Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

mandraX
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la mandraX » 26 apr 2012, 00:34

ma samo veselo ljudi :mrgreen:

slika

slika

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 apr 2012, 01:16

slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

FiDPlayer
Kontakt:

Post Postao/la FiDPlayer » 26 apr 2012, 01:19

Raul_64 je napisao/la:slika
Ahahahahha oplakah, VISCA EL BARCA!!!
Za bordo bijele za bordo bijele samo za nasu ljubav najvecu...
VISCA EL BARCA!!!
GO CAVS GO!!! Kyrie Irving Rookie of the Year!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 02 maj 2012, 23:59

Necu da pisem ni na temi reala ni barce,nego ovdje cu napisati.
Sada se vidjela razlika izmedju Messia i Ronalda,Messi pokazuje da je covjek,da je pravi sportista,da se neda iznervirati sta god da se desi,on ostaje smiren.
A sa druge strane,onako ponasanje stvarno nisam ocekivao od Ronalda,hajd prvo sto je navijace provocirao,mada sada ce te reci oni su njega prvi..
Pa sta,zar se on treba spustati na njihov nivo,kao neko deriste,samo da pokaze kako je "lud"..
I na kraju ono sto je pokazao Javi Martinezu je za svaku osudu..
Hajd dobro navijacima,to mogu shvatiti,provocirali ga,on se iznervirao i sve to..
Ali igracu suparnicke ekipe ono pokazati,a jos ne mogu ni da zamislim sta mu je rekao,ako neko zna spanski mogao bi nam i prevesti..
Sad mi je Javi Martinez jos drazi.
I usput,Bilbao ima najbolje navijace u Spaniji!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 03 maj 2012, 00:20

Znaci Javi Martinez sigurno nece doci u Real Madrid,Ronaldo mu je veceras presudio :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 03 maj 2012, 01:04

Šta je to bilo?

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 03 maj 2012, 01:38

mandraX je napisao/la:Šta je to bilo?
Pogodio ga Ronaldo usta iz slobodnog, poslije ne znam :roll:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

madridist
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la madridist » 03 maj 2012, 07:14

@narin,a zaboravio si kad mali od platinija, napuca navijace Madrida loptom iz cista mira, nego ja sad potpisujem da zasticeni svjedok svake sezone postize 150 golova a da titula zavrsi na SB, ne bi mi smetalo doduse da se catalonci svake godine poklone kralju Spanije pri dodjeli pehara za osvojeni kup kralja. Ono som i serem je jedan od vrhunaca sezone.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 03 maj 2012, 07:43

Narin je napisao/la:Necu da pisem ni na temi reala ni barce,nego ovdje cu napisati.
Sada se vidjela razlika izmedju Messia i Ronalda,Messi pokazuje da je covjek,da je pravi sportista,da se neda iznervirati sta god da se desi,on ostaje smiren.
A sa druge strane,onako ponasanje stvarno nisam ocekivao od Ronalda,hajd prvo sto je navijace provocirao,mada sada ce te reci oni su njega prvi..
Pa sta,zar se on treba spustati na njihov nivo,kao neko deriste,samo da pokaze kako je "lud"..
Hajd dobro navijacima,to mogu shvatiti,provocirali ga,on se iznervirao i sve to..
Ali igracu suparnicke ekipe ono pokazati,a jos ne mogu ni da zamislim sta mu je rekao,ako neko zna spanski mogao bi nam i prevesti..

I ja bi isto ovo napisao kada bi ko ti razmisljao pilecim mozgom :)

I sace Javi Martinez preci u RM ;)

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 03 maj 2012, 08:15

tyler durden je napisao/la:
Narin je napisao/la:Necu da pisem ni na temi reala ni barce,nego ovdje cu napisati.

Not sure if stupid or just trolling. :)
Znaci ti opravdavas sto je njemu ronaldo rekao jeb* se i pokazao ono?
E svakakvih ljudi.. :lol:

Madridista - nije isto napucati loptu iz nervoze i poceti psovati i pokazivati neprimjerene geste.
Mislim da ipak postoji razlika.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 maj 2012, 08:29

Ocigledno nisi dovoljno gledao messia da bi tako nesto rekao ;)
znao je on pljuvat igrace i ono hinjski udarit,drugo je sto svako vidi ono sto zeli da vidi.

A Ronaldo ? bahat,vakav,nakav..
možda...al ebe mu se,provakciju ce uzvratit provokacijom..
a ako cemo igrati samo fudbala,nisu bolji od njega.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 03 maj 2012, 13:42

Raul_64 je napisao/la:Ocigledno nisi dovoljno gledao messia da bi tako nesto rekao ;)
znao je on pljuvat igrace i ono hinjski udarit,drugo je sto svako vidi ono sto zeli da vidi.

