju je prosao, trebalo je i ubjedljivije, al jbg, ovako vam je mozda i sladje

sto se tice finala, tu ste apsolutni favoriti, ako protiv celzija neko moze biti favorit, vidjeli smo kako su sretno prosli i napoli i benficu, protiv barce su imali nevjerovatnu srecu, hoce li biti te nafake i u finalu ne znamo, ako budu imali onda cete biti nemocni jer vidjeli ste kad bog ne da onda se ne moze proci i da si 10 put bolji

smijesno je kako se celzi dovukao do finala, al jos bi smejsnije bilo da i osvoje s jos nekom srecom, mislim da se to nece desiti i da ce pobijediti bolja ekipa, a bayern je za klasu bolji

puno srece u finalu, bayern ne igra samo za sebe i za smo navijace, u finalu cete igrati za pobjedu lijepog fudbala uopste
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 27 apr 2012, 15:49

Saurman je napisao/la:Gostujući dres za narednu sezonu :

slika

p.s. Hoeness potvrdio da će Heynckes i naredne sezone voditi ekipu.
:lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 27 apr 2012, 16:42

slika
Domaci dresovi za iducu sezonu :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 27 apr 2012, 17:50

cestitke adnanu na iscrpno pripremljnim citatima.Lijepo je pogledati toliko msm da se moze reci maloumnih komentara.MONOLOg posebno impresionira.
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 27 apr 2012, 18:54

slika

Nisu losi dresovi.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 apr 2012, 19:16

Romariooo je napisao/la:cestitke bavarci na deranju reala od bolom skrhanog romarijaaa.
Da se zahvalim u svoje ime i kažem da si sad pokazao veličinu jer i bol priznaješ. Al hebi ga ovaj duel s gledišta Barce i njenih navijača stvarno i jeste nesretan, dosta se tu toga loše potrefilo Barci.....
A i šteta donekle što finale nije Bayern-Barca.

Romariooo je napisao/la: sto se tice finala, tu ste apsolutni favoriti, ako protiv celzija neko moze biti favorit, vidjeli smo kako su sretno prosli i napoli i benficu, protiv barce su imali nevjerovatnu srecu, hoce li biti te nafake i u finalu ne znamo
Favoriti jesmo, jer sad imamo tu mentalnu snagu, a ekipa nam igra na svom stadionu. A apsolutni favorit je teško biti protiv Chelsea, kojeg jesam uvijek respektovao, a i smatram ga uvijek nezgodnim, čak i prije ovog duela s Barcom sam imao o njima mišljenje kao jako nezgodnoj ekip. Robusni su, jaki, žestoki....

P.S. Dobro ti pogodi sastav Barce za onu utakmicu s Chelseam i još si bio u pravu koliko oni po vas mogu biti nezgodni. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 apr 2012, 20:00

effe_sa je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:cestitke bavarci na deranju reala od bolom skrhanog romarijaaa.
Da se zahvalim u svoje ime i kažem da si sad pokazao veličinu jer i bol priznaješ. Al hebi ga ovaj duel s gledišta Barce i njenih navijača stvarno i jeste nesretan, dosta se tu toga loše potrefilo Barci.....
A i šteta donekle što finale nije Bayern-Barca.

Romariooo je napisao/la: sto se tice finala, tu ste apsolutni favoriti, ako protiv celzija neko moze biti favorit, vidjeli smo kako su sretno prosli i napoli i benficu, protiv barce su imali nevjerovatnu srecu, hoce li biti te nafake i u finalu ne znamo
Favoriti jesmo, jer sad imamo tu mentalnu snagu, a ekipa nam igra na svom stadionu. A apsolutni favorit je teško biti protiv Chelsea, kojeg jesam uvijek respektovao, a i smatram ga uvijek nezgodnim, čak i prije ovog duela s Barcom sam imao o njima mišljenje kao jako nezgodnoj ekip. Robusni su, jaki, žestoki....

