čovjek je legenda igrat će džabe ako treba već je rekao pare su njemu nebitne. i ne gura se nigdje ako mu kažu nisi u projektu njemu to nije problem jer je milan iznad svega pa i njegovog ličnog interesa. prije par godina imao je unosan ugovor kod arapa ali je odbio ogromnu sumu novca. prije toga je odbio i bayern i također velike pare. šta reći, legenda, grande RINO il cuore rossonero!!!Gattuso: "The important thing is that I get to play; to feel that I'm alive. The contents of the contract aren't important..
"I will speak with Galliani about my future. If I'm not playing then I'll stay at home with my children and be a father."
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- rastafarian
- Kontakt:
On je za mene ogromna fudbalska veličina, priča za sebe, jedan od najgotivnih igrača. Ne bih mu zamjerio u slučaju da negdje ode, al neka ga, makar na klupi, velika je stvar imati njega pored sebe za nove igrače koji dolaze (će doći) u klub.
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Onakvog ratnika bi svaki trener poželio u svom klubu
Ringhio Spartanac !

Ringhio Spartanac !

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- rastafarian
- Kontakt:
- rastafarian
- Kontakt:

Još 90 min i ciaooooo..
GRANDE PIPPO !
Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
nadam se da će dobiti koji minut jer je to najmanje što zaslužuje. ode još jedna legenda jbt 
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Inače Galliani obećao 2 top igrača poput Ibre i Silve
_______________Abbiati
___Abate___T.Silva__Acerbi___Criscito
______________Strootman
________Montolivo___Nocerino
______________Boateng
_________Tevez______Ibrahimović

_______________Abbiati
______________Strootman
______________Boateng
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Sjetite se Shevine sezone 02-03. Iz 24 nastupa samo 5 golova zbog povreda. Abd da nam se Pato vrati u velikom stilu. U napadu forsirati faraona a otkupiti Lopeza. E sad o tim mister iksovima i ipsilonima necu pricati nikako dok neko ne dodje. Necu da se nadam ko prosli put pa da mi dodje neko tipa Aquilania. Nasa najveca greska nije odlazak Pirla, nego to sto smo dozvolili da ode u konkurenta za titulu iako u onom trenutku to juve nije bio.
Robinha prodajemo,a izgleda da smo se dogovorili za Velosa iz Genoe.......
- L'Avvocato
- Kontakt:
Jedan od najvećih napadača svih vremena, barem za mene ... Uvijek sam ga volio, bez obzira što je igrao u Milanu.rastafarian je napisao/la:
Još 90 min i ciaooooo..![]()
GRANDE PIPPO !
On i Ševa su bili jebbači prve klase. Majstori svog zanata.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- rastafarian
- Kontakt:
Al šta je tu je, mora se nekada otići..
In fondo all'anima la curva sud ..
[youtube][/youtube]
In fondo all'anima la curva sud ..
[youtube][/youtube]
Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
Joj da ga Pippo zabije pa ne znam sta bi bilo
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Na calciomercato pisalo je da je Monto riješen. Ja bih ga ubacio na poziciju mvb. freeIlPrincipe je napisao/la:Inače Galliani obećao 2 top igrača poput Ibre i Silve
_______________Abbiati
______________Strootman
______________Boateng
![]()
Nekakav traore pojma nemam ko je, isto free. Valjda su vidjeli nešto u njemu.
Acerbi je znači zvijer, ovo propustimo trebaju se roknuti u upravi. Poprilično jeftin, svega koji milion ako se ne varam.
Veloso može poslužiti kao back up ili squad igrač sasvim dobro. Pogotovo ako je free.
Dzagoev se trenutno može ubosti free, nadam se da će nešto probati.
Binja obavezno prodati, santosu ili kome već, 15-20 milja u kasu.
Koliko zaključih Taiwo ide za 6 milja. 5+.
Od starkelja i pojedinaca, mvb, ambro, flamini, dorfa, gattusa.....može se uštediti oko 60 miliona sa porezom na plaćama.
Balo ako se ne varam ima ugovor do ljeta 2013, tako da će prije Ćelo čekati januar ili naredno ljeto.
Ako ovo gore ostvarimo, trebaju nam bekovi, Crisito ili Balzareti lijevo, Hernanes bi nam sjeo samo tako za lcm.
Sve se može kad se hoće samo se sa nama nikad ne zna.
barcelona se opet bacila na silvu mater im. mada je ćelo reko ostaju i on i ibra.
najbolji defanzivni igrač koji je zaigrao fudbal definitivno. c'è solo un capitano!
izgleda jedino milan od ovih jačih klubova nema problema sa rasizmomInter have been fined €20.000 because their fans shouted racist slurs at the Milan-players.
[youtube][/youtube]Happy birthday to the legendary Franco Baresi, who turns 52 today! #6PerSempre #Leggenda #Mito #Bandiera #Capitano
najbolji defanzivni igrač koji je zaigrao fudbal definitivno. c'è solo un capitano!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipino
- Kontakt:
NY Red Bulls representatives have just arrived at Milano for starting negotiations with both Zambrotta & Nesta.

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la: Nekakav traore pojma nemam ko je, isto free. Valjda su vidjeli nešto u njemu.
Traore je isto zvijer , igra na poziciji zadnjeg veznog , ima strahovit udarac a sličan je MVBu. Nisam siguran koliko ima godina , mislim oko 27 ..
Sloboda Tuzla !!!
- muha milanez
- Kontakt:
Bakaje Traore (27), vezista Nansija, na kraju sezone odlazi u AC Milan. On je ove sezone odigrao 20 utakmica u Ligi 1 i postigao je pet golova. Rođen je u mestu Bondi, visok je 186 cm i do sad je za reprezentaciju Malija odigrao 21 meč uz dva gola.
Uspeo je da za kratko vreme napravi veliki korak u karijeri jer je u Nansi došao 2009. iz Amijena, a sad će igrati za giganta sa San Sira. Nansi je dva kola pre kraja prvenstva na 11. mestu i bez problema je obezbedio opstanak što je velika zasluga i Traorea.
To je taj..
Uspeo je da za kratko vreme napravi veliki korak u karijeri jer je u Nansi došao 2009. iz Amijena, a sad će igrati za giganta sa San Sira. Nansi je dva kola pre kraja prvenstva na 11. mestu i bez problema je obezbedio opstanak što je velika zasluga i Traorea.
To je taj..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Izgleda da Silvio prodaje 22% dionica Milana,Al Waleed bin Talai-u koji je vec dionicar u Mediasetu,jucer sastanak bio u Parisu....eto moglo bi biti kesha za par WC igraca.
Ljudi ja mislim da nece biti sada bas puno promjena sto se tice 1.postave i mislim da ce to naredne godine izgledati ovako:
--------------Abbiati---------------
-Abate--T.Silva-Acerbi--Antonnini-
-------------Traore-----------------
----Nocerino-----Montolivo------
------------Boateng---------------
--------Cassano-Ibra-------------
Znaci to je to , jos je moguce da nam dodju Eriksen ili Ganso ,a za napad vjerovatno niko nece doci mozda odu samo Robinho ili Pato !
Odlaze:Nesta,Zambrota,Van Bommel,Aquilani,Seedorf,Inzaghi i ja mislim da je to to ,jos ce mozda Mexes i Mesbah negdje otici a zanima me kobi mogao doci na LB
--------------Abbiati---------------
-Abate--T.Silva-Acerbi--Antonnini-
-------------Traore-----------------
----Nocerino-----Montolivo------
------------Boateng---------------
--------Cassano-Ibra-------------
Znaci to je to , jos je moguce da nam dodju Eriksen ili Ganso ,a za napad vjerovatno niko nece doci mozda odu samo Robinho ili Pato !
Odlaze:Nesta,Zambrota,Van Bommel,Aquilani,Seedorf,Inzaghi i ja mislim da je to to ,jos ce mozda Mexes i Mesbah negdje otici a zanima me kobi mogao doci na LB
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
ne vjerujem mnogo ovome. bilo je dosad x slučajeva i natpisa novinarskih kako silvio prodaje klub ili postotak dionica bilo taciju naftnom oligarhu iz albanije ili najbogatijem italijanu ferreru kako već (onaj šta pravi rafaello) pa je sve na kraju ostalo na tome. prošle je godine berlu iskesao bez problema 600m eura tako da ne vjerujem da je baš došlo do toga.Warrick je napisao/la:Izgleda da Silvio prodaje 22% dionica Milana,Al Waleed bin Talai-u koji je vec dionicar u Mediasetu,jucer sastanak bio u Parisu....eto moglo bi biti kesha za par WC igraca.
