RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Borg
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Borg » 05 maj 2012, 09:08

Titova-Juga je napisao/la:
NeToBoLa je napisao/la:Ovdje najmanje ljudi navija za Velež. Navija se za neke svoje ljude i svoje interese.

Bas tako.
Zastupanje individualaca... Ovdje kritike ne smiju pasti jer uvijek nekoga mozes uvrijediti. To su ZIVINE kojima je VELEZ na zadnjem mjestu. Nabijem ih na dzon sve, sto dalje od Svetog KLUBA !
slika

Jeste, puno je bitnije od ČIJIH je kuća nego šta je to stvarno uradio za klub...
Prave mahalske priče, katastrofa, objektivnosti ni sekunde,
samo nadosiranje po svemu i svakomu...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 05 maj 2012, 09:13

Vidim da se ovdje mješaju lonci i poklopci.Zašto se u nas kritike odmah svrstavaju u mahalske,kafanske priče?Zar ja trebam govoriti da je dobro ako nije dobro?Zašto se kritike na račun Tane smatraju kao atak na klub i destabilzacija istog?Nije Tana Velež,Velež je iznad Tane.
Lični interesi?Ja ih nemam,što se ne bi moglo reći za gospodina Tanovića.Jedino onaj koji ne želi da zna,to ne zna,da je imao i da ima interesa.Druga stvar,nije kadar za takvo mjesto.Ako stavimo njegova djela i učinke na vagu,ima više propusta nego dobrih stvari.Jasno ko dan.
Nemam svog protukandidata ali mi se sviđa način kako je se Džubur(Paša) odnosio prema klubu,i prema simpatizerima uopšte.Paša je prije svega školovan čovjek i kao takav bi puno doprinio Veležu.Ali pobjegao čovjek daleko od problema,od nezdravih i neškolovanih pojedinaca.Opet ponavljam,nemam 'svojih ljudi'.

Mrva?Taj se lik oprostio sa nogometom ima jedno 5 godina i ne znam što mu je trebala ova reinkarnacija,ne može on više.I to su činjenice.

I tako,govorim u svoje ime,kritiziram određene ljude i postupke jer volim VELEŽ.Drugog razloga nemam.

SRETNO ROĐENI!
IDEMO PO POBJEDU DANAS!!!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 05 maj 2012, 09:53

tepsija je napisao/la:Vidim da se ovdje mješaju lonci i poklopci.Zašto se u nas kritike odmah svrstavaju u mahalske,kafanske priče?Zar ja trebam govoriti da je dobro ako nije dobro?Zašto se kritike na račun Tane smatraju kao atak na klub i destabilzacija istog?Nije Tana Velež,Velež je iznad Tane.
Lični interesi?Ja ih nemam,što se ne bi moglo reći za gospodina Tanovića.Jedino onaj koji ne želi da zna,to ne zna,da je imao i da ima interesa.Druga stvar,nije kadar za takvo mjesto.Ako stavimo njegova djela i učinke na vagu,ima više propusta nego dobrih stvari.Jasno ko dan.
Nemam svog protukandidata ali mi se sviđa način kako je se Džubur(Paša) odnosio prema klubu,i prema simpatizerima uopšte.Paša je prije svega školovan čovjek i kao takav bi puno doprinio Veležu.Ali pobjegao čovjek daleko od problema,od nezdravih i neškolovanih pojedinaca.Opet ponavljam,nemam 'svojih ljudi'.

Mrva?Taj se lik oprostio sa nogometom ima jedno 5 godina i ne znam što mu je trebala ova reinkarnacija,ne može on više.I to su činjenice.

I tako,govorim u svoje ime,kritiziram određene ljude i postupke jer volim VELEŽ.Drugog razloga nemam.

SRETNO ROĐENI!
IDEMO PO POBJEDU DANAS!!!

