RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
JESU LI DANAS nasi rodjeni u sarajevo putovasli s autobusom Gloptura???
na slikama vidim bus ispred stadiona pa da provjerim
na slikama vidim bus ispred stadiona pa da provjerim
-
ivan.balic
- Kontakt:
Zaslužen bod. Čestitam vam. Nadam se da je prijem bio korektan kako Velež zaslužuje.
Ide Poslastica za vikend, imamo te neke nizove rusit- ha ja 
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Idemo da lomimo kicmu Osimu i ekipinem73 je napisao/la:Ide Poslastica za vikend, imamo te neke nizove rusit- ha ja
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- KB-TM87
- Kontakt:
Hajd napunite stadion sad protiv nas, pogledajte nove šampione, nama dosta 0-1. 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
nisam mogao ići iz objektivni razloga, danas sam roštiljap, a dolazila mi rodbina......Mont0 je napisao/la:Aleme razocarao si me majke miTekma ti pred nosom a ti se svezao foruma kao pijan plota, nikad hljeba od tebe.
Tek sad se vidi kakvu smo gresku napravili sa tim nekim igracima, zauzeli su mjesto mozda nekim drugim Bandovicima na pripremama, ali nejse, treba nekad i fuliti jbg. Bas sam se cudu cudio kako Brkovic ne pretrci Regoju nijednom, posebno u onim kontrama pred kraj, taman kao da ga se boji, brzi je sto puta od njega.
Idemo u subotu barem gol dati Gusi. Vise mi je njega i njegovih rekorda na vrh glave."Guso jel ti usoooo", vec zamisljam dedarsku
gledao sam tekmu, i moram priznati da ono nije izgledalo loše, najbolji po mnei je bio ZVONIĆ iz odbrane, mlad momak a onako izbacuje lopte.
Slažem se s osatlima DEJANU BANDOVIĆU ponuditi ako ikako može doživotni ugovpr. ako ste primjetili, čovjek se nakon zadnjeg sudijskog zvižduka počeo radovati kako dijete...
Amaru bi ja vrlo rado,
onako privatno i cisto mimo fudbala, zvalje odvalio.
Rijetko odvratan lik jbg
A zelji pak- ono sto im slijedi,
par golova u mrezici i gusu isprovocirat za crvenog

Rijetko odvratan lik jbg
par golova u mrezici i gusu isprovocirat za crvenog
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
tek nam sada slijedi pravi ispit u subotu..... 
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
hoceli Demic ostajat u Velezu? Okic,Zvonic,Mehremic,Brkovic i Hajdarevic?
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
satrat cemo zelju, napravit cemo pilecu salamu od osima 
Nama je ispit tek na ljeto, da vidimo ko to ustvari ima ugovor koji se govorilo da ima i ko ce ostati od ovih sto su se kao pokazali ove sezone.
Tipujem da ce Banda i Brkovic u Zelju, te da ce nam se vratiti Asim iz Olimpika. Dalje ne znam
Tipujem da ce Banda i Brkovic u Zelju, te da ce nam se vratiti Asim iz Olimpika. Dalje ne znam
Support Velez, It's logical! ★
-
BlueBoy1921
- Kontakt:
Znam ja da bi ti rado, al misliti i sraati nije jedno te istonem73 je napisao/la:Amaru bi ja vrlo rado,
Rijetko odvratan lik jbg
par golova u mrezici i gusu isprovocirat za crvenog![]()
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Sto ste tako negativno nastrojeni, ovaj gore hoce da udara Osima, jedan prije njega da lomi kicme igracima. Koji qrac? 
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
bit će super teško protiv Želje, realno gledajući, a to je dokaz današnjeg razmontiranja GOŠK -a po kratkom postupku, pukla petarda k'o šale.
Nek se u subotu abd napuni stadion, i nek bude fer i korektno, pa nek bolja i sretnija ekipa pobijedi, ja bi u ovom trenutku bio sretan i s bodom, ali ako se ukaže prilika za tri, što da ne?
Nek se u subotu abd napuni stadion, i nek bude fer i korektno, pa nek bolja i sretnija ekipa pobijedi, ja bi u ovom trenutku bio sretan i s bodom, ali ako se ukaže prilika za tri, što da ne?
Mehremic polako nadolazi i dobiva tu mirnocu i samopouzdanje danas protiv Olimpika je bio dosad najbolji po pitanju odbrane nije srljo naprijed previse
Nadam se da nam se nece osuti ekipa na ljeto ako se zadrzi ova ekipa i dovede 3-4 provjerena pojacanja mozemo se boriti za titulu iducu sezonu
nekima se treba zahvaliti na ljeto
Cemalovica u Lokomotivu poslati da igra a vratiti Balalica mislim da je on korisniji igrac od Cemalovica
Pehlic treba da smrsa ili nek potrazi klub
Zvonic treba da se bolje fizicki spremi prekoljeta u teretanu da ojaca ko Brkovic
Nadam se da nam se nece osuti ekipa na ljeto ako se zadrzi ova ekipa i dovede 3-4 provjerena pojacanja mozemo se boriti za titulu iducu sezonu
nekima se treba zahvaliti na ljeto
Cemalovica u Lokomotivu poslati da igra a vratiti Balalica mislim da je on korisniji igrac od Cemalovica
Pehlic treba da smrsa ili nek potrazi klub
Zvonic treba da se bolje fizicki spremi prekoljeta u teretanu da ojaca ko Brkovic
I sad ja trebam da kažem kako bi rado razvalio žvalje onom treneru Džafiću ili kako se vec zove, samo zato što je trener Veleža....jel to trebanem73 je napisao/la:Amaru bi ja vrlo rado,
Rijetko odvratan lik jbg
par golova u mrezici i gusu isprovocirat za crvenog![]()
Medjutim, nisam ni papkar ni kopitar kao neki
Slabi ste al ozbiljno , protiv Zrinjskog ste bili ok ali ovo danas protiv Olimpika je Boze sacuvaj,igrate krkanski fudbal samo izbi sto dalje od gola ...
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.