P.S. Dobro ti pogodi sastav Barce za onu utakmicu s Chelseam i još si bio u pravu koliko oni po vas mogu biti nezgodni. ;)

jes vala steta je sto se ne sastadose bayern i barca jer to bi bila utakmica ljepotica, bez ikakvih kalkulacija obje bi ekipe napadale i bio bi to melem za oci, al ajd, sudbina je htjela drugacije i to je to,

jeste dosta sam stvari pogodio, iako za bayern-real nisam nista nagadjao, sve mi je vuklo na to da je bayern bolja ekipa i to se i pokazalo, iako mora se priznati da je bayern dozivio i sudijsku nepravdu i onako neke nesretne situacije, nesretan penal alabe, nesretan promasaj robena i u prvoj utakmici trebala je biti veca prednost, kad se sve sabre bayern je pokazao puno veci kvalitet i kvalitetnom igrom nadoknadio cak i neke nepravde ili ti pehove, dok je real se pokazao upravo onakvim kako sam ga i najavio, prenapuhan, kukavicki, prgav(ono valjanje pepeta je jadno), pokazao je real da ne moze cak ni na svom stadionu parirati itd

ja sam bio ubijedjen u finale barca bayern, to je po svim ovozemaljskim zakonima i trebalo da se desi, al nebeske sile bile su uz taj celzi koji se toliko jadno branio, cak se i lose branio al opet su nekako prosli. bilo je dosta ludih i nevjerovatno nesretnih utakmica za neke ekipe, recimo onaj poraz bayerna od uniteda, ili kad je milan izgubio finale nakod prednosti 3 0 ,pa i jos nekih koje se sjecam iz dalje istorije, al ova celzijeva nafaka je nevidjena jer se desavala u dvije utakmice

celzijeva nafaka je ono sto treba brinuti ljude u bayernu, al mozda i ne treba, ipak su to neke vanrazumske sfere gdje ne mozes uticati nikakvim pripremama ili oprezom, vjerujem da ce bayern ponoviti igru kao protiv reala, cak bi to i bolje trebalo izgledati, fali vam igraca, al opet niko krucijalan i ko se ne mozda nadomjestiti, fali i celziju al kod njih je i svjedeno ko ce igrati jer nemaju uopste neku igru specijalnu, imaju 20 igraca podjednakih kvaliteta.

posebno mi je drago sto je bayernov trener ocitao bukvicu muharem efendiji, mislili su ljudi da ce to bayern naivno srljati, al bila je to sigurna igra u kojo real nije napravio mnogo prilika, jedino sto mislim da je pogrijesio vas trener je sto je drzao gomeza tako dugo u igri, mislio sam da ce ga izvesti oko 60-70 minute i uvesti olinja koji bi rijesio polemike jos u regularnom vremenu, al ajd

iako je od pocetka proljetnog dijela sezone izgledalo da bayern nece moci do kraja zbog previse oscilatorne igre, dobrim zrijebom je posao olaksan, a kad je vec prepreka bio real, bayern je uhvatio dobru igru i formu, bilo je oscilacija u bundes ligi, al znalo se da to nece imati veze s ligom prvaka, ocito je je heykens skontao da mu ekipa ne moze uhvatiti neki veci pobjednicki ritam, pa je formu tempirao izgleda iskljucivo za ligu prvaka i napravio sjajan posao
i ljudski je i boziji i matematicki je vrijeme da bayern uzme titulu i to ce se vrlo vjerovatno i desiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 apr 2012, 20:17

@Romario mozes li ti udijelit ijedan kompliment(bilo kome i bilo kako) a da kraljevski klub ne uzimas na zub :lol:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 apr 2012, 20:25

Centre forward je napisao/la:@Romario mozes li ti udijelit ijedan kompliment(bilo kome i bilo kako) a da kraljevski klub ne uzimas na zub :lol:
ne moze jbg
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 27 apr 2012, 20:47

O Bože što ovaj može protiv Reala pričati, ovo nema nigdje. Garant si neki stariji navijač koji se nagledao patnje Barcelone protiv Reala. Da netko vidi šta pišeš ispalo bi da je ih je Bayern 6 - 0 rastavio.
Sasvim zaslužena pobjeda Bayerna u dvije utakmice, udarili su ih tačno gdje su znali da su slabi, zaustavili Xabija Alonsa i to je bilo to od Realovog protoka lopte. Ronaldo i Di Maria totalno bili odsječeni od strane Bayernovih bekova, a da ne pričamo kakvu je utakmicu odigrao L. Gustavo. Sretno u finalu.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 apr 2012, 20:53

polako omladinci, nikakvo uzimanje na zub nije, sasvim sam realno govorio o realu i sve sto sam govorio obistinilo se, vidjeli smo dakle i da je real prenapuhan, i da je prgav i sve ono za sto ste misli da je pretjerivanje neko iz zlobe, a bila je samo objektivna analiza, vidjeli smo dakle i kukavicku igru, prljave radnje, nemoc real i sve to, nisam nikad rekao da je real taraba neka, samo da je slabija ekipa od bayerna i to je to, a sto je neko prije obog dvomeca milsio da sam lud kad sam to govorio, zabolje mene
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 27 apr 2012, 21:18

http://bayern-bih.com/index.php/vijesti ... tajem-duze" onclick="window.open(this.href);return false;
Danteov intervju za tz-online.de (Dante od iduce sezone clan Bayerna) ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 apr 2012, 21:34

