FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dino lj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dino lj » 05 maj 2012, 11:27

samir825 je napisao/la:
eliminator je napisao/la: haj mi samo objasni kako je to komitet kriv ?
1. Nije nasao sponzora lige!
2. Nije popravio kvalitet fudbala, da tako privuce sponzore timovima i ljude na tribinama
3. Nije ucinio apsolutno nista da pomogne klubovima da izadju iz problema
4. bar 6 utakmica * 1.500 KM, je skoro 10.000 KM, novce koje smo dali komitetu, mogli smo vratiti jednom igracu pare.
5. Apsolutno nista nije ucinio da klubovi dobiju licence, ni mukajet od njih.
6. Za vrijeme njih propade klub kao sto je Sloboda, Sarajevo u belaju do guse, a od "fudbalskih strucnjaka" iz komiteta, kojima je na prvom mjestu BH fudbal, ni mukajet.

Dovoljno?
Decko krajnje je vrijeme da prestanes brukati navijace i FK Sarajevo svojim nebuloznim postovima,nije komitet nabijao dugove klubovima.Sta treba komitet platiti dugove Zelji,Sarajevu ili nekom drugom klubu.Svi klubovi traze otpis dugova za porezne obaveze a igraci im se k...e bijesnim voznim parkom pa koje tu lud.Pa nemoze se ocekivati pomoc od drzave gdje masa ljudi(od penzionera do akademski obrazovanih ljudi)rovi po kontejnerima gdje stotine hiljada radnika nema placeno penziono i zdrastveno osiguranje,gdje ljudi koji ostali bez pojedinih dijelova tijela braneci ovu zemlju primaju stotinjak maraka i tako dalje da ne nabrajam.Klubovi se zazivjeti tek onda kada budu trosili onoliko koliko zarade i kada se prestane raditi na crno,i budi siguran da je ti jedino rjesenje pa makar bi klubovi jedan period morali raditi na amaterizmu.Mani se nebuloza o nekim zavjerama jer kriterijumi za dobivanje licenci su svake godine strozije,ove godine sest nasih ekipa je dobilo licencu a iduce godine moze se desiti da je niko ne dobije i to je ona nasa surova realnost.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 05 maj 2012, 11:31

imate 3 domaće utakmice do kraja prvenstva i to protiv Zrinjskog,Želje i Borca.napunite Koševo 3 puta i zaraditi ćete dovoljno da platite dugove Muberi i kompaniji i još će vam dosta i ostati.završite tu priču jednom za sva vremena

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 05 maj 2012, 11:38

maximusdecimus je napisao/la:imate 3 domaće utakmice do kraja prvenstva i to protiv Zrinjskog,Želje i Borca.napunite Koševo 3 puta i zaraditi ćete dovoljno da platite dugove Muberi i kompaniji i još će vam dosta i ostati.završite tu priču jednom za sva vremena
Problem je što se dug morao vratiti do 31. marta tj. ili vratiti ili reprogramirati. Sinoć sam pisao da treba pričekati drugostepenu komisiju, ali čitajući taj novi UEFA pravilnik, neko ga je već postavljao, pod stavkom F, da se kao što već napisah dug ''morao'' vratiti do 31. marta teško je očekivati bilo šta. Čak i da Komitet zažmiri, ovi iz UEFA će ih pritisnuti. Al' o tom po tom, saznat' će se sve do kraja maja.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 05 maj 2012, 11:56

