RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kerzen
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kerzen » 07 maj 2012, 20:10

tepsija je napisao/la:Kerzen...
Ja Tanu 'volim' koliko i ti,ništa manje...ali ti nijedan post nisi napisao za Velež,nevezano za Tanu.
Ko je dobro odigrao,ko nije,kakva je bila formacija...ništa...Tana,Tana,Tana,Tana...
o tome ćemo kad ode. a ti si možda ja. jel na ista IP :D :D

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 07 maj 2012, 20:19

Ulazi plavuša u autobus i kerzen joj ustupi mjesto. Plavuša: „Baš ste menadžer!“ kerzen: „Hvala na kontinentu!“

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 07 maj 2012, 20:41

Admin bi se osevapio kad bi zatvorio ovu temu. Savršen poligon za razne novinarčiće, menadžerčiće i rodbinu da prosipaju svoje frustracije. Najčitaniji forum je idealan za takve tipove.

Tema je već odavno izgubila smisao. Ovdje se većini j.ebe koliko je Velež igrao, bitno je da je komšijin mali zaigrao, da se može gurnuti nekome igrač i širiti se neke dezinformacije.

Odavno veću glupost nisam čuo od ove da su Varešanović i Prljača uzimali mjesečno 30000 KM plus ovo, plus ono. Znači ne mogu da vjerujem da se dotle ide.

Volio bih da se zatvori temu pa kad dođe kulturnija raja na forum da se reaktivira.
Who dares, wins !

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 07 maj 2012, 20:44

NeToBoLa je napisao/la:Admin bi se osevapio kad bi zatvorio ovu temu. Savršen poligon za razne novinarčiće, menadžerčiće i rodbinu da prosipaju svoje frustracije. Najčitaniji forum je idealan za takve tipove.

Tema je već odavno izgubila smisao. Ovdje se većini j.ebe koliko je Velež igrao, bitno je da je komšijin mali zaigrao, da se može gurnuti nekome igrač i širiti se neke dezinformacije.

Odavno veću glupost nisam čuo od ove da su Varešanović i Prljača uzimali mjesečno 30000 KM plus ovo, plus ono. Znači ne mogu da vjerujem da se dotle ide.

Volio bih da se zatvori temu pa kad dođe kulturnija raja na forum da se reaktivira.
ja ga ne bi gasio. nek nije dosadno vama iz kluba. i onima oko kluba...

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 07 maj 2012, 20:46

kerzen je napisao/la:borg, Analic, ra1981, MostaracVelezovac - jedan te isti lik. znamo koji (IP - SAD)
Jos jednom potvrdjujes koliko si glup. IP Bosna. Znas ono pravilo za ljude koji prvi kazu "jeli vama nesto smrdi, neko je prdnuo".

Po tebi ko got ne sere na upravu taj je jedna te ista osoba i dolazi iz kluba. Koji IQ covjece.

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 07 maj 2012, 20:50

Analic je napisao/la:
kerzen je napisao/la:borg, Analic, ra1981, MostaracVelezovac - jedan te isti lik. znamo koji (IP - SAD)
Jos jednom potvrdjujes koliko si glup. IP Bosna. Znas ono pravilo za ljude koji prvi kazu "jeli vama nesto smrdi, neko je prdnuo".

Po tebi ko got ne sere na upravu taj je jedna te ista osoba i dolazi iz kluba. Koji IQ covjece.
HA HA HA isto tako kažete za nas. ajanić piše da ja imam 3 nicka :D :D :D plus vrijeđaš, a ja tebe nisam vrijeđao!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 07 maj 2012, 20:50

Kako ste unistili ovu temu, strasno...

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 07 maj 2012, 20:56

Katastrofa!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 07 maj 2012, 20:58

tepsija je napisao/la:Kerzen...
Ja Tanu 'volim' koliko i ti,ništa manje...ali ti nijedan post nisi napisao za Velež,nevezano za Tanu.
Ko je dobro odigrao,ko nije,kakva je bila formacija...ništa...Tana,Tana,Tana,Tana...
Ko proljev satra lik :o seljakljuk!
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 07 maj 2012, 21:01

kerzen je napisao/la:
Analic je napisao/la:

HA HA HA isto tako kažete za nas. ajanić piše da ja imam 3 nicka :D :D :D plus vrijeđaš, a ja tebe nisam vrijeđao!
Je_be mi se za Ajanica i sta on pise. I za sve druge tvoje zablude. Ja sam Ja, a to tvoje "VI" pokazuje samo tvoj IQ. Ja te ne vrijedam nego konstatiram da si glup.
Zadnja izmjena: Analic, dana/u 07 maj 2012, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 07 maj 2012, 21:02

Volio bih da se zatvori temu pa kad dođe kulturnija raja na forum da se reaktivira.[/quote]

po 15 000 km ... da se razumijemo

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 07 maj 2012, 21:02

NeToBoLa je napisao/la:Admin bi se osevapio kad bi zatvorio ovu temu. Savršen poligon za razne novinarčiće, menadžerčiće i rodbinu da prosipaju svoje frustracije. Najčitaniji forum je idealan za takve tipove.