O ovom i ja govorim ovde nema kritike rada u klubu, ovde je 90% postova kritika jednog čovjeka,
ljudi otvorite temu Sedin Tanović pa nadosirajte koliko vam volja! Ili brate mili što čovjeku otvoreno ne kažete neke stvari, nije njega neki problem naći, ni u klubu ni u gradu!
Ja bi volio nešto i konstruktivno pročitati na ovom forumu, neku analizu, neku akciju od ljudi neku kvalitetnu razmjenu mišljenja, a ovdje samo kenjanje u ogromnim razmjerima, ne valja ovaj , pa ne valja onaj,
ovaj šupak, onaj lopov, itd,itd..
Stvara se nedobra atmosfera za klub, pola mladosti nisam POJMA IMAO ni ko je direktor ni ko je u upravi nit me bolila neka stvar, idem na tekmu i NAVIJAM...I kad su se dobivale tekme, i kad su se gubile, ali odustajali nismo..
Sad svaki mazlum ima kritički osvrt na rad kluba, na rad uprave, i hajde to bi se moglo i istrpiti, najveći je problem
da je zbog usrane atmosfere sve manje ljudi na stadionu!
I fakat SVIMA koji kažu da je to zbog Tane, i da nema raje zbog toga što je TANA direktor ili šta li već ja ću im reći da nisu nikad niti navijali za ovaj klub.
Nije to zbog toga, razlog je što smo mi šupci i strine i volimo nadosirati...sami sebi se u usta srati..
I da nam čovjek GIVIKT da mi bi ga bili u stanju razvaliti...

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 05 maj 2012, 10:06

Borg je napisao/la:I fakat SVIMA koji kažu da je to zbog Tane, i da nema raje zbog toga što je TANA direktor ili šta li već ja ću im reći da nisu nikad niti navijali za ovaj klub.
Bravo,neka si me prosvijetlio,hvala ti.Sećaš li se Beograda '89 ili se samo sećaš Boljave?
BBB bisu nikad navijali za Dinamo jer ne podnose Mamića,Torcida isto tako želi zlo svom Hajduku pa su zbog toga protjerali iz kluba sve one šupke što su Hajduk zavalili u crveno.
Torcida je ****,BBB je ****,pravi navijači su oni koji ne vide probleme,koji zatvaraju oči,sve za 'dobrobit' svog kluba.
Pravi navijači su oni koji samo klimaju glavom i govore dobro je,moglo je biti i gore.
Da se ne bi narušila idilična atmosfera :mrgreen:
Vječno u našim srcima.

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 05 maj 2012, 10:10

nije tacno. pravi navijaci skinu gace da ih jos s'prcis. :lol: :P

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 05 maj 2012, 10:16

tepsija je napisao/la:
Borg je napisao/la:I fakat SVIMA koji kažu da je to zbog Tane, i da nema raje zbog toga što je TANA direktor ili šta li već ja ću im reći da nisu nikad niti navijali za ovaj klub.
Bravo,neka si me prosvijetlio,hvala ti.Sećaš li se Beograda '89 ili se samo sećaš Boljave?
BBB bisu nikad navijali za Dinamo jer ne podnose Mamića,Torcida isto tako želi zlo svom Hajduku pa su zbog toga protjerali iz kluba sve one šupke što su Hajduk zavalili u crveno.
Torcida je ****,BBB je ****,pravi navijači su oni koji ne vide probleme,koji zatvaraju oči,sve za 'dobrobit' svog kluba.
Pravi navijači su oni koji samo klimaju glavom i govore dobro je,moglo je biti i gore.
Da se ne bi narušila idilična atmosfera :mrgreen:

Kad ste se to VI NAVIJAČI okupili u broju VEĆEM od 200 da bi bilo kakav cilj ostvarili...
IZVINITE VELIKI NAVIJAČI NISAM VAS PREPOZNAO...
DUBOKO SE IZVINJAVAM ŠTO NISAM UPRATIO VAŠE PLEMENITE CILJEVE I VAŠU VIZIJU VELEŽA ZA BUDUĆNOST...

Samo srat znate..

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 05 maj 2012, 10:41

Borg je napisao/la: Kad ste se to VI NAVIJAČI okupili u broju VEĆEM od 200 da bi bilo kakav cilj ostvarili...
DUBOKO SE IZVINJAVAM ŠTO NISAM UPRATIO VAŠE PLEMENITE CILJEVE I VAŠU VIZIJU VELEŽA ZA BUDUĆNOST...

