RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Analic
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Analic » 07 maj 2012, 19:36

brato brato je napisao/la: De mi reci molim te ovo : Dosao varesanovic digao euforiju bio tu 10 mj doveo svojih 5 igraca. e gledaj sad
jel ti znas koliko su Gospodin Varesanovic i Gospodin Prljaca kostali svaki mjesec VELEŽA ? ocigledno neznas ev ja cu ti rec
svaki mjesec varesanovic i prljaca su uzimali 30 000 km od veleža + auto + telefon + kuca + ?????????? 5 igraca ? koji je vec hiros zatrazio sam da ode ? lol slucajno hahahah
I naravno opet mijenjanje teme kada nestane argumenata. Drugo evo sada trenira domaci trener i domaci igraci zar ti nebi trebalo biti drago. **** vas Mirza evo otisao je sta je sad problem.

Trece logicno je da ljudi sa strane kostaju vise od domacih. OMG Sarajevo vodi Jovic pa kako su glupi u Sarajevu zar ne kontaju da im je isplativije nekog Sarajliju dovesti. OMG zar im nije zao stan placati u Sarajevu. Hehe. Ukratko to je vase razmisljanje.

Logicno da je Mirza + Prljaca (strani) veci trosak od Dzafica + Dizdarevica (domaci), ali haj mi molim te reci samo kako si ti dosao do cifre od 30.000KM pretpostavljam uz kafu sa poznanikom. Kako ste smijesni sa tim ciframa niste ni svjesni.

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 07 maj 2012, 19:39

Analic je napisao/la:
brato brato je napisao/la: De mi reci molim te ovo : Dosao varesanovic digao euforiju bio tu 10 mj doveo svojih 5 igraca. e gledaj sad
jel ti znas koliko su Gospodin Varesanovic i Gospodin Prljaca kostali svaki mjesec VELEŽA ? ocigledno neznas ev ja cu ti rec
svaki mjesec varesanovic i prljaca su uzimali 30 000 km od veleža + auto + telefon + kuca + ?????????? 5 igraca ? koji je vec hiros zatrazio sam da ode ? lol slucajno hahahah
I naravno opet mijenjanje teme kada nestane argumenata. Drugo evo sada trenira domaci trener i domaci igraci zar ti nebi trebalo biti drago. **** vas Mirza evo otisao je sta je sad problem.

Trece logicno je da ljudi sa strane kostaju vise od domacih. OMG Sarajevo vodi Jovic pa kako su glupi u Sarajevu zar ne kontaju da im je isplativije nekog Sarajliju dovesti. OMG zar im nije zao stan placati u Sarajevu. Hehe. Ukratko to je vase razmisljanje.

Haj mi molim te reci samo kako si ti dosao do cifre od 30.000KM pretpostavljam uz kafu sa poznanikom.
molim te ljepo prepolovi to na 2 osobe ? ty na varesanovica i prljacu ..namoj bola pricat gluposti ti ces doc do ovih informacija tek za nekoliko mjeseci a haj sad odo imam drugi obaveza ,

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 07 maj 2012, 19:51

tanu za doživotnog počasnog direktora! nekad sjajni vratar sa čitavih 36 nastupa za velež daanas je klub spasio gašenja skupa sa još par svojih lizoguzaca koji nisu znali do rata da velež i postoji.nije on lopov. on sve pošteno i časno radi. transparentno. nije lako u ovim vremenima stabilizovat klub i od tri ulice napravit evropski klub. svaka mu čast!

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 07 maj 2012, 19:54

Analic je napisao/la:

Logicno da je Mirza + Prljaca (strani) veci trosak od Dzafica + Dizdarevica (domaci), ali haj mi molim te reci samo kako si ti dosao do cifre od 30.000KM pretpostavljam uz kafu sa poznanikom. Kako ste smijesni sa tim ciframa niste ni svjesni.
Vidiš da je lik sav važan,zna par igrača Veleža :lol:

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 07 maj 2012, 19:57

Meni se čini da je ova tema na forumu postala okupljalište za menadžere koji se nisu utalili s Tanom oko nekih igrača, pa sad laju jer im puleni ne igraju :) :) :) :)

Ja sam za to da se Tani spomenik digne u prirodnoj veličini nasred Musale!! :D :D :D :D
ovo je presmiješno cccccc
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 07 maj 2012, 20:02

Borg je napisao/la:Meni se čini da je ova tema na forumu postala okupljalište za menadžere koji se nisu utalili s Tanom oko nekih igrača, pa sad laju jer im puleni ne igraju :) :) :) :)

Ja sam za to da se Tani spomenik digne u prirodnoj veličini nasred Musale!! :D :D :D :D
HA HA HA HA trebaš bit menadžer iz metropole zvane srebrenik pa da uletiš sa buljkom u tal. ili sandžaklija sa adresom prebivališta u glavnom gradu BiH. tani spomenik na musali? tu ideju može prosut samo ajanić i tanina žena. i sinovi bi mu bili protiv ja mislim.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 07 maj 2012, 20:05

Borg je napisao/la:Meni se čini da je ova tema na forumu postala okupljalište za menadžere koji se nisu utalili s Tanom oko nekih igrača, pa sad laju jer im puleni ne igraju :) :) :) :)

I ja sam ZA!!! :lol:

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 07 maj 2012, 20:07

ra1981 je napisao/la:

I ja sam ZA!!! :lol:
borg, Analic, ra1981, MostaracVelezovac - jedan te isti lik. znamo koji (IP - SAD)

