RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Smijesan klub, svi se podrede velikom direktoru Tanovicu,sutra ce nas puknut Zeljo pa ce opet neko sa strane biti kriv za sve.Bruka od kluba, tjera talentovanu djecu zbog statusa nekog na fb, igraca odluke protiv Zrinjskog Demica, nema ni medju 18 nista se nije promjenilo sve je isto samo Mirze nema
Limvo Likce
-
karaiskakis
- Kontakt:
Sad će MostaracVeležovac sa objašnjenjem situacije. On Demića specijalno simpatiše. Bit će kao i obično nadahnut. Sad ga nema zbog vremenske razlike Evrope gdje smo mi i SAD gdje je on. Ajde Kentaki, gdje si do saaaaad.bagra je napisao/la:Smijesan klub, svi se podrede velikom direktoru Tanovicu,sutra ce nas puknut Zeljo pa ce opet neko sa strane biti kriv za sve.Bruka od kluba, tjera talentovanu djecu zbog statusa nekog na fb, igraca odluke protiv Zrinjskog Demica, nema ni medju 18 nista se nije promjenilo sve je isto samo Mirze nema
Sutra nije u timu jer je sportskom direktoru slagao da će doć na pres konferencijukaraiskakis je napisao/la:Sad će MostaracVeležovac sa objašnjenjem situacije. On Demića specijalno simpatiše. Bit će kao i obično nadahnut. Sad ga nema zbog vremenske razlike Evrope gdje smo mi i SAD gdje je on. Ajde Kentaki, gdje si do saaaaad.bagra je napisao/la:Smijesan klub, svi se podrede velikom direktoru Tanovicu,sutra ce nas puknut Zeljo pa ce opet neko sa strane biti kriv za sve.Bruka od kluba, tjera talentovanu djecu zbog statusa nekog na fb, igraca odluke protiv Zrinjskog Demica, nema ni medju 18 nista se nije promjenilo sve je isto samo Mirze nema
nemogu da vjerujem kako se raja okrece u sekundi uvezi veleza, u nas ce narod uvijek u svemu nac nesto lose pa sta god bilo! slucaj mrva, sjetimo se kad i kako je otisao iz veleza, svak govorio nikad ga vise netreba vratit u klub, sad najednom mrva dosao poslje 2 godine bez kluba i treba igrat! dzafa prije dva kola kad je dosao valjao, sad najednom opet nevalja! karabega smo isto tako zatjerali kao sto cemo lagano i dzafu! mali bulic, ko je on da pljuje po klubu, jeli to ima neke uspjehe, jeli se mozda ako nista dokazao u juniorima? nije sigurno! znali se da demic ikako nije medju 18 igraca ili je neko izvalio i svi se nalozili? jesuli pehlic i handzic sigurno medju 18? koje su to iste zamjene i ista ekipa koja je igrala u varesanovica a i sada u dzafe? hiljadu pitanja bez ijednog konkretnog odgovora, sve rekla kazala i stvori se konflikt u klubu radi gluposti! danas popodne sve veselo sad najednom nista nevalja u klubu, za 6 sati okretaj za 180 stepeni! pa ljudi spustite malo loptu na zemlju!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Bravo!mikki21 je napisao/la:nemogu da vjerujem kako se raja okrece u sekundi uvezi veleza, u nas ce narod uvijek u svemu nac nesto lose pa sta god bilo! slucaj mrva, sjetimo se kad i kako je otisao iz veleza, svak govorio nikad ga vise netreba vratit u klub, sad najednom mrva dosao poslje 2 godine bez kluba i treba igrat! dzafa prije dva kola kad je dosao valjao, sad najednom opet nevalja! karabega smo isto tako zatjerali kao sto cemo lagano i dzafu! mali bulic, ko je on da pljuje po klubu, jeli to ima neke uspjehe, jeli se mozda ako nista dokazao u juniorima? nije sigurno! znali se da demic ikako nije medju 18 igraca ili je neko izvalio i svi se nalozili? jesuli pehlic i handzic sigurno medju 18? koje su to iste zamjene i ista ekipa koja je igrala u varesanovica a i sada u dzafe? hiljadu pitanja bez ijednog konkretnog odgovora, sve rekla kazala i stvori se konflikt u klubu radi gluposti! danas popodne sve veselo sad najednom nista nevalja u klubu, za 6 sati okretaj za 180 stepeni! pa ljudi spustite malo loptu na zemlju!
