Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Principatus
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
- Goalgetter
- Kontakt:
Be Casual ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja sam gledao konferenciju svih utakmica, komentator kaze da je danas bio poprilicno aktivan, te je imao malo neserce. A po goal.com je dobio jako dobru sedmicuDushi_Rob je napisao/la:Kakav je Vedo danas bio, nisam stigao pogledat tekmu ?!
- legenda reala
- Kontakt:
Trebo zabiti gol za 3:2, al profulio loptu na petercu i onda Traore na drugoj stativi natrčo.Goalgetter je napisao/la:Ja sam gledao konferenciju svih utakmica, komentator kaze da je danas bio poprilicno aktivan, te je imao malo neserce. A po goal.com je dobio jako dobru sedmicuDushi_Rob je napisao/la:Kakav je Vedo danas bio, nisam stigao pogledat tekmu ?!. Samo je Sakai dobio bolju (7.5) .
Ima je još jednu 100% izašao na golmana, matirao ga al odbranbeni igrači Wolfsburga sa gol crte spasili
Još je učestvovao u nekoliko akcija i tako
- majestic24
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Trebo zabiti gol za 3:2, al profulio loptu na petercu i onda Traore na drugoj stativi natrčo.Goalgetter je napisao/la:Ja sam gledao konferenciju svih utakmica, komentator kaze da je danas bio poprilicno aktivan, te je imao malo neserce. A po goal.com je dobio jako dobru sedmicuDushi_Rob je napisao/la:Kakav je Vedo danas bio, nisam stigao pogledat tekmu ?!. Samo je Sakai dobio bolju (7.5) .
Ima je još jednu 100% izašao na golmana, matirao ga al odbranbeni igrači Wolfsburga sa gol crte spasili![]()
Još je učestvovao u nekoliko akcija i tako
Kratko receno "Nije bio los"
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ne znam koji djavo obje ekipe igraju ove prijateljske utakmice i bezveze umaraju igrace iako je sezona zavrsena.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Vedad Ibišević u kampanji promocije zaštićenih područja FBiH
Objavjeno: 24.05.2012
Vedad Ibišević u kampanji promocije zaštićenih područja FBiH
Proslavljeni bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Vedad Ibišević aktivno se uključio u kampanju Federalnog ministarstva okoliša i turizma podizanja javne svijesti o „Vrijednostima i pozitivnim učincima zaštićenih šumskih i planinskih područja Federacije BiH“.
Ibišević je sa učenicima Osnovne škole Slavinovići iz Tuzle, koju je nekada i sam pohađao, akter promotivnog spota kampanje koji je sniman u Tuzli.
U promotivnom spotu koji će uskoro biti predstavljen javnosti Ibišević sa dječacima i djevojčicama promovira zaštitu prirodnih vrijednosti, ali poziva i druge da se uključe i daju svoj aktivan doprinos kampanji.
„Bosnu i Hercegovinu smatram najljepšom zemljom na svijetu. Njene prirodne ljepote me uvijek iznova oduševe i prijatno iznenade. Kada me je moj prijatelj Bubo, a to je jedna simpatična sova koje ima sve manje u BiH, pozvao da mu se pridružim u kampanji koja promovira prednosti koje imamo sa povećanjem broja zaštićenih područja u cijeloj BiH, vrlo rado sam se odazvao. Mislim da je moja, ali i obaveza svih nas da prirodnu raznolikost koju imamo sačuvamo za budućnost, za generacije koje dolaze. Ja sam se, evo, uključio. Moj prijatelj Bubo i ja pozivamo sve da se uključe u kampanju zaštite i očuvanja prirodnih ljepota naše BiH“, objasnio je Ibišević razloge zbog kojih se aktivno uključio u kampanju.
bravo!
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Edvin_Mg je napisao/la:Imal gdje na netu nac onaj dokumentarac o Ibisevicu sto je sinoc bio na Hayatu ?
Mislim da bi knjiga o Vedadu bila pun pogodak jer se zaista ima itekako napisati o njegovom putu kroz karijeru,ali jos je rano za to ima on jos da igra.
ebote i moja zivotna prica slicna vedinoj, iz vlasenice sam, pocetkom rata idem u tuzlu gdje zivim do 2001 i onda idem za ameriku, samo sto nisam postao fudbalerGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]Edvin_Mg je napisao/la:Imal gdje na netu nac onaj dokumentarac o Ibisevicu sto je sinoc bio na Hayatu ?
Ma 'ebote to je nebitan detaljBH430 je napisao/la: ebote i moja zivotna prica slicna vedinoj, iz vlasenice sam, pocetkom rata idem u tuzlu gdje zivim do 2001 i onda idem za ameriku, samo sto nisam postao fudbaler
- legenda reala
- Kontakt:
Haj Hadžifejzović ima šta pričati al šta Kemo tu radiDevil je napisao/la:Odgledao sam sad ovaj dokumentarac o Vedadu.Odradjen na vrlo zanimljiv nacin,ali ne mogu se oteti utisku da je mogao jos profesionalnije biti odradjen,sa mnogo vise price sa njegovim trenerima a ne samo sa novinarima poput Ahmetovica,Teftedarije,Hadzifejzovica i ostalih koji se pojavljuju...
Jbt kad ga je doveo u onaj svoj Dnevnik, djete Vedad bio, ubrzo se počelo i pričati o njemu i pozvan je u reprezentaciju, sve ostalo znamo.
Samo kako Vaha njega ne iskoristi u PSG-u, doduše imao je Pauletu za konkurenciju, on mlad pa nije mu bilo ni lahko, al opet je uspio u svojoj fudbalskoj karijeri
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
POČELO JE POČELOOO!!!
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- Principatus
- Kontakt:
Jesi siguran da je ovo jer osim što mi baš ovu stranicu 5 minuta učitava na kraju ne bude ta slika koja mi trebaPrincipatus je napisao/la:http://data.lustich.de/bilder/l/16828-m ... ixpack.jpg
Trenutno korisnika/ca: 1993Sajo1993, 19vendetta87, AlenHalilovic, AmorVincitOmnia, aqarius, Atlanta, badboy, Beduin, Bing [Bot], Bosnjo22, CAGarfia, Confiance, Daduli, DanijelTZ, Diadora, DzaniMehmet, EdinjoBos, erkov, ErosViverosViv, FerdinandF, forgempp, Fort, Fudo, Goalgetter, Helemnejse, invincible1921, inzomni, JHam, Kaunas, Kljukusar, komax, Konzerva, ledesma, LenyYoro15, lol89, Majstorinho, Micron, Mocvara1991, MokraKifla, MostarReds22, Nah1ddd, Nakata, napapijri1987, NebeskaSila96, Paromlinac, PeppermintSA, prisonbreak, Proximic, random11, Rio12345, RobijasiZenica1988, Rodju, rossonero85, s4mke, seha77, Sheyi, signalidunapark, tuzlanskinacin, unavita, Vanja8, Venom, visarionovich, WeekendOffender, ZmajOdBosne33 i 400 gostiju.