Samo srat znate..
Letargija rođo,letargija,otpor je uzaludan.
Vidjeli smo na primjeru Ušanovića kako to teško ide,džaba 50.000 ljudi koji ga osporavaju,igrači koji rade bojkot,navijači takođe...pa u Hrvatskoj,Marković i Srebrić,džaba što je 90% sportske javnosti protiv njih,džaba!
Kaže Marković,ja ću ići kad ja budem htio.Eto,takav ti je odgovor tih visoko pozicioniranih jazavaca.
Da su to moralne ličnosti,da im je sportski kolektiv draži od njihove fotelje i blagodati te pozicije,davno bi sami odstupili.
Nije tu Velež samo u pitanju,ima toga koliko god hoćeš,naročito od Varadara do Triglava.
Ali kako mene drugi ne zanimaju,kako mene zanima samo Velež,baziram se na to.
Moje ime i prezime u svakom momentu kad zatreba može biti dostupno svima vama,tu na forumu.I broj telefona i kopija lične,nije nikakav problem.Ako bude neka peticija.Da se odmah ogradim od stavljanja u koš sa 'lupačima tastature'.

Da se vratimo na temu,moje postove treba pregledati i vidjeti kad sam to ja počeo pisati protiv g. Tanovića.Zadnjih 5-6 postova je na tu temu i to je to.Tek onda kada sam vidio na kakve ga se providne načine brani.
Vječno u našim srcima.

hpolovina
Kontakt:

Post Postao/la hpolovina » 05 maj 2012, 10:50

Na ovu izjavu Bulica se i ne treba osvrcati kao njega licno jer je nula kao igrac i ne vrijedi nista, ali je istina da je Tanovic obecao forsiranje domacih igraca, da je obecao i izgradnju terena u sjevernom, ali o tom potom... Durakovica i Demica stavljat u isti kos sa njim je smijesno, presmijesno... Licno sam protiv Tane i mislim da ce ovaj klub zivnuti kad on ode, a ostavi bar nesto u kasi , a ne kao prije, ode kad sve uzme. Opet mi nije jasno zasto danas Demica nema u 18??? Znaci ni Dzafic ne radi kako on misli??? nego mu se naredjuje??? OCITO VISE - TANOVIC JE KOCNICA VELEZOVIH NADA!!!

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 05 maj 2012, 10:52

tepsija je napisao/la:
Borg je napisao/la: Kad ste se to VI NAVIJAČI okupili u broju VEĆEM od 200 da bi bilo kakav cilj ostvarili...

Samo srat znate..
Letargija rođo,letargija,otpor je uzaludan.
Vidjeli smo na primjeru Ušanovića kako to teško ide,džaba 50.000 ljudi koji ga osporavaju,igrači koji rade bojkot,navijači takođe...pa u Hrvatskoj,Marković i Srebrić,džaba što je 90% sportske javnosti protiv njih,džaba!
Kaže Marković,ja ću ići kad ja budem htio.Eto,takav ti je odgovor tih visoko pozicioniranih jazavaca.
Da su to moralne ličnosti,da im je sportski kolektiv draži od njihove fotelje i blagodati te pozicije,davno bi sami odstupili.
Nije tu Velež samo u pitanju,ima toga koliko god hoćeš,naročito od Varadara do Triglava.
Ali kako mene drugi ne zanimaju,kako mene zanima samo Velež,baziram se na to.
Moje ime i prezime u svakom momentu kad zatreba može biti dostupno svima vama,tu na forumu.I broj telefona i kopija lične,nije nikakav problem.Ako bude neka peticija.Da se odmah ogradim od stavljanja u koš sa 'lupačima tastature'.

Da se vratimo na temu,moje postove treba pregledati i vidjeti kad sam to ja počeo pisati protiv g. Tanovića.Zadnjih 5-6 postova je na tu temu i to je to.Tek onda kada sam vidio na kakve ga se providne načine brani.
Ne interesuje me Tana, iskreno zaboli me neke stvar i za njega i svu mu familiju i sve oko njega, mene interesuje Velež!
Ovdje je puno komentara lične prirode, od raznih ljudi, po različitim osnovama..
Samo kažem da se stvaranjem nekakve usrane atmosfere sve manje ljudi dolazi na stadion,
nikad se nikakvim BOJKOTOM nije nijedan cilj ostvario...
Ako misliš nešto promijeniti, ustani i kreni!
I kažem ako imate kakvo veliko ime, iz Veležove istorije koji je spreman da uzme i da radi taj posao na profesionalan način uz puni angažman, javite,
idemo svi se skupiti pa ćemo mjenjati upravu i direktore i sve ostalo...
Ovako je sve prdenje u prazno i priče da su babi muda..