@meho-medo nešto sumnjam da ce acerbi igrati ispred mexesa. ako je tačno da nesta napušta milan onda će acerbi biti 3. ili 4. stoper. ipak je bonera ove sezone na stoperskoj poziciji igrao odlično. problem su imho više bekovi.
evo kako bi ja to zamislio da sam ćelo...
out: seedorf, inzaghi, yepes, flavio roma, gattuso
treba dovesti oba beka, gorući problem. ofanzivnog veznog da ne gledamo boatenga na toj poziciji jer on to nije i zamjenu za robinha ali i golmana. neko ko bi bio konkurencija abbiatiju a ne mrtvi amelia. handanović! pata bi definitivno ostavio. kada ozdravi a doći će valjda i taj dan neka igra sa 50% kapaciteta biti će jedan od najboljih napadača u italiji. od senatora ostavio bih ambrosinija i definitivno nestu jer je čovjek i u 36. klasa i pojam za 99,9% ostalih stopera.
in: monto, acerbi i traore su već zakapareni, armero i van der viel, fantazistu erikssen ili gansa za kojeg bi dobar mamac bio robinho. možda probati napasti na ogbonnu iz torina i već pomenutog handanovića i muriela iz leccea odličan je. realno ovo se može uzeti sve za 50m eura što i nije strašna cifra za berlusconija. ono ljeto kad su došli ibra, binho i cassano potrošeno je i manje od te cifre. ćelo je sposoban da za te pare uradi čuda a realno milanu čuda ne trebaju jer je kostur tima itekako jak i napad je i ovako najjači u italiji. ali ko da gledam dovest će teveza a bekovi će ostati isti
treba i mlade napokon integrisati u tim a ne davati im šanse na kapaljke. merkel je pokazao o kakvoj se klasi radi. kad je napustio genou igra se tog tima raspala i otada se bore za opstanak a bili su stabilni dok je on igrao tamo. strasser je također interesantan igrač. de sciglio je u par utakmica pokazao da bi trebao bit bolji od abatea mada to i nije toliko teško
flamini će navodno potpisati produžetak ugovora ali će zarađivati 1,7m eura umjesto dosadašnjih 4,5m. po meni itekako ga treba ostaviti u timu.
tako da bi tim za narednu sezonu izgledao ovako:
golmani: abbiati, handanović, 3.golman??
odbrana: silva, mexes, ogbonna/nesta, acerbi, mesbah, van der wiel, armero, bonera, de sciglio, abate, antonini.
vezni red: boateng, montolivo, ambrosini, muntari, flamini, erikssen/ganso, traore, nocerino, merkel, strasser, urby.
napad: ibra, cassano, pato, faraon, umunegbu, lopez, tevez/muriel.
eto malo sam dao mašti na volju ne zamjerite. ovo i nije toliko nerealno ali iz iskustva nema šanse da se ovo desi. vjerovatno će otjerati par starohana i dovesti 2-3 slična, we're fine as we are
FORZA!
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 08 maj 2012, 18:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.