Od do.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Svaka cast treneru Dzaficu i dok je trener ja cu ga podrzavat kao sto bi i svaki pravi Velezovac i trebao. Ko Dzafa kaze da igra nek igra kog Dzafa postavi na klupu il tribinu - tu i treba da bude.karaiskakis je napisao/la:Sad će MostaracVeležovac sa objašnjenjem situacije. On Demića specijalno simpatiše. Bit će kao i obično nadahnut. Sad ga nema zbog vremenske razlike Evrope gdje smo mi i SAD gdje je on. Ajde Kentaki, gdje si do saaaaad.bagra je napisao/la:Smijesan klub, svi se podrede velikom direktoru Tanovicu,sutra ce nas puknut Zeljo pa ce opet neko sa strane biti kriv za sve.Bruka od kluba, tjera talentovanu djecu zbog statusa nekog na fb, igraca odluke protiv Zrinjskog Demica, nema ni medju 18 nista se nije promjenilo sve je isto samo Mirze nema
A pravi Velezovci su ili donatori ili clanovi kluba, ili oni koji su na svakoj tekmi na stadionu, ili bar oni koji su donirali za Velezov autobus.. Ali nazalost Kerzena ni Karaiskakisa (koji je jedna te ista osoba) nema medju njima.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Druze, za razliku od nekih ovdje tvoje postove obicno cijenim pa me malo iznenadjuje tvoj stav da momak od 17-18 godina bi trebao da ima za pravo da ponizava i klub i ljude u vrhu kluba koji su 2-3 puta stariji od njega a jos da ne bude izbacen napolje.bagra je napisao/la:Smijesan klub, svi se podrede velikom direktoru Tanovicu,sutra ce nas puknut Zeljo pa ce opet neko sa strane biti kriv za sve.Bruka od kluba, tjera talentovanu djecu zbog statusa nekog na fb, igraca odluke protiv Zrinjskog Demica, nema ni medju 18 nista se nije promjenilo sve je isto samo Mirze nema
De mi reci gdje to postoji profesionalna sportska institucija gdje se pljuvanja protiv radnika u klubu putem interneta tolerisu od strane kluba???
Vidi. Kad malo razmislim u neku ruku mi je momka i zao jer ce on tu izvuc najdeblji kraj. Ali zar je fer reci da nije do njega?
Ovdje najmanje ljudi navija za Velež. Navija se za neke svoje ljude i svoje interese.
Počela mi se ova tema gaditi, sve sami intelektualci, sve znaju o dešavanjima u klubu, ko je kome na kafi rekao da ovaj mali treba igrati, da li je ovaj ovome zet, rođak, koliko para košta mjesto u timu, ko i šta piše na fejsbuku i ovaj ovakav, onaj onakav, da li je Tanović ovo, da li je Džafić ono. Malo je ostalo pravih, istinskih navijača koji žele na bilo koji način dobro svojim Rođenim a ovo ostalo, sve nekakvi interesi, zastupanja rođaka i tako te stvari. S ovoliko struja, nikad nam ne može biti dobro. Titule neke, evropske utakmice možemo zaboraviti. Teško se izboriti s ovim. Taman kad pomisliš, evo ga- normala je sve tada se pojave ovi ''bombaši'' i pletu po svemu. Može to biti jedan čovjek a može i milion ljudi, ali ne sluti dobro. I takva nam je situacija u čitavom gradu. Niko nema svoje JA, već svima neko upravlja i svi guraju nešto svoje tj. nešto nečije u kojeg gleda kao u Boga.
Počela mi se ova tema gaditi, sve sami intelektualci, sve znaju o dešavanjima u klubu, ko je kome na kafi rekao da ovaj mali treba igrati, da li je ovaj ovome zet, rođak, koliko para košta mjesto u timu, ko i šta piše na fejsbuku i ovaj ovakav, onaj onakav, da li je Tanović ovo, da li je Džafić ono. Malo je ostalo pravih, istinskih navijača koji žele na bilo koji način dobro svojim Rođenim a ovo ostalo, sve nekakvi interesi, zastupanja rođaka i tako te stvari. S ovoliko struja, nikad nam ne može biti dobro. Titule neke, evropske utakmice možemo zaboraviti. Teško se izboriti s ovim. Taman kad pomisliš, evo ga- normala je sve tada se pojave ovi ''bombaši'' i pletu po svemu. Može to biti jedan čovjek a može i milion ljudi, ali ne sluti dobro. I takva nam je situacija u čitavom gradu. Niko nema svoje JA, već svima neko upravlja i svi guraju nešto svoje tj. nešto nečije u kojeg gleda kao u Boga.
Who dares, wins !
