Rekonstrukcija stadiona u BiH
- BolanBolan
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne znam, preneuredno mi djeluje, posebno ovo unutar staze, iza golova.Devil je napisao/la:Vidis da je pokosena ali da je jos nisu sklonili.badblueboylivno je napisao/la:Pa može li se ova trava pokositi, urediti to malo?

Hayley <3
Šta teče po planu, mislim da je rok za izgradnju bio februar 2012.

Čelik Zenica 1945
- Probisvjet
- Kontakt:
Sportska dvorana u sklopu privredno-kulturno-sportskog centra Bazen, koji se u istoimenom naselju u Gračanici.Jack777Pott je napisao/la:To ce bit nesto minimalno, 2-3 metra, mozda ni toliko.Vamos je napisao/la:Pa meni djeluje na ovoj slici da na ovoj novoj tribini izviruju armature kao da ce se postaviti stubovi za natkrivanje.
Nadjoh jako zanimljivu sliku, pogledajte datum zavrsetka sjevera na Tusnju![]()
Kad oni nesto obecaju i ne ispune, nit se smijat, nit plakat
Novac za pokrivanje kompleksa u narednoj fazi osiguralo je Kantonalno ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Tuzlanskog kantona (400.000 KM)
Ovako to rade SDP-ovce koji su pobjedili u kantonu zahvaljujuci tuzlacima.
A ZA STADION TUŠANJ NI KM!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Realno buraz, nije Tuzla jedini grad u TK, mora se malo rasporediti. I bolje je da se tako gradi, taj centar u Gračanici će se barem koristiti, dok Tušanj u Tuzli se neće napuniti još dugo, ako ispadnete u 1. ligu FBiH biće još gore. Mislim da će tek radi tog ispadanja izgradnja stati (samo izgraditi sjevernu tribinu)...Probisvjet je napisao/la: Sportska dvorana u sklopu privredno-kulturno-sportskog centra Bazen, koji se u istoimenom naselju u Gračanici.
Novac za pokrivanje kompleksa u narednoj fazi osiguralo je Kantonalno ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Tuzlanskog kantona (400.000 KM)
Čelik Zenica 1945
- Probisvjet
- Kontakt:
Zar se zove RASPODJELOM nekome 400.000KM, a nekome 0 KM.Nimla_RZ je napisao/la:Realno buraz, nije Tuzla jedini grad u TK, mora se malo rasporediti. I bolje je da se tako gradi, taj centar u Gračanici će se barem koristiti, dok Tušanj u Tuzli se neće napuniti još dugo, ako ispadnete u 1. ligu FBiH biće još gore. Mislim da će tek radi tog ispadanja izgradnja stati (samo izgraditi sjevernu tribinu)...Probisvjet je napisao/la: Sportska dvorana u sklopu privredno-kulturno-sportskog centra Bazen, koji se u istoimenom naselju u Gračanici.

To je isto kada bi Zenica i Kakanj podjelili, Kaknju 400.000KM, a Zenici 0 KM.
Samo mi objasni matematicki kakva je to raspodjela, ostalo je uredu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mislim da sam i to rekao, jednim dijelom... Sjeverna tribina nije završena do kraja, i vjerovatno će kad-tad izdvojiti sredstva i za to, ali samo da se ona završi, jer sigurno se i sami već pitaju šta će biti sa stadionom ako Sloboda ode u niži rang, koliko će raje dolaziti... I morala je Tuzla dobiti nešto, nevezano za stadion, u nečemu sigurno jeste, možda vama daju u nekom segmentu privredeProbisvjet je napisao/la: Zar se zove RASPODJELOM nekome 400.000KM, a nekome 0 KM.![]()
To je isto kada bi Zenica i Kakanj podjelili, Kaknju 400.000KM, a Zenici 0 KM.
Samo mi objasni matematicki kakva je to raspodjela, ostalo je uredu.