voltron30 je napisao/la:
maximusdecimus je napisao/la:imate 3 domaće utakmice do kraja prvenstva i to protiv Zrinjskog,Želje i Borca.napunite Koševo 3 puta i zaraditi ćete dovoljno da platite dugove Muberi i kompaniji i još će vam dosta i ostati.završite tu priču jednom za sva vremena
Problem je što se dug morao vratiti do 31. marta tj. ili vratiti ili reprogramirati. Sinoć sam pisao da treba pričekati drugostepenu komisiju, ali čitajući taj novi UEFA pravilnik, neko ga je već postavljao, pod stavkom F, da se kao što već napisah dug ''morao'' vratiti do 31. marta teško je očekivati bilo šta. Čak i da Komitet zažmiri, ovi iz UEFA će ih pritisnuti. Al' o tom po tom, saznat' će se sve do kraja maja.
ako i propadne Europa bar mogu završiti priču oko dugovanja. 3 utakmice(sve protiv jakih protivnika),30000 ljudi, neka je ulaznica 7KM(ne znam,valjda je toliko),to je 630000 KM.čak i kad odbiješ troškove za organizaciju utakmica,ostane dosta love za podmirenje dugova.ti dugovi će prije ili kasnije doći na naplatu,bolje je da se više ne zavlači s tim.samo je problem motivirati ljude da dođu na utakmicu,ali to je već stvar samog kluba,neka kukaju,mole,vuku ljude za rukav,samo neka dođu na stadion..

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 05 maj 2012, 11:57

maximusdecimus je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
ako i propadne Europa bar mogu završiti priču oko dugovanja. 3 utakmice(sve protiv jakih protivnika),30000 ljudi, neka je ulaznica 7KM(ne znam,valjda je toliko),to je 630000 KM.čak i kad odbiješ troškove za organizaciju utakmica,ostane dosta love za podmirenje dugova.ti dugovi će prije ili kasnije doći na naplatu,bolje je da se više ne zavlači s tim.samo je problem motivirati ljude da dođu na utakmicu,ali to je već stvar samog kluba,neka kukaju,mole,vuku ljude za rukav,samo neka dođu na stadion..
Slabo ti izgleda ide matematika 30000 * 7= 210 000

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 05 maj 2012, 12:02

damirfile je napisao/la: Slabo ti izgleda ide matematika 30000 * 7= 210 000
puta 3 domaće utakmice.meni matematika odlično ide,tebi čitanje slabije :lol:

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 05 maj 2012, 12:05

maximusdecimus je napisao/la:
damirfile je napisao/la: Slabo ti izgleda ide matematika 30000 * 7= 210 000
puta 3 domaće utakmice.meni matematika odlično ide,tebi čitanje slabije :lol:
Da mancester dodje ne moze biti 30 milja po jednoj utakmici zato mi bilo nelogicno da pises o takvoj posjeti pa sam skonto upravo ovako.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 05 maj 2012, 12:13

damirfile je napisao/la: Da mancester dodje ne moze biti 30 milja po jednoj utakmici zato mi bilo nelogicno da pises o takvoj posjeti pa sam skonto upravo ovako.
valjda Sarajevo ima 30 000 navijača koji mogu izdvojiti 21KM za 3 utakmice,nije to bas toliko nemoguće kako ti tvrdis.jbg,slusamo stalno priče o "najboljim" navijačima na svijetu,evo dobre prilike i da se pokažu.
Navijači Liverpoola su skupili 60 mil funti za svoj klub,možete i vi bar 200,300 hiljada maraka...Komitet će vam biti vječno zahvalan :)

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 05 maj 2012, 12:37

maximusdecimus je napisao/la: valjda Sarajevo ima 30 000 navijača koji mogu izdvojiti 21KM za 3 utakmice,nije to bas toliko nemoguće kako ti tvrdis.jbg,slusamo stalno priče o "najboljim" navijačima na svijetu,evo dobre prilike i da se pokažu.
Navijači Liverpoola su skupili 60 mil funti za svoj klub,možete i vi bar 200,300 hiljada maraka...Komitet će vam biti vječno zahvalan :)
Ma nemojte vi svoje mozgice zamarati nasim problemima, mi cemo Evropu igrati, vi se za to ne sikirajte, a naravno pokazat cemo da smo najbolji navijaci u drzavi, uvjek to pokazujemo, ne vidim razloga zasto ne bi i sada.
Oko za oko, zub za zub!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 05 maj 2012, 12:40

