Rekonstrukcija stadiona u BiH

BolanBolan
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la BolanBolan » 07 maj 2012, 23:46

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 maj 2012, 00:36

Devil je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Pa može li se ova trava pokositi, urediti to malo? slika
Vidis da je pokosena ali da je jos nisu sklonili. ;)
Ne znam, preneuredno mi djeluje, posebno ovo unutar staze, iza golova. :D
Hayley <3

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 08 maj 2012, 00:40

BolanBolan je napisao/la:slika
Šta teče po planu, mislim da je rok za izgradnju bio februar 2012. :lol: Al' hajde, taman pred kvalifikacije...
Čelik Zenica 1945

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 maj 2012, 08:45

Jack777Pott je napisao/la:
Vamos je napisao/la:Pa meni djeluje na ovoj slici da na ovoj novoj tribini izviruju armature kao da ce se postaviti stubovi za natkrivanje.
To ce bit nesto minimalno, 2-3 metra, mozda ni toliko.

Nadjoh jako zanimljivu sliku, pogledajte datum zavrsetka sjevera na Tusnju :lol:

slika

Kad oni nesto obecaju i ne ispune, nit se smijat, nit plakat
Sportska dvorana u sklopu privredno-kulturno-sportskog centra Bazen, koji se u istoimenom naselju u Gračanici.
Novac za pokrivanje kompleksa u narednoj fazi osiguralo je Kantonalno ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Tuzlanskog kantona (400.000 KM)

Ovako to rade SDP-ovce koji su pobjedili u kantonu zahvaljujuci tuzlacima.
A ZA STADION TUŠANJ NI KM!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 08 maj 2012, 10:43

Probisvjet je napisao/la: Sportska dvorana u sklopu privredno-kulturno-sportskog centra Bazen, koji se u istoimenom naselju u Gračanici.
Novac za pokrivanje kompleksa u narednoj fazi osiguralo je Kantonalno ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Tuzlanskog kantona (400.000 KM)

Realno buraz, nije Tuzla jedini grad u TK, mora se malo rasporediti. I bolje je da se tako gradi, taj centar u Gračanici će se barem koristiti, dok Tušanj u Tuzli se neće napuniti još dugo, ako ispadnete u 1. ligu FBiH biće još gore. Mislim da će tek radi tog ispadanja izgradnja stati (samo izgraditi sjevernu tribinu)...
Čelik Zenica 1945

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 maj 2012, 10:49

Nimla_RZ je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Sportska dvorana u sklopu privredno-kulturno-sportskog centra Bazen, koji se u istoimenom naselju u Gračanici.

Realno buraz, nije Tuzla jedini grad u TK, mora se malo rasporediti. I bolje je da se tako gradi, taj centar u Gračanici će se barem koristiti, dok Tušanj u Tuzli se neće napuniti još dugo, ako ispadnete u 1. ligu FBiH biće još gore. Mislim da će tek radi tog ispadanja izgradnja stati (samo izgraditi sjevernu tribinu)...
Zar se zove RASPODJELOM nekome 400.000KM, a nekome 0 KM. :lol:
To je isto kada bi Zenica i Kakanj podjelili, Kaknju 400.000KM, a Zenici 0 KM.
Samo mi objasni matematicki kakva je to raspodjela, ostalo je uredu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 08 maj 2012, 11:05

Probisvjet je napisao/la: Zar se zove RASPODJELOM nekome 400.000KM, a nekome 0 KM. :lol:
To je isto kada bi Zenica i Kakanj podjelili, Kaknju 400.000KM, a Zenici 0 KM.
Samo mi objasni matematicki kakva je to raspodjela, ostalo je uredu.
Mislim da sam i to rekao, jednim dijelom... Sjeverna tribina nije završena do kraja, i vjerovatno će kad-tad izdvojiti sredstva i za to, ali samo da se ona završi, jer sigurno se i sami već pitaju šta će biti sa stadionom ako Sloboda ode u niži rang, koliko će raje dolaziti... I morala je Tuzla dobiti nešto, nevezano za stadion, u nečemu sigurno jeste, možda vama daju u nekom segmentu privrede :mrgreen: Jbg, ne guraju vam u sport, i niste jedini u BiH.
Čelik Zenica 1945