Čelik Zenica 1945
odakle ti ovaj nacrt? jeli to nesto sto si ti napravio ili je oficijelni nacrt kluba? nekako nevidim kako bi se ono malo tribine sto je napravljeno za goste do sad uskladilo sa ostalim da ovako izgleda!AlemC85 je napisao/la:gotov je jedan dio a abd na ljeto slijedi nastavak izgradnje.Vamos je napisao/la:Ima li negdje slika te male tribinice za goste u Vrapcicima, posto je gotova kako kazu???
evo ti slika kako će izgledati ta gostujuća tribina....
kad je to receno fino bi izgledalo da su dvi duge strane uradjenje na isti kalup i stadion bi konacno bio lijep i za oci a bogami i jedan od bolji u BiH! samo jeli to potrebno? trenutno imamo stadion koji prima 6500-7000 sa tom jos jednom dodatnom dugom stranom to bi bilo ca 10 000 kapaciteta a prosjek na domacim tekmama mizerni 1600! nismo napunili ni ovo sto imamo ima 3-4 godine a kamoli da se jos nadoda 3-4 hiljade mjesta! mada eto to uradit, napravit wc i postavit reflektore i hopa eto ti jedan od bolji stadiona poslje bilinog polja! mada bi ja prije nadkrio dedarsku tribinu, uradio wc ispod(meni se cini da se vec radi wc!), postavio reflektore pa tek onda razmisljao o ovoj novoj tribini! nebi bilo lose da se poslje akcije kupovine busa pokrena akcija reflektori pogotovo radi klime u nas u mostaru, ipak je po 5-6 mjeseci godisnje prevruce igrat u 3-4 sata popodne!
mikki21
http://gamers.ba/forum/31/161468/1/-pes ... ci-mostar/" onclick="window.open(this.href);return false;
evdo ovdje imaš sliku ove gostujuće tribine....
http://gamers.ba/forum/31/161468/1/-pes ... ci-mostar/" onclick="window.open(this.href);return false;

- Jack777Pott
- Kontakt:
Tuzla? Prijedor? Brcko? Odavno nema nekih vijesti. Jel to tamo stoji? Ovdje kao da su tema samo BL i trening centar za reprezentaciju.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Čovjek pravi 3D model za PES, otkud tebi da je to nešto službeno?AlemC85 je napisao/la:mikki21
- Jankauskas
- Kontakt:
Banja luka ,

Jesu li ovo grubi radovi gotovi, il ima jos jedan dio ovamo desno ( na slici desno)?
Crvene stolice, vjerovatno???
- Jack777Pott
- Kontakt:
To desno se treba dovrsit, ako pogledas lijevo vidjet ces da na tom mjestu ide ulaz, to se sredi za dan. Nakon toga ide 'poliranje' betona, stavi se ona izolacijska boja ako ce uopce stavljat, nisu postavili na istoku i zapadu kako mi se cini i onda na to idu stolice. Al mene zanima jel ima tko sliku iz vana? Jel sredjuju prostorije?Vamos je napisao/la:Jesu li ovo grubi radovi gotovi, il ima jos jedan dio ovamo desno ( na slici desno)?
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- badblueboylivno
- Kontakt:
U Tomislavgradu se privodi kraju izgradnja tribine.

Uskoro, nakon završetka montiranja redova, idu stolice i krov.

Uskoro, nakon završetka montiranja redova, idu stolice i krov.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Hvala momci.
Jesul ovo ispod tribine u BL "samo" wc-i ili ce biti jos nesto?
Samo naprijed!
Jesul ovo ispod tribine u BL "samo" wc-i ili ce biti jos nesto?
Samo naprijed!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- Blek_Stena
- Kontakt:
Hoce li ova tribina u Banja Luci biti nadkrivena i kada je planiran zavrsetak radova?
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
po milioniti put xD nece bit natkrivena
istok ce se natkriti a sjever i jug noup
al idalje ce biti AWESOME 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.