RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
old school
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
jos da vas ima bar pola kao navijaca FK OsimNeToBoLa je napisao/la:Sad će navaliti na temu navijači FK Osim.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
FK Tanović - FK Osim. Bit će zanimljivo. Stari su to znanci i šverceri bodovima... Valjda će bar bit regularno za razliku od neki prethodni utakmica ova dva lika, mislim tima
Jeste nam zanimljivi, ne treba ti pitat.old school je napisao/la:jos da vas ima bar pola kao navijaca FK OsimNeToBoLa je napisao/la:Sad će navaliti na temu navijači FK Osim.ipak ocekujem da napunite stadion dolazi vam sampion
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Ne podcjenjuj nas.old school je napisao/la:jos da vas ima bar pola kao navijaca FK OsimNeToBoLa je napisao/la:Sad će navaliti na temu navijači FK Osim.ipak ocekujem da napunite stadion dolazi vam sampion
Najmanje nas u Hercegovini ima, vjeruj mi.
Who dares, wins !
Realno dosta smo kvalitetom tanji al smo puno jaci potencijalom pa vidjet cemo sta ce prevagnuti 
Uglavnom ocekujem jednu finu fudbalsku borbu , posteno pa kako bude.
Uglavnom ocekujem jednu finu fudbalsku borbu , posteno pa kako bude.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Seljo je puno kvalitetnija ekipa od nase ali ako budu igrali hrabro kao sto su igrali protiv svinje, sta znas mozda izvucemo bod ako ne sva tri 
Mogla bi biti dobra tekma.Ne gori vam pod nogama a i mi smo raspolozeni u zadnje vrijeme.
Mislim da cemo pobijediti a vama cestitke ako nam date go
Mislim da cemo pobijediti a vama cestitke ako nam date go
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Žao mi je Željo ali bivaš poražen u subotu 
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ma lahko im se igrati sa raznim Goskovima,Rudarima,Slobodama i sta ti ja znam,ovo u Vrapcicima im je ispit pravi,ako ovdje pobjede onda zasluzuju titulu i cestitat ce mo im sportski.
Inace ocekujem dobru utakmicu i nasu pobjedu od 2:1(eto dosta nam ova minimalna pobjeda,da se Amar ne nasrdi previse
)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Gledam tabelu 2. Lige Jug. Lokomotiva prikovana za posljednje mjesto sa 5-6 kola do kraja.
Ne gine im ispadanje a ako ispadnu to ce dobro ostetit i Velez koji nece tek tako moci slati igrace da sticu iskustvo u totalno amaterskoj ligi. I onako je 2 liga jug relativno losa. Lokosi bi trebali igrat u 1 ligi federacije da je srece a ako ispadnu to nije dobro.
Ocigledno Acu Obada nije bas krenulo. Nadam se da ce se to ispravit.
Ne gine im ispadanje a ako ispadnu to ce dobro ostetit i Velez koji nece tek tako moci slati igrace da sticu iskustvo u totalno amaterskoj ligi. I onako je 2 liga jug relativno losa. Lokosi bi trebali igrat u 1 ligi federacije da je srece a ako ispadnu to nije dobro.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
MostaracVelezovac je napisao/la:Gledam tabelu 2. Lige Jug. Lokomotiva prikovana za posljednje mjesto sa 5-6 kola do kraja.
Nije nesto, ali eto da znas da gledas pogresnu tabelu. A Lokomotiva igra drugi dio sezone sasvim solidno i ne vidim kako bi mogla ispasti u Kantonalnu, jel to niza od ove, jest?zaostala utakmica Lokomotiva-Tomislav 2:0
Tabela
1.Troglav 23 19 1 3 80:14 58
2.Brotnjo 23 18 2 3 54:18 56
3.Tomislav 23 15 3 5 39:14 48
4.Igman 23 12 5 6 52:33 41
5.Sloga (GV/Us)23 11 3 9 25:27 36
6.Grude 23 10 4 9 40:28 34
7.Turbina 23 9 6 8 33:22 33
8.Kamešnica 23 9 3 11 25:43 30
9.Višići 23 8 5 10 30:32 29
10.Kupres 23 8 5 10 31:35 29
11.Stolac 23 8 5 10 33:45 29
12.Sloga (Lj) 23 8 3 12 26:51 27
13.Bigeste 23 8 1 14 30:61 25
14.Lokomotiva 23 5 4 14 19:41 19
15.Posušje 23 5 1 17 26:49 16
16.Klis 23 5 1 17 16:52 16
Support Velez, It's logical! ★
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Hajmo zabiti Guši 
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- storm_raider
- Kontakt:
Vidimo se u Mostaru drugari.
Ovo ce biti pravi ispit za nas, uvezali ste dvije dobre utakmice. 
Sport je lijek za tijelo i duh.
Najgore što će se navijači Veleža do subote osvjestiti te će shvatiti da je utakmica "namještena" baš kao i prije 2 godine. I naravno svi u bojkot utakmice.
Skinuli skalp Olompicu, sad' je red na Gušu i Želju !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
vidjet ćemo, mada su rođeni posljednja tri kola odigrali vrlo dobro, šteta što nismo Travniku bod uzeli.....
ako budu igrali hrabro, sve je moguće...........
ako budu igrali hrabro, sve je moguće...........
svakako tana sad zbog kade više gotivi bjelopoljcaMostaracVelezovac je napisao/la:Gledam tabelu 2. Lige Jug. Lokomotiva prikovana za posljednje mjesto sa 5-6 kola do kraja.
Zaboravih čestitati... svaka čast za skalp gradskog suparnika 
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.