RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 sep 2009, 23:40

CRNI_SA je napisao/la:posto velez igra odlicno nebi me cudilo da zavrse 2-3 mozda i prvi mada mislim da se zna da je vrijeme da srpski klub osvoji :D hocel se velez vratiti pod bijeli brijeg ili ce praviti sebi stadion ??
Mislim da si se malo za.ebao! Ako se vec ganja nacionalni kljuc red je na klub iz veceg dijela Federacije iliti, ruzno je rec, bosnjacki klub ...

2007/08 - Modrica
2008/09 - Zrinjski
2009/10 - ???
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 11 sep 2009, 23:45

.
Zadnja izmjena: mrzim_ulizice, dana/u 12 sep 2009, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 sep 2009, 23:52

mrzim_ulizice je napisao/la:
kimbo je napisao/la:
nem73 je napisao/la:robijo, pocinjete smarati, nevidjeno.. svim svojim suludim najavama, dojavama, prijetnjama itd itd..
Ma stipu ih mi smo mali za njih , oni se svake godine bore za prvo mjesto :D :D :D
heheheheheh ko nam kaze prosle sezone ste molili par timova da vam dadnu po bod da ne ispadnete hehheheehehe joj majko moja sad se digli vidicemo vas pred kraj sezone
Tako to izgleda kada se da kompjuter djetetu bez nadzora roditelja. :mrgreen: :mrgreen:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 11 sep 2009, 23:56

Ajd ba dobro vas je sviju vise,,pobjedicete al s golom il eventualno 2 razlike i to je to..ne naprezite se bezze :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 12 sep 2009, 00:10

Da si toliko stariji ne bi se raspravljao sa klincima, i "palio" na raznorazne forumaske izjave, uostalom tribina je mjesto za dokazivanje, ili bi bar trebala da bude tako kazu navijacki kodeksi, vratimo se temi FK Velez.
Rođeni brato

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 12 sep 2009, 00:33

Sto ti peglas :shock:
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 12 sep 2009, 01:24

sutra očekujem dobru fudbalsku predstavu na terenu , na tribinama korektno navijanje , i naravno našu pobjedu .. ;)
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 12 sep 2009, 03:05

Stole iz Bora je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:posto velez igra odlicno nebi me cudilo da zavrse 2-3 mozda i prvi mada mislim da se zna da je vrijeme da srpski klub osvoji :D hocel se velez vratiti pod bijeli brijeg ili ce praviti sebi stadion ??
Mislim da si se malo za.ebao! Ako se vec ganja nacionalni kljuc red je na klub iz veceg dijela Federacije iliti, ruzno je rec, bosnjacki klub ...

2007/08 - Modrica
2008/09 - Zrinjski
2009/10 - ???
Ako je došao red da bošnjački klub osvoji ligu onda Velež nema nikakvih izgleda :D

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 12 sep 2009, 03:52

jeste vi kompleksasi da to nije normalno :roll: :oops:

kecher II
Kontakt:

Post Postao/la kecher II » 12 sep 2009, 07:05

Robijas007 je napisao/la:Dobro,dobro dacete vi nama 3-4 komada bla-bla jest kad bi vam svirali 4 penala,al hajd dobro nemoj suza sutra i nemoj izvlakuse ako zijanite,i nemoj ni za zivu glavu na sudije i na zavjeru protiv Veleza,jer vec 10 godina vam ista prica,shvatite da se i kuci moze izgubit(doduse vi ne mozete-kad zakazu napadaci ima penal) :mrgreen: zivi bili pa vidjeli p.s. Manijaci ne lizite vise RA,ODVRATNO!!!
nisam bas upoznat 100% sa situacijom ali da je bila zavjera protiv veleza, ja kao ne mostarac, sam siguran barem 99%, od pokusaja ukidanja i gasenja kluba, pa oduzimanje stadiona i ko zna sta jos i danas kad su se organizovali i idu naprijed i pokazuju da se klub koji mostarci vole ne moze tek tako ugasit i unistit smeta kojekakvim ''BH'' klubovima jer dobijaju ozbiljnnog konkurenta, a velez je opsto i igr'o i u nizim rangovima, pa sta opet su prezivili, i danas super izgledaju i da samo tako nastave, a protivnicke ekipe, i sportske i navijacke, naravno da ce bit ljubomorne na to i nastavit da blate,

pozdrav rodjeni i do nove pobjede

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 12 sep 2009, 10:06

Ma zavjera je bilo 100%. I dan danas traje. Kako politička, tako i sportska. Ali nebitno. Bitno je da smo ostali. Nas ne mogu ugasiti ni komunisti, a ni fašisti. Jer volimo Velež. I za njega ginemo ako treba. I da se sastanu sve tri nacije iz BiH i pomoć sa strane, djaba im....Ali dosta o tome.
Nego, danas ružno vrijeme Rodjeni. Treba Čelik pričekati nekim poklonom. To obavezno. Odigrali su kraj prošle sezone sportski, što je za neke druge klubove misaona imenica. A na terene sve se zna. Hajmo ruke gore, zapjevajmo svi, sad na teren izlaze naši Rodjeni....

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 12 sep 2009, 10:09

Abdulah Ibraković: Želimo ostati na vrhu

Čelik će svoju priliku tražiti preko kontranapada, opasni su njegovi napadači Vidović i Jackson, ali mi smo domaćini, igramo pred svojim navijačima kojih je iz utakmice u utakmicu sve više. Neće biti lako, ali znamo svoj cilj, želimo pobjedu, želimo ostati na vrhu'' kaže za Studio 88 Abdulah Ibraković šef stručnog štaba Veleža u najavi sutrašnje utakmice.
slika
Iako je Velež na vrhu tabele, sa gol razlikom 15:3, Ibraković ne dozvoljava da prevelika euforija zahvati ekipu.Stalno traži još više, još bolje, jer ostaje uporan pri svojoj tvrdnji da vodeći sastav prvenstva može bolje.

U proteklom periodu ''Rođeni'' su odradili Memorijalni turnir Mustafa Hukić rezultatski neuspješno, ali su ipak prikazali igru koja je mogla zadovoljiti Abdulaha Ibrakovića. No, ono što je sasvim sigurno obradovalo ovog stručnjaka na klupi Veleža jeste povratak Amera Osmanagića. Njemu je istekla kazna zbog direktnog crvenog kartona na Koševu, i sada je u konkurenciji za subotnji duel protiv Čelika.

U Mostar Zeničani nakon reprezentativne stanke dolaze s novim trenerom, pojačanom ekipom i bez da imaju mnogo toga za izgubiti. Ibraković je svjestan da su takvi protivnici najopasniji.

- Prije svega ne smijemo dozvoliti da nas posljednji rezultati ponesu. Pokazalo se da imamo dosta nedostataka, pokazale su to i utakmice u Tuzli i zato mislim da je dobro da smo bili tamo. Mislim da su igrači svjesni da je pred nama teško razdoblje i da će sada biti i teže nego u prvih pet kola, jer sada svi žele da nas skinu s vrha. Zato moramo raditi još bolje,kako bismo pokazali da rezultati s početka prvenstva nisu slučajnost, obrazložio je Ibraković.
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 12 sep 2009, 11:01

Robijas007 je napisao/la::D :D prijetnjama?Ko ti bolan prijeti,sto se drogiras kad ti skodi?..."Iz Zenice dolazimo,samo Celik volimo,gdje igras ti tu smo i mi jer ti si jedan jedini..."..."kad sismisi izlaze iz pecine uvijek skrecu lijevo"
qq qq dobar je bidon sta si ti,. :?
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 12 sep 2009, 11:43

Robijas007 je napisao/la::D :D prijetnjama?Ko ti bolan prijeti,sto se drogiras kad ti skodi?..."Iz Zenice dolazimo,samo Celik volimo,gdje igras ti tu smo i mi jer ti si jedan jedini..."..."kad sismisi izlaze iz pecine uvijek skrecu lijevo"
Možda ovo u potpis ? Ako znaš šta je to i ako znaš uraditi to ?

Dojadio si više i Bogu i narodu s tim. :lol:

Ma Rođeni se bore za titulu i ne vjerujem da će tek tako prepustiti bodove Čeliku koji i nije u nekoj katastrofalnoj poziciji pa da mora uzimati bodove ovamo. ;)

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 12 sep 2009, 12:22

Pa ne trazi niko od vas milostinju pa da nam date bodove,nas je tim dobio novog trenera i time se ocekuje pozitivan sok,osim toga ekipa je odradila mini pripreme i dodatno se fizicki spremila,i jos jedna stvar,prosle sezone se pricalo da smo prodali Orasju da Velez ispadne pa smo Orasane bukvalno poslali u 1.ligu i sacuvali obraz...imajte to na umu!..."Iz Zenice dolazimo..."
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 12 sep 2009, 12:30

Velez dobiva ovu tekmu definitivno-celik u slaboj formi...velez se vraca na puteve stare slave bilo bi fino vidjeti na kraju sezone veleza kao prvaka, kad vec zeljo nemoze i to da se kvalifikuju u grupnu fazu Lige prvaka :D :D :D
mB!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 12 sep 2009, 12:54

Robijas007 je napisao/la:Pa ne trazi niko od vas milostinju pa da nam date bodove,nas je tim dobio novog trenera i time se ocekuje pozitivan sok,osim toga ekipa je odradila mini pripreme i dodatno se fizicki spremila,i jos jedna stvar,prosle sezone se pricalo da smo prodali Orasju da Velez ispadne pa smo Orasane bukvalno poslali u 1.ligu i sacuvali obraz...imajte to na umu!..."Iz Zenice dolazimo..."
:lol: :lol: :lol:

Mali Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Mali Maestro » 12 sep 2009, 14:35

Ne zanim nas red ove godine Velež osvaja titulu. Treba nastaviti gdje su srtali.
Please

Red
Kontakt:

Post Postao/la Red » 12 sep 2009, 14:54

Vidi ti koliko je Velez dao golova u 5 utakmica ;)
Za par sati ce biti jos vise :D

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 12 sep 2009, 14:57

Red je napisao/la:Vidi ti koliko je Velez dao golova u 5 utakmica ;)
Za par sati ce biti jos vise :D
a vidi ti protiv koga ih je dao i koliko je utakmica igro kuci dosad

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.