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 07 maj 2012, 20:07

Kerzen...
Ja Tanu 'volim' koliko i ti,ništa manje...ali ti nijedan post nisi napisao za Velež,nevezano za Tanu.
Ko je dobro odigrao,ko nije,kakva je bila formacija...ništa...Tana,Tana,Tana,Tana...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 07 maj 2012, 20:08

kerzen je napisao/la:

HA HA HA HA trebaš bit menadžer iz metropole zvane srebrenik pa da uletiš sa buljkom u tal. ili sandžaklija sa adresom prebivališta u glavnom gradu BiH. tani spomenik na musali? tu ideju može prosut samo ajanić i tanina žena. i sinovi bi mu bili protiv ja mislim.
Vidim znaš talove, vidim da si "menađer" u usponu... :D :D :D :D

Ma Tanu za doživotnog predsjednika, a kad on umre, da mu sin naslijedi funkciju...
Dinastiju da napravimo :) :) :)
J... Vas tana više i vi i Tana, što više kenjate sve mudonje na tastaturi otiđi i reci Tani šta misliš , šta ovde sereš ubi svojim teorijama...
Tana ovo Tana ovo jbt neko bi rekao da je lik Al Capone u najmanju ruku...
Zadnja izmjena: Borg, dana/u 07 maj 2012, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 07 maj 2012, 20:10

tepsija je napisao/la:Kerzen...
Ja Tanu 'volim' koliko i ti,ništa manje...ali ti nijedan post nisi napisao za Velež,nevezano za Tanu.
Ko je dobro odigrao,ko nije,kakva je bila formacija...ništa...Tana,Tana,Tana,Tana...
o tome ćemo kad ode. a ti si možda ja. jel na ista IP :D :D

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 07 maj 2012, 20:19

Ulazi plavuša u autobus i kerzen joj ustupi mjesto. Plavuša: „Baš ste menadžer!“ kerzen: „Hvala na kontinentu!“

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 07 maj 2012, 20:41

Admin bi se osevapio kad bi zatvorio ovu temu. Savršen poligon za razne novinarčiće, menadžerčiće i rodbinu da prosipaju svoje frustracije. Najčitaniji forum je idealan za takve tipove.

Tema je već odavno izgubila smisao. Ovdje se većini j.ebe koliko je Velež igrao, bitno je da je komšijin mali zaigrao, da se može gurnuti nekome igrač i širiti se neke dezinformacije.

Odavno veću glupost nisam čuo od ove da su Varešanović i Prljača uzimali mjesečno 30000 KM plus ovo, plus ono. Znači ne mogu da vjerujem da se dotle ide.

Volio bih da se zatvori temu pa kad dođe kulturnija raja na forum da se reaktivira.
Who dares, wins !

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 07 maj 2012, 20:44

NeToBoLa je napisao/la:Admin bi se osevapio kad bi zatvorio ovu temu. Savršen poligon za razne novinarčiće, menadžerčiće i rodbinu da prosipaju svoje frustracije. Najčitaniji forum je idealan za takve tipove.

Tema je već odavno izgubila smisao. Ovdje se većini j.ebe koliko je Velež igrao, bitno je da je komšijin mali zaigrao, da se može gurnuti nekome igrač i širiti se neke dezinformacije.

Odavno veću glupost nisam čuo od ove da su Varešanović i Prljača uzimali mjesečno 30000 KM plus ovo, plus ono. Znači ne mogu da vjerujem da se dotle ide.

Volio bih da se zatvori temu pa kad dođe kulturnija raja na forum da se reaktivira.
ja ga ne bi gasio. nek nije dosadno vama iz kluba. i onima oko kluba...

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 07 maj 2012, 20:46

kerzen je napisao/la:borg, Analic, ra1981, MostaracVelezovac - jedan te isti lik. znamo koji (IP - SAD)
Jos jednom potvrdjujes koliko si glup. IP Bosna. Znas ono pravilo za ljude koji prvi kazu "jeli vama nesto smrdi, neko je prdnuo".

Po tebi ko got ne sere na upravu taj je jedna te ista osoba i dolazi iz kluba. Koji IQ covjece.

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 07 maj 2012, 20:50

Analic je napisao/la:
kerzen je napisao/la:borg, Analic, ra1981, MostaracVelezovac - jedan te isti lik. znamo koji (IP - SAD)
Jos jednom potvrdjujes koliko si glup. IP Bosna. Znas ono pravilo za ljude koji prvi kazu "jeli vama nesto smrdi, neko je prdnuo".

Po tebi ko got ne sere na upravu taj je jedna te ista osoba i dolazi iz kluba. Koji IQ covjece.
HA HA HA isto tako kažete za nas. ajanić piše da ja imam 3 nicka :D :D :D plus vrijeđaš, a ja tebe nisam vrijeđao!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 07 maj 2012, 20:50

Kako ste unistili ovu temu, strasno...

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 07 maj 2012, 20:56

Katastrofa!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 07 maj 2012, 20:58

tepsija je napisao/la:Kerzen...
Ko proljev satra lik :o seljakljuk!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 07 maj 2012, 21:01

kerzen je napisao/la:
Analic je napisao/la:

HA HA HA isto tako kažete za nas. ajanić piše da ja imam 3 nicka :D :D :D plus vrijeđaš, a ja tebe nisam vrijeđao!
Je_be mi se za Ajanica i sta on pise. I za sve druge tvoje zablude. Ja sam Ja, a to tvoje "VI" pokazuje samo tvoj IQ. Ja te ne vrijedam nego konstatiram da si glup.
Zadnja izmjena: Analic, dana/u 07 maj 2012, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_ i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []