nadam se i iduće sezone da će biti zanimljivo..uz još jači Milan, uz još jači Inter, uz još jače ostale timove i naravno Juve...pa da mi opet uzmemo...
Forzaa Juve!!!
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
čovjek je legenda igrat će džabe ako treba već je rekao pare su njemu nebitne. i ne gura se nigdje ako mu kažu nisi u projektu njemu to nije problem jer je milan iznad svega pa i njegovog ličnog interesa. prije par godina imao je unosan ugovor kod arapa ali je odbio ogromnu sumu novca. prije toga je odbio i bayern i također velike pare. šta reći, legenda, grande RINO il cuore rossonero!!!Gattuso: "The important thing is that I get to play; to feel that I'm alive. The contents of the contract aren't important..
"I will speak with Galliani about my future. If I'm not playing then I'll stay at home with my children and be a father."

Jedan od najvećih napadača svih vremena, barem za mene ... Uvijek sam ga volio, bez obzira što je igrao u Milanu.rastafarian je napisao/la:
Još 90 min i ciaooooo..![]()
GRANDE PIPPO !
Na calciomercato pisalo je da je Monto riješen. Ja bih ga ubacio na poziciju mvb. freeIlPrincipe je napisao/la:Inače Galliani obećao 2 top igrača poput Ibre i Silve
_______________Abbiati
___Abate___T.Silva__Acerbi___Criscito
______________Strootman
________Montolivo___Nocerino
______________Boateng
_________Tevez______Ibrahimović
![]()
izgleda jedino milan od ovih jačih klubova nema problema sa rasizmomInter have been fined €20.000 because their fans shouted racist slurs at the Milan-players.
[youtube][/youtube]Happy birthday to the legendary Franco Baresi, who turns 52 today! #6PerSempre #Leggenda #Mito #Bandiera #Capitano
TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la: Nekakav traore pojma nemam ko je, isto free. Valjda su vidjeli nešto u njemu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.