FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RedDevilS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RedDevilS » 05 maj 2012, 09:40

zeljo1 je napisao/la:komsije nadam se da ce te dobit licencu,drzim vam fige jer ste vi pored nas najbolji u drzavi ;)
Cisto sumljam, ali hvala za podrsku malo je vas takvih. ;)
Vama sretno da osvojite i duplu krunu bolje vi nego oni debili.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 05 maj 2012, 09:43

Vjerovali smo upravi sve do sada, ne znam zasto im ne bi sada vjerovali, evropu su obecali, evropa ima da bude, to je jednostavno. Ne odemo li u Evropu, organizovati prijateljsku sa Fenerom i napraviti ludnicu na Kosevu.
Mozete vi Manijaci pricati sta hocete, ali od ovolikih igraca, trenera i nekakvih Mubera, niko da ne pristane na reprogram druga, nemoguce, neko stoji iza ovoga, a i jeste i komitet je kriv, djelom i nova uprava, djelom i navijaci, a najvise stara uprava.
A ovim Manijacima samo mogu poruciti da ne glume, znamo da vam nije zao, pogledajte komentare na nekim portalima, gdje mogu sakriti svoje ime i sve ce vam biti jasno. Ali ako vec toliko zalite za nasom licencom, u nedelju lagano na Kosevo, pogurat cete komsije, a i vidjet cete sta je pravo navijanje.

Jos jednom ljudi ne sikirajte se, ako je Sloboda nasla 100.000 KM, naci cemo i mi 300.000, Evropa ce biti u inat svima!
Oko za oko, zub za zub!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 05 maj 2012, 09:44

samir825 je napisao/la:Vjerovali smo upravi sve do sada, ne znam zasto im ne bi sada vjerovali, evropu su obecali, evropa ima da bude, to je jednostavno. Ne odemo li u Evropu, organizovati prijateljsku sa Fenerom i napraviti ludnicu na Kosevu.
Mozete vi Manijaci pricati sta hocete, ali od ovolikih igraca, trenera i nekakvih Mubera, niko da ne pristane na reprogram druga, nemoguce, neko stoji iza ovoga, a i jeste i komitet je kriv, djelom i nova uprava, djelom i navijaci, a najvise stara uprava.
A ovim Manijacima samo mogu poruciti da ne glume, znamo da vam nije zao, pogledajte komentare na nekim portalima, gdje mogu sakriti svoje ime i sve ce vam biti jasno. Ali ako vec toliko zalite za nasom licencom, u nedelju lagano na Kosevo, pogurat cete komsije, a i vidjet cete sta je pravo navijanje.

Jos jednom ljudi ne sikirajte se, ako je Sloboda nasla 100.000 KM, naci cemo i mi 300.000, Evropa ce biti u inat svima!
Iz tvojih usta u bozije usi ja se nadam, ali cisto sumljam da mozemo naci toliku sumu!! :roll:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 05 maj 2012, 10:28

Evo jedna lijepa slikica da vam popravi raspolozenja, a fina je i za facebook-a :D

slika
Oko za oko, zub za zub!

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 05 maj 2012, 10:36

samir825 je napisao/la:Vjerovali smo upravi sve do sada, ne znam zasto im ne bi sada vjerovali, evropu su obecali, evropa ima da bude, to je jednostavno. Ne odemo li u Evropu, organizovati prijateljsku sa Fenerom i napraviti ludnicu na Kosevu.

haj mi samo objasni kako je to komitet kriv ?

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 05 maj 2012, 10:46

eliminator je napisao/la: haj mi samo objasni kako je to komitet kriv ?
1. Nije nasao sponzora lige!
2. Nije popravio kvalitet fudbala, da tako privuce sponzore timovima i ljude na tribinama
3. Nije ucinio apsolutno nista da pomogne klubovima da izadju iz problema
4. bar 6 utakmica * 1.500 KM, je skoro 10.000 KM, novce koje smo dali komitetu, mogli smo vratiti jednom igracu pare.
5. Apsolutno nista nije ucinio da klubovi dobiju licence, ni mukajet od njih.
6. Za vrijeme njih propade klub kao sto je Sloboda, Sarajevo u belaju do guse, a od "fudbalskih strucnjaka" iz komiteta, kojima je na prvom mjestu BH fudbal, ni mukajet.

Dovoljno?
Oko za oko, zub za zub!