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 05 maj 2012, 10:58

Nastavićemo raspravu nakon ove današnje utakmice...

Fokusiran sam na ono što nas čeka danas.
Ko yebe Tanu,idemo Rođeni!
Vječno u našim srcima.

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 05 maj 2012, 11:50

Ko god podrzava Tanu,poserem mu se usta!

Na cehri mu se vidi da je jazavac !!!!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 05 maj 2012, 11:52

iz prve postave:
Mahinic, Mehremic, Kajtaz, Jugo, Kodro, Zvonic, Merzic, Brkovic...(igrao bi i Skaljic uvjeren sam umjeto knezevica puno vise da nije bio povrijedjen...Kazazic takodjer koji je i bio standardni clan prve postave)

to je...koliko ja bar znam da brojim 8 od 11 velezove djece...a znamo u kojem k..cu nam je omladinska skola bila ranijih godina...a mi imamo 8 od 11 nasih fudbalera...nebi da smo ajax..valjda isto tako ti nije dovoljan dokaz o forsiranju famozne "mostarske djece"...dobro da imamo ijednog igraca kad se dobro zna kakav nered vlada u mostarskom sportu..

a ako govorimo bas o "djeci"...oko prvog sastava su i hajdarevic...hebibovic..pa i taj uvijek nekim raznoraznim pricama okruzeni demic (pitanje je samo kako bi mu bilo lijepo da je ostao u slobodi, a zaletio se tamo)...pa jel znate koliko je to mladih momaka...koji je to prosjek godina kojeg imamo...ne znam da ima ijedna ekipa sa tako malim prosjekom godina...

da se ne poredim sa drugima...ali jel mislite da u zelji igraju "zeljina djeca"..i j.. ih se, prvi su..gaze....u sarajevu, "sarajevska" djeca..a igraju evropu jako cesto...u sirokom "sirokobrijeska" djeca...ne znam kakve vi snove sanjate o domacim igracima i rezultatima uspijesnim u isto vrijeme...nebi da nam je sve pod konac sredjeno u klubu pa eto samo nam to fali...da "djeca" eksplodiraju...to apsolutno nije realno za ocekivati...
------------------------------------------
dalje...u omladinskom pogonu zaimovic i remetic (valjda je to OK...a ko zna mozda nekome i nije)
evo vam je otisao i vecini mrski mirza i kolega mu prljaca...dosli bratic i dzafic...direktor kluba je velagic...ali ne! citam nevalja ni bratic, zato sto je od rodjaka, rodjakov rod, a taj od rodjaka rodjakov rod je rodjak sa tanovicem...jos malo se potrudite pa cemo doci i do adama i eve ccc...a pomalo vidim da se provlaci prica izmedju redova da nije nesto ni dzafic...sta ces "JA ZNAM"..covjek je marioneta itd itd cccc
dalje...kad igra pehlic, zasto igra..kanta..debeli..zuti..vuce se po terenu..u velez si dosao itd itd milion i jedan jezik (isto vrijedi i za handzica)...kad ih nema...zasto ih nema...neka je on poveo ovoga, onoga petog..desetog...i naravno..veza sa adamom i evom...povezemo tu i tanovica...
ali onda se isto tako kaze..."nemojmo suditi malom dini prema njegovim roditeljima"...tu znaci ne vrijedi rodbinska veza...
i opet cu da ponovim...ja ne navijam za bilo koga licno (jer je mozda mnogima koji citaju najlakse me pridruziti nekom toru)...ja samo komentarisem procitano..zato sto vise vremena od pisanja ovdje provedem u tome da procitam sta drugi pisu...pa onda ovo je samo moj komentar na to...nista drugo...niti volim tanovica..niti velagica...niti bulica...niti XY-a..
vec sam jednom prilikom rekao...enver maric da dodje za trenera i da se kojim slucajem u nekih 8 kola sa njim na celu poklope losi rezultati..bilo bi jezika itekakvih koji bi se javili...ma eto dobar je mara, ali covjek bio bolestan..nije ovo za njega..ostario...nije mu ovo njemacka itd itd..

