Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

LeBronJamesKing

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la LeBronJamesKing » 10 sep 2009, 13:05

Saurman je napisao/la:1.Vladavic moze igrati al protiv amaterskih ekipa tipa Armenija i slicno..2.Salihovic nije imao u toku utakimice upotrebljiv centarsut a covjek koji igra s jednom nogom za mene nije igrac...3.Dzeko se setka po terenu umislio da je Ibrahimovic mnogo se vise treba truditi i pokazati da prosla sezona nije bila slucajnost..4.Vidjelo se da je sredina bez Misketa truba Pjanic nije dostojna zamjena doduse mlad je al to ne moze biti uvjek izvlakusa..

nista ono samo da te pitam sta kazes za jednu nogu koja vrijedi ko tvoje selo kompletno?
U ime Gospodara...

ennzo1
Kontakt:

Post Postao/la ennzo1 » 10 sep 2009, 13:39

A kako smo igrali protiv Armenije i Turske dobro smo prosli.Onakve sanse kao protiv Turske ne smiju da se propustaju.Trebali smo ih unakaziti ali isto kao da im je neko odsjekao noge u odsutnim trenutcima.Misimovic sam ispred golmana i umjesto da plasira loptu u gol on ga dribla,imali smo 10 kontri koje da se se samo malo brze odigrale pala bi najmanje 2 gola.Dzeko se protiv Armenije i Turske ponasao nezainteresirano kao da ga ne zanima sta se desava na terenu,ni on ni Ibisevic ni u jednom jedinom momentu nisu pomagali srednjem redu niti su vrsili pritisak prema odbrani ni Turske ni Armenije.Zato su Turci i dolazili u onakve sanse i zato kazem kako smo igrali rezultati su vise nego dobri.Dzeku neko treba da zamoli da okrene glavu i da gleda da prati igru a ne da 70% utakmice provodi gledajuci u svoje kopacke i u travnjak.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2009, 16:08

ennzo1 je napisao/la:A kako smo igrali protiv Armenije i Turske dobro smo prosli.Onakve sanse kao protiv Turske ne smiju da se propustaju.Trebali smo ih unakaziti ali isto kao da im je neko odsjekao noge u odsutnim trenutcima.Misimovic sam ispred golmana i umjesto da plasira loptu u gol on ga dribla,imali smo 10 kontri koje da se se samo malo brze odigrale pala bi najmanje 2 gola.Dzeko se protiv Armenije i Turske ponasao nezainteresirano kao da ga ne zanima sta se desava na terenu,ni on ni Ibisevic ni u jednom jedinom momentu nisu pomagali srednjem redu niti su vrsili pritisak prema odbrani ni Turske ni Armenije.Zato su Turci i dolazili u onakve sanse i zato kazem kako smo igrali rezultati su vise nego dobri.Dzeku neko treba da zamoli da okrene glavu i da gleda da prati igru a ne da 70% utakmice provodi gledajuci u svoje kopacke i u travnjak.
:lol: Svakakvi i kriticara majko draga.
Gdje ti zimski san provede u po ljeta :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ennzo1
Kontakt:

Post Postao/la ennzo1 » 10 sep 2009, 18:46

harishp je napisao/la:
ennzo1 je napisao/la:A kako smo igrali protiv Armenije i Turske dobro smo prosli.Onakve sanse kao protiv Turske ne smiju da se propustaju.Trebali smo ih unakaziti ali isto kao da im je neko odsjekao noge u odsutnim trenutcima.Misimovic sam ispred golmana i umjesto da plasira loptu u gol on ga dribla,imali smo 10 kontri koje da se se samo malo brze odigrale pala bi najmanje 2 gola.Dzeko se protiv Armenije i Turske ponasao nezainteresirano kao da ga ne zanima sta se desava na terenu,ni on ni Ibisevic ni u jednom jedinom momentu nisu pomagali srednjem redu niti su vrsili pritisak prema odbrani ni Turske ni Armenije.Zato su Turci i dolazili u onakve sanse i zato kazem kako smo igrali rezultati su vise nego dobri.Dzeku neko treba da zamoli da okrene glavu i da gleda da prati igru a ne da 70% utakmice provodi gledajuci u svoje kopacke i u travnjak.
:lol: Svakakvi i kriticara majko draga.
Gdje ti zimski san provede u po ljeta :roll:
A ti si veliki fudbalski strucnjak vjerovatno cim nisi vidio neodlucnos u napadu sinoc i protiv Armenije.Pa Dzeko seta po terenu kao da nije skoncentrisan na igru uopste.Znam da se ne moze uvijek igrati na najvisem nivou ali bar treba da se bori i trci.Mislim da bi ga Ciro da je smio vjerovatno zamijenio nakom 30 minuta igre ali Dzeko je vec prevelika zvijezda da bi se ovaj to usudio.Ali dok su rezltati povoljni onda ne treba da se ukazuje na greske jeli tako?Pa ako budemo ovako igrali dalje i propustali ovoliko sansi nema nam ni baraza ni svjetskog prvenstva.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 sep 2009, 22:50

ma kako moze onaj Shu*** od Begovica da nosi Nike kopacke, a njegov je spoznor adidas. Pi*** mu matrina

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 10 sep 2009, 23:32

Jao kakva gluposti ko da si iz buca potoka

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 10 sep 2009, 23:39

ti to imas nesta protiv likova iz buca potoka?
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 sep 2009, 23:41

Dzoka The maniacs je napisao/la:ti to imas nesta protiv likova iz buca potoka?
ima ima

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 11 sep 2009, 04:05

za neke je vrijeme da koze izvedu na ispasu....hajmo sad polako...hajde hajde...nije sramota...isto kao sto nije sramota pricati napamet o fudbalu....hajde....

