Ma zadrzali bi ga oni,ali on hoce medju svoje.Nek ide k'o gajuznjak> je napisao/la:Ode midzet medju svojeAdi_Zepce je napisao/la:Miroslav Đukić je blizu da postane novi trener Valencije.Prema provedenoj anketi cak 66% navijaca Valencije zeli da upravo on bude trener naredne sezone.
Mozda je malo kritican potez,ali i ja sam za njega.Bolje "nas" covjek nego Milla ili Caparos![]()
Sto se tice transfer spekulacija,izgleda je Alba odlucio preci u Farsu,a od imena koja bi trebala pojacati Valenciu pominje se Raul Albiol.Volio bi da je ostao jer sam se nadao da cete ovog ljeta promjeniti tu kurvanjsku politiku . Treba vam desni bocni ,sada ako taj midzet ode , bicete poprlicno oslabljeni na tim bekovskim pozicijama .
jos dobro je ako na tome ostane ,jer PSG hoce Ramia i Soldada
. Igrate LP i umjesto da se tim pojacava,ono,uprava radi suprotno ! Pa ja sam mislio da Atleti ima najgoru upravu
. Ne znam zasto neces Caparosa? Zapravo,on ti je tvorac one velike Seville ,on je sagradio kostur te ekipe koja je osvojila 2 Cupa Uefa . Slicno je uradio i sa Athleticom , vratio ih na mapu Evrope i ponovo ga ucinio jakim . On je doveo u prvi tim Iraizoza,Susaetu,Amorebietu,San Josea,Muniaina i zahvaljujuci njemu Lorente i Javi Martínez postali su reprezentativci Spanije . Deportivo je uspio odvesti u Evropu,i ako taj Deportivo po imenima bio kuratz od ekipe . Ima iskustva potrebnog za vodjenje Valencie,po meni bolje rijesenje od Djuke .
Znam sve za Caparrosa,ali nisam ga nekako ljubitelj.Sta ja znam lik me malo iritira i to jer.Ajde sto ga nisam ljubitelj ja,ali nisu ni ostali navijaci.Evo kazem 66% ih je posto za Djukica.
P.S Vecerasnjom pobjedom Liga prvaka osigurana