Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Hertha se iskoprcala zasad, vidjecemo ih u barazu.
Koln ocajan u poslijednjih par mjeseci, ali sta ocekivati od ekipe koja vec mjesecima nema ni predsjednika ni sportskog direktora, ni trenera, etc... Klepice finu lovusu za Prinzia, stoga ocekujem stabilizaciju na celu kluba i ekpresan povratak u BuLi.
Guzen, Svabe i H96 idu u EL. Vukojebina, unatoc silnim milionima, ostala kratkih rukava.
Sutra ce biti daleko vatrenije u cvajtaskim obracunima.
Guzen, Svabe i H96 idu u EL. Vukojebina, unatoc silnim milionima, ostala kratkih rukava.
Sutra ce biti daleko vatrenije u cvajtaskim obracunima.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
drago mi je radi Herthe, samo zbog toga sto su iz metropole
inače ih simpatišem od djetinstva, volio bih da opstanu...
jao koliko je raje glasalo ovdje da ce Augsburg ispast
inače ih simpatišem od djetinstva, volio bih da opstanu...
jao koliko je raje glasalo ovdje da ce Augsburg ispast
izborili smo LP i imamo najboljeg strijelca lige ove sezone...sve u svemu odlicna sezona za S04
zao mi je Koelna 
Bundesliga-Prvaci: 1934.1935.1937.1939.1940.1942.1958.
DFB Pokal-Pobjednici: 1937.1972.2001.2002.2011
Liga kup-Pobjednici: 2005.
Kup UEFA-Pobjednici: 1997.
Revierderby Schalke 04 56 pobjeda BxB Doofmund 47 pobjeda 36 nerjesenih
DFB Pokal-Pobjednici: 1937.1972.2001.2002.2011
Liga kup-Pobjednici: 2005.
Kup UEFA-Pobjednici: 1997.
Revierderby Schalke 04 56 pobjeda BxB Doofmund 47 pobjeda 36 nerjesenih
Hertha se izborila za doigravanje i privremeno spasila. Dal je zaslužila? Teško je reći to, ali ni Koln nije svakako zaslužio doigravanje i zasluženo je ispao. Od najmanje 3-4 ekipe u BuLi koje su direktno opstale Hertha i Koln imaju jači kadar, tako da ni jedni ni drugi po toj osnovi nisu trebali ispasti. Ali znamo šta je sve ovakvoj situaciji kumovalo.
Danas su Herthaneri odigrali hrabro, angažovano, borbeno i požrtvovano. To je ono što se sve vrijeme tražilo, ali eto srećom i danas se uhvatio taj zadnji vagon za doigravanje u kojem sigurno neće biti lako. Hertha je sad preživjela nalet sigurne propasti, pa bi to trebalo dati podsticaj da se i konačni spas u prvoj ligi obezbijedi.
Inače infarkt završnica i u borbi za sedmo mjesto koje vodi u EL, vukovi su čak dugo vremena danas imali to sedmo mjesto u svojim rukama, dok Hannover nije okrenuo protiv K'lauterna, ali je i Wolfsburg uspio na kraju izgubit.
Danas su Herthaneri odigrali hrabro, angažovano, borbeno i požrtvovano. To je ono što se sve vrijeme tražilo, ali eto srećom i danas se uhvatio taj zadnji vagon za doigravanje u kojem sigurno neće biti lako. Hertha je sad preživjela nalet sigurne propasti, pa bi to trebalo dati podsticaj da se i konačni spas u prvoj ligi obezbijedi.
Inače infarkt završnica i u borbi za sedmo mjesto koje vodi u EL, vukovi su čak dugo vremena danas imali to sedmo mjesto u svojim rukama, dok Hannover nije okrenuo protiv K'lauterna, ali je i Wolfsburg uspio na kraju izgubit.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
koja euforija ko da su osvojili salataru
http://www.herthabsc.de/index.php?id=3631&tx_ttnews" onclick="window.open(this.href);return false;[tt_news]=13537&cHash=46be5afea612e31dde5aa519b2f221be
http://www.herthabsc.de/index.php?id=3631&tx_ttnews" onclick="window.open(this.href);return false;[tt_news]=13537&cHash=46be5afea612e31dde5aa519b2f221be
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Auf Wiedersehen mit Wiese, Der deutsche Messi
, Poldy, Barrios, Ballack, Reus, Raul, Petric, Jarolim

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
koji odron, mnogo losija iduca sezona, po svim prilikama 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Po cemu losija?sonik24 je napisao/la:koji odron, mnogo losija iduca sezona, po svim prilikama
Svi ovi igraci koji ce otici bice nadoknadjeni ili nekim strancem ili igracem iz omladinskog pogona koji ce u toku prvih nekoliko kola procvjetati.