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 11 sep 2009, 04:09

Bice bolje, igraci nam nisu u formi to sam rekao i prije ove utakmnice da se najvise brinem zbog toga sto nam glavni igraci nisu u formi.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 11 sep 2009, 08:31

Šta je ovim našim reprezentativcima?

Hoće Njemačku u baražu?????????

Jesu li oni normalni?
Pa da smo 10x bolji, ne bi nas sistem UEFA-e i FIFA-e pustio, što zbog sudija, fol nekih kazni i ne znam ni ja čega.

Mi treba da se nadamo reprezentacijama tipa:
Sjeverna Irska
Slovenija
Škotska
Latvija
Irska

A imaćemo mi prilike protiv velikih igrati na SP2010, kao što su Brazil, Engleska, Njemačka...

Ovo meni govori, da smo se mi nafurali da možemo švabe dobiti i da je posao odrađen prije Estonije. Da na se ne obije o glavu. Jesu li oni svjesni tereta Estonije?
Možda odluče sudije da nas osakate, da estonci igraju bezobrazno, da se povrijedi neko, da nas ne ide, da shvatimo olako ćemo, da podcijenimo protivnika, a estonce niko nije nadigrao gore, još ako bude hladno????
Estonci će biti naoštreni zbog onih 7:0, a neće nam biti lako...
Poraz / nerješeno nas dovodi u situaciju da moramo špance pobijediti u Zenici, a to nam ne bi valjalo....

Hladne glave, ozbiljan pristup... pobjeda - pa tek onda iz prestiža sa špancima odigrati, a onda tek razmišljati koga izvuči u baražu, i nadati se nekoj slabijoj repki, jer mi jesmo u uzlaznoj putanji, ali daleko smo od jake evropske repke!

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 11 sep 2009, 16:06

Ne sikirajte se,MI imamo CIRU!
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 sep 2009, 16:30

cito sam ba danas u dnevnom avazu da se broji gol razlika, a ne medjusobni skor. tako da nam 2 boda u ove dvije tekme donose baraz. ali ne smojemo da se zamaramo satim, ouno smo bolji, i puno kvalitetniji, tako da samo pobjeda dolazi u obzir. ali nece biti lagano ;)

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 11 sep 2009, 19:50

Turski igraci se izinili selektoru
- nakon utakmice bio sam u svlacionici Turske, kada su se igraci izvinjavali Terimu na losem rezultatu.
-Kazu, sefe, dali smo sve od sebe, nismo mogli vise, a Terim im je odgovorio: Sreca nije bila na nasoj strani, ne kad se pobjed, nekad se izgubi. Medjutim, vi ste osvjetlali obraz Turske, borili ste se, izigrali,ali.....

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 11 sep 2009, 20:20

LeBronJamesKing je napisao/la:
Saurman je napisao/la:1.Vladavic moze igrati al protiv amaterskih ekipa tipa Armenija i slicno..2.Salihovic nije imao u toku utakimice upotrebljiv centarsut a covjek koji igra s jednom nogom za mene nije igrac...3.Dzeko se setka po terenu umislio da je Ibrahimovic mnogo se vise treba truditi i pokazati da prosla sezona nije bila slucajnost..4.Vidjelo se da je sredina bez Misketa truba Pjanic nije dostojna zamjena doduse mlad je al to ne moze biti uvjek izvlakusa..

nista ono samo da te pitam sta kazes za jednu nogu koja vrijedi ko tvoje selo kompletno?
:D :D :D sva sreća pa ima tu nogu,ti gospodine kritičaru bi trebalo barem narednih mjesec dana da šutiš......mislim da bi trebao da u budućnosti svoje komentare da zadržiš za sebe jer nemaju smisla

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 12 sep 2009, 12:05

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Rođeni brato

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 12 sep 2009, 15:15

Hrgović danas dobio crveni karton uz poraz svoga tima
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 12 sep 2009, 15:23

Bajramovic, Misimovic, Sali i ibi od pocetka... Dzeko sa klupe (navodno zbog umora)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 12 sep 2009, 16:20

Hoffenheim 1:0 Bochum

16' Demba Ba (Assist Ibišević)

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 12 sep 2009, 23:21

Sta je ovo raja kako prodjose tekme Repke niko vise nista nespominje .. hehe .. imam pitanje dal je Begovic danas branio u porazu Portsmoutha?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.