Saurman je napisao/la:Nisam pratio tekmu zašto je prekinuta ???
izgleda da nije. Ja gledao na livescoru i pise tamo "susp",a drugi mecevi bili pri samom kraju
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Saurman je napisao/la:Nisam pratio tekmu zašto je prekinuta ???
+1Omerbavarac je napisao/la:Ove kontre koje nam Jarcevi rade ce protiv Dortmunda i Chelsea biti skoro sigurni golovi.
Transformacija iz odbrane u napad odlicna, ali iz napada u odbranu ni blizu odlicnoj. Tymo je vec pokazao da nije to to sto se tice stopera, ali nuzda zakon mijenja, pa ga valja trpiti na toj poziciji.
Gustavo je itekako potreban u vezi, to njegovo presijecanje napada je od krucijalne vaznosti, na svu srecu imacemo ga na raspolaganju barem u naredni petak.![]()
Nadam se da ce Muller danasnjim golom procepiti za sva vremena, neka se iskupi za cijelu sezonu u nadolazeca dva finala.
Semir bvb je napisao/la:„Es ist ein Wahnsinn, ein Traum und eine Riesenehre, mit diesem Verein in Verbindung gebracht zu werden.“ - Alaba Über Barca Interesse.
(To je nevjerovatno, to je san i ogromna čast, biti povezivan sa ovakvom ekipom - Alaba)
Dakle, nije Osi ravnodušan. Bez obzira na ovu izjavu ja mislim da od ovog nema ništa, jer sve su ovo same špekulacije oko interesovanja Barce. Osim toga Bayern niti ne pomišlja na prodaju.
"Barcelona kann sich die 20 Cent Telefongebühr nach München sparen“- Karl-Heinz Rummenigge.
http://www.wz-newsline.de/home/sport/fu ... k-1.979425Wechselt Shinji Kagawa vielleicht gar zum FC Bayern?
Japanische Medien berichteten, dass sein Wechsel zu Manchester United fix sei. Allerdings mehren sich in jüngsten Tagen auch Spekulationen, nach denen der kleine Japaner sich zu Bayern München verändern könnte und deshalb mit der Bekanntgabe das Pokal-Endspiel abwartet
amerosm je napisao/la: Kada su u pitanju transferi igraca Bayerna u neke druge klubove, ja se uvijek sjetim izjave Uli Hoennesa:
Kada mi jedan igrac dodje i kaze da zeli otici u inostranstvo da nacui novu kulturu, ja ga lijepo uputim u gradsku biblioteku Minhena i kazem mu da tamo ima dosta knjiga o razlicitim kulturama u svijetu.![]()
![]()
![]()
Ovo je bilo u vrijeme kada je vecina klubova pokazivala inters za Schweinsteigera i da kada je isti izjavio da bi nekad u svojoj karijeri volio upoznati nove kulture.
Igrace isti onaj sastav koji je u Madridu donio finale.bajern100 je napisao/la:Da li neko može da napiše početni sastav Bajerna koji će igrati 19 maja,da li je moguće da odigramo utakmicu
bez ovog Timošćuka koji je očigledna rupa, o Kontentu ne želim ni da razmišljam odmah me trema fata
Si siguran?Omerbavarac je napisao/la:Igrace isti onaj sastav koji je u Madridu donio finale.bajern100 je napisao/la:Da li neko može da napiše početni sastav Bajerna koji će igrati 19 maja,da li je moguće da odigramo utakmicu
bez ovog Timošćuka koji je očigledna rupa, o Kontentu ne želim ni da razmišljam odmah me trema fata
Zajebunio sam se.Hare_BvB je napisao/la:Si siguran?Omerbavarac je napisao/la:Igrace isti onaj sastav koji je u Madridu donio finale.bajern100 je napisao/la:Da li neko može da napiše početni sastav Bajerna koji će igrati 19 maja,da li je moguće da odigramo utakmicu
bez ovog Timošćuka koji je očigledna rupa, o Kontentu ne želim ni da razmišljam odmah me trema fata12. vjerovatno oce, a 19. nema pite da se to desi.
Pa ko ti sad može napisat sastav, sastav će se znati pred samu utakmicu. Koliko samo još ima dana do tog finala, a prije toga još jedno finale. I sam Jupp naravno neće sad sve karte otkrivat.bajern100 je napisao/la:Da li neko može da napiše početni sastav Bajerna koji će igrati 19 maja,da li je moguće da odigramo utakmicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.