Ne treba zaboraviti Wolfsburg koji ce ponovo utrositi velike novce, vrlo moguci i Diega vratiti, zatim Bayern koji planira nekoliko novih pojacanja, Gladbach koji ima pik na nekoliko igraca iz Holandske lige, Hoffenheim koji ima Europske ambicije i koji je vec poceo dovoditi kvalitetna pojacanja...
Nema potrebe da nabrajam dalje, jer se ove godine ocekuju ulaganja kao nikada do sada, stoga ja ocekujem bolju narednu sezonu nego li je ova.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sa srećom Kolnu. Nisu niti zaslužili da igraju u 1.BL. Osim toga za njih igra i najodvratniji igrač u BL
Brečko 
Bit' će zanimljivo šta će sad Geromel
Znamo da je veoma pouzdan igrač. Vjerujem da će preć' u neki klub koji će igrat' u 1.BL.
Osim što su ispali, ovaj dan su obilježili i njihovi navijači koji su pretjerali u divljanju:

Bit' će zanimljivo šta će sad Geromel
Osim što su ispali, ovaj dan su obilježili i njihovi navijači koji su pretjerali u divljanju:

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- moustapha
- Kontakt:
Mislim da bi Gladbach bio najbolji izbor za Geromela, jer i kod njih ostaje rupa nakon odlaska Dante-a.
#divovi
ma za Koln mensčini navijaju neki divljaci, al nemora znaciti, pola navijača u Bundesci da su ispali, mozda bi ovako postupili.
Zebrasi vode u D'dorfu!!
Auf geht's Paderborn!!! 
Edit: Risticevci okrenuse za samo par minuta + Dujo popusio crveni!
Evo ga 2-2!!!!!
Edit 2: "Nas" Sobiech za eksploziju na Millerntoru, ali treba im poraz Fortune.
Opala, ev' ga i drugi za Gusare preko Krusea!
Final edit:
Fortuna kukavickom igrom sacuvala 2-2, dok su Gusari isprasili Paderborn 5-0. Da su postigli jos 4 gola
gledali bi njih u relegaciji s Berlincima.
Iz cvajte su ispali Aachen (mislim rekorder po broju sezona u cvajti) i Rostock
, dok ce KSC u relegaciju protiv Regensburga.
Zanimljivo je da navikana ekipa RB Leipziga ima jako malo sanse za plasman u drittu, kasne 5 bodova dva kola prije kraja za prvoplasiranim Hallescherom.
Edit: Risticevci okrenuse za samo par minuta + Dujo popusio crveni!
Evo ga 2-2!!!!!
Edit 2: "Nas" Sobiech za eksploziju na Millerntoru, ali treba im poraz Fortune.
Opala, ev' ga i drugi za Gusare preko Krusea!
Final edit:
Fortuna kukavickom igrom sacuvala 2-2, dok su Gusari isprasili Paderborn 5-0. Da su postigli jos 4 gola
Iz cvajte su ispali Aachen (mislim rekorder po broju sezona u cvajti) i Rostock
Zanimljivo je da navikana ekipa RB Leipziga ima jako malo sanse za plasman u drittu, kasne 5 bodova dva kola prije kraja za prvoplasiranim Hallescherom.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
drago mi je da je Fortuna izborila baraž, svojim igrama ove sezone su i zaslužili. navijat ću za njim kontra herthe, pa da opet naredne sezone imam priliku da gledam rajnski derbi
žao mi je aachena
koja tragikomična scena, Lukimya potpisao za K*ln koji je ispao u cvajtu, a sa Fortunom ima priliku da uđe u Bundesligu
žao mi je aachena
koja tragikomična scena, Lukimya potpisao za K*ln koji je ispao u cvajtu, a sa Fortunom ima priliku da uđe u Bundesligu
Agieren statt reagieren
Ugovor s Kolnom koji važi samo za 1.BL.Pale_Companion je napisao/la: koja tragikomična scena, Lukimya potpisao za K*ln koji je ispao u cvajtu, a sa Fortunom ima priliku da uđe u Bundesligu
Sad može slobodno tražit' sebi novi angažman.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Semir bvb je napisao/la:Ugovor s Kolnom koji važi samo za 1.BL.Pale_Companion je napisao/la: koja tragikomična scena, Lukimya potpisao za K*ln koji je ispao u cvajtu, a sa Fortunom ima priliku da uđe u Bundesligu
Sad može slobodno tražit' sebi novi angažman.