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 05 maj 2012, 10:47

eliminator je napisao/la:

Nazalost komsije će uvijek ostati iste vjerovali su svim upravama, krivi su im svi sem njih samih, a pogotovo ako se radi po propisima UEFE, mozda jednog dana ako postanu samokriticni nesto ce i napraviti a do tada je iluzorno raspravljati s njima. Treba im reality check ali to mogu samo oni kada budu spremni.

Prvo je bila dupla kruna na početku sezone, pa na polusezoni idu na titulu pošto su ispali iz kupa, pa poslije GOŠK-a konsolidacija kluba i da izbore evropu, pa kada ni to nisu u stanju ostvariti sada će dovesti nekog velikana pa da igraju evropsku utakmicu - a samo mi recite ko je lud ovdje i od kojih para će te organizovati utakmicu, pa svaki tim hoće da mu se plati, misliš da će iko dolaziti ovamo radi neke bezvezne utakmice
Ja im želim od srca da ostvare sve što žele i kako oni žele.

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 05 maj 2012, 10:50

BlueBoy1921 je napisao/la:
eliminator je napisao/la:

Nazalost komsije će uvijek ostati iste vjerovali su svim upravama, krivi su im svi sem njih samih, a pogotovo ako se radi po propisima UEFE, mozda jednog dana ako postanu samokriticni nesto ce i napraviti a do tada je iluzorno raspravljati s njima. Treba im reality check ali to mogu samo oni kada budu spremni.

Prvo je bila dupla kruna na početku sezone, pa na polusezoni idu na titulu pošto su ispali iz kupa, pa poslije GOŠK-a konsolidacija kluba i da izbore evropu, pa kada ni to nisu u stanju ostvariti sada će dovesti nekog velikana pa da igraju evropsku utakmicu - a samo mi recite ko je lud ovdje i od kojih para će te organizovati utakmicu, pa svaki tim hoće da mu se plati, misliš da će iko dolaziti ovamo radi neke bezvezne utakmice
Ja im želim od srca da ostvare sve što žele i kako oni žele.
Para se ima da dovedu nekog evropskog velikana,a nema se za dugove..hmmm malo nelogicno :roll:

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 05 maj 2012, 10:52

wwwkenanba je napisao/la: Para se ima da dovedu nekog evropskog velikana,a nema se za dugove..hmmm malo nelogicno :roll:
Imamo para, jel vam krivo?
Kupamo se u sampanjcu, ali necemo da vratimo dugove, eto samo da bi vi imali cemu da se radujete, duse sitne, i da imate cime da se zanimate.
Oko za oko, zub za zub!

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 05 maj 2012, 10:53

samir825 je napisao/la:
2. Nije popravio kvalitet fudbala, da tako privuce sponzore timovima i ljude na tribinama
4. bar 6 utakmica * 1.500 KM, je skoro 10.000 KM, novce koje smo dali komitetu, mogli smo vratiti jednom igracu pare.
6. Za vrijeme njih propade klub kao sto je Sloboda, Sarajevo u belaju do guse, a od "fudbalskih strucnjaka" iz komiteta, kojima je na prvom mjestu BH fudbal, ni mukajet.

Dovoljno?
1. To je teško napraviti u kratkom roku
2. Kvalitet se popravio, jer prije se sve znalo a sada svako svakoga skoro može pobijediti
3. Ovo je način da se klubovi natjeraju da rade pošteno, jer ko je kriv klubovima ako su dovodili igrače koje nisu htjeli ili mogli plaćati - nije komitet kriv
4. To je glupava konstatacija
5. Komitet je učinio sve što može a to što bi neki mimo propisa i zakona kako su dosada radili - e to je drugi par cipela
6. Opet nije komitet kriv što su klubovi u dubiozama, za to su krivi klubovi koji su mislili lako ćemo i varali i prali pare kako su stigli

Hoćeš dalje?

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 05 maj 2012, 10:55

samir825 je napisao/la:

Dovoljno?
Same haveru nisu ti krivi Manijaci i komitet..sta radi ta vasa uprava,napada bivsu upravu i bivse igrace.Prije 10 dana isti taj Selimovic kaze licencu dobijate.Ko ovdje folira raju,komitet ili vasa uprava?

