Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Ima Vedo dobrih prodora, ali jos uvjek nista.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ova zadnja scena protiv Tymoschuka je bila cudna, ne bih rekao da ga je Vedo onoliko gurnuo, da je morao onako pasti. Da sudija nije svirao faul, izjednacio bi Vedo.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 28 apr 2012, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
Nezaslužen poraz ali Bože moj... Falila je danas završnica Stuttgartu. Sve u svemu dobra utakmica.
Kakav je Vedo danas bio, nisam stigao pogledat tekmu ?!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja sam gledao konferenciju svih utakmica, komentator kaze da je danas bio poprilicno aktivan, te je imao malo neserce. A po goal.com je dobio jako dobru sedmicuDushi_Rob je napisao/la:Kakav je Vedo danas bio, nisam stigao pogledat tekmu ?!
- legenda reala
- Kontakt:
Trebo zabiti gol za 3:2, al profulio loptu na petercu i onda Traore na drugoj stativi natrčo.Goalgetter je napisao/la:Ja sam gledao konferenciju svih utakmica, komentator kaze da je danas bio poprilicno aktivan, te je imao malo neserce. A po goal.com je dobio jako dobru sedmicuDushi_Rob je napisao/la:Kakav je Vedo danas bio, nisam stigao pogledat tekmu ?!. Samo je Sakai dobio bolju (7.5) .
Ima je još jednu 100% izašao na golmana, matirao ga al odbranbeni igrači Wolfsburga sa gol crte spasili
Još je učestvovao u nekoliko akcija i tako
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- majestic24
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Trebo zabiti gol za 3:2, al profulio loptu na petercu i onda Traore na drugoj stativi natrčo.Goalgetter je napisao/la:Ja sam gledao konferenciju svih utakmica, komentator kaze da je danas bio poprilicno aktivan, te je imao malo neserce. A po goal.com je dobio jako dobru sedmicuDushi_Rob je napisao/la:Kakav je Vedo danas bio, nisam stigao pogledat tekmu ?!. Samo je Sakai dobio bolju (7.5) .
Ima je još jednu 100% izašao na golmana, matirao ga al odbranbeni igrači Wolfsburga sa gol crte spasili![]()
Još je učestvovao u nekoliko akcija i tako
Kratko receno "Nije bio los"
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Vedad Ibisevic je bio strijelac vodeceg gola sa bijel tacke za VfB u prijateljskoj utakmici protiv HSV-a u nekom selu u Njemackoj. Nakon prvi 45.minuta VfB gubi sa 3:1.
Ne znam koji djavo obje ekipe igraju ove prijateljske utakmice i bezveze umaraju igrace iako je sezona zavrsena.

Ne znam koji djavo obje ekipe igraju ove prijateljske utakmice i bezveze umaraju igrace iako je sezona zavrsena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
edinjo-bih
- Kontakt:
fmoit.gov.ba > Vijesti
Vedad Ibišević u kampanji promocije zaštićenih područja FBiH
Objavjeno: 24.05.2012
Proslavljeni bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Vedad Ibišević aktivno se uključio u kampanju Federalnog ministarstva okoliša i turizma podizanja javne svijesti o „Vrijednostima i pozitivnim učincima zaštićenih šumskih i planinskih područja Federacije BiH“.
Ibišević je sa učenicima Osnovne škole Slavinovići iz Tuzle, koju je nekada i sam pohađao, akter promotivnog spota kampanje koji je sniman u Tuzli.
U promotivnom spotu koji će uskoro biti predstavljen javnosti Ibišević sa dječacima i djevojčicama promovira zaštitu prirodnih vrijednosti, ali poziva i druge da se uključe i daju svoj aktivan doprinos kampanji.
„Bosnu i Hercegovinu smatram najljepšom zemljom na svijetu. Njene prirodne ljepote me uvijek iznova oduševe i prijatno iznenade. Kada me je moj prijatelj Bubo, a to je jedna simpatična sova koje ima sve manje u BiH, pozvao da mu se pridružim u kampanji koja promovira prednosti koje imamo sa povećanjem broja zaštićenih područja u cijeloj BiH, vrlo rado sam se odazvao. Mislim da je moja, ali i obaveza svih nas da prirodnu raznolikost koju imamo sačuvamo za budućnost, za generacije koje dolaze. Ja sam se, evo, uključio. Moj prijatelj Bubo i ja pozivamo sve da se uključe u kampanju zaštite i očuvanja prirodnih ljepota naše BiH“, objasnio je Ibišević razloge zbog kojih se aktivno uključio u kampanju.
bravo!
