FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

majestic24
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la majestic24 » 05 maj 2012, 17:28

Saurman je napisao/la:Nisam pratio tekmu zašto je prekinuta ??? :shock:

izgleda da nije. Ja gledao na livescoru i pise tamo "susp",a drugi mecevi bili pri samom kraju
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 05 maj 2012, 17:30

Moguce da je pred kraj prekinuto....
Ja sam kasno prebacio na utakmicu Bayerna...samo sam vidio crni dim!
Izgleda da su nesto navijaci Kolna zapalili, oko 200-tinjak "kornjaca" je na zelenom travnjaku....jos niko nije krenuo da napusta stadion...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 maj 2012, 17:32

Navijaci Kolna raspalili bakljadu, crni dim se toliko razvio da se skoro pola terena nije vidjelo.
Izgleda da jos uvijek rostiljaju, ostalo im od prvog maja. :lol:
Kasnije je uletila policija da sprijeci eventualni pokusaj ulaska navijaca u teren.

Utakmica je zavrsena, sve se dogodilo tacno na isteku 89-e minute.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 05 maj 2012, 17:45

Gomez nije najbolji strijelac :( :(
Jeste vi vidili drugi gol Mullera ? :D

Na onoj bakljadi i nasi domaci navijaci bi pozavidili :D
#miasanmia

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 05 maj 2012, 17:57

Omerbavarac je napisao/la:Ove kontre koje nam Jarcevi rade ce protiv Dortmunda i Chelsea biti skoro sigurni golovi.

Transformacija iz odbrane u napad odlicna, ali iz napada u odbranu ni blizu odlicnoj.
Tymo je vec pokazao da nije to to sto se tice stopera, ali nuzda zakon mijenja, pa ga valja trpiti na toj poziciji.
Gustavo je itekako potreban u vezi, to njegovo presijecanje napada je od krucijalne vaznosti, na svu srecu imacemo ga na raspolaganju barem u naredni petak. :)

Nadam se da ce Muller danasnjim golom procepiti za sva vremena, neka se iskupi za cijelu sezonu u nadolazeca dva finala. 8-)
+1
Već dugo čekam da toj žućkastoj spodobi pogledamo u leđa.
24.04.1991.
Stern des südens

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 maj 2012, 18:46

slika 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 maj 2012, 21:00

Nisam gledao tekmu, tek pregled. Al Jarcevi raspalise rostilj :o :o :mrgreen: Mislim da je danasnja ekipa ta koja bi trebala igrati u finalu LP-a, ali isto tako ce biti jako tesko. Kao sto neko rece prema naprijed igramo odlicno, ali kada izgubimo loptu onda nastaje belaj. Nadam se da ce to Jupp popraviti i da cemo biti na krovu Evrope. Muller danas 2 gola, sto je jako dobro, jer nam treba raspolozeni Thomas u ove zadnje dvije utakmice.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 05 maj 2012, 21:37

Dvadesetak navijača odmarširalo je prema policiji i pokušalo probiti policijski koridor, ali snage javnog reda i mira uspjele su ih odbiti

Ružne scene u Kölnu nakon posljednjeg sučevog zvižduka u 34. kolu njemačkog nogometnog prvenstva. Nakon visokog 4-1 poraza od Bayerna Köln je ispao u drugu ligu, a navijači su počeli s neredima.

Najžešći i najfrustriraniji navijači Kölna zapalili su po završetku susreta dimne bombe koje su tribine Rhein-Energie-Stadiona posve zavili u crno. Dvadesetak navijača odmarširalo je prema policiji i pokušalo probiti policijski koridor, ali snage javnog reda i mira uspjele su ih odbiti.

'Šteta zbog ovog što se dogodilo na stadionu. Ovakvim stvarima nije mjesto u nogometu. Sudac nas je 30-ak sekundi prije posljednjeg zvižduka informirao da odemo ravno u svlačionicu. Ovo nisu navijači, ovo su idioti koji blate nogometnu scenu', komentirao je napadač Bayerna Mario Gomez, drugi najbolji bundesligaški strijelac s 26 golova.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 05 maj 2012, 23:49

Es ist ein Wahnsinn, ein Traum und eine Riesenehre, mit diesem Verein in Verbindung gebracht zu werden.“ - Alaba Über Barca Interesse.
(To je nevjerovatno, to je san i ogromna čast, biti povezivan sa ovakvom ekipom - Alaba)

Dakle, nije Osi ravnodušan. Bez obzira na ovu izjavu ja mislim da od ovog nema ništa, jer sve su ovo same špekulacije oko interesovanja Barce. Osim toga Bayern niti ne pomišlja na prodaju.

"Barcelona kann sich die 20 Cent Telefongebühr nach München sparen“ :lol: - Karl-Heinz Rummenigge. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 06 maj 2012, 01:48

Semir bvb je napisao/la:Es ist ein Wahnsinn, ein Traum und eine Riesenehre, mit diesem Verein in Verbindung gebracht zu werden.“ - Alaba Über Barca Interesse.
(To je nevjerovatno, to je san i ogromna čast, biti povezivan sa ovakvom ekipom - Alaba)

Dakle, nije Osi ravnodušan. Bez obzira na ovu izjavu ja mislim da od ovog nema ništa, jer sve su ovo same špekulacije oko interesovanja Barce. Osim toga Bayern niti ne pomišlja na prodaju.

