Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 maj 2012, 00:33

juznjak> je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Miroslav Đukić je blizu da postane novi trener Valencije.Prema provedenoj anketi cak 66% navijaca Valencije zeli da upravo on bude trener naredne sezone.
Mozda je malo kritican potez,ali i ja sam za njega.Bolje "nas" covjek nego Milla ili Caparos :mrgreen:

Sto se tice transfer spekulacija,izgleda je Alba odlucio preci u Farsu,a od imena koja bi trebala pojacati Valenciu pominje se Raul Albiol :D
Ode midzet medju svoje 8-) .Volio bi da je ostao jer sam se nadao da cete ovog ljeta promjeniti tu kurvanjsku politiku . Treba vam desni bocni ,sada ako taj midzet ode , bicete poprlicno oslabljeni na tim bekovskim pozicijama . :roll: jos dobro je ako na tome ostane ,jer PSG hoce Ramia i Soldada :? . Igrate LP i umjesto da se tim pojacava,ono,uprava radi suprotno ! Pa ja sam mislio da Atleti ima najgoru upravu :o . Ne znam zasto neces Caparosa? Zapravo,on ti je tvorac one velike Seville ,on je sagradio kostur te ekipe koja je osvojila 2 Cupa Uefa . Slicno je uradio i sa Athleticom , vratio ih na mapu Evrope i ponovo ga ucinio jakim . On je doveo u prvi tim Iraizoza,Susaetu,Amorebietu,San Josea,Muniaina i zahvaljujuci njemu Lorente i Javi Martínez postali su reprezentativci Spanije . Deportivo je uspio odvesti u Evropu,i ako taj Deportivo po imenima bio kuratz od ekipe . Ima iskustva potrebnog za vodjenje Valencie,po meni bolje rijesenje od Djuke .
Ma zadrzali bi ga oni,ali on hoce medju svoje.Nek ide k'o ga :mrgreen:
Znam sve za Caparrosa,ali nisam ga nekako ljubitelj.Sta ja znam lik me malo iritira i to jer.Ajde sto ga nisam ljubitelj ja,ali nisu ni ostali navijaci.Evo kazem 66% ih je posto za Djukica.
P.S Vecerasnjom pobjedom Liga prvaka osigurana :D :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 maj 2012, 21:24

Ja pisem o Caparosu, a ne spomenuh kako objasnjava neke stvari sa Mallorcom :D ! Eno ih na bod od Evrope.
Nego citam da Malaga zeli Guaitu ? Dok Valencia i Atletico zele golmana Saint-Etiennea Stephane Ruffiera. 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 maj 2012, 22:28

juznjak> je napisao/la:Ja pisem o Caparosu, a ne spomenuh kako objasnjava neke stvari sa Mallorcom :D ! Eno ih na bod od Evrope.
Nego citam da Malaga zeli Guaitu ? Dok Valencia i Atletico zele golmana Saint-Etiennea Stephane Ruffiera. 8-)
heh da vodi ih Capi bas dobro ove sezone,a evo i za radio "Marca" je kazao da bi volio u Valenciu :oops:
Ovo za Guaitu smatram da je izmisljotinja jer je krenulo od fichajes.net,a hvala Bogu znas i sam kakve su njihove informacije.Vidio sam danas za ovog Ruffiera da se dovodi u vezu s Valencijom,ali mislim da od toga nema nista,jer vjerujem da nece prodavati Alvesa i Guaitu,ionako su navijaci bijesni na njih samo jos trebaju da najbolji dio momčadi prodaju :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 maj 2012, 10:40

Olivier Giroud bi od ljeta mogao postati novi član Valencije.Stigao bi u klub kao zamjena za Aduriza ili Soldada,mada se gotovo zna da će Aduriz biti taj koji odlazi :D
Kakav bi samo napad Valencia onda imala:Soldado,Giroud,Jonas i mali Paco :shock:

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 04 maj 2012, 11:14

Nesto mi to djeluje nerealno,i proslo ljeto ste htjeli dovest francuza u napad znas kako je zavrsilo..
Ajde mozda vam se posreci ovog ljeta..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 maj 2012, 13:27

L_blancos je napisao/la:Nesto mi to djeluje nerealno,i proslo ljeto ste htjeli dovest francuza u napad znas kako je zavrsilo..
Ajde mozda vam se posreci ovog ljeta..
I meni djeluje bas nestvarno,ali vidim radio "Nou" i Superdeporte tu infomaciju plasirali.Oni su najprecizniji mediji iz Valencije,barem sto se VCF tice.
Istina da je najtrazeniji,ali Valencia navodno ima ugovor s Bankiom koja je odlucila "pogurati" neke transfere,Nadam se da ce to biti u slucaju Girouda i Van der Wiela :mrgreen:

EDIT:Valencia ce pokusati dovesti Brunu Soriana i Borju Vallera iz Villarreala :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 maj 2012, 23:21

Ovaj Jonas samo daje neke "sretne" pogotke :D Ovaj protiv Villarreala mu necu nikad zaboraviti,odveo je Valenciu u LP :D
P.S J.Viera je novi clan Valencije,potvrđeno iz Las Palmasa.

www.valencia-balkan.net

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 05 maj 2012, 23:22

Možda ste večeras poslali Villareal u Segundu, teško će oni pobijediti Atletica kući
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 maj 2012, 23:24