Taman tako, Velez im je na zadnjem mjestu. Odlika seljakljuka, nazalost!
J.bo vas tana a vi tanu
:twisted:
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 07 maj 2012, 21:15

Borg je napisao/la:
kerzen je napisao/la:
Borg je napisao/la:Meni se čini da je ova tema na forumu postala okupljalište za menadžere koji se nisu utalili s Tanom oko nekih igrača, pa sad laju jer im puleni ne igraju :) :) :) :)

Ja sam za to da se Tani spomenik digne u prirodnoj veličini nasred Musale!! :D :D :D :D
ovo je presmiješno cccccc
HA HA HA HA trebaš bit menadžer iz metropole zvane srebrenik pa da uletiš sa buljkom u tal. ili sandžaklija sa adresom prebivališta u glavnom gradu BiH. tani spomenik na musali? tu ideju može prosut samo ajanić i tanina žena. i sinovi bi mu bili protiv ja mislim.
Vidim znaš talove, vidim da si "menađer" u usponu... :D :D :D :D

Ma Tanu za doživotnog predsjednika, a kad on umre, da mu sin naslijedi funkciju...
Dinastiju da napravimo :) :) :)
J... Vas tana više i vi i Tana, što više kenjate sve mudonje na tastaturi otiđi i reci Tani šta misliš , šta ovde sereš ubi svojim teorijama...
Tana ovo Tana ovo jbt neko bi rekao da je lik Al Capone u najmanju ruku...
koji ste vi hajvani tako da kazem,pa imateli iocemu pamtnije diskutovat nrgo o tanovicu ebo vas on,ma boli vas neka stvar za velez ,koji ste vi demagozi pa ovo je da se covjek ispovraca fuj fujfuj

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 07 maj 2012, 22:17

nisam bio dan na forumu ,kad sam uso vidim nekoliko novih stranica,ja konto evo neke fine rasprave :roll: kad tamo opet isto sranje :D Daljte ljudi da se svi slozimo u nekim stvarima pa da idemo svi u istom pravcu(bez svadje)
Ja mislim da se svi mozemo sloziti u sljedecim stvarima;
-u zadnjoj godini napravljen je odredjeni pomak u napretku kluba(organizacija,financije,dugovi...)ali da to jos nije ni 40% od onoga kakav bi Velez mogao(trebao) biti
-da imamo tu neku upravu koja ipak radi bolje nego u ranijim godinama ali i da tu ima jos mali milion nedostataka(i sam sam nezadovoljan sa dosta stvari u upravi)
-da imamo te neke ljudu u upravi (kakvi su takvi su za sada bolje nemamo)koji su pristali da vode klub,a od kojih u ovom trenutku ne bi trebali traziti njihovu smjenu(jer za sad nema boljih) vec traziti(i tjerati ih) da puno bolje i kvalitetnije rade i da popravljaju nedostatke(treba im argumentovano ukazivati na greske i nedostatke a bez vrijedjanja i tesakih rijeci)
-Velez je klub sviju nas i trebamo gledati samo interes kluba,a ovdje vidim da se dosta polemise radi licnih interesa
Po meni treba traziti od kluba da uspostave neki dijalog sa navijacima,(je li to forum,face book ili neso trece)gdje bi navijaci mogli normalno postaviti pitanje nekome iz uprave ili treneru prvog tima ili treneru omladinaca o aktuelnoj problematici u klubu.Recimo ja bi prvo sada trazio da na taj forum dodje trener kadeta(cini mi se da ih zaim vodi) i da objasni Velezovim navijacima kako je doslo do toga da izgube 8:0 od komsija :o .Je li to bila greska trenera u taktici,losem odabiru igraca ili pak da smo mozda imali los dan(mora se naci razlog takvog sramnog poraza to dobro proanalizirati i onda nastojati popraviti nedostatke)

Mislim da je vrijeme da svi malo ohladimo,da spustimo loptu i da trazimo od kluba konstantni napredak(bez smijena za sada)

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 maj 2012, 22:24

@rodjak

Slozio bi se s tobom u 95% stvari ovih. Pomak je napravljen i to znacajan prije svega rezultatski.

Prva sezona da se ne stele rezultati u PL (barem ne kao prije) i mi se ne borimo za opstanak. A mislim da smo par sezona ostali u ligi cisto steljenjem.

Polufinale kupa igrali.

Veliki broj mladih igraca uvrsten u prvi tim.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 maj 2012, 22:28

kimbo je napisao/la:@rodjak

Slozio bi se s tobom u 95% stvari ovih. Pomak je napravljen i to znacajan prije svega rezultatski.

Prva sezona da se ne stele rezultati u PL (barem ne kao prije) i mi se ne borimo za opstanak. A mislim da smo par sezona ostali u ligi cisto steljenjem.

Polufinale kupa igrali.

Idemo iduce sezone u vrh , al samo polako ove sezone je bio cilj STABILIZACIJA !

Po meni uspio je cilj , Abd iduce sezone da osvojimo Kup , al samo polako

Jos 4 kola imamo : Zvijezda , Borac , Sloboda , Gosk

Meni dosta 7-9 bodova iz ova 4 susreta :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 07 maj 2012, 22:29

kimbo je napisao/la:@rodjak

Polufinale kupa igrali.

Ja se isto slažem s vama obadvojicom,
ali moram bacati ložu,
da ove neke delegate nebi neko shvatio zaozbiljno :)
Brate pun mi k...c naprdivanja :)
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

Forza velez
Kontakt:

Post Postao/la Forza velez » 07 maj 2012, 22:37

Imao sam priliku da razgovaram sa adnanom dizdarevicem, pitao sam ga sta je za ocekivat od iduce sezone, on je reko da ce se ekipa cistit ostace tu igraci koji su se dosad pokazali i bice tu nekih pojacanja provjerenih. Pitao sam ga dali ce vratiti malog djanu iz rudara kaze da jos rasprave nije bilo o tome.
Na jugu drzave,na jugu grada šalove nosi najaca banda DoG Tekija'81

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 07 maj 2012, 23:10

" onclick="window.open(this.href);return false; Extra svaka Cast Majstore !!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 07 maj 2012, 23:19

Ili je on, ili mu je brat, otac ili je zalizani
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.