"Barcelona kann sich die 20 Cent Telefongebühr nach München sparen“ :lol: - Karl-Heinz Rummenigge. ;)

hahahhahahahhahah koji car,tipicno u njegovom stilu
Stern des Südens

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 maj 2012, 00:28

Kaiser je danas za BILD izjavio da ce BVB uzeti kup Njemacke. Ili je ovo tipicna Bayern-ova politika da se protivnik osjeca sigurnije, ili su stvarno prioritet stavili na LP - sto je logicno - a u Berlinu sta bude.
Wechselt Shinji Kagawa vielleicht gar zum FC Bayern?

Japanische Medien berichteten, dass sein Wechsel zu Manchester United fix sei. Allerdings mehren sich in jüngsten Tagen auch Spekulationen, nach denen der kleine Japaner sich zu Bayern München verändern könnte und deshalb mit der Bekanntgabe das Pokal-Endspiel abwartet
http://www.wz-newsline.de/home/sport/fu ... k-1.979425

Evo nekom novinaru bilo dosadno pa je danas u ovim nepoznatim novinama dosao sa ovom teorijom.

Kada su u pitanju transferi igraca Bayerna u neke druge klubove, ja se uvijek sjetim izjave Uli Hoennesa:

Kada mi jedan igrac dodje i kaze da zeli otici u inostranstvo da nacui novu kulturu, ja ga lijepo uputim u gradsku biblioteku Minhena i kazem mu da tamo ima dosta knjiga o razlicitim kulturama u svijetu. :lol: :lol: :lol:

Ovo je bilo u vrijeme kada je vecina klubova pokazivala inters za Schweinsteigera i da kada je isti izjavio da bi nekad u svojoj karijeri volio upoznati nove kulture.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 07 maj 2012, 09:02

amerosm je napisao/la: Kada su u pitanju transferi igraca Bayerna u neke druge klubove, ja se uvijek sjetim izjave Uli Hoennesa:

Kada mi jedan igrac dodje i kaze da zeli otici u inostranstvo da nacui novu kulturu, ja ga lijepo uputim u gradsku biblioteku Minhena i kazem mu da tamo ima dosta knjiga o razlicitim kulturama u svijetu. :lol: :lol: :lol:

Ovo je bilo u vrijeme kada je vecina klubova pokazivala inters za Schweinsteigera i da kada je isti izjavio da bi nekad u svojoj karijeri volio upoznati nove kulture.
:lol: :lol: :lol:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 07 maj 2012, 09:59

Da li neko može da napiše početni sastav Bajerna koji će igrati 19 maja,da li je moguće da odigramo utakmicu
bez ovog Timošćuka koji je očigledna rupa, o Kontentu ne želim ni da razmišljam odmah me trema fata

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 maj 2012, 10:20

bajern100 je napisao/la:Da li neko može da napiše početni sastav Bajerna koji će igrati 19 maja,da li je moguće da odigramo utakmicu
bez ovog Timošćuka koji je očigledna rupa, o Kontentu ne želim ni da razmišljam odmah me trema fata
Igrace isti onaj sastav koji je u Madridu donio finale. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 07 maj 2012, 10:26

Omerbavarac je napisao/la:
bajern100 je napisao/la:Da li neko može da napiše početni sastav Bajerna koji će igrati 19 maja,da li je moguće da odigramo utakmicu
Si siguran? :mrgreen: 12. vjerovatno oce, a 19. nema pite da se to desi. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 maj 2012, 10:30

Hare_BvB je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:
Si siguran? :mrgreen: 12. vjerovatno oce, a 19. nema pite da se to desi. :D
Zajebunio sam se. :D
Mislio sam na tekmu sa Dortmundom. :)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 maj 2012, 12:07

Pa ko ti sad može napisat sastav, sastav će se znati pred samu utakmicu. Koliko samo još ima dana do tog finala, a prije toga još jedno finale. I sam Jupp naravno neće sad sve karte otkrivat.
A bez Tyme možemo odigrat, jer mislim da će Van Buyten igrat protiv Chelsea.
Ako bude ipak Ukrajinac igrao, ne treba to toliko kritički gledat, ne može on odigrat kao Badstuber na stoperskoj poziciji, ali će sigurno pružit solidnu partiju. Ne treba o njemu sudit samo prema ovom što je pružio protiv Kolna. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 07 maj 2012, 12:53

E ako nas Dortumund pukne i u kupu,definitivno ce potvrditi dominaciju u Njemackoj,dobili su nas dva puta,mislim da je tri vec previse,stoga nadam se da ce momci u subotu u potpunosti zaboraviti na finale lp i u putpunosti se koncentrirati na uzimanje kupa! 8-)
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 07 maj 2012, 13:23

Ma nek uzmu i kup,meni nishta nece toliko znacit ako uzmemo kup a spusimo lp. ali ako se uzme lp,onda kup apsolutno nikakvo znacenje nema za mene!!!
Stern des Südens

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 07 maj 2012, 15:19

Objavljena je nova lista bundes lige(vjecna lista) Bayern iako vec drugu sezonu ostaje bez titule,uspio je povecati svoju bodovnu razliku za najblizim protivnikom a to je Werder.Borusia Dortmund je na 5 mjestu,treba reci da je to lista i zbroj svih 49 sezona bundeslige.

1.Bayern-3095 ;)
2.Werder-2530
3.HSV-2513
4.Stuttgart-2431
5.Dortmund-2350 :lol:
-
-
-
-
-zadnje 51 mjesto pripada Tasmania 1900 berlin sa 10 bodova :o

Sta reci,kakvu poruku poslati,kome :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []