Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Ahahahahha oplakah, VISCA EL BARCA!!!Raul_64 je napisao/la:
Pogodio ga Ronaldo usta iz slobodnog, poslije ne znammandraX je napisao/la:Šta je to bilo?
Narin je napisao/la:Necu da pisem ni na temi reala ni barce,nego ovdje cu napisati.
Sada se vidjela razlika izmedju Messia i Ronalda,Messi pokazuje da je covjek,da je pravi sportista,da se neda iznervirati sta god da se desi,on ostaje smiren.
A sa druge strane,onako ponasanje stvarno nisam ocekivao od Ronalda,hajd prvo sto je navijace provocirao,mada sada ce te reci oni su njega prvi..
Pa sta,zar se on treba spustati na njihov nivo,kao neko deriste,samo da pokaze kako je "lud"..
I na kraju ono sto je pokazao Javi Martinezu je za svaku osudu..
Hajd dobro navijacima,to mogu shvatiti,provocirali ga,on se iznervirao i sve to..
Ali igracu suparnicke ekipe ono pokazati,a jos ne mogu ni da zamislim sta mu je rekao,ako neko zna spanski mogao bi nam i prevesti..
Sad mi je Javi Martinez jos drazi.
I usput,Bilbao ima najbolje navijace u Spaniji!
Not sure if stupid or just trolling.tyler durden je napisao/la:Narin je napisao/la:Necu da pisem ni na temi reala ni barce,nego ovdje cu napisati.
Sada se vidjela razlika izmedju Messia i Ronalda,Messi pokazuje da je covjek,da je pravi sportista,da se neda iznervirati sta god da se desi,on ostaje smiren.
A sa druge strane,onako ponasanje stvarno nisam ocekivao od Ronalda,hajd prvo sto je navijace provocirao,mada sada ce te reci oni su njega prvi..
Pa sta,zar se on treba spustati na njihov nivo,kao neko deriste,samo da pokaze kako je "lud"..
Hajd dobro navijacima,to mogu shvatiti,provocirali ga,on se iznervirao i sve to..
Ali igracu suparnicke ekipe ono pokazati,a jos ne mogu ni da zamislim sta mu je rekao,ako neko zna spanski mogao bi nam i prevesti..
I ja bi isto ovo napisao kada bi ko ti razmisljao pilecim mozgom![]()
I sace Javi Martinez preci u RM
Gledao sam ih dovoljno,predpostavljam da Messi udara hinjski samo da vrati,jer prije toga igraci ne biraju sredstva kako da ga zaustave,pa ga znaju vuci za dres po 20 metara,udarati ga po nogama,pa protiv Chelsea sjecam se,prvo ga je mikel klizecim udario,pa meireles,pa cahill i na kraju ga terry zaustavio..Raul_64 je napisao/la:Ocigledno nisi dovoljno gledao messia da bi tako nesto rekao![]()
znao je on pljuvat igrace i ono hinjski udarit,drugo je sto svako vidi ono sto zeli da vidi.
A Ronaldo ? bahat,vakav,nakav..
možda...al ebe mu se,provakciju ce uzvratit provokacijom..
a ako cemo igrati samo fudbala,nisu bolji od njega.
evo ti usporedba:Bob Rock i Alan FordNarin je napisao/la:Gledao sam ih dovoljno,predpostavljam da Messi udara hinjski samo da vrati,jer prije toga igraci ne biraju sredstva kako da ga zaustave,pa ga znaju vuci za dres po 20 metara,udarati ga po nogama,pa protiv Chelsea sjecam se,prvo ga je mikel klizecim udario,pa meireles,pa cahill i na kraju ga terry zaustavio..Raul_64 je napisao/la:Ocigledno nisi dovoljno gledao messia da bi tako nesto rekao![]()
znao je on pljuvat igrace i ono hinjski udarit,drugo je sto svako vidi ono sto zeli da vidi.
A Ronaldo ? bahat,vakav,nakav..
možda...al ebe mu se,provakciju ce uzvratit provokacijom..
a ako cemo igrati samo fudbala,nisu bolji od njega.
Ronaldo jeste najbolji uz Messia,necu da kazem da je ni bolji ni losiji,svoje misljenje cu zadrzati za sebe,jer ce odma doci primitvci i poceti pljuvati,ali je i bahat uz to.
I ono sto on treba da radi je da IGRA fudbala,a ne da se svadja sa igracima i navijacima i da se spusta na njihov nivo.
Tvoja prica o Messiju u prvom postu, je cisto trolanje. Ili namjerno seres po ronaldu ili nemas pojma o messijuNarin je napisao/la:Not sure if stupid or just trolling.tyler durden je napisao/la:Narin je napisao/la:Necu da pisem ni na temi reala ni barce,nego ovdje cu napisati.
I ja bi isto ovo napisao kada bi ko ti razmisljao pilecim mozgom![]()
I sace Javi Martinez preci u RM
Znaci ti opravdavas sto je njemu ronaldo rekao jeb* se i pokazao ono?
E svakakvih ljudi..![]()
Narin je napisao/la:Ne serem po ronaldu,ne mrzim ga,igrao je u unitedu,donio nam je dosta radosti il srece,ali opet osudjujem onakvo ponasanje.
A ono o Messiu cisto trollanje?
Zasto?
Rekao sam da je covjek,sto pokazuje sa dosta humanih gesti,da je sportista pravi i da se neda iznervirati?
To cisto trollanje? Jesi siguran da trollanje znaci ono sto mislis da znaci?
I necu se vise raspravljati sa vama,tj tobom,jer nemam vremena,a ni pametnijeg posla, trositi vrijeme da se svadjam sa nekim koga ni ne znam.Mogu diskutovati samo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.