I naravno opet mijenjanje teme kada nestane argumenata. Drugo evo sada trenira domaci trener i domaci igraci zar ti nebi trebalo biti drago. **** vas Mirza evo otisao je sta je sad problem.brato brato je napisao/la: De mi reci molim te ovo : Dosao varesanovic digao euforiju bio tu 10 mj doveo svojih 5 igraca. e gledaj sad
jel ti znas koliko su Gospodin Varesanovic i Gospodin Prljaca kostali svaki mjesec VELEŽA ? ocigledno neznas ev ja cu ti rec
svaki mjesec varesanovic i prljaca su uzimali 30 000 km od veleža + auto + telefon + kuca + ?????????? 5 igraca ? koji je vec hiros zatrazio sam da ode ? lol slucajno hahahah
Trece logicno je da ljudi sa strane kostaju vise od domacih. OMG Sarajevo vodi Jovic pa kako su glupi u Sarajevu zar ne kontaju da im je isplativije nekog Sarajliju dovesti. OMG zar im nije zao stan placati u Sarajevu. Hehe. Ukratko to je vase razmisljanje.
Logicno da je Mirza + Prljaca (strani) veci trosak od Dzafica + Dizdarevica (domaci), ali haj mi molim te reci samo kako si ti dosao do cifre od 30.000KM pretpostavljam uz kafu sa poznanikom. Kako ste smijesni sa tim ciframa niste ni svjesni.