Romariooo je napisao/la:polako omladinci, nikakvo uzimanje na zub nije, sasvim sam realno govorio o realu i sve sto sam govorio obistinilo se, vidjeli smo dakle i da je real prenapuhan, i da je prgav i sve ono za sto ste misli da je pretjerivanje neko iz zlobe, a bila je samo objektivna analiza, vidjeli smo dakle i kukavicku igru, prljave radnje, nemoc real i sve to, nisam nikad rekao da je real taraba neka, samo da je slabija ekipa od bayerna i to je to, a sto je neko prije obog dvomeca milsio da sam lud kad sam to govorio, zabolje mene
nisan 100% siguran ali mislim da popriličan broj ljudi to misli o tebi i nakon meča,al šta ima veze boli te qrac
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 27 apr 2012, 22:25

Dobro vece svim posetiocima ovog foruma, dosao sam samo da iznesem svoje misljenje o mecu finala izmedju Bayerna i Chelsea-ja.

Jes' da ima dosta do tad, al' ajde.

Cekao sam malo da se slegne prasina, nakon sto smo eliminisali Real. Znam da mi ovo ne treba u zivotu, i da ce ovo navesti narod na pogresno misljenje, da ja zapravo i nisam navijac Bajerna nego neki klinac koji je dosao ovde da pise neke prazne price.

Dakle, misljenja sam da cemo mi ove godine biti porazeni od Chelsea-ja, ne zato sto su oni bolji od nas, nego zato sto mora tako. Kad smo igrali protiv Intera pre 2 godine, morali smo da izgubimo, jednostavno morao je Javier Zanetti, igrac koji je te veceri igrao milionitu utakmicu za Inter, a nikad nije osvojio taj trofej, kapiten, legenda, ikona kluba, da podigne pehar.
Tako ce morati i ove godine. Jednostavno igraci kao sto su: Cech, Drogba Malouda, Lampard, Cole, Essien, Terry..jednostavno moraju da uzmu titulu ove godine, jer tesko da ce im se ukazati nova sansa, ne potcenjujem Celsi, cak stavise jako postujem taj klub.
Mnogi ljudi misle da je Celsi u znatno vecem hendikepu od nas sto se tice igraca, ali kad se malo razmisli i objektivno sagleda situacija, dolazi se do zakljucka da to uopste nije tacno. Celsi ima dosta duzu i kvalitetniju klupu od nase. Essien se vraca u formu do finala, sto je bolje resenje od Meirelesa, Kejhil i Luiz ce biti spremni, tu je Maluda, ako nista drugo bice iskusna ekipa naspram Bajerna.
Igranje na AA je bez dileme veliki plus za Bajern, ali opet ne mora to nista da znaci.
Bajern ce dominirati u svakom slucaju, bice to utakmica sa ne puno sansi. Ne znam zasto, ali mislim da ce se utakmica zavrsiti rezultatom 0-1, koliko god to glupo zvucalo. Bice to klasicna dominacija od strane Bajerna kao i dosad, a onda ce u razmaku od 70-78 minuta, recimo neki Frenk Lampard da postigne neki gol, a onda totalna ofanziva koja se zavrsava bezuspesno.

Najvise bih voleo da vidim kako Bilal Jusuf Mohamed, pravi krug oko terena, kao kad je prvi put osvojio Bundesligu.
Mada ima vremena za Bajern, tek dolazi njihovo vreme.

Moram samo da se vratim na okrsaj izmedju Celsija i Barselone. Pred pocetak tog dvomeca rekao sam jednu poslovicu, doduse malo modifikovanu, a glasi: "Ko ne plati na mostu, plati na aerodromu . "
Jednostavno Barselona je morala da ispadne, moralo je da se vrati za onu najvecu prevaru u istoriji najvaznije sporedne igre od pre 3-4 godine, Barsa tada nije platila na MOSTU - STAMFORD BRIGDE-U, ali jeste na svom Nou Campu, odnosno aerodomu( zbog dimenzija) :) . Jos ih je njihov covek pokopao u nadoknadi.