hvala na infu
Agieren statt reagieren
Izgleda u Kölnu bas zive neki kreteni.Naime policija je sinoc morla intervenirati jer je par kretana okupiralo stan Geromela i cak su ga uznemiravali na kucnim vratima.
Inace u Kölnu pregovaraju sa Büskensom i Stanslawskim oko pozicije novog trenera, a iskreno nadam se da Büskens nece otici iz Fürtha, jer bi ta ekipa u Bundesligi ostala bez glavne pokretacke snage.
Takodjer drago mi je sto je Fortuna Düsseldorf izborila baraz i nadam se da ce se na kraju uspjeti plasirati u Bundesligu, i mislim da ce vecina forumasa koji prate Bundesligu navijati za njih izuzev effe-a_sa i omerabavrac-a.
Bundesliga ce po svemu sudeci biti jedina liga gdje je prvak odbranio titulu prvaka iz prethodne sezone, iako jos treba sacekati razvoj u Engleskoj. Gle cuda ta ekipa nije Bayern.

Inace u Kölnu pregovaraju sa Büskensom i Stanslawskim oko pozicije novog trenera, a iskreno nadam se da Büskens nece otici iz Fürtha, jer bi ta ekipa u Bundesligi ostala bez glavne pokretacke snage.
Takodjer drago mi je sto je Fortuna Düsseldorf izborila baraz i nadam se da ce se na kraju uspjeti plasirati u Bundesligu, i mislim da ce vecina forumasa koji prate Bundesligu navijati za njih izuzev effe-a_sa i omerabavrac-a.
Bundesliga ce po svemu sudeci biti jedina liga gdje je prvak odbranio titulu prvaka iz prethodne sezone, iako jos treba sacekati razvoj u Engleskoj. Gle cuda ta ekipa nije Bayern.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Semir bvb je napisao/la: Bit' će zanimljivo šta će sad Geromel![]()
Znamo da je veoma pouzdan igrač. Vjerujem da će preć' u neki klub koji će igrat' u 1.BL.
Izgleda da se Bayer 04 interesuje za Geromela. Vidjet' ćemo gdje će na kraju završit'! Sigurno je da ide iz Kolna.moustapha je napisao/la:Mislim da bi Gladbach bio najbolji izbor za Geromela, jer i kod njih ostaje rupa nakon odlaska Dante-a.
Ja neznam sha hoce guzen za tolikim stoperima. Schwaab friedrich santana ev sad geromel pa rainertz pa corluka mislim gdje ce u pm sa svima njima. Plus pokradose koelnu sve sto valja uzeli I'm helmesa sad hoce geromela nebi me iznenadilo da Im I clemensa klape.a za gladbach po meni schwab bi bio najbolje rjesenje puno bolje od geromela jer ima iskustvo igranja euro takmicenja.
Ćorluka igra beka više, jeste da može igrat stopera. Reinartz može igrat u defanzivnom veznom redu. Tako da oni valjda misle da im treba štopera. Iako bi se tih neki igrača oni trebali i riješit.gruezi je napisao/la:Ja neznam sha hoce guzen za tolikim stoperima. Schwaab friedrich santana ev sad geromel pa rainertz pa corluka mislim gdje ce u pm sa svima njima.
Ćorluka im jeste dobro pojačanje, a među ovim ostalim ima i prosječnih igrača.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.