ZAKLJUCAK: OVA SREDINA NE POSTUJE NIKOGA!!!

FORZA VELEZ

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 05 maj 2012, 12:01

mozda ovo moze vrijediti za SVIJU nas...

citat:
“Don’t ask what your country can do for you. Ask instead what you can do for your country” – John F. Kennedy

FORZA VELEZ

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 05 maj 2012, 12:06

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 05 maj 2012, 12:15

nepodrzavam ni tanu ni ovog ni onog prijasnjeg direktora nego RSD VELEZ MOSTAR, ali dok nema boljeg bolje je zar da ima neko nego da je raspad u klubu? netrebamo se vracat daleko to jest samo godinu ipo kad je bio totalni raspad sistema, bilo price i o gasenju, tad tana nije bio u klubu, niti je iko drugi! u nas se uvjek zatjera direktor i uprava a druge solucije za istu nema nikako i onda slijedi raspad sistema, nekoliko puta do sad je bilo ovako! imali bolji od tane? sigurno ima, ali pitanje je bili oni ikako u velez i jesuli spremni preuzet odma kad se tane rijesi? nisu, to je dokazano nekoliko puta do sad! neko iznad spomenu dzubura(pasu), mahalska raja, meni najdrazi posljeratni direktor, rijesismo se i njega! prije toga svak se dicio pasom, pasa dobar,pasa radi za klub, pasa ovo pasa ono! prodje neko vrijeme najednom se poce i po pasi pljuvat da nevalja i tako sa svakom upravom i svakim direktorom koji je do sad bio! mozemo o tani pricat sta god hocemo o svakakvim interesima ali stoje i cinjenice da se napravi ona nova tribina sa svlacionicama dok je on bio, napravi se zid na RA tribini, napravi se pomocni teren, svi i bivsi i sadasnji igraci imaju sve plate isplacene, prvi put da nismo morali cekat drugostepenu komisiju da bobijemo licencu za PL a uz to odma nam na prvostepenoj komisiji dadose licencu i za euro kupove, dug poreznoj upravi skracen na 150 hiljada maraka(najmanje od svi klubova u ligi) itd itd! ne los ucinak ako mene pitas! sad dali uz to ima i licni interesa i dali klepa iz kluba! sigurno da i tog ima jer u nas nemoze bez tog ali puno je uradjeno i za klub u ovom periodu! o davanju prilike mladjim igracima, pa zar niko nije pogledao sastav protiv zrinjskog i olimpica? zvonic,hajdarevic,mehremic,brkovic,mahinic itd itd, sve mahom domaci igraci i sve po 19-20 godina! mladje ekipe u nasoj ligi sigurno nema, ni blizu! nemoze se igrat sa samo 11 malaca, treba neko i sa malo iskustva a to imamo u liku kajtaza,kodre,merzica! pa i ovi sa strane momci sto igraju su svi mladi, okic,knezevic,bandovic! vrlo mlada i perspektivna ekipa koju treba zadrzat na okupu 2-3 godine i sigurno ima materijala za najvise ciljeve! ali eto opet ni to nevalja kao nepusta se mladost da igra!!!!? u nas je uvijek vazilo da se nadje mana svemu, sta god bilo i nazalost ce uvijek tako i bit, dobrodosli u mostar!

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 05 maj 2012, 12:27

nonda_83 je napisao/la:iz prve postave:
Mahinic, Mehremic, Kajtaz, Jugo, Kodro, Zvonic, Merzic, Brkovic...(igrao bi i Skaljic uvjeren sam umjeto knezevica puno vise da nije bio povrijedjen...Kazazic takodjer koji je i bio standardni clan prve postave)

to je...koliko ja bar znam da brojim 8 od 11 velezove djece...a znamo u kojem k..cu nam je omladinska skola bila ranijih godina...a mi imamo 8 od 11 nasih fudbalera...nebi da smo ajax..valjda isto tako ti nije dovoljan dokaz o forsiranju famozne "mostarske djece"...dobro da imamo ijednog igraca kad se dobro zna kakav nered vlada u mostarskom sportu..