Nisam hteo nikog da iznerviram ovim postom, pre svega navijace Bajerna na ovom forumu, da ne nabrajam sad, ne pisem mnogo ali prilicno pratim ko sta pise, samo sam zeleo da napisem ovo. Eto, to bi bilo to. Oprostite ukoliko ima nekih gresaka u pravopisu, to je zbog zurbe.

POZDRAV SVIMA, PA NEK ME DEMANTUJU 19. maja, momci u crvenim dresovima! Dugo cekamo tu ligu sampiona!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 27 apr 2012, 22:32

Sutra Buttko brani utakmicu i to će mu biti oproštajna pred domaćim navijačima... Ne očekujem da će biti kao Kahnu ispraćaj, ali siguran sam da će navijači napraviti dobru atmosferu :D U to su nas više puta uvjerili 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 apr 2012, 22:41

:shock:
Sviju mi ovaj farinelli123 pocjeca na vodovitu Dzemilu :?

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 apr 2012, 22:51

farinelli123 je napisao/la: Bice to klasicna dominacija od strane Bajerna kao i dosad, a onda ce u razmaku od 70-78 minuta, recimo neki Frenk Lampard da postigne neki gol, a onda totalna ofanziva koja se zavrsava bezuspesno.
E taj te razmak malo zeznuo :D i previse precizno za nekakvo nagadjanje. :mrgreen:
farinelli123 je napisao/la: Barsa tada nije platila na MOSTU - STAMFORD BRIGDE-U, ali jeste na svom Nou Campu, odnosno aerodomu( zbog dimenzija)
Ok, Barca platila na zracnoj luci i treba konacno da se stisa taj vapaj iz ´09.
Übrigens :mrgreen: taj flughafen je duzi 2 metra i siri 1 metar od londonskog bridgea. Citavih. ;)

Sta ja znam, necu te napadati na komentar, jer sam i sam svjestan kako ce biti tesko protiv Plavaca. Lijepo je cuti (procitati) i malo drugaciji komentar i zbog toga sam ti zahvalan, bez obzira sto se ne slazem (u potpunosti) sa tobom.
Zivio druze i cesce pisi. 8-)
dr.adnan je napisao/la:Sutra Buttko brani utakmicu i to će mu biti oproštajna pred domaćim navijačima... Ne očekujem da će biti kao Kahnu ispraćaj, ali siguran sam da će navijači napraviti dobru atmosferu :D U to su nas više puta uvjerili 8-)
Napravit ce oni i bez tog oprostaja jer ih groznica jos trese (kao neke od nas :D ).
Hildebrand kao cvajte torwart? Nije lose, bolje nego onaj gargamel iz haesfaua. :lol:
Ebiga, moramo malo sminkati ekipicu.
Vom Jäger zum Gejagten

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 27 apr 2012, 23:00

farinelli123 je napisao/la:Dobro vece svim posetiocima ovog foruma, dosao sam samo da iznesem svoje misljenje o mecu finala izmedju Bayerna i Chelsea-ja.

Jes' da ima dosta do tad, al' ajde.

Cekao sam malo da se slegne prasina, nakon sto smo eliminisali Real. Znam da mi ovo ne treba u zivotu, i da ce ovo navesti narod na pogresno misljenje, da ja zapravo i nisam navijac Bajerna nego neki klinac koji je dosao ovde da pise neke prazne price.