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 05 maj 2012, 11:04

samir825 je napisao/la:

Dovoljno?
1. ovo vam nista ne bi pomoglo oko licence
2. ne kontam kako komitet moze popravit kvalitet fudbala, i jos privuc navijace to je posao kluba a ne komiteta
3. kako nije jesmo li prosle godine igrali evropske utakmice
4. navijaci krivi
5. komitet haman pa nema veze s tim postoje uefina pravila koje klub mora ispostovat
6. sloboda je odavno propala i tu ne kontam kako im komitet moze pomoci

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 05 maj 2012, 11:06

BlueBoy1921 je napisao/la: 1. To je teško napraviti u kratkom roku
2. Kvalitet se popravio, jer prije se sve znalo a sada svako svakoga skoro može pobijediti
3. Ovo je način da se klubovi natjeraju da rade pošteno, jer ko je kriv klubovima ako su dovodili igrače koje nisu htjeli ili mogli plaćati - nije komitet kriv
4. To je glupava konstatacija
5. Komitet je učinio sve što može a to što bi neki mimo propisa i zakona kako su dosada radili - e to je drugi par cipela
6. Opet nije komitet kriv što su klubovi u dubiozama, za to su krivi klubovi koji su mislili lako ćemo i varali i prali pare kako su stigli

Hoćeš dalje?
1. Nije tesko, ako se ima volje.
2. Izbacit ce te sa tribine, jer si rekao da svako moze Zelju pobjediti :O A ja nemate vi nikakve organziacije na tribinima, nista zaboravi.
3. Ma daj, za sta je onda komitet? Da samo lupa kazne? U ovom komitetu samo disciplinska komisija zasjeda i radi kako treba (i to je pod upitnikom, jer su pojedini timovi povlasteni)
4. Nije glupava, 10.000 KM nije mala stvar, ako je data za gluposti.
5. Jel se makar oglasio da kaze o cemu se radi? Ni to nisu mogli uciniti, zato nemoj molim te.
6. Nije kriv komitet, sto su u dugovima, ali je njihova obaveza da budu na usluzi timovima, i da im pomognu.
Oko za oko, zub za zub!

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 05 maj 2012, 11:07

Dino je smiješan ispao sa svojom izjavom da mu nije jasno zašto nisu dobili licencu. Sigurno zna da po novim odredbama UEFE nijedan klub neće dobiti licencu sve dok postoji i marka dugovanja prema nekom igraču ili uposleniku. Treba pohvaliti upravu na svemu što su uradili, vidi se da idu u pravom smjeru, al isto tako treba biti realan pa reći da je došlo do plafona, velika su sranja napravile prethodne uprave i ne može se sve srediti za jednu godinu. Ne trebate biti nezadovoljni, mora se priznati da je krenulo dobro, pare polahko dolaze, ali malo je vremena za čuda. Zato pravi navijači ne bi smjeli kuditi upravu u slučaju da se ne nađe ta ogromna svota. Vidjeli ste koliko pojedini ljudi, kojima je Sarajevo dalo puno toga, ne žele ni čuti za reprograme i slične stvari. Jasno je da se pokušava minirati trenutna uprava, jer vidiš kako vas većina priča, već ste počeli da serete po ovoj upravi, pa će se naći neka budala koja će skupiti još budala i **** majku Selimoviću i Rizvanoviću. Pamet u glavu!!!
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 maj 2012, 11:09

samir825 je napisao/la:

Dovoljno?
Meni si ti toliko poceo ici na k. da je to nevjerovatno... Halo mali ohladi, lijepo vrijeme, idi se igraj, prosetaj, opali koju klikera... Veliki mangupluk je uci na Grbavicu, na otvorena vrata i zalijepiti nesto na ogradu, smijesno...
Drugo... da ti odgovorim na ta sranja sto pises, jer fkt nemas veze o zivotu, tek si poceo pratiti ovu ligu, i isfrustriran si sto ste najlosije stojite od timova koji se bore za Evropu... O tome koji je vas problem sam napisao par postova iznad pa necu da se vracam na to, ali reci da je komitet kriv sto Sarajevo nije dobilo licencu je za javno kamenovanje za glupost koja se tako izvali.

Krenimo redom:

1. Polako covjece ljudi su tek dosli, liga je pocinjala 2,3 mjeseca nakon dolaska komiteta na celo saveza, i sponzor se ne nalazi preko noci, nego treba vremena, a jos su plus sredjivali tvom partijskom klubu da moze igrati u Evropi, reprezentaciji, i sve to dobro znas, al opet se pravis mutav.. Kakve veze ima komitet i sponzor sto Sarajevo nema para da plati tamo nekoj hanumi pare ?????????????? Hoce li mu sponzor lige dati da ih isplati ???