a ako govorimo bas o "djeci"...oko prvog sastava su i hajdarevic...hebibovic..pa i taj uvijek nekim raznoraznim pricama okruzeni demic (pitanje je samo kako bi mu bilo lijepo da je ostao u slobodi, a zaletio se tamo)...pa jel znate koliko je to mladih momaka...koji je to prosjek godina kojeg imamo...ne znam da ima ijedna ekipa sa tako malim prosjekom godina...

da se ne poredim sa drugima...ali jel mislite da u zelji igraju "zeljina djeca"..i j.. ih se, prvi su..gaze....u sarajevu, "sarajevska" djeca..a igraju evropu jako cesto...u sirokom "sirokobrijeska" djeca...ne znam kakve vi snove sanjate o domacim igracima i rezultatima uspijesnim u isto vrijeme...nebi da nam je sve pod konac sredjeno u klubu pa eto samo nam to fali...da "djeca" eksplodiraju...to apsolutno nije realno za ocekivati...
dalje...u omladinskom pogonu zaimovic i remetic (valjda je to OK...a ko zna mozda nekome i nije)
evo vam je otisao i vecini mrski mirza i kolega mu prljaca...dosli bratic i dzafic...direktor kluba je velagic...ali ne! citam nevalja ni bratic, zato sto je od rodjaka, rodjakov rod, a taj od rodjaka rodjakov rod je rodjak sa tanovicem...jos malo se potrudite pa cemo doci i do adama i eve ccc...a pomalo vidim da se provlaci prica izmedju redova da nije nesto ni dzafic...sta ces "JA ZNAM"..covjek je marioneta itd itd cccc
dalje...kad igra pehlic, zasto igra..kanta..debeli..zuti..vuce se po terenu..u velez si dosao itd itd milion i jedan jezik (isto vrijedi i za handzica)...kad ih nema...zasto ih nema...neka je on poveo ovoga, onoga petog..desetog...i naravno..veza sa adamom i evom...povezemo tu i tanovica...
ali onda se isto tako kaze..."nemojmo suditi malom dini prema njegovim roditeljima"...tu znaci ne vrijedi rodbinska veza...
i opet cu da ponovim...ja ne navijam za bilo koga licno (jer je mozda mnogima koji citaju najlakse me pridruziti nekom toru)...ja samo komentarisem procitano..zato sto vise vremena od pisanja ovdje provedem u tome da procitam sta drugi pisu...pa onda ovo je samo moj komentar na to...nista drugo...niti volim tanovica..niti velagica...niti bulica...niti XY-a..
vec sam jednom prilikom rekao...enver maric da dodje za trenera i da se kojim slucajem u nekih 8 kola sa njim na celu poklope losi rezultati..bilo bi jezika itekakvih koji bi se javili...ma eto dobar je mara, ali covjek bio bolestan..nije ovo za njega..ostario...nije mu ovo njemacka itd itd..

FORZA VELEZ
100% si u pravu mada se to moze jos prosiriti, ali si dobro sumirao najbitnije.

Jedni te isti koji su srali da Velezovi igraci ne igraju nego sa strane i klub vodi lik sa strane sada opet seru jos jace nego prije sa potpuno novim razlozima iako je trener Dzafic i igraju skoro domaci. Licenca dobijena.

Kako Durakovic nema mjesta i tjeraju se domaci igraci a igraju cak tri strana igraca su u prvom timu. Kako to da igra Bandovic, a Durakovic ne igra. Treba Durakovic igrati umjesto Bandovica, Knezevica, Lakicevica. Pa ako treba i izmjeniti formaciju i igrati ofanzivnije samo da bi domaci sto vise igrali. Ili staviti Bulica na gol umjesto Bandovica, **** to sto ne zna braniti ali samo neka domaci igraju. :roll: Sad iskreno ko je u ovoj ligi ista osvojio sa domacim igracima. Samo primitivni lokalni omaleni i slabi klubovi imaju samo sve domace igrace, ali neki od vas bi zeljeli bas to da Velez bude. Velez je ionako poslije rata spao na 10% onog sto je ranije imao, a vi bi jos to dodatno lokalizirali i pravili seoski klubl.