Ako ste navijaci Veleza onda bi trebali gledati samo interes kluba.Trenutno je za klub bolje da su Hiros,Pehlic,Mrva(pa i Handzic) sto dalje od kluba, ne sto ih neko ne voli ili ne simpatise vec jednostavno sto ne mogu meda vrcanog.Vidio sam ih protiv Sirokog u kupu sve su rekli (radijus kretanja 2 i po metra):roll: Bolje dati mladjim igracima sansu nego gledati nekoga od njih kako se gegaju po terenu :oops:Ja kao gledalac ispadam najveci hajvan ,kad gledam ovakve igrace kako "igraju" i kako se bore za sveti dres,to je za mene ismijavanje kluba.Treba dati podrsku Dzafi,dobro je poceo,samo neka tako i nastavi,pustite licne interese,najbitniji je klub
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Titova-Juga
- Kontakt:
NeToBoLa je napisao/la:Ovdje najmanje ljudi navija za Velež. Navija se za neke svoje ljude i svoje interese.
Bas tako.
Zastupanje individualaca... Ovdje kritike ne smiju pasti jer uvijek nekoga mozes uvrijediti. To su ZIVINE kojima je VELEZ na zadnjem mjestu. Nabijem ih na dzon sve, sto dalje od Svetog KLUBA !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Titova-Juga je napisao/la:NeToBoLa je napisao/la:Ovdje najmanje ljudi navija za Velež. Navija se za neke svoje ljude i svoje interese.
Bas tako.
Zastupanje individualaca... Ovdje kritike ne smiju pasti jer uvijek nekoga mozes uvrijediti. To su ZIVINE kojima je VELEZ na zadnjem mjestu. Nabijem ih na dzon sve, sto dalje od Svetog KLUBA !

Jeste, puno je bitnije od ČIJIH je kuća nego šta je to stvarno uradio za klub...
Prave mahalske priče, katastrofa, objektivnosti ni sekunde,
samo nadosiranje po svemu i svakomu...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Vidim da se ovdje mješaju lonci i poklopci.Zašto se u nas kritike odmah svrstavaju u mahalske,kafanske priče?Zar ja trebam govoriti da je dobro ako nije dobro?Zašto se kritike na račun Tane smatraju kao atak na klub i destabilzacija istog?Nije Tana Velež,Velež je iznad Tane.
Lični interesi?Ja ih nemam,što se ne bi moglo reći za gospodina Tanovića.Jedino onaj koji ne želi da zna,to ne zna,da je imao i da ima interesa.Druga stvar,nije kadar za takvo mjesto.Ako stavimo njegova djela i učinke na vagu,ima više propusta nego dobrih stvari.Jasno ko dan.
Nemam svog protukandidata ali mi se sviđa način kako je se Džubur(Paša) odnosio prema klubu,i prema simpatizerima uopšte.Paša je prije svega školovan čovjek i kao takav bi puno doprinio Veležu.Ali pobjegao čovjek daleko od problema,od nezdravih i neškolovanih pojedinaca.Opet ponavljam,nemam 'svojih ljudi'.
Mrva?Taj se lik oprostio sa nogometom ima jedno 5 godina i ne znam što mu je trebala ova reinkarnacija,ne može on više.I to su činjenice.
I tako,govorim u svoje ime,kritiziram određene ljude i postupke jer volim VELEŽ.Drugog razloga nemam.
SRETNO ROĐENI!
IDEMO PO POBJEDU DANAS!!!
Lični interesi?Ja ih nemam,što se ne bi moglo reći za gospodina Tanovića.Jedino onaj koji ne želi da zna,to ne zna,da je imao i da ima interesa.Druga stvar,nije kadar za takvo mjesto.Ako stavimo njegova djela i učinke na vagu,ima više propusta nego dobrih stvari.Jasno ko dan.
Nemam svog protukandidata ali mi se sviđa način kako je se Džubur(Paša) odnosio prema klubu,i prema simpatizerima uopšte.Paša je prije svega školovan čovjek i kao takav bi puno doprinio Veležu.Ali pobjegao čovjek daleko od problema,od nezdravih i neškolovanih pojedinaca.Opet ponavljam,nemam 'svojih ljudi'.
Mrva?Taj se lik oprostio sa nogometom ima jedno 5 godina i ne znam što mu je trebala ova reinkarnacija,ne može on više.I to su činjenice.
I tako,govorim u svoje ime,kritiziram određene ljude i postupke jer volim VELEŽ.Drugog razloga nemam.
SRETNO ROĐENI!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
tepsija je napisao/la:Vidim da se ovdje mješaju lonci i poklopci.Zašto se u nas kritike odmah svrstavaju u mahalske,kafanske priče?Zar ja trebam govoriti da je dobro ako nije dobro?Zašto se kritike na račun Tane smatraju kao atak na klub i destabilzacija istog?Nije Tana Velež,Velež je iznad Tane.