2. Covjece jel ti shvatas da danas svaki covjek u BiH ima pristup kablovskoj, internetu, da moze pogledati koju hoce tekmu na svijetu ?? Jel' ti shvatas da Osim i drustvo ne igraju, nego su u kancelarijama, a kvalitet trebaju poboljsati sami klubovi dovodjenjem kvalitetnih igraca (a ne Husica, Matka, Scepanovica, Obuca, Skora, Krpica, Diata i takvih ****). Komitet je to uradio poboljsanjem sudjenja, i sam vidis da Sarajevo dobija skoro sve na strani, a to prije nije bilo moguce..

3. To je isto da ja kazem nije meni direktor Raiffeisen banke iz Austrije pomogao sto sam ja ovdje ostao duzan u Sarajevu toj banci 200.000 KM sto sam sebi uzeo stan u Bosmalu.. Jel' ti uopste citas sta napises ???

4. Jel' komitet kriv sto imate takve navijace ?? Jel' Zeljo kriv sto ima takve navijace ??? Opet laprdas gluposti, kao da ste jedini koji placaju kazne, a svaki klub koji zapali baklju bude kaznjen, tako da opet izlazi na vidjelo tvoja opterecenost Zeljom i misljenje kako je komitet tu samo Ivica, i kako on donosi odluke koje mu Amar profaxa..

5. HAhahahaha, cuj nije nista ucinio da vi ne dobijete licencu... Hahaha.. Pa bolan, bolan !!!! Pravila UEFE su tu, ona se moraju postovati, komitet je jedna od grana UEFE, i tu vaze ista ta pravila. Ta pravila moraju biti ispostovana do odredjenog roka, kada komitet odlucuje da li su zaista ispostovana... Zato su tu uprave klubova koje su morale sve zavrsiti na vrijeme, pronaci novac, posuditi, ukrasti, prodati igraca, ne dovoditi Saida i davati mu 10000 mjesecno, i slicne stvari... Zato nam i jeste drzava u banani sto svi kontaju da neko treci treba njih da izvlaci ko nema veze sa njima i njihovim problemima...

6. Isti haman odgovor kao i pod 5. Savez nije kriv sto u Slobodi i Sarajevu, i ostalim klubovima ljudi u upravi imaju duboke djepove, hajd sto svoje, nego su im i tetkama, amidzama, strinama isto duboki djepovi, pa i tamo trpaju...

Molim te ne trudi se vise da ispadnes pametan, ili da omalovazavas komitet i vezes ga za probleme Sarajeva, jer to je iskljucivo krivica prijasnjih uprava, i Gracica koji ce vas na lukav (lopovski) nacin gurnuti ispod Olimpica i oni ce u Evropu, a vi i dalje placite da vam je komitet kriv, i da ste sami protiv svih, itd, a tu veliku utakmicu necete imati kad odigrati, jedino mozda da iznajmite Otoku, jer Zeljo igra evropske utakmice..

P.S. Sada vidim da su mu svi odgovorili, ali eto, procitat ce mali Samke ovo, i nadam se prestati smarati tastaturu svojim izjavama...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 05 maj 2012, 11:16

Gori su ovi sto pokusavaju neke stvari objasniti samiru. Samire duso draga jel ti to cura ne da :p

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 05 maj 2012, 11:22

damirfile je napisao/la:Gori su ovi sto pokusavaju neke stvari objasniti samiru. Samire duso draga jel ti to cura ne da :p
ne da :D
Oko za oko, zub za zub!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 maj 2012, 11:22

Samire lupetas, povuci se ako ne znas o cemu se radi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 05 maj 2012, 11:23

samir825 je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Gori su ovi sto pokusavaju neke stvari objasniti samiru. Samire duso draga jel ti to cura ne da :p
napokon jedan posten i realan post od tebe.... :mrgreen: :mrgreen:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 maj 2012, 11:24

damirfile je napisao/la:
samir825 je napisao/la:
napokon jedan posten i realan post od tebe.... :mrgreen: :mrgreen:
Pa nemoj mi reci da mislis fkt da Samke ima curu, odn. da ima dovoljno godina za to ??? Samke ima svoju prijateljicu desanku, i jedino je ona ta koja ima volju i zelju da ga trpi... :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, bvsic, Napapijri, Nebeski, ristagrad i 29 gostiju.