Gledao sam ih dovoljno,predpostavljam da Messi udara hinjski samo da vrati,jer prije toga igraci ne biraju sredstva kako da ga zaustave,pa ga znaju vuci za dres po 20 metara,udarati ga po nogama,pa protiv Chelsea sjecam se,prvo ga je mikel klizecim udario,pa meireles,pa cahill i na kraju ga terry zaustavio..
Ronaldo jeste najbolji uz Messia,necu da kazem da je ni bolji ni losiji,svoje misljenje cu zadrzati za sebe,jer ce odma doci primitvci i poceti pljuvati,ali je i bahat uz to.
I ono sto on treba da radi je da IGRA fudbala,a ne da se svadja sa igracima i navijacima i da se spusta na njihov nivo.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 03 maj 2012, 14:26

Narin je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Ocigledno nisi dovoljno gledao messia da bi tako nesto rekao ;)

Gledao sam ih dovoljno,predpostavljam da Messi udara hinjski samo da vrati,jer prije toga igraci ne biraju sredstva kako da ga zaustave,pa ga znaju vuci za dres po 20 metara,udarati ga po nogama,pa protiv Chelsea sjecam se,prvo ga je mikel klizecim udario,pa meireles,pa cahill i na kraju ga terry zaustavio..
Ronaldo jeste najbolji uz Messia,necu da kazem da je ni bolji ni losiji,svoje misljenje cu zadrzati za sebe,jer ce odma doci primitvci i poceti pljuvati,ali je i bahat uz to.
I ono sto on treba da radi je da IGRA fudbala,a ne da se svadja sa igracima i navijacima i da se spusta na njihov nivo.
evo ti usporedba:Bob Rock i Alan Ford
slika
neko voli jednog a neko drugog
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 03 maj 2012, 16:20

Narin je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:

Not sure if stupid or just trolling. :)
Znaci ti opravdavas sto je njemu ronaldo rekao jeb* se i pokazao ono?
E svakakvih ljudi.. :lol:
Tvoja prica o Messiju u prvom postu, je cisto trolanje. Ili namjerno seres po ronaldu ili nemas pojma o messiju ;)

Baskija je protiv Madrida milion godina , i navijaci su na kraju utakmici zvizdali i vjerovatno dobacivali nesto ,boga pitaj sta su dobacivali . Dovoljno mi je to da navijaci gradskog rivala Atl.Madrida, pjevaju Ronaldu " Ronaldo muerte " . Zamisli sta su tek dobacili navijaci iz podrucja koje se protivi Madridu u svemu, dok taj isti Madrid slavi titulu na njihovom stadionu.

Sto se tice Javi Martineza, taj je prvi prisao Ronaldu i nesto mu je rekao, sad sta,ja ne mogu o tome komentarisat kao ni ti(iako seebi uzimas za pravo), jer nemamo pojma ko je sta rekao.I zasto je Ronaldo odreagovao onako ;)

edit :

prevedi sebi ;)

http://www.marca.com/2012/05/03/futbol/ ... 55045.html
Zadnja izmjena: tyler durden, dana/u 03 maj 2012, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 03 maj 2012, 17:13

Benzema i Higuain :lol:
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 03 maj 2012, 18:28

Ne serem po ronaldu,ne mrzim ga,igrao je u unitedu,donio nam je dosta radosti il srece,ali opet osudjujem onakvo ponasanje.
A ono o Messiu cisto trollanje?
Zasto?
Rekao sam da je covjek,sto pokazuje sa dosta humanih gesti,da je sportista pravi i da se neda iznervirati?
To cisto trollanje? Jesi siguran da trollanje znaci ono sto mislis da znaci?
I necu se vise raspravljati sa vama,tj tobom,jer nemam vremena,a ni pametnijeg posla, trositi vrijeme da se svadjam sa nekim koga ni ne znam.Mogu diskutovati samo.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 03 maj 2012, 18:49

Narin je napisao/la:Ne serem po ronaldu,ne mrzim ga,igrao je u unitedu,donio nam je dosta radosti il srece,ali opet osudjujem onakvo ponasanje.
A ono o Messiu cisto trollanje?
Zasto?
Rekao sam da je covjek,sto pokazuje sa dosta humanih gesti,da je sportista pravi i da se neda iznervirati?
To cisto trollanje? Jesi siguran da trollanje znaci ono sto mislis da znaci?
I necu se vise raspravljati sa vama,tj tobom,jer nemam vremena,a ni pametnijeg posla, trositi vrijeme da se svadjam sa nekim koga ni ne znam.Mogu diskutovati samo.

Nemoj samo pokusavat ispast pametan.

Messi je covjek , Ronaldo je covjek, Ronaldo nije svetac, takode nije ni Messi. Za sve ostalo tu je youtube.
Nauci se koristit internet, da sebi ustedis vrijeme koje trosis na vodenje ovakvih rasprava,ipak imas pametnijeg posla u zivotu. ;)

Dao sam ti link u proslom postu, vidim da ga nisi sebi preveo ;) (a i dalje isto pricas) Nema veze, samo ne odgovaraj na ovo.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 03 maj 2012, 19:10

U redu je,rekao sam da necu vise o tome raspravljati ovdje,odgovor mozes dobiti samo preko PMa.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 maj 2012, 20:46

Po ovom @Narinu Ronaldo se ne bavi humanitarnim radom :lol:
Jbt koja je oć medija od jednog naprave osobu poslanu od Boga dok od drugog naprave osobu poslanu od Satane,al jbg ljudi vole idealizirat likove.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 maj 2012, 19:28

slika

Predstavnici Barcelone nagradjuju Franca medaljom zahvalnosti jer je isti pomogao u finansiranju nou campa.

a jesmo mi Frankovci dobri ljudi.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.