Objavjeno: 24.05.2012
Proslavljeni bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Vedad Ibišević aktivno se uključio u kampanju Federalnog ministarstva okoliša i turizma podizanja javne svijesti o „Vrijednostima i pozitivnim učincima zaštićenih šumskih i planinskih područja Federacije BiH“.
Ibišević je sa učenicima Osnovne škole Slavinovići iz Tuzle, koju je nekada i sam pohađao, akter promotivnog spota kampanje koji je sniman u Tuzli.
U promotivnom spotu koji će uskoro biti predstavljen javnosti Ibišević sa dječacima i djevojčicama promovira zaštitu prirodnih vrijednosti, ali poziva i druge da se uključe i daju svoj aktivan doprinos kampanji.
„Bosnu i Hercegovinu smatram najljepšom zemljom na svijetu. Njene prirodne ljepote me uvijek iznova oduševe i prijatno iznenade. Kada me je moj prijatelj Bubo, a to je jedna simpatična sova koje ima sve manje u BiH, pozvao da mu se pridružim u kampanji koja promovira prednosti koje imamo sa povećanjem broja zaštićenih područja u cijeloj BiH, vrlo rado sam se odazvao. Mislim da je moja, ali i obaveza svih nas da prirodnu raznolikost koju imamo sačuvamo za budućnost, za generacije koje dolaze. Ja sam se, evo, uključio. Moj prijatelj Bubo i ja pozivamo sve da se uključe u kampanju zaštite i očuvanja prirodnih ljepota naše BiH“, objasnio je Ibišević razloge zbog kojih se aktivno uključio u kampanju.
bravo!
Imal gdje na netu nac onaj dokumentarac o Ibisevicu sto je sinoc bio na Hayatu ?
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Edvin_Mg je napisao/la:Imal gdje na netu nac onaj dokumentarac o Ibisevicu sto je sinoc bio na Hayatu ?
Odgledao sam sad ovaj dokumentarac o Vedadu.Odradjen na vrlo zanimljiv nacin,ali ne mogu se oteti utisku da je mogao jos profesionalnije biti odradjen,sa mnogo vise price sa njegovim trenerima a ne samo sa novinarima poput Ahmetovica,Teftedarije,Hadzifejzovica i ostalih koji se pojavljuju...
Mislim da bi knjiga o Vedadu bila pun pogodak jer se zaista ima itekako napisati o njegovom putu kroz karijeru,ali jos je rano za to ima on jos da igra.
Mislim da bi knjiga o Vedadu bila pun pogodak jer se zaista ima itekako napisati o njegovom putu kroz karijeru,ali jos je rano za to ima on jos da igra.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ebote i moja zivotna prica slicna vedinoj, iz vlasenice sam, pocetkom rata idem u tuzlu gdje zivim do 2001 i onda idem za ameriku, samo sto nisam postao fudbalerGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]Edvin_Mg je napisao/la:Imal gdje na netu nac onaj dokumentarac o Ibisevicu sto je sinoc bio na Hayatu ?
Ma 'ebote to je nebitan detaljBH430 je napisao/la: ebote i moja zivotna prica slicna vedinoj, iz vlasenice sam, pocetkom rata idem u tuzlu gdje zivim do 2001 i onda idem za ameriku, samo sto nisam postao fudbaler
100% sportski i krajnje opušten potpis
- legenda reala
- Kontakt:
Haj Hadžifejzović ima šta pričati al šta Kemo tu radiDevil je napisao/la:Odgledao sam sad ovaj dokumentarac o Vedadu.Odradjen na vrlo zanimljiv nacin,ali ne mogu se oteti utisku da je mogao jos profesionalnije biti odradjen,sa mnogo vise price sa njegovim trenerima a ne samo sa novinarima poput Ahmetovica,Teftedarije,Hadzifejzovica i ostalih koji se pojavljuju...
Jbt kad ga je doveo u onaj svoj Dnevnik, djete Vedad bio, ubrzo se počelo i pričati o njemu i pozvan je u reprezentaciju, sve ostalo znamo.
Samo kako Vaha njega ne iskoristi u PSG-u, doduše imao je Pauletu za konkurenciju, on mlad pa nije mu bilo ni lahko, al opet je uspio u svojoj fudbalskoj karijeri
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... 1FHIa2krHY" onclick="window.open(this.href);return false;
POČELO JE POČELOOO!!!
POČELO JE POČELOOO!!!
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Može li neko naći onu sliku Ibiševića kad daje pogodak i zatim pokazuje six pack

- Principatus
- Kontakt:
http://data.lustich.de/bilder/l/16828-m ... ixpack.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jesi siguran da je ovo jer osim što mi baš ovu stranicu 5 minuta učitava na kraju ne bude ta slika koja mi trebaPrincipatus je napisao/la:http://data.lustich.de/bilder/l/16828-m ... ixpack.jpg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.