Ma nemojte vi svoje mozgice zamarati nasim problemima, mi cemo Evropu igrati, vi se za to ne sikirajte, a naravno pokazat cemo da smo najbolji navijaci u drzavi, uvjek to pokazujemo, ne vidim razloga zasto ne bi i sada.maximusdecimus je napisao/la: valjda Sarajevo ima 30 000 navijača koji mogu izdvojiti 21KM za 3 utakmice,nije to bas toliko nemoguće kako ti tvrdis.jbg,slusamo stalno priče o "najboljim" navijačima na svijetu,evo dobre prilike i da se pokažu.
Navijači Liverpoola su skupili 60 mil funti za svoj klub,možete i vi bar 200,300 hiljada maraka...Komitet će vam biti vječno zahvalan
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Oko za oko, zub za zub!
Fkt komsije nema potrebe da se sekirate za nas, imate vi svog zelju i tamo vam je mjesto da se brinete oko njega.
Nas vi pusite rijesicemo mi ovo aBd,a sutra ima da grmi sa Sjevera!!!
SJEVER PAMTITE PULJICU VEDRANE!!! SVI NA KOSEVO U STO VECEM BROJU DA NAS BUDE!!!!!!! HAJDEEEEEEEEE!!!
Nas vi pusite rijesicemo mi ovo aBd,a sutra ima da grmi sa Sjevera!!!
SJEVER PAMTITE PULJICU VEDRANE!!! SVI NA KOSEVO U STO VECEM BROJU DA NAS BUDE!!!!!!! HAJDEEEEEEEEE!!!
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Mozda jedno 4000-5000 ukupno, a od toga na sjeveru jedno 1000.samir825 je napisao/la:Koliko ljudi ocekujete protiv Zrinje?
Opet kad skontam da ima TV prenos bgm mozda i manje, ali ba je dobar termin kako god @samire ja idem na sjever ima da promuknem.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
I ja sam sutra aBd na sjeveruRedDevilS je napisao/la:Mozda jedno 4000-5000 ukupno, a od toga na sjeveru jedno 1000.samir825 je napisao/la:Koliko ljudi ocekujete protiv Zrinje?![]()
Opet kad skontam da ima TV prenos bgm mozda i manje, ali ba je dobar termin kako god @samire ja idem na sjever ima da promuknem.
Ma ja vjerujem da ce nas vise doci, zbog problema u klubu, a jedva cekam da vidim kakav ce napraviti transparent, sigurno ce nesto biti
Oko za oko, zub za zub!
Super ma trebalo bi biti neki transi aBd da im se stavi do znanja ko su HZ!!!!samir825 je napisao/la:I ja sam sutra aBd na sjeveruRedDevilS je napisao/la:Mozda jedno 4000-5000 ukupno, a od toga na sjeveru jedno 1000.samir825 je napisao/la:Koliko ljudi ocekujete protiv Zrinje?![]()
Opet kad skontam da ima TV prenos bgm mozda i manje, ali ba je dobar termin kako god @samire ja idem na sjever ima da promuknem.![]()
Ma ja vjerujem da ce nas vise doci, zbog problema u klubu, a jedva cekam da vidim kakav ce napraviti transparent, sigurno ce nesto biti
Strah i trepet:Baljak.......!
- mahalac_SA
- Kontakt:
Parola drug moj to sam ja procitao od samira pa stavio trans u brzini, parole idu...mahalac_SA je napisao/la:trans ili paroluili je to možda isto
RedDevilS je napisao/la:Parola drug moj to sam ja procitao od samira pa stavio trans u brzini, parole idu...
Aspolutno svejedno, bitno je samo poslati poruku
Oko za oko, zub za zub!
- mahalac_SA
- Kontakt:
Parola drug moj to sam ja procitao od samira pa stavio trans u brzini, parole idu...
[/quote]
razumijemo se, puno srece i da vam ovo sve izađe na dobro
razumijemo se, puno srece i da vam ovo sve izađe na dobro
UEFA=MAFIA
razumijemo se, puno srece i da vam ovo sve izađe na dobromahalac_SA je napisao/la:Parola drug moj to sam ja procitao od samira pa stavio trans u brzini, parole idu...
Netreba nam vasa podrska svi fol sad daju podrsku, znamo se ljudi.
- mahalac_SA
- Kontakt:
Normalno da se razumijemo komso, nego sam to brzinski napisao i stavi trans, a nebitno je to sad nego sutrasnja tekma i pobjeda nasih momaka.RedDevilS je napisao/la:razumijemo se, puno srece i da vam ovo sve izađe na dobromahalac_SA je napisao/la:Parola drug moj to sam ja procitao od samira pa stavio trans u brzini, parole idu...
ma kako god, neka NAMA vas, zanimljivije je
UEFA=MAFIA
ma kako god, neka NAMA vas, zanimljivije jemahalac_SA je napisao/la:Normalno da se razumijemo komso, nego sam to brzinski napisao i stavi trans, a nebitno je to sad nego sutrasnja tekma i pobjeda nasih momaka.RedDevilS je napisao/la:razumijemo se, puno srece i da vam ovo sve izađe na dobromahalac_SA je napisao/la:Parola drug moj to sam ja procitao od samira pa stavio trans u brzini, parole idu...
Vidim da me kopiras i ocigledno si dosao da nas provociras i ja bi te kulturno zamolio da odes sa nase teme ako ne zelis da normalno spamas na nasoj temi...Hvala!
Brini se ti za svog želju!
Hajd bar pokusajte te navodnike fino stavljati, konfuzno izgleda 
Oko za oko, zub za zub!
- mahalac_SA
- Kontakt:
Ma libo me ba za navodnike frajer dosao da provocira, i sam se izgubim kad me ovakvi nerviraju!samir825 je napisao/la:Hajd bar pokusajte te navodnike fino stavljati, konfuzno izgleda
- mahalac_SA
- Kontakt:
delegat hajd nađi u ovim postovima jednu provokaciju, hebo ti svoj mozakRedDevilS je napisao/la:Ma libo me ba za navodnike frajer dosao da provocira, i sam se izgubim kad me ovakvi nerviraju!samir825 je napisao/la:Hajd bar pokusajte te navodnike fino stavljati, konfuzno izgleda
UEFA=MAFIA
Nepise ali vidim da sve fol kopiras sta ja napisem, prema tome svoj ti posao...!mahalac_SA je napisao/la:delegat hajd nađi u ovim postovima jednu provokaciju, hebo ti svoj mozakRedDevilS je napisao/la:Ma libo me ba za navodnike frajer dosao da provocira, i sam se izgubim kad me ovakvi nerviraju!samir825 je napisao/la:Hajd bar pokusajte te navodnike fino stavljati, konfuzno izgleda
Sretno vama dalje u nastavku, da se dalje neprepirem sa tobom.
Zadnja izmjena: RedDevilS, dana/u 05 maj 2012, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
haj skupite od tih ulaznica pa posaljite mi pare , a ja cu svakoj toj legendi s koseva pokucati na vrata i objasnit par stvari ima da kazu i da potpisu da su dobili i vishe nego sto treba i eto rijesenjaa kakva dugovanja nedajte nista meni dajte 20000 ja cu da ih isprebijam ko vola u kupusu , musemica , janjosa , zukica , nedica , onu zenu neznam ko je
eto evo vam broj 061 511 898 
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, Napapijri i 32 gosta.