Fkt komsije nema potrebe da se sekirate za nas, imate vi svog zelju i tamo vam je mjesto da se brinete oko njega.
Nas vi pusite rijesicemo mi ovo aBd,a sutra ima da grmi sa Sjevera!!!
SJEVER PAMTITE PULJICU VEDRANE!!! SVI NA KOSEVO U STO VECEM BROJU DA NAS BUDE!!!!!!! HAJDEEEEEEEEE!!! 8-)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 05 maj 2012, 13:12

Koliko ljudi ocekujete protiv Zrinje?
Oko za oko, zub za zub!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 05 maj 2012, 13:14

samir825 je napisao/la:Koliko ljudi ocekujete protiv Zrinje?
Mozda jedno 4000-5000 ukupno, a od toga na sjeveru jedno 1000. :D
Opet kad skontam da ima TV prenos bgm mozda i manje, ali ba je dobar termin kako god @samire ja idem na sjever ima da promuknem. ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 05 maj 2012, 13:16

RedDevilS je napisao/la:
Opet kad skontam da ima TV prenos bgm mozda i manje, ali ba je dobar termin kako god @samire ja idem na sjever ima da promuknem. ;)
I ja sam sutra aBd na sjeveru :)
Ma ja vjerujem da ce nas vise doci, zbog problema u klubu, a jedva cekam da vidim kakav ce napraviti transparent, sigurno ce nesto biti :D
Oko za oko, zub za zub!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 05 maj 2012, 13:17

samir825 je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:
I ja sam sutra aBd na sjeveru :)
Ma ja vjerujem da ce nas vise doci, zbog problema u klubu, a jedva cekam da vidim kakav ce napraviti transparent, sigurno ce nesto biti :D
Super ma trebalo bi biti neki transi aBd da im se stavi do znanja ko su HZ!!!!
Strah i trepet:Baljak.......! :x :D

mahalac_SA
Kontakt:

Post Postao/la mahalac_SA » 05 maj 2012, 13:31

trans ili parolu :D ili je to možda isto :roll:
UEFA=MAFIA

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 05 maj 2012, 13:33

mahalac_SA je napisao/la:trans ili parolu :D ili je to možda isto :roll:
Parola drug moj to sam ja procitao od samira pa stavio trans u brzini, parole idu... ;)

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 05 maj 2012, 13:36

RedDevilS je napisao/la:Parola drug moj to sam ja procitao od samira pa stavio trans u brzini, parole idu... ;)

Aspolutno svejedno, bitno je samo poslati poruku :D
Oko za oko, zub za zub!

mahalac_SA
Kontakt:

Post Postao/la mahalac_SA » 05 maj 2012, 13:37

Parola drug moj to sam ja procitao od samira pa stavio trans u brzini, parole idu... ;)[/quote]
razumijemo se, puno srece i da vam ovo sve izađe na dobro ;)
UEFA=MAFIA

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 05 maj 2012, 13:39

mahalac_SA je napisao/la:Parola drug moj to sam ja procitao od samira pa stavio trans u brzini, parole idu... ;)
razumijemo se, puno srece i da vam ovo sve izađe na dobro ;)[/quote] Normalno da se razumijemo komso, nego sam to brzinski napisao i stavi trans, a nebitno je to sad nego sutrasnja tekma i pobjeda nasih momaka.
Netreba nam vasa podrska svi fol sad daju podrsku, znamo se ljudi. ;)

mahalac_SA
Kontakt:

Post Postao/la mahalac_SA » 05 maj 2012, 13:41

RedDevilS je napisao/la:
mahalac_SA je napisao/la:Parola drug moj to sam ja procitao od samira pa stavio trans u brzini, parole idu... ;)
razumijemo se, puno srece i da vam ovo sve izađe na dobro ;)
Normalno da se razumijemo komso, nego sam to brzinski napisao i stavi trans, a nebitno je to sad nego sutrasnja tekma i pobjeda nasih momaka.
Netreba nam vasa podrska svi fol sad daju podrsku, znamo se ljudi. ;)[/quote]
ma kako god, neka NAMA vas, zanimljivije je ;)
UEFA=MAFIA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Jet2Holiday i 13 gostiju.