SirAlexFerguson je napisao/la:Možda ste večeras poslali Villareal u Segundu, teško će oni pobijediti Atletica kući
Sta ima fali i tamo :lol:
Mi njih u Segundu,a oni nama aBd Brunu Soriana i Borju :D

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 05 maj 2012, 23:37

Tesko da ce Villareal u Segundu..Zadnje kolo Rayo i Granada razigravaju za opstanak .. :D
Nego fino ste vi kaparisali Vieru,solidan igrac.. Vec drugo pojacanje ? Guardado je isto tako vec igrac Valencie ?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 maj 2012, 23:51

L_blancos je napisao/la:Tesko da ce Villareal u Segundu..Zadnje kolo Rayo i Granada razigravaju za opstanak .. :D
Nego fino ste vi kaparisali Vieru,solidan igrac.. Vec drugo pojacanje ? Guardado je isto tako vec igrac Valencie ?
Da,vec drugo pojacanje,a navodno se ockuje ovih dana i trece.To bi trebao biti Debuchy,Perreira ili Van der Wiel :D
Ocito ce i ovog ljeta biti burno u Valenciji :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 maj 2012, 13:20

Navodno, ,Guardado bi mogao u Atletico :mrgreen: . Na nagovor Adriana i zbog velike konkurencije u Valenciji Canales, Alba, Pablo H., Piatti, Feghouli, J. Viera, Jonas, odlucio se za Atleti 8-) . U svakom slucaju ,bice ovih transfer traceva jos dosta i ja uzivam u njima :mrgreen: . I da, na Goal com citam da bi Pellegrino trebao zamjeniti Emerya :? .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 maj 2012, 13:38

juznjak> je napisao/la:Navodno, ,Guardado bi mogao u Atletico :mrgreen: . Na nagovor Adriana i zbog velike konkurencije u Valenciji Canales, Alba, Pablo H., Piatti, Feghouli, J. Viera, Jonas, odlucio se za Atleti 8-) . U svakom slucaju ,bice ovih transfer traceva jos dosta i ja uzivam u njima :mrgreen: . I da, na Goal com citam da bi Pellegrino trebao zamjeniti Emerya :? .
Cisto sumnjam u to za Guardada,jer je vec dogovorio sve s Valencijom,ali nikad se ne zna :mrgreen:
Mauricio Pellegrino je danas dogovorio suradnju s Valencijom,sutra navodno i sluzbena objava tog :D

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 06 maj 2012, 19:59

Mauricio Pellegrino je novi trener Valencie...inace, veliki ljubimac navijaca Bayerna, a znamo svi i zasto...ja licno cu mu tesko ikad oprostiti onaj promasaj...nebitno..stekao je neko trenersko iskustvo asistirajuci Rafi Benitezu u Liverpoolu i (ako se ne varam) u Interu...pesimistican sam po ovom pitanju, al obzirom kolko sam silno zelio da zalizani ode, nadam se da ce Pellegrino nest uradit da valja...ocekuje se da sutra to sve bude zvanicno objavljeno, a sutra potpisujemo novi (cini mi se) dvogodisnji ugovor za Jinko SOLAR komapnijom (rodjak, ispravi me ako grijesim)..novi igraci, Guardado i Viera, sta reci za njih..mexikanac je vec dokazan igrac tako da ce bit pojacanje...a za Vieru ne mogu nista rec dok ga ne vidim na djelu...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 06 maj 2012, 21:01

Ako je tačno, ne sumnjam da će dobiti adekvatne savjete od Rafe. Vjerovatno je i on bio kontaktiran ali garant ima nešto veće u planu. Ili se želi još odmarati.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 maj 2012, 22:31

Službeno:Pellegrino novi trener Valencije,Emery preuzeo Spartak Moskvu.

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 maj 2012, 23:25

Plakat cete vi za zalizanim :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 maj 2012, 01:01

juznjak> je napisao/la:Plakat cete vi za zalizanim :mrgreen:
Tesko :mrgreen:
Ako Pellegrino bude imao ovaj tim i jos par pojacanja moze biti mnogo bolji nego zalizani ;)

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 08 maj 2012, 07:44

ne bih plakao za Emeryjem, makar ispali u Segundu.. :)
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 maj 2012, 19:09

Sportski direktor Valencije,Braulio Vazquez razgovarao je s Pellegrinom o sastavu za narednu godinu.Tom prilkom mu je kazao da nece biti mnogo pojacanja,ali i da nece biti prodaje bitnih nogometasa.Vjerovatno ce otici od bitnijih Alba,a klub bi mogli napustiti jos:Bruno,Maduro i Miguel (kraj ugovora),te Topal,Pablo,Aduriz i Tino,za koje vec ima interesa drugih klubova.
U klub bi se mogli na ljeto vratiti Michel Herrero (posudba Hercules),te Chori Dominguez (River Plate).Argentinac je bio u losim odnosima s Emeryom,ali po dolasku Pellegrina bi mogao konacno dobiti sansu u Valencije.
Od mogucih pojacanja pominje se dolazak Debuchya iz Lillea za 8 miliona eura,a u narednim danima ce Valencia pregovarati s Villerrealom o Bruni Sorianu i navodno Borji,a za par dana planiran je sastanak i s Granadom o transferu G.Siqueire u Valenciu.
Takođe,vrijedi kazati da je Barca ponudila 12 miliona za Albu,a Valencia trazi 18 miliona ili 12 miliona plus C.Telllo ;)

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.