**** vas vise Tana. Dovedite nekog svog covjeka i zamijenite ga. Dosta serete. Evo koga predlazete mozda Durakovica starijeg ili Avdu. Nije poenta koliko Tana valja poenta je koga boljeg predlazete. A ni taj vam nece valjati nakon 3 mjeseca onda cemo se opet vratiti na Piku Cemalovica. Smijenite citavu upravu i naredne sezone gledajte kako se nema plata, kako se ne dobija licenca, pripreme u Bijelom Polju, cekanje na donacije, svi domaci igraci i borba za opstanak. Velez ove sezone nema samo rezultata, ali je sve drugo podignuto na 5 puta bolji nivo nego je to bilo prijasnjih godina.

Fuj. Pocinjete mi se gaditi vise od navijaca Zrinjskog. Vise klub propada zbog takvih kao vi nego bilo cega drugog.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 maj 2012, 12:50

Analic je napisao/la:
nonda_83 je napisao/la:iz prve postave:

FORZA VELEZ
100% si u pravu mada se to moze jos prosiriti, ali si dobro sumirao najbitnije.

Jedni te isti koji su srali da Velezovi igraci ne igraju nego sa strane i klub vodi lik sa strane sada opet seru jos jace nego prije sa potpuno novim razlozima iako je trener Dzafic i igraju skoro domaci. Licenca dobijena.

Kako Durakovic nema mjesta i tjeraju se domaci igraci a igraju cak tri strana igraca su u prvom timu. Kako to da igra Bandovic, a Durakovic ne igra. Treba Durakovic igrati umjesto Bandovica, Knezevica, Lakicevica. Pa ako treba i izmjeniti formaciju i igrati ofanzivnije samo da bi domaci sto vise igrali. Ili staviti Bulica na gol umjesto Bandovica, **** to sto ne zna braniti ali samo neka domaci igraju. :roll: Sad iskreno ko je u ovoj ligi ista osvojio sa domacim igracima. Samo primitivni lokalni omaleni i slabi klubovi imaju samo sve domace igrace, ali neki od vas bi zeljeli bas to da Velez bude. Velez je ionako poslije rata spao na 10% onog sto je ranije imao, a vi bi jos to dodatno lokalizirali i pravili seoski klubl.

**** vas vise Tana. Dovedite nekog svog covjeka i zamijenite ga. Dosta serete. Evo koga predlazete mozda Durakovica starijeg ili Avdu. Nije poenta koliko Tana valja poenta je koga boljeg predlazete. A ni taj vam nece valjati nakon 3 mjeseca onda cemo se opet vratiti na Piku Cemalovica. Smijenite citavu upravu i naredne sezone gledajte kako se nema plata, kako se ne dobija licenca, pripreme u Bijelom Polju, cekanje na donacije, svi domaci igraci i borba za opstanak. Velez ove sezone nema samo rezultata, ali je sve drugo podignuto na 5 puta bolji nivo nego je to bilo prijasnjih godina.

Fuj. Pocinjete mi se gaditi vise od navijaca Zrinjskog. Vise klub propada zbog takvih kao vi nego bilo cega drugog.
POTPIS! Ovo je najbolji post otkad sam se priključio ovome forumu. Sve je rečeno....... ;)

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 05 maj 2012, 13:25

Dosta pametovanja, na tribinu danas, inače ću vas sve pobanovat' s foruma(nadam se da admin ovo neće shvatiti ozbiljno). :mrgreen:

FORZA VELEŽ !
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 05 maj 2012, 13:40

*p!p!t@* je napisao/la:Dosta pametovanja, na tribinu danas, inače ću vas sve pobanovat' s foruma(nadam se da admin ovo neće shvatiti ozbiljno). :mrgreen:

FORZA VELEŽ !
bas tako, svi na stadion ko je god u mogucnosti, to je najvaznije, podrzat svoj tim! za sve ostale koji nisu u mogucnosti gledat na stadionu ima fkvelezlive ili mojatv! pa bujrum!

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 05 maj 2012, 14:02

Kadeti : Zrinjski-Velez 8-0
Juniori: Zrinjski-Velez 3-1

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.