badblueboylivno je napisao/la:Očito samo Kinezi mogu ući i graditi stadione i slične projekte, nitko više. Pogledajte samo koliko su stadiona kineske firme izgradile u Africi, Mozambik, Kenija, Namibija... A kako su sada najavili ogromna ulaganja u ovaj dio Europe, možda bi se kod njih moglo zatražiti novac za izgradnju stadiona u Sarajevu.
To je upravo bit svega.

Pogodio si, "JackPott" je ispravno rekao,a to je da sam trebao obrazloziti zasto sam postavio upravo projekat CZ. Jbg, mislio sam da nece izazvati ovoliko hajku, a umjesto dobre skole za buducnost neki se vracaju u proslos, ali hajde sada, gotovo je sa tim. Treba pratiti taj njihov projekat i treba se malo i ukljucivati. Ja sam uvijek govorio da je kod nas balkanu bitno samo da neko pocne sa necim nesto, a onda mi svi nadolazimo, jer znamo svi kakvi smo po pitanju
(sto on da ima, a ja da nemam), pa makar ne imao sta za jesti!
U Sarajevo je dosta strani investitora doslo, samo nekako su mi svi zaobilazili nogomenta, pa bolje receno sportska borilista. Navodno, je ova drzava kocnica po pitanju privatizacije, ali otom potom.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!