SRETNO ROĐENI!
O ovom i ja govorim ovde nema kritike rada u klubu, ovde je 90% postova kritika jednog čovjeka,
ljudi otvorite temu Sedin Tanović pa nadosirajte koliko vam volja! Ili brate mili što čovjeku otvoreno ne kažete neke stvari, nije njega neki problem naći, ni u klubu ni u gradu!
Ja bi volio nešto i konstruktivno pročitati na ovom forumu, neku analizu, neku akciju od ljudi neku kvalitetnu razmjenu mišljenja, a ovdje samo kenjanje u ogromnim razmjerima, ne valja ovaj , pa ne valja onaj,
ovaj šupak, onaj lopov, itd,itd..
Stvara se nedobra atmosfera za klub, pola mladosti nisam POJMA IMAO ni ko je direktor ni ko je u upravi nit me bolila neka stvar, idem na tekmu i NAVIJAM...I kad su se dobivale tekme, i kad su se gubile, ali odustajali nismo..
Sad svaki mazlum ima kritički osvrt na rad kluba, na rad uprave, i hajde to bi se moglo i istrpiti, najveći je problem
da je zbog usrane atmosfere sve manje ljudi na stadionu!
I fakat SVIMA koji kažu da je to zbog Tane, i da nema raje zbog toga što je TANA direktor ili šta li već ja ću im reći da nisu nikad niti navijali za ovaj klub.
Nije to zbog toga, razlog je što smo mi šupci i strine i volimo nadosirati...sami sebi se u usta srati..
I da nam čovjek GIVIKT da mi bi ga bili u stanju razvaliti...
- tepsija
- Kontakt:
Bravo,neka si me prosvijetlio,hvala ti.Sećaš li se Beograda '89 ili se samo sećaš Boljave?Borg je napisao/la:I fakat SVIMA koji kažu da je to zbog Tane, i da nema raje zbog toga što je TANA direktor ili šta li već ja ću im reći da nisu nikad niti navijali za ovaj klub.
BBB bisu nikad navijali za Dinamo jer ne podnose Mamića,Torcida isto tako želi zlo svom Hajduku pa su zbog toga protjerali iz kluba sve one šupke što su Hajduk zavalili u crveno.
Torcida je ****,BBB je ****,pravi navijači su oni koji ne vide probleme,koji zatvaraju oči,sve za 'dobrobit' svog kluba.
Pravi navijači su oni koji samo klimaju glavom i govore dobro je,moglo je biti i gore.
Da se ne bi narušila idilična atmosfera
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
nije tacno. pravi navijaci skinu gace da ih jos s'prcis.

tepsija je napisao/la:Bravo,neka si me prosvijetlio,hvala ti.Sećaš li se Beograda '89 ili se samo sećaš Boljave?Borg je napisao/la:I fakat SVIMA koji kažu da je to zbog Tane, i da nema raje zbog toga što je TANA direktor ili šta li već ja ću im reći da nisu nikad niti navijali za ovaj klub.
BBB bisu nikad navijali za Dinamo jer ne podnose Mamića,Torcida isto tako želi zlo svom Hajduku pa su zbog toga protjerali iz kluba sve one šupke što su Hajduk zavalili u crveno.
Torcida je ****,BBB je ****,pravi navijači su oni koji ne vide probleme,koji zatvaraju oči,sve za 'dobrobit' svog kluba.
Pravi navijači su oni koji samo klimaju glavom i govore dobro je,moglo je biti i gore.
Da se ne bi narušila idilična atmosfera
Kad ste se to VI NAVIJAČI okupili u broju VEĆEM od 200 da bi bilo kakav cilj ostvarili...
IZVINITE VELIKI NAVIJAČI NISAM VAS PREPOZNAO...
DUBOKO SE IZVINJAVAM ŠTO NISAM UPRATIO VAŠE PLEMENITE CILJEVE I VAŠU VIZIJU VELEŽA ZA BUDUĆNOST...
Samo srat znate..
- tepsija
- Kontakt:
Letargija rođo,letargija,otpor je uzaludan.Borg je napisao/la: Kad ste se to VI NAVIJAČI okupili u broju VEĆEM od 200 da bi bilo kakav cilj ostvarili...
DUBOKO SE IZVINJAVAM ŠTO NISAM UPRATIO VAŠE PLEMENITE CILJEVE I VAŠU VIZIJU VELEŽA ZA BUDUĆNOST...
Samo srat znate..