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 08 maj 2012, 11:30

AlemC85 je napisao/la:
Vamos je napisao/la:Ima li negdje slika te male tribinice za goste u Vrapcicima, posto je gotova kako kazu???
gotov je jedan dio a abd na ljeto slijedi nastavak izgradnje.

evo ti slika kako će izgledati ta gostujuća tribina....

slika
odakle ti ovaj nacrt? jeli to nesto sto si ti napravio ili je oficijelni nacrt kluba? nekako nevidim kako bi se ono malo tribine sto je napravljeno za goste do sad uskladilo sa ostalim da ovako izgleda!

kad je to receno fino bi izgledalo da su dvi duge strane uradjenje na isti kalup i stadion bi konacno bio lijep i za oci a bogami i jedan od bolji u BiH! samo jeli to potrebno? trenutno imamo stadion koji prima 6500-7000 sa tom jos jednom dodatnom dugom stranom to bi bilo ca 10 000 kapaciteta a prosjek na domacim tekmama mizerni 1600! nismo napunili ni ovo sto imamo ima 3-4 godine a kamoli da se jos nadoda 3-4 hiljade mjesta! mada eto to uradit, napravit wc i postavit reflektore i hopa eto ti jedan od bolji stadiona poslje bilinog polja! mada bi ja prije nadkrio dedarsku tribinu, uradio wc ispod(meni se cini da se vec radi wc!), postavio reflektore pa tek onda razmisljao o ovoj novoj tribini! nebi bilo lose da se poslje akcije kupovine busa pokrena akcija reflektori pogotovo radi klime u nas u mostaru, ipak je po 5-6 mjeseci godisnje prevruce igrat u 3-4 sata popodne!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 maj 2012, 13:01

mikki21
http://gamers.ba/forum/31/161468/1/-pes ... ci-mostar/" onclick="window.open(this.href);return false;

evdo ovdje imaš sliku ove gostujuće tribine.... ;)

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 10 maj 2012, 14:40

Tuzla? Prijedor? Brcko? Odavno nema nekih vijesti. Jel to tamo stoji? Ovdje kao da su tema samo BL i trening centar za reprezentaciju.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 10 maj 2012, 19:03

AlemC85 je napisao/la:mikki21
http://gamers.ba/forum/31/161468/1/-pes ... ci-mostar/" onclick="window.open(this.href);return false;

evdo ovdje imaš sliku ove gostujuće tribine.... ;)
Čovjek pravi 3D model za PES, otkud tebi da je to nešto službeno?

Jankauskas
Kontakt:

Post Postao/la Jankauskas » 11 maj 2012, 22:15

Banja luka ,
slika

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 12 maj 2012, 01:25

Jesu li ovo grubi radovi gotovi, il ima jos jedan dio ovamo desno ( na slici desno)?

Crvene stolice, vjerovatno???

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 12 maj 2012, 13:13

Vamos je napisao/la:Jesu li ovo grubi radovi gotovi, il ima jos jedan dio ovamo desno ( na slici desno)?

Crvene stolice, vjerovatno???
To desno se treba dovrsit, ako pogledas lijevo vidjet ces da na tom mjestu ide ulaz, to se sredi za dan. Nakon toga ide 'poliranje' betona, stavi se ona izolacijska boja ako ce uopce stavljat, nisu postavili na istoku i zapadu kako mi se cini i onda na to idu stolice. Al mene zanima jel ima tko sliku iz vana? Jel sredjuju prostorije?
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 12 maj 2012, 14:49

U Tomislavgradu se privodi kraju izgradnja tribine.

slika

Uskoro, nakon završetka montiranja redova, idu stolice i krov.
Hayley <3

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 12 maj 2012, 15:31

slika
slika
slika

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 12 maj 2012, 15:49

Hvala momci.
Jesul ovo ispod tribine u BL "samo" wc-i ili ce biti jos nesto?
Samo naprijed!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 maj 2012, 15:51

Stadion u BL ce biti bombona.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 12 maj 2012, 15:53

Hoce li ova tribina u Banja Luci biti nadkrivena i kada je planiran zavrsetak radova?
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 12 maj 2012, 16:23

po milioniti put xD nece bit natkrivena :D istok ce se natkriti a sjever i jug noup :D al idalje ce biti AWESOME :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.