Odlicna,jefina samo sto je za moj ukus premalo floroscentne boje.Ja volim kad je ima na duksu da je bar bude u vecim kolicinama.Emir ZENICA je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Odlicna,jefina samo sto je za moj ukus premalo floroscentne boje.Ja volim kad je ima na duksu da je bar bude u vecim kolicinama.Emir ZENICA je napisao/la:
Aha.Heller je napisao/la:Devile jesi to promijenio pos´o sad u JKP Komunalacima tamo fluroscentne kolko oćeš
Po 5500,u tadasnje vreme je to bilo 55 eura.Emir ZENICA je napisao/la:OdlicneKoliko su kostale ?
![]()
A ovo gore,neka ovako je tamam![]()
Da je meni takve naci.Nije ni skupa,kako se ostale krecu.A ova dole Adidas dominira !Devil je napisao/la: Po 5500,u tadasnje vreme je to bilo 55 eura.
Za 55 €? Isplati se u Beogradu kupovatDevil je napisao/la:Da te napomenem da su to i gornji i donji deo.
Jel na rate 6.80 kmZenichanin je napisao/la:
Danas kupljene, 6,80 km
Nemoj zajebavat,ne mogu vjerovat da je tako jeftino.Za razliku od nas,jeste.Imal preko neta da se naruci ?Devil je napisao/la:Da te napomenem da su to i gornji i donji deo.
Ma kakve crne rateMelec je napisao/la:Jel na rate 6.80 kmZenichanin je napisao/la:
Danas kupljene, 6,80 km
komunalijaHeller je napisao/la:my eyes bleed
Ne moraju svake dobre tikepa biti preko 150KMMelec je napisao/la:Jel na rate 6.80 kmZenichanin je napisao/la:
Danas kupljene, 6,80 km
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 5 gostiju.