Vidjeli smo na primjeru Ušanovića kako to teško ide,džaba 50.000 ljudi koji ga osporavaju,igrači koji rade bojkot,navijači takođe...pa u Hrvatskoj,Marković i Srebrić,džaba što je 90% sportske javnosti protiv njih,džaba!
Kaže Marković,ja ću ići kad ja budem htio.Eto,takav ti je odgovor tih visoko pozicioniranih jazavaca.
Da su to moralne ličnosti,da im je sportski kolektiv draži od njihove fotelje i blagodati te pozicije,davno bi sami odstupili.
Nije tu Velež samo u pitanju,ima toga koliko god hoćeš,naročito od Varadara do Triglava.
Ali kako mene drugi ne zanimaju,kako mene zanima samo Velež,baziram se na to.
Moje ime i prezime u svakom momentu kad zatreba može biti dostupno svima vama,tu na forumu.I broj telefona i kopija lične,nije nikakav problem.Ako bude neka peticija.Da se odmah ogradim od stavljanja u koš sa 'lupačima tastature'.
Da se vratimo na temu,moje postove treba pregledati i vidjeti kad sam to ja počeo pisati protiv g. Tanovića.Zadnjih 5-6 postova je na tu temu i to je to.Tek onda kada sam vidio na kakve ga se providne načine brani.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Na ovu izjavu Bulica se i ne treba osvrcati kao njega licno jer je nula kao igrac i ne vrijedi nista, ali je istina da je Tanovic obecao forsiranje domacih igraca, da je obecao i izgradnju terena u sjevernom, ali o tom potom... Durakovica i Demica stavljat u isti kos sa njim je smijesno, presmijesno... Licno sam protiv Tane i mislim da ce ovaj klub zivnuti kad on ode, a ostavi bar nesto u kasi , a ne kao prije, ode kad sve uzme. Opet mi nije jasno zasto danas Demica nema u 18??? Znaci ni Dzafic ne radi kako on misli??? nego mu se naredjuje??? OCITO VISE - TANOVIC JE KOCNICA VELEZOVIH NADA!!!
Ne interesuje me Tana, iskreno zaboli me neke stvar i za njega i svu mu familiju i sve oko njega, mene interesuje Velež!tepsija je napisao/la:Letargija rođo,letargija,otpor je uzaludan.Borg je napisao/la: Kad ste se to VI NAVIJAČI okupili u broju VEĆEM od 200 da bi bilo kakav cilj ostvarili...
Samo srat znate..
Vidjeli smo na primjeru Ušanovića kako to teško ide,džaba 50.000 ljudi koji ga osporavaju,igrači koji rade bojkot,navijači takođe...pa u Hrvatskoj,Marković i Srebrić,džaba što je 90% sportske javnosti protiv njih,džaba!
Kaže Marković,ja ću ići kad ja budem htio.Eto,takav ti je odgovor tih visoko pozicioniranih jazavaca.
Da su to moralne ličnosti,da im je sportski kolektiv draži od njihove fotelje i blagodati te pozicije,davno bi sami odstupili.
Nije tu Velež samo u pitanju,ima toga koliko god hoćeš,naročito od Varadara do Triglava.
Ali kako mene drugi ne zanimaju,kako mene zanima samo Velež,baziram se na to.
Moje ime i prezime u svakom momentu kad zatreba može biti dostupno svima vama,tu na forumu.I broj telefona i kopija lične,nije nikakav problem.Ako bude neka peticija.Da se odmah ogradim od stavljanja u koš sa 'lupačima tastature'.
Da se vratimo na temu,moje postove treba pregledati i vidjeti kad sam to ja počeo pisati protiv g. Tanovića.Zadnjih 5-6 postova je na tu temu i to je to.Tek onda kada sam vidio na kakve ga se providne načine brani.
Ovdje je puno komentara lične prirode, od raznih ljudi, po različitim osnovama..
Samo kažem da se stvaranjem nekakve usrane atmosfere sve manje ljudi dolazi na stadion,
nikad se nikakvim BOJKOTOM nije nijedan cilj ostvario...
Ako misliš nešto promijeniti, ustani i kreni!
I kažem ako imate kakvo veliko ime, iz Veležove istorije koji je spreman da uzme i da radi taj posao na profesionalan način uz puni angažman, javite,
idemo svi se skupiti pa ćemo mjenjati upravu i direktore i sve ostalo...
Ovako je sve prdenje u prazno i priče da su babi muda..
- tepsija
- Kontakt:
Nastavićemo raspravu nakon ove današnje utakmice...
Fokusiran sam na ono što nas čeka danas.
Ko yebe Tanu,idemo Rođeni!
Fokusiran sam na ono što nas čeka danas.
Ko yebe Tanu,idemo Rođeni!
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.