Dakle, misljenja sam da cemo mi ove godine biti porazeni od Chelsea-ja, ne zato sto su oni bolji od nas, nego zato sto mora tako. Kad smo igrali protiv Intera pre 2 godine, morali smo da izgubimo, jednostavno morao je Javier Zanetti, igrac koji je te veceri igrao milionitu utakmicu za Inter, a nikad nije osvojio taj trofej, kapiten, legenda, ikona kluba, da podigne pehar.
Tako ce morati i ove godine. Jednostavno igraci kao sto su: Cech, Drogba Malouda, Lampard, Cole, Essien, Terry..jednostavno moraju da uzmu titulu ove godine, jer tesko da ce im se ukazati nova sansa, ne potcenjujem Celsi, cak stavise jako postujem taj klub.
Mnogi ljudi misle da je Celsi u znatno vecem hendikepu od nas sto se tice igraca, ali kad se malo razmisli i objektivno sagleda situacija, dolazi se do zakljucka da to uopste nije tacno. Celsi ima dosta duzu i kvalitetniju klupu od nase. Essien se vraca u formu do finala, sto je bolje resenje od Meirelesa, Kejhil i Luiz ce biti spremni, tu je Maluda, ako nista drugo bice iskusna ekipa naspram Bajerna.
Igranje na AA je bez dileme veliki plus za Bajern, ali opet ne mora to nista da znaci.
Bajern ce dominirati u svakom slucaju, bice to utakmica sa ne puno sansi. Ne znam zasto, ali mislim da ce se utakmica zavrsiti rezultatom 0-1, koliko god to glupo zvucalo. Bice to klasicna dominacija od strane Bajerna kao i dosad, a onda ce u razmaku od 70-78 minuta, recimo neki Frenk Lampard da postigne neki gol, a onda totalna ofanziva koja se zavrsava bezuspesno.

Najvise bih voleo da vidim kako Bilal Jusuf Mohamed, pravi krug oko terena, kao kad je prvi put osvojio Bundesligu.
Mada ima vremena za Bajern, tek dolazi njihovo vreme.

Moram samo da se vratim na okrsaj izmedju Celsija i Barselone. Pred pocetak tog dvomeca rekao sam jednu poslovicu, doduse malo modifikovanu, a glasi: "Ko ne plati na mostu, plati na aerodromu . "
Jednostavno Barselona je morala da ispadne, moralo je da se vrati za onu najvecu prevaru u istoriji najvaznije sporedne igre od pre 3-4 godine, Barsa tada nije platila na MOSTU - STAMFORD BRIGDE-U, ali jeste na svom Nou Campu, odnosno aerodomu( zbog dimenzija) :) . Jos ih je njihov covek pokopao u nadoknadi.

Nisam hteo nikog da iznerviram ovim postom, pre svega navijace Bajerna na ovom forumu, da ne nabrajam sad, ne pisem mnogo ali prilicno pratim ko sta pise, samo sam zeleo da napisem ovo. Eto, to bi bilo to. Oprostite ukoliko ima nekih gresaka u pravopisu, to je zbog zurbe.

POZDRAV SVIMA, PA NEK ME DEMANTUJU 19. maja, momci u crvenim dresovima! Dugo cekamo tu ligu sampiona!

svako ima svoje misljenje i to je dobro treba postovati.misli naprotiv da ce to biti tekma sa puno sansi mi smo na svom terenu i to je velika motivacija ovo je ne dogadja svaki dan da igras finale na svom terenu to se mozda jednom desi u igrackoj karijeri da tvoj klub bude domacin a kamoli da se dospije u finale kao sto smo mi to uspeli sada,takodje nasa je ekipa na vrhuncu igracke karijere rribery lamh,svincek,roben ako sada ne osvoje nece nikada celzi jeste jaka ekipa izgubili su jedno finale kako su izgubili od uniteda istina je da je zaista posljednja sansa igraca koju su nabrojani lampard,drogba,esien,ceh .maluda,cole ne znam sve je mogce celzi je jaka momcad sa puno iskusnih prekaljenih igraca i sigurno je da ce oni ici na sve ili nista oni nemaju sta izgubiti mogu samo dobiti tako da ce ginuti za go a takodje i nasi momci ocekujem dobru tekmu bez obzira na iskljucenja u obe ekipe velika borba na terenu .po meni sanse su za bajern 60% zbog toka sto su pokazali zube real madridu i postenom im odrzali lekciju kako se igra a drugo sto su domacini i imaju tu veliku motivaciju da pred svojim navijacima dignu trofej mada kazem svega moze biti, celzi 40% zbog onoga kako su igrali protiv barce statistika da te Bog sacuva sve na strani barce mada mislim da ce to biti neki dr.celzi izuzetno opasan po protivnicki gol u svakom slucaju bit ce gusto žestoki su to momci sigurnoće zakuhati hhaa :D :)

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 27 apr 2012, 23:18

Vidjet cemo 19. na AA moje je misljenje da ce finale biti pravo gutavo al da ce Lahm na kraju dignut pehar Lige prvaka
-ZIVI BILI PA VIDJELI ;)
„Nogomet je igra u kojoj 22 čovjeka trče naokolo, natjeravaju loptu,te u kojoj na kraju uvijek pobjeđuje Njemačka